selamlar,
bebişleriniz ana kucağını sevdi mi? benim ki hiç benimsemedi( dolaşmaya çıkamıyoruz ( önerisi olan?
kızlar doktor bana rota aşısını 3. ayda yapcam dedi bebişim 2 aylık şuan napıym sizce...
maşallah Eymen'e ...teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus
NİDAH yeni gördüm canım çok geçmiş olsun..allah yaşatmasın bidaha
canım çok geçmiş olsun. çok şükür bişey olmamış.
kafam bu rota aşısı kafamı karıştırıyor.nettede pek olumlu şeyler okumadım.Galiba yaptırmıycam
bugün aşılarımız vardı. iiyiz şimdilik şükür. rota aşısını sordum. çok gerekli olmadığını söylediler.
ıslak mendil kullanmıyorum. sürekli poposunu yıkıyorum. dışarı çıktıgımızda yanıma alıyorum ama toplamda bir kaç kere anca kullanmışımdır.
bendeee.hooop lavobayaa
nidah geçmiş olsun. benim eşimde oğlanın gazını çıkarayım derken kafasını avizeye vurmuştu gece 3te. hareketlerini izleyip uyutmamıştık.
şu alt kat komşuma gıcığıım, tam oğlumu uyutuyorum hatta kendimde uzanıyorum, çocuklarına bir bağırıyor ikimiz bir uyanıyoruz. hemde rehber öğrt. kendisiii alsanaalsanasmile
tşk.ler kızlar sağolunn evlat gibisi yok valla
teyzoşlarr oğluşumu yüzüstü yere koymuştum uğraştı uğraştı veee sonunda sırtüstü döndüükaydirigubbakcemile2zemuszemus
Aynen bizimkide hiç sevmedi , anakucagına yatırır yatırmaz aglamaya başlıyor hele emniyet kemerlerini de takdın mı resmen çıglık çıglıga aglıyor ..
Ya bizde de böyle bir sorun var, anlamadım niye..
biz bebek arabamızla dolaşmaya çıkıyoruz,oğlum çok rahat ediyo,bizde yorulmamış oluyoruz.. gamyoncuiremsu
bebek arabasının kullanma kılavuzunda 6. ay sonrası diyor. Benim anakucağı direk pusetin şasesine takılıyor, o şekil çıkıyorum. 10-15 dakika sonra yaygara kopuyor. yarı kucakta geçiyor gezinti...
benim oğlumda pek sevmiyor gezerken sorun yok ama durdumuzda çok mızmızlanıyo sırt çok terliyo çünkü bende emniyet kemerini çözüyorum daha rahat oluyo oda olmazsa biraz kucamızda dolandırıp yine koyuyoruz.tabi bunun için 2 kişi çıkmak gerekiyo
Terleme olayı bizde de var. Acaba evde de mi arada oturtup alıştırsam???
benim anakucagim oto koltugu ayni zamanda bebek arabasina takiliyor, can cok sevdi arabada da uyuyor, bebek arabasinda da geziyor evde de kullaniyorum mutfakta is yaparken takiliyor icinde..
Aynen, benimki de takılıyor. Maxi cosilerden, ama adam sıkılıyor ve sevmiyor(( Nasıl alışacak bilmiyorum. Dışarı çıkamaz olduk (
benimki bayılıyor ana kucağına ama ben yalnızken arabaylada anakucağıyla da dışarı çıkamıyorum zor oluyor, baby sling veya kangurun var mı tek başına çıkarken daha iyi olabilir. ben internetten baby sling sipariş ettim, gelince sizlere de söylerim iyi olup olmadığını..
Kanguru var, kardeşimden gelen. 3. ay sonrası dedi doktor
bende chiconun şampuanını kullanıyorum,aynı sıkıntı bizdede var,ne kullanacağız?kızlar rota virüs aşısı 100 tl dediler.size kaç dediler?bizim bebiş bebek arabasında hep ağlıyor kızlar kucağımızda yüzü öne dönük herkesi izleyerek gitmek istiyor.korkuyor arabada,ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda.saçını çektiğini söyledim doktora , bana elini kullanmayı öğrenmiş,yanlız şu anda tutmayı öğrenmiş,bırakmayı öğrenmediği için çekiyor ve acıyınca ağlıyor dedi.ellerini rahatlatırsanız,bir süre sonra bırakmayıda öğrenir dedi.bu arada chicho şampuan kullanıyorum ,bebeğimin başında kırmızı noktacıklar oluşturdu,alerji olmuş dedi doktor.siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz?ben ıslak mendil kullanıyorm,sıcak suyla ilacını çıkartıyorum ve siliyorum .hiç bir şikayetim olmadı deneybilirsiniz.
