ben ilk tırnağını kestiğimde etini de kesmiştim kızımın çok üzülmüştüm:gitme::gitme: şimdi tırnak makası ile değil de diğer makasla kesiyorum inanılmaz kolay oluyor ve uyanıkkende kesebiliyorum tırnak kesmekten çekinen arkadaşlara tavsiye ederim
[bende 10 gün sonra yaptıracağım rotayı ama hepsinin aynı gün vurulması gerektiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bizim ben doğum yaptığım hastanenin çocuk druna gidiyorum kontrollere ve hastane toplu aşı almış o yüzden 100 lira ödeyeceğiz aşıya normalde 145miş
bugün pazar kimsecikler yok..bişey sorucam kızlar saçlarımın ucuna perma yaptırmak istiyorum..emzirirken yapılırmıki..
nidah cım metsılı ben almıstım ama doktor onayladı ben bıgun versen 2-3 gun vermıyordum mesela ama sımdı her gun en az dort damla verıyorum emdıkten yarım yada 1 saat sonra verıyorum.her verdıgımde 2 damla eger cok gazı olursa 8 damlaya kadar cıkabılırsın bu da gunde 4 defa oluyo ınsallah ıse yarar
bizimkide dışarda ve eve misafir geldiğinde sürekli uyuyor,arkadaşlarım geldi,telde sesin kötü geliyor dedi,bende yorgunluktan dedim,onlar gelince devrim sürekli uyudu,bu çocuk yormaz,sen çocuk görmemişsin dediler,hep aynısı oluyorselamlar herkese,
kaka konusunda, gunde 6 kaka da, 6 gunde 1 kaka da normal arkadaslar, telaslanmayin :)
sut konusuna gelince, bazi gun benim de gogusler bos gibi hissediyorum, bazi gun dopdolu oluyor, dengesiz yani sanirim kendime bakamiyorum fazla anneler gittiginden beri bilemedim...
oglan hala kendini tirmikliyor tirnak kesmeyi ogrenemedim...
evde uyumuyor, disari ciktigimda melake, millet ne uslu bebek bir de uyumuyor diyorsun diyor imdat
bende zinco kullanıyorum,bende 1ay daha sabredeyim diyordum ama gereği yok,bence verilmeli,yazık çok zorlanıyorlarcanım nasıl gidiyo metsil işe yarıyomu? alsammı bilmiyorum artık 3.ay geçer umuduyla bekliyorum 1 ay daha sabırrboshayallersmile gerçi bazı bebekler 6.aya kadar sürüyomuşmafoldumben Allah ım inş geçer bu gaz sancıları yazık yavrum ıkındıkça benim canımdan can gidiyo inler gibi sesler çıkarıyo gece çok zor yaa
kızlar bebeklerinizin kulağına isimlerini okuttunuz mu ??
bizim yeni aklımıza geldi okutturmadığımız telaştan kaldı(((
3 gün içinde diyorlar ya gerçekten öylemi
okutturmasak ne olur?
günaydın hg yaprak sarma..
...
kızlar kızım bugün çok kusuyor fışkırtma gibi değil ama hiç böyle yapmazdı napayım sizce..
kızlar bebeklerinizin kulağına isimlerini okuttunuz mu ??
bizim yeni aklımıza geldi okutturmadığımız telaştan kaldı(((
3 gün içinde diyorlar ya gerçekten öylemi
okutturmasak ne olur?
fışkırma şeklinde değilse,keyfi yerindeyse korkma bence,ama istersen doktorunuzu bir ara sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?