kızlar şikayet vara baktım yine benim gibi mağdur biri şikayet etmiş
şikayet aşagıda bilginize!!!!!!!
JOHNSON'S BABY Islak Mendil Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu! Ben 23 yaşında bir bayanım ve johnson's baby' nin ıslak mendili suratımı silmek, serinlemek amaçlı kullandım. Aradan 1 dakika geçmeden suratımda bir yanma ve gerginlik hissettim. Bunun sonucunda aynada suratıma baktığımda şok oldum. Suratım yanmış ve şişmişti. Bunun üzerine hemen hastaneye gittim ve alerji iğnesi olmak zorunda kaldım. İğneyi olduktan 1-1.5 saat sonra suratımdaki yanık ve şişme geçti.
Fakat bu ürününüz üzerinde bebekler için kullanıldığı bir kattı maddesi içermediği ve özellikle yüzde de kullanılabileceği ve gözlerde yanma olmadan rahatlıkla kullanılabileceği belirtmişsiniz. Ve bizde bu yazılanlara güvenerek bunu kullanıyoruz. Ve ilk önce ben kullandım bu mendili ve kuzenim bebeği için kullanmış olabilirdi. Kuzenim bebeği 12 aylık. Bildiğiniz üzere bebeklerin alerjik reaksiyonları olabiliyor. Siz de buna göre ürünler üretiyorsunuz.
Demek ki pekte iyi kontrol aşamasından geçirmeden bu ürünü gönül rahatlığıyla bebeklerin kullanacağını bilerek piyasaya sürebiliyorsunuz. Sizin gibi büyük bir firmanın bu yanlışı yapmasından büyük rahatsızlık duyduğumu belirtmek isterim. Benim yerimde başka biri olup da sizi mahkemeye verebilirdi. Benim bu şikayette bulunmamın tek sebebi, bebeklerin bu durumdan daha kötü etkilenebilecekleri ve sizin buna bir önlem almanız gerektiğidir.
merhaba kızlar uzun süredir kk giremiyorum malum doğumdan sonra misafirler yorgunluk uykusuzluk ama herşeye değiyor tabiki. Ben özellikle bugün başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim babamız oğlumuzu düşünerek marketten 4 kutu Johnson s Baby ıslak mendil almış. Bugün ben birini açtım. malum hava sıcak söyle bir ferahlamak için kullanayım dedim kullanmaz olaydım sanki cildim yanmış 45 derece sıcakta durmuş haşlanmış gibi oldum hastaneye gidecektim ama ağlamaktan takatim kalmadı hemen banyoya gittim saatlece suyun altında kaldım Allahtan eşim yanımdaydı bebeğim yanlız kalmadı ve Allahtan bebişime sürmedim o mendili. Verilmiş sadakam varmış çak şükür yeni yeni cildim kendine geldi. Lütfen ürünleri kullanmadan önce siz test edin yada aldığınız ürünleri çok dikkatli araştırın. Ben çok güvenmiştim ama sonu hüsran oldu mafoldumben
kızlar bişey soracağım kafama takıldı size ikinci ay aşılarını vurmak için gün verdilermi kızım ikinci ay aşısını vurulacak sanırım karma istanbulda birinci ay aşımızı olurken taşınacağımızı söylemiştik hemşire taşınır taşınmaz kaydınızı yaptırın size aşı için gün verecekler bu aşı hergün yapılmıyo demişti (oğlumun zamanındada hafta da bi gün yapılıyodu bu aşı )şimdi taşındığımız yerin sağlık ocağını aradım hangi gün diye hergün vuruyoruz nezaman istersen gel dediler kafam karıştı tedirgin oldum malum küçük yer ilçeye baya uzak yer aşılar sağlıklımı kontrol ediliyormu vs günlük olması gereken aşıyı bekletmezler dimi off amma vesveseli oldum burdada iğneden sakat kalan çok yetişkin var
nilüfer yerim onu ben,ne güzel gülmüş paşam
ne güzel işte :)güldüğünde benim içim gidiyor,hep gülsün istiyorum kuzumçok sağol teyzesi, tam ağzı açık ayran budalası oldu, herkese herşeye gülüyor opuyorumnanaktan
