benim de başım
bu makas gibi olanlar nasıl oluyo ben anlamadımbilmiyorumkismile
bizimde bu cuma aşımız var gerçekten çok stresliyim buyüzden 3 aşı aynı gün içinde ağır olmazmı ya minicikler daha.. mirmirmirmir
bundan canım
biz 2 tane olduk veremi bu çarşamba olcaz..
ateşini de ölçtürmüyoki bizim sıpa kulağına tutamıyorum ölçeri :2:
bizde cuma sabahtan verem aşısını olup ordan sağlık ocağına gitcez diğer iki aşıyı olcaz..ben oğluma fitili aşı öncesi vermeyi düşünüyorum 4saat etkiliymiş zaten daha sonra ateşi yükselirse yine vercem..en rahat ateş ölçme şekli koltuk altında tutarak..ateş ölçerin nasıl bilmiyorum ama ben koltuk altına sokup kolunu hareket ettirmicek şekilde tutuyorum biraz sıkılıyo kızarıyo ama mecbur :1closedeyes:
kızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
krem yada pudra olarak ne marka tercih ettiniz acaba?
Allah'a şükür hiç pişik olmadık, ama ben bepanthen merhem sürüyordum hep doktorumuz hastaneden çıkarken yazmıştı, bir süredir de saf zeytinyağı sürüyorum.
[/B]
pişik için dalinin kremini kullanıyorum ben çok memnunum,oğlumda şimdilik pişik yok,pudrasıda johnsons baby yerimseniben
pişik için z.yağı duymamıştım ama cildine iyi geldiğine eminim miniğin. bepanthen merhem çocuklarda kullanılabiliyomu?
Çocuk doktorumuz verdiğine göre kullanılabiliyordur herhalde canım. Zeytinyağı pişiği geçirir mi bilmiyorum zira çok şükür pişik olmadık, ama önlediğini düşünüyorum.
bende johnson baby nin pişik kremini kullanıyorum ama çok memnun değilim , pasta krem emilmiyo cildin üzerinde kalıyo pudra gibi , çok etkili değil ama , hergün sürmeme rağmen tam geçmedi maalesef , pudrayı da 1 yaşından önce kullanmayın falan diyolar diye kullanmıyorum gerçi doktora sormadım zararı varmı diye..
dalini bi araştırıyım bakim.
arkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
arkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
arkadaşlar acil yardım bebeğimin boynunun altını silerken pişikten kanadığını gördüm ne yapayımnormal pişik kremi sürülür mü??
biz 2 tane olduk veremi bu çarşamba olcaz..
ateşini de ölçtürmüyoki bizim sıpa kulağına tutamıyorum ölçeri :2:
]arkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
buarada kızlar ben bebeğimi bugün aşaıya götürce 2.ayında ateş yapıyomu neler yaptınız aşıyı yaptıran arkadaşlar...
kızlar doktor bişey söylemedi bende sormayı unuttum bu 5li karma aşıdan sonra banyo yaptırılabilirmi bekliyomuyduk 2-3 gün yoksa?
haftaya bizde vurdurcaz korktum şimdiohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
kızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
krem yada pudra olarak ne marka tercih ettiniz acaba?
prima 3 numaraya gectigimden beri o hos kokusu gitti, cis kokusu geldi, dikkatinizi cekti mi prima kullananlar ?
sanirim bez degistiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?