çok çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun
Maşallahhhhhh :)
teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus
maşallah buyudumu okadar ya ne güzel darısı başımıza:)))
kızlar kilolar ne durumda benim 7 kilom var hala atamadım nasıl vericem((
evet yaa nasılda büyüyolar döndüğünden beri ayaklarım havalarda herkese haber verdim..darısı size
benim 3 kilom kaldı yürüyüş yada spor yapmam lazım ama üşeniyorum bişeyler yapmam şarttt
selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?
kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...
teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus
maşallah buyudumu okadar ya ne güzel darısı başımıza:)))
kızlar kilolar ne durumda benim 7 kilom var hala atamadım nasıl vericem((
oyy canım ya kıyamam ben o kuzuya çok şükür birşey olmamış. geçmiş olsun canım:teselli:.tatlım gece zor geçti hala huysuz ve başımıza geleni sormayın ki yavrum beşikten düştü halıya sırt üstü.. gece 3 hastane gezdik beyin tomografisi çektirdik beyin cerrahı falan baktı hamd olsun bişeyi yok. gece 3 gibi oldu. ömrümden ömür gitti.. yavrum ya öyle ağladı ki bi de aşıları vardı üst üste geldi..
.
sen normal doğum yaptın mekiğe başlayabılırsın 3 ay olmuş nnerdeyse ben yapıcamda korkuyorum ağrıtırım iç dikişleri dıye napalım beklıcem
benim anakucagim oto koltugu ayni zamanda bebek arabasina takiliyor, can cok sevdi arabada da uyuyor, bebek arabasinda da geziyor evde de kullaniyorum mutfakta is yaparken takiliyor icinde..
3. ay da olabilir normal panik yok
masallahhhhhhhhhh:))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
15 kg gitti, kaldi 6 kilom, doktorum 6. hafta kontrolunden sonra her turlu spora izin verdi benim de sezaryen... bebekle ugrasmaktan spor yapmaya firsat yok ama saglam kol kasi yaptim diyebilirim
hay maşallah o kuzuya
sağol canım uyuyor şimdi iyi çok şükür.nidah cok gecmis olsun, simdi nasil bebegin
oyy canım ya kıyamam ben o kuzuya çok şükür birşey olmamış. geçmiş olsun canım:teselli:.
kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...
kızlar ben ıslak mendil hep uni baby kullanıyodum ama artık çok pahalı gelmeye başlamıştı. 10 gündür huggies natural hassas dokunuş mendili kullanıyorum. çok memnunum hiç tahiş falan etmedi uni baby gibi zaten. niveanınkini denemiştim o pişik yapmıştı. huggies natural hassas dokunuşu tavsiye ederim.
pişik oluşuncada Hametan pomad kullanın ben çok memnunum hatta pişiği yokkende kullanıyorum çok iyi bence.
biz bebek arabamızla dolaşmaya çıkıyoruz,oğlum çok rahat ediyo,bizde yorulmamış oluyoruz.. gamyoncuiremsu
sağol canım uyuyor şimdi iyi çok şükür.
aklınızda olsun kızlar biliyosunuzdur belki ama, düştükten sonra fışkırır gibi kusma,emmeyi uzun süre reddetme, gözlerle takipte azalma gibi etkiler olursa beyin travması oluyor Allah korusun hepimizin bebeklerini..
sağol canım verilmiş sadakamız yada verilcek sadakamız varmış..
kafam bu rota aşısı kafamı karıştırıyor.nettede pek olumlu şeyler okumadım.Galiba yaptırmıycam
ıslak mendil kullanmıyorum. sürekli poposunu yıkıyorum. dışarı çıktıgımızda yanıma alıyorum ama toplamda bir kaç kere anca kullanmışımdır.
benim kızım bebek arabsını hiç sevmiyor
kafam bu rota aşısı kafamı karıştırıyor.nettede pek olumlu şeyler okumadım.Galiba yaptırmıycam
bugün aşılarımız vardı. iiyiz şimdilik şükür. rota aşısını sordum. çok gerekli olmadığını söylediler.
ıslak mendil kullanmıyorum. sürekli poposunu yıkıyorum. dışarı çıktıgımızda yanıma alıyorum ama toplamda bir kaç kere anca kullanmışımdır.
bendeee.hooop lavobayaa
nidah geçmiş olsun. benim eşimde oğlanın gazını çıkarayım derken kafasını avizeye vurmuştu gece 3te. hareketlerini izleyip uyutmamıştık.
şu alt kat komşuma gıcığıım, tam oğlumu uyutuyorum hatta kendimde uzanıyorum, çocuklarına bir bağırıyor ikimiz bir uyanıyoruz. hemde rehber öğrt. kendisiii alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?