kızlar bişey soracağım kafama takıldı size ikinci ay aşılarını vurmak için gün verdilermi kızım ikinci ay aşısını vurulacak sanırım karma istanbulda birinci ay aşımızı olurken taşınacağımızı söylemiştik hemşire taşınır taşınmaz kaydınızı yaptırın size aşı için gün verecekler bu aşı hergün yapılmıyo demişti (oğlumun zamanındada hafta da bi gün yapılıyodu bu aşı )şimdi taşındığımız yerin sağlık ocağını aradım hangi gün diye hergün vuruyoruz nezaman istersen gel dediler kafam karıştı tedirgin oldum malum küçük yer ilçeye baya uzak yer aşılar sağlıklımı kontrol ediliyormu vs günlük olması gereken aşıyı bekletmezler dimi off amma vesveseli oldum burdada iğneden sakat kalan çok yetişkin var
canım bende evde pamuk kullanıyorum ama biz zaten sürekli dışarı çıkıyoruz,ablam,abim ve annemler çok yakınız,sürekli birilerine gidiyoruz,haftasonuda eskişehire gittik,hızlı trenle,pusetin üstünü önümüzdeki masaya yerleştirdik,devrim sürekli uyudu,tren sallandıkça ona beşik gibi geldi :)kızlar ya ıslak mendıl konusunda hıc tereddutum yoktu valla alerjı yapar dıyede hıc dusunmemeıstım.valla korkuttunuz benı ama ıyıde oldu artık denemeden kullanmam.cok sukur sımdıye kadar bısey olmadı.sadece unı baby yenıdogan kullandım ben ve sorun oomadı.gercı cok kullanmamaya calısıyorum evde genelde pamuk kullanıyorum.bence sızde mecbur kalmadıkca ıslak mendıl kullanmayın en guzelı pamuk oyle deılmı
ne güzel işte :)güldüğünde benim içim gidiyor,hep gülsün istiyorum kuzum
kızlar unibaby nin fiyatını geçdim,kendisinide sevmedim,kakayı temizlemek bayağa zor oluyordu,3 4 tane gidiyordu her açışta,1haftada 3paket bitiyordu,dalinin de kokusunu sevmedim,ablam almıştı yiğenime alırken,chico setimizden çıkmıştı,fena değildi,primanın evet dokusu çok güzel ama kokusunu sevmedim ama huggies hem dokusu,hem kokusu güzel,fiyatıda 4tl,birde 3lü paketlerini bulsakk,daha ekonomik olucak
prima bez kullanıyoruz aktif bebek,geçen pankek diyordu kokuyor diye,evet kokuyor ama değiştirmeyi düşünmüyorum,ilk kullandığımda pişik oldu,şimdi alıştı,sürekli değiştirirsem cildine zarar vermekten korkuyorum,sonuçta benden çok beziyle vakit geçiriyor,alıştıktan sonra sorun yok :)
Merhaba Anneler ve tatlı bebişler...
bugün BCG aşımız var. Umarım Oğlumun canı çok yanmaz ve aşı tutarr
Merhaba Anneler ve tatlı bebişler...
bugün BCG aşımız var. Umarım Oğlumun canı çok yanmaz ve aşı tutarr
ayyy yazık yavruma dün benişim çok kötüydü dayanamadım ben o haline calpol şurup kullanmayı ihmal etme canım ilacın etkisi geçmeye başlayınca bile o kadar üzülüyodumki haline
canım uyu oyna prima serisinin en kötüsüymüş,ben aktif bebekte karar kıldım,emzirme konusundada kendimizi aştık,eşim başta oğluma diyordu,bak emaneten veriyorum,onlar benim geri alcam diye,şimdi ben nerdeyse tüm kamuyla paylaşıyorum,geçen gün avm de devrimi susturamadık,bebek bakım odasıda 3.katta çıkana kadar çatlar bu dedim,oturdum koltuğa emzirdimprimaya mail attim koku konusunda hemen cevap yazip telefonumu aldilar bakayim arayacaklar mi :)
huggies 3 numara bez alip denedim, daha az koku var evet ama daha sert sanki sevmedim gibi bilemiyorum, sanirim primanin uyu oynasi kaldi denemedigim o da heryerde yok bir de onu deneyip en kotu aktif bebek de kalacagim.
asinin tutmama gibi bir durumu mu var ?
Ege aglamaz annesi cok insallah, hemen emzir ben doktorun odasinda acip emziriyorum valla sakinlestirmek icin
canım uyu oyna prima serisinin en kötüsüymüş,ben aktif bebekte karar kıldım,emzirme konusundada kendimizi aştık,eşim başta oğluma diyordu,bak emaneten veriyorum,onlar benim geri alcam diye,şimdi ben nerdeyse tüm kamuyla paylaşıyorum,geçen gün avm de devrimi susturamadık,bebek bakım odasıda 3.katta çıkana kadar çatlar bu dedim,oturdum koltuğa emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?