kızlar bebeğime bi haller oldu öyle çok ağlıyoki durup dururken. aşıdan dolayı mı oluyo bu huzursuzluk. sallıyorum sürekli saknleşiyo biraz sonra yine başlıyo.. daha verem aşısını vurdurmadım karmada böyle oluyosa.. mafoldumben
1. panik yapma senden de etkilenir bebek sakin ol.
ne zaman oldu asiyi ki ?
memede sakinlestir cogu sakinlesir memede
iki aydır böyleyiz bakalım nezaman düzene girecek. bu konular içinde kavga etmeye niyetim yok sabredicem artık. nereye kadar bilmiyoorum tabi. madem birileri yanımda olcaksa birazda annemlerde kalıyım diyorum kızı bırak git diyo nasıl bir mantıksa artık . sabırrr sabırrr diyorum.biraz daha zaman ver, onun icin de yeni bir deneyim, ama guzellikle anlat dusuncelerini..
benim esim de ailelerden kacar genelde sIkIlir zorla tutarim
bugün olduk aşıyı öğleden önce. 2 saattir kök söktürüyo bana ya..memeyi alıyo 2-3 dk sonra yine başlıyo.. ilkkez bukadar ağlıyo aşıdan olsa gerek yavrum ya:gitme:
off oğlumun tırnağını kesiyim dedim az önce derin kesmişim bi parmağını hafif kan var içim gitti inşallah acımıyodur mafoldumben..
bide kızlar benim sol mememde emzirmeye başladığım ilk anda çok ağrı oluyo emerken azalıyo emzirme bittikten sonra yine ağrı giriyo..öyle bi ağrıki nefesim kesiliyo gibi oluyo bazen...böle bişey yaşayan varmı aranızda fisfisfis
off oğlumun tırnağını kesiyim dedim az önce derin kesmişim bi parmağını hafif kan var içim gitti inşallah acımıyodur mafoldumben..
bide kızlar benim sol mememde emzirmeye başladığım ilk anda çok ağrı oluyo emerken azalıyo emzirme bittikten sonra yine ağrı giriyo..öyle bi ağrıki nefesim kesiliyo gibi oluyo bazen...böle bişey yaşayan varmı aranızda fisfisfis
iki aydır böyleyiz bakalım nezaman düzene girecek. bu konular içinde kavga etmeye niyetim yok sabredicem artık. nereye kadar bilmiyoorum tabi. madem birileri yanımda olcaksa birazda annemlerde kalıyım diyorum kızı bırak git diyo nasıl bir mantıksa artık . sabırrr sabırrr diyorum.
canım ateşi falan yok demi. bugün çekiceksin artık huysuzluğunu mecburen. iki gün böyle tuhaf oluyo.
ateşi olmasada 6 saatte bir şurup ver mutlaka canım ben gece vermeyi unuttum sabaha ateşi yükselmişti biraz hemen şurup verdim düştü.
ayy canım kıyamam acımaz inşallah.
benimde sol göğsüm emzirirken kolumun altından iğne batar gibi bi sızlama oluyo gerçekten çok canım yanıyo süt damarlarından diyolar banada.
bide kızım iki aylık oldu hala göğüs ucu yaralaımdan kurtulamadım. tam geçiyo tekrar başlıyo
en güzeli canım zaten kavga etsende sonunda bir bakmışsın ki seni haksız çıkarmışlar hiç gerek yok.zamanla düzelecektir hiç sıkma kendini ve unutma senin sinirin psikolojin herşeyin güzel kızına geçiyor onun huzuru için kendini sakinleştir
yalnız eğer onun annesiyle kalıyorsan kendi annende de kalabilmelisin ben geçen hafta annemdeydim 5 gün kaldım salı günü kendi evime gittim ve 2 gün önce yine geldim canım sıkılınca babamı arıyorum gelip alıyor yarın da eşim gelip alacak hafta tatili:)
kaynanam sinir oluyormudur bu duruma belkide evet ama ağzını açamıyor çünkü o temizlikten yakalar olayı yani gideceğine evini temizle gibi.ama o konuda hiç açık vermiyorum
ben göğüs yaralarımı kantaron yağıyla geçirdim gerçekten emzirmek ne zordu ilk başlarda değil mi kızlarmafoldumbenmafoldumben
valla canım onu bunu düşün insanın sinirleri gerçekten yıpranıyo. ordayken sütüm gerçekten azalmıştı dünden beri evdeyim ve sütüm farketti moralle çok ilgisi var gerçekten.
