2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

büyük geçmiş olsun

çok geçmiş olsun..ben oğluma 3 paket kullandım çok şükür bi reaksiyon göstrmedi..ama kullanmadan öncekendimizde denemekte yarar var..

kızlar ben önce 6paket unibabay kullandım,1paket chico,3paket dalin,şimdi hugies doğal dokunuş ve prima aldım,primanın kokusunu sevmedim,huggiese devam