2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hepsinin aynı anda yapılması gerekmiyor..bazı sağlıkocakları verem aşısını 3. aya bırakabiliyor..rota aşısıda 2-6 ay arasında yapılıyo..ilk doz 2 yada 3.ay farketmez

nidah cım metsılı ben almıstım ama doktor onayladı ben bıgun versen 2-3 gun vermıyordum mesela ama sımdı her gun en az dort damla verıyorum emdıkten yarım yada 1 saat sonra verıyorum.her verdıgımde 2 damla eger cok gazı olursa 8 damlaya kadar cıkabılırsın bu da gunde 4 defa oluyo ınsallah ıse yarar

nidah cım metsılı ben almıstım ama doktor onayladı ben bıgun versen 2-3 gun vermıyordum mesela ama sımdı her gun en az dort damla verıyorum emdıkten yarım yada 1 saat sonra verıyorum.her verdıgımde 2 damla eger cok gazı olursa 8 damlaya kadar cıkabılırsın bu da gunde 4 defa oluyo ınsallah ıse yarar

canım nasıl gidiyo metsil işe yarıyomu? alsammı bilmiyorum artık 3.ay geçer umuduyla bekliyorum 1 ay daha sabırrboshayallersmile gerçi bazı bebekler 6.aya kadar sürüyomuşmafoldumben Allah ım inş geçer bu gaz sancıları yazık yavrum ıkındıkça benim canımdan can gidiyo inler gibi sesler çıkarıyo gece çok zor yaa

bizimkide dışarda ve eve misafir geldiğinde sürekli uyuyor,arkadaşlarım geldi,telde sesin kötü geliyor dedi,bende yorgunluktan dedim,onlar gelince devrim sürekli uyudu,bu çocuk yormaz,sen çocuk görmemişsin dediler,hep aynısı oluyor
bende zinco kullanıyorum,bende 1ay daha sabredeyim diyordum ama gereği yok,bence verilmeli,yazık çok zorlanıyorlar

günaydın herkese kızlar bende metsil kullanmak istemedim yerine zinco kullanıyodum kızım kaka yaparken çok ağlıyo sonra yapıp rahatlıyo eşim dr arkadaşına sordu napabiliriz diye(burda dr bayabi uzak )normalmiş bu aylarda beyin kasları gevşetemiyomuş vs zeytin yağıyla masaş yapın poposunu uyarın dedi ve metsil kullanın dedi zinco kullanıyoz deyince onuda kullana bilirsiniz ama 6 ay düzenli metsil kullanmak lazım dedi bağırsakları düzenliyomuş ama hala terettüdüm var(

kızlar bebeklerinizin kulağına isimlerini okuttunuz mu ??
bizim yeni aklımıza geldi okutturmadığımız telaştan kaldı(((

3 gün içinde diyorlar ya gerçekten öylemi
okutturmasak ne olur?

okutturmasak ne olur?

canım doğduğu zman sağ kulağına ezan sol kulağına ikamet okunur, sonrada ismi söylenir...
şimdi okusanız olurmu olur, sonuçta sünnet bu. doğduğu zaman olsaymış daha ıyı olurmuş...

günaydın hg yaprak sarma..
özge eşinde okuyabilir okutturmasan bişe olmaz ama bi hadisi şerife göre bu sünnet sübyan hastlığından koruyormuş...

kızlar kızım bugün çok kusuyor fışkırtma gibi değil ama hiç böyle yapmazdı napayım sizce..

okutturmasak ne olur?

slm canım, adette 7 gün içinde okunur isim ama istersen şimdi de okuyabilirsiniz, sağ kulağa ezan sol kulağa kamet okunup, senin adın .... diye 3 kere söylenir, okunmazsa da bişey olmaz merak etme hiç :)

buarada kızlar ben bebeğimi bugün aşaıya götürce 2.ayında ateş yapıyomu neler yaptınız aşıyı yaptıran arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…