prima 3 numaraya gectigimden beri o hos kokusu gitti, cis kokusu geldi, dikkatinizi cekti mi prima kullananlar ?
sanirim bez degistiricem
evet canım ya bende kendimd ebir sorun var kokuya karşı fazla duyarlıyım diye öylü düşündüğümü sanıyordum. resmen kokuyor ya:2:
Nidah bebişn nasıl oldu hala ağlıyor mu
saç kurutma makinası çalıştırsan acaba biraz rahatlar mı?
arkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
prima 3 numaraya gectigimden beri o hos kokusu gitti, cis kokusu geldi, dikkatinizi cekti mi prima kullananlar ?
sanirim bez degistiricem
ben pişik için chicco ve nivea var elime hangisi geçerse onu kullanıyorum chicco su bazlı daha güzel geliyor bana ama çok şükür hiç pişik olmadı kuzumkızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
krem yada pudra olarak ne marka tercih ettiniz acaba?
şu anda molfix kullanıyorum memnunumarkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
kızlar bebeğinde gözyaşı kanalı tıkanıklığı olan var mı benimkinin sağ gözünde var iltihapta çıkıyor dra gittik damla falan verdi ama hala devam ediyor yine götüreceğim dra canım sıkılıyor ne zaman geçecek bu masaj da yapıp duruyorum ama fayda yok ben mi sabırsızım
selamlarrrrrrrrrrr
selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?
kızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
canım ben ıslakmendil uni baby kullanıyorum yani doğan için olanı ama sadece dışarda biyerlere gittiğimde evde havlu benzeri yumuşacık bezim var onu kullanıyorumarkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
benimki çok sevdiazıcık sallayınca hoşuna gidiyor..selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?
selamlar,
biz bebek arabamızla dolaşmaya çıkıyoruz,oğlum çok rahat ediyo,bizde yorulmamış oluyoruz.. gamyoncuiremsu
selamlar,
kızlar siz pişik için ne kullanıyorsunuz?
arkadaşlar pekii ıslak mendil kullanıyomusunuz?benim çevremde kullanma diyen çok insan var benimde buyüzden kafam karışıyo,bazen su ve pamukla temizliyorum bazen ıslak mendille siz nasıl temizliyosunuz popolarını bebişlerin??
tatlım gece zor geçti hala huysuz ve başımıza geleni sormayın ki yavrum beşikten düştü halıya sırt üstü.. gece 3 hastane gezdik beyin tomografisi çektirdik beyin cerrahı falan baktı hamd olsun bişeyi yok. gece 3 gibi oldu. ömrümden ömür gitti.. yavrum ya öyle ağladı ki bi de aşıları vardı üst üste geldi..Nidah canım Emir nasıl oldu, rahatladı mı biraz. Yavrum benim ya inşallah çabucak atlatır, ağrı,sızı ateş olmaz.
benimkinde de tamamen geçiş değil,masaj arada yapıyorum bende bazen siliyorum kaynamış ılık suyla..kızlar bebeğinde gözyaşı kanalı tıkanıklığı olan var mı benimkinin sağ gözünde var iltihapta çıkıyor dra gittik damla falan verdi ama hala devam ediyor yine götüreceğim dra canım sıkılıyor ne zaman geçecek bu masaj da yapıp duruyorum ama fayda yok ben mi sabırsızım
biz de 3.ay aptırcaz inş.kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...
kızlar bebeğinde gözyaşı kanalı tıkanıklığı olan var mı benimkinin sağ gözünde var iltihapta çıkıyor dra gittik damla falan verdi ama hala devam ediyor yine götüreceğim dra canım sıkılıyor ne zaman geçecek bu masaj da yapıp duruyorum ama fayda yok ben mi sabırsızım[/QUOT
geçmiş olsun canım benim kızında sağ gözünde var birde sürekli çapaklanıyor damla kullanıyorum ama işe yaramıyor galiba.zamanla geçermiş bu durum damlayla düzelecek birşey değil damlayıda zaten gözünü temizlesin die kullanıyorum..
çok çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusuntatlım gece zor geçti hala huysuz ve başımıza geleni sormayın ki yavrum beşikten düştü halıya sırt üstü.. gece 3 hastane gezdik beyin tomografisi çektirdik beyin cerrahı falan baktı hamd olsun bişeyi yok. gece 3 gibi oldu. ömrümden ömür gitti.. yavrum ya öyle ağladı ki bi de aşıları vardı üst üste geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?