2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nidah bebişn nasıl oldu hala ağlıyor mu

saç kurutma makinası çalıştırsan acaba biraz rahatlar mı?

bızım oglanı aglayınca ancak elektrık supurgesıyle susturup uyutuyoruz her gun kac defa calısyo makıne bu ay fatura yüklü gelicek bırde sesınden basım agrıyo yaa

bende unı baby yenı dogan kulllanıyorum

prima 3 numaraya gectigimden beri o hos kokusu gitti, cis kokusu geldi, dikkatinizi cekti mi prima kullananlar ?

sanirim bez degistiricem

ben molfıx kullanıyorum

kızlar ben ıslak mendil hep uni baby kullanıyodum ama artık çok pahalı gelmeye başlamıştı. 10 gündür huggies natural hassas dokunuş mendili kullanıyorum. çok memnunum hiç tahiş falan etmedi uni baby gibi zaten. niveanınkini denemiştim o pişik yapmıştı. huggies natural hassas dokunuşu tavsiye ederim.
pişik oluşuncada Hametan pomad kullanın ben çok memnunum hatta pişiği yokkende kullanıyorum çok iyi bence.

kızlar bebeğinde gözyaşı kanalı tıkanıklığı olan var mı benimkinin sağ gözünde var iltihapta çıkıyor dra gittik damla falan verdi ama hala devam ediyor yine götüreceğim dra canım sıkılıyor ne zaman geçecek bu masaj da yapıp duruyorum ama fayda yok ben mi sabırsızım

kızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
krem yada pudra olarak ne marka tercih ettiniz acaba?
ben pişik için chicco ve nivea var elime hangisi geçerse onu kullanıyorum chicco su bazlı daha güzel geliyor bana ama çok şükür hiç pişik olmadı kuzum

şu anda molfix kullanıyorum memnunum

canım benim oğlumunda gözü sürekli çapaklanıyor ve aşırı derecede sulanıyordu doktor damla verdi sadece bir gözünü iyileştırdi diğer göz uzunca bir süre devam etti. başka bir dr a gittik o damla kullanmatın dedi masaj yapın ve ıslak pamukla pansuman yapın dedi dediğini yaptık ve kısa bir süre sonra o gözüde düzeldi.
yalnız benim şu hatam vardı çapaklara sinir oluyor ve sürekli elimle temizliyordum sonuçta elimiz sürekli yıkasakta ne kadar temiz değilmi sakın çıplak elle temizleme çay pansumanı yada su pansumanı yap onlarla güzelce sil inşallah geçer

selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi ( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?

selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi ( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?

Aynen bizimkide hiç sevmedi , anakucagına yatırır yatırmaz aglamaya başlıyor hele emniyet kemerlerini de takdın mı resmen çıglık çıglıga aglıyor ..

Çalışmaya başlayan anneler var mı ? işe giderken bebeginizi nasıl besliyorlar biberon mu yoksa kaşıkla mı süt vermeli ? ayrıca iş yerindeyki stress sebebi ile sütüm azalmaya başladı üstelikte gögüslerimi sagmama ragmen sütüm giderek azalıyor ne yapmalıyım ?

canım ben bepanten kullanıyorum

canım ben ıslakmendil uni baby kullanıyorum yani doğan için olanı ama sadece dışarda biyerlere gittiğimde evde havlu benzeri yumuşacık bezim var onu kullanıyorum

selamlar,
benimki çok sevdiazıcık sallayınca hoşuna gidiyor..

kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...

biz bebek arabamızla dolaşmaya çıkıyoruz,oğlum çok rahat ediyo,bizde yorulmamış oluyoruz.. gamyoncuiremsu

ben arabayla gezdirirken yağmurluk poşetini kullanıyorum..
çok toz var vede rüzgarı çok yutuyo alttan havalandırıyorum sürekli..

selamlar,

benim oğlumda pek sevmiyor gezerken sorun yok ama durdumuzda çok mızmızlanıyo sırt çok terliyo çünkü bende emniyet kemerini çözüyorum daha rahat oluyo oda olmazsa biraz kucamızda dolandırıp yine koyuyoruz.tabi bunun için 2 kişi çıkmak gerekiyo

sebamed kullanıyorum memnunum şimdilik.

kullanıyorum ben nivea chicco uni hepsini kullandım.memnun kaldım bu aalar freshn soft kullanıyorum.ama yeni birşey öğrendim doktor ıslak mendil kullancaksan önce mendilleri suya tut yani suda biraz yıka öyle kullan dedi.şimdi evdeyken öyle yapıyorum.
Nidah canım Emir nasıl oldu, rahatladı mı biraz. Yavrum benim ya inşallah çabucak atlatır, ağrı,sızı ateş olmaz.
tatlım gece zor geçti hala huysuz ve başımıza geleni sormayın ki yavrum beşikten düştü halıya sırt üstü.. gece 3 hastane gezdik beyin tomografisi çektirdik beyin cerrahı falan baktı hamd olsun bişeyi yok. gece 3 gibi oldu. ömrümden ömür gitti.. yavrum ya öyle ağladı ki bi de aşıları vardı üst üste geldi..

benimkinde de tamamen geçiş değil,masaj arada yapıyorum bende bazen siliyorum kaynamış ılık suyla..
kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...
biz de 3.ay aptırcaz inş.

çok çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…