kızlar rota virüs aşısı 100 tl dediler.size kaç dediler?bizim bebiş bebek arabasında hep ağlıyor kızlar kucağımızda yüzü öne dönük herkesi izleyerek gitmek istiyor.korkuyor arabada,ne yapmalıyım bilmiyorum bu konuda.saçını çektiğini söyledim doktora , bana elini kullanmayı öğrenmiş,yanlız şu anda tutmayı öğrenmiş,bırakmayı öğrenmediği için çekiyor ve acıyınca ağlıyor dedi.ellerini rahatlatırsanız,bir süre sonra bırakmayıda öğrenir dedi.bu arada chicho şampuan kullanıyorum ,bebeğimin başında kırmızı noktacıklar oluşturdu,alerji olmuş dedi doktor.siz hangi şampuanı kullanıyorsunuz?ben ıslak mendil kullanıyorm,sıcak suyla ilacını çıkartıyorum ve siliyorum .hiç bir şikayetim olmadı deneybilirsiniz.
canım ben duymuştum,eşimin yengesinin çocuğunda olmuş ve maalesef emmemiş bir aydan sonra....
nidah geçmiş olsun canım..
iyi bak meleğimize içim cız ediyor duyunca eskiden olsa bu kadar anlamazdım ama şimdi çok farklı bakıyorum artık.
NİDAH, çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş bebeğini...
herkese selam kızlar
bugunlerde hiç keyfim yok burayı da cok ihmal ettim,umarım herkes iyidir
daha önce söylediğim gibi en son fakulteye gittik bebege gaita tahlili yapıldı.
ve redüktan madde görüldü..süt alerjisi ve buna baglı gelişen laktoz intoleransı teshisi konuldu..zaten kendı tahminlerimle süt ve süt ürünlerini almayı kesmıstım sımdı yumurta da eklendi perhize
yalnız süt tozu ve peyniraltı suyu gibi süt ürünleri de alerjenmiş.ve bunlar çogu hazır gıdada var.artık dısarıdan bişi yemıycem.sabahları kayısı receli zeytin ve patates haslamaya talim artık.keşke düzelse ben ömür boyu perhiz yapmaya razıyım
hepinizi teker teker öpüyorum
canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişin
bende chicco kullanıyordum birşey olmadı ama şimdi BABE nin konak önleyici şampuanına geçtim,çok memnunum..bende chiconun şampuanını kullanıyorum,aynı sıkıntı bizdede var,ne kullanacağız?
herkese selam kızlar
ve redüktan madde görüldü..süt alerjisi ve buna baglı gelişen laktoz intoleransı teshisi konuldu..zaten kendı tahminlerimle süt ve süt ürünlerini almayı kesmıstım sımdı yumurta da eklendi perhize
yalnız süt tozu ve peyniraltı suyu gibi süt ürünleri de alerjenmiş.ve bunlar çogu hazır gıdada var.artık dısarıdan bişi yemıycem.sabahları kayısı receli zeytin ve patates haslamaya talim artık.keşke düzelse ben ömür boyu perhiz yapmaya razıyım
benım de korkum bu.sütüm var ama artık memede daha az kalıyo.alerjisi olan bebeklere özel mama varmıs ama hem cok pahalı hem de tadı kötüymüş
çok üzülüyorum keşke hemen düzelse mafoldumben
herkese selam kızlar
benım de korkum bu.sütüm var ama artık memede daha az kalıyo.alerjisi olan bebeklere özel mama varmıs ama hem cok pahalı hem de tadı kötüymüş
çok üzülüyorum keşke hemen düzelse mafoldumben
kızlar oylesıne bakıyodumda gordum bebıslerı bazı annelerın arabayı sevmıyormus canınızı sıkmayın tek sızın dıl benım kızımda arabada durmazdı durmadan aglardı hep kanguruda gecerdı ama buyudukce arabayı sevıyorlar sımdı arabasını sevıyo yaramaz kızım onunla gezıyo hep canınızı sıkmayın 3 aya falan gelınce alısıyolar arabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?