2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus

maşallah buyudumu okadar ya ne güzel darısı başımıza:)))
kızlar kilolar ne durumda benim 7 kilom var hala atamadım nasıl vericem ((

evet yaa nasılda büyüyolar döndüğünden beri ayaklarım havalarda herkese haber verdim..darısı size
benim 3 kilom kaldı yürüyüş yada spor yapmam lazım ama üşeniyorum bişeyler yapmam şarttt

evet yaa nasılda büyüyolar döndüğünden beri ayaklarım havalarda herkese haber verdim..darısı size
benim 3 kilom kaldı yürüyüş yada spor yapmam lazım ama üşeniyorum bişeyler yapmam şarttt

sen normal doğum yaptın mekiğe başlayabılırsın 3 ay olmuş nnerdeyse ben yapıcamda korkuyorum ağrıtırım iç dikişleri dıye napalım beklıcem

selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi ( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?

benim anakucagim oto koltugu ayni zamanda bebek arabasina takiliyor, can cok sevdi arabada da uyuyor, bebek arabasinda da geziyor evde de kullaniyorum mutfakta is yaparken takiliyor icinde..

kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...

3. ay da olabilir normal panik yok

teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus

masallahhhhhhhhhh:))

15 kg gitti, kaldi 6 kilom, doktorum 6. hafta kontrolunden sonra her turlu spora izin verdi benim de sezaryen... bebekle ugrasmaktan spor yapmaya firsat yok ama saglam kol kasi yaptim diyebilirim

oyy canım ya kıyamam ben o kuzuya çok şükür birşey olmamış. geçmiş olsun canım:teselli:.

hay maşallah o kuzuya

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nidah cok gecmis olsun, simdi nasil bebegin
sağol canım uyuyor şimdi iyi çok şükür.
aklınızda olsun kızlar biliyosunuzdur belki ama, düştükten sonra fışkırır gibi kusma,emmeyi uzun süre reddetme, gözlerle takipte azalma gibi etkiler olursa beyin travması oluyor Allah korusun hepimizin bebeklerini..

oyy canım ya kıyamam ben o kuzuya çok şükür birşey olmamış. geçmiş olsun canım:teselli:.

sağol canım verilmiş sadakamız yada verilcek sadakamız varmış..

kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...

kafam bu rota aşısı kafamı karıştırıyor.nettede pek olumlu şeyler okumadım.Galiba yaptırmıycam

ıslak mendil kullanmıyorum. sürekli poposunu yıkıyorum. dışarı çıktıgımızda yanıma alıyorum ama toplamda bir kaç kere anca kullanmışımdır.

biz bebek arabamızla dolaşmaya çıkıyoruz,oğlum çok rahat ediyo,bizde yorulmamış oluyoruz.. gamyoncuiremsu

benim kızım bebek arabsını hiç sevmiyor

canım çok geçmiş olsun. çok şükür bişey olmamış.

ROTA AŞISI benimde çok kafamı karıştırmıştı ama özel dr.umuz kesinlikle yapılması taraftarıyım dedi.birde sanırım mart anneleri topiğnde bi bebiş yakalanmış rota virüsüne hastasnede yatırmışlar serumlar falan birde eve geldikten sonra tekrar nüksetmiş ve yavrucağın damar yolu için damarını bulamamışlarve kafasından takcaz falan demişler bunu okur okumaz yaptırdım..dayanamam oğlumu öyle görmeye allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…