azönnce kayınpederim aradı akşam bize gelin diyo off kimseyi kırmayım diye bişeyde diyemiyorum bakarız diyip geçiştirdim.
seninkide kesin rahatsız oluyodur ama bişey dememesi güzel. ben annemlere gidince kayınvaldemlerin bütün tavırları değişiyo bana karşı annem bana gelincede aynı şekilde oluyo. herkes bir değil işte bizimkilerde böyle napalım. gülü seven dikenine katlanır dimi :))
kıyamam canım ya bende br kez etini kestim yavrumun insan inanılmaz suçluluk duyuyor artık tırnak makasıyla değil de öteki makasla kesiyorum anlamşsınızdır umarım normal makas gibi olan tırnak makasıylaakannehirsempatiksalakcinni
ve uyanıkken bile çok rahat kesiyorum artık kesinlikle tavsiye ederim hiç canı acımıyor.
ağrı için ise benim hiç öyle olmadı canım ama o kadar şiddetli ise normal değildir sanırım ve sürekli aynı göğüsünde oluyormuş kontrole gittiğinizde drunuza sor bence
bende deniyim canım nasıl kullandın. nekadar sürdün.
ayy canım kıyamam acımaz inşallah.
benimde sol göğsüm emzirirken kolumun altından iğne batar gibi bi sızlama oluyo gerçekten çok canım yanıyo süt damarlarından diyolar banada.
bide kızım iki aylık oldu hala göğüs ucu yaralaımdan kurtulamadım. tam geçiyo tekrar başlıyo
iki aydır böyleyiz bakalım nezaman düzene girecek. bu konular içinde kavga etmeye niyetim yok sabredicem artık. nereye kadar bilmiyoorum tabi. madem birileri yanımda olcaksa birazda annemlerde kalıyım diyorum kızı bırak git diyo nasıl bir mantıksa artık . sabırrr sabırrr diyorum.
canım ateşi falan yok demi. bugün çekiceksin artık huysuzluğunu mecburen. iki gün böyle tuhaf oluyo.
ateşi olmasada 6 saatte bir şurup ver mutlaka canım ben gece vermeyi unuttum sabaha ateşi yükselmişti biraz hemen şurup verdim düştü.
kıyamam canım ya bende br kez etini kestim yavrumun insan inanılmaz suçluluk duyuyor artık tırnak makasıyla değil de öteki makasla kesiyorum anlamşsınızdır umarım normal makas gibi olan tırnak makasıylaakannehirsempatiksalakcinni
ve uyanıkken bile çok rahat kesiyorum artık kesinlikle tavsiye ederim hiç canı acımıyor.
ağrı için ise benim hiç öyle olmadı canım ama o kadar şiddetli ise normal değildir sanırım ve sürekli aynı göğüsünde oluyormuş kontrole gittiğinizde drunuza sor bence
Nidah bebişn nasıl oldu hala ağlıyor mu
saç kurutma makinası çalıştırsan acaba biraz rahatlar mı?
arkadaşlar acil yardım bebeğimin boynunun altını silerken pişikten kanadığını gördüm ne yapayımnormal pişik kremi sürülür mü??
arkadaşlar acil yardım bebeğimin boynunun altını silerken pişikten kanadığını gördüm ne yapayımnormal pişik kremi sürülür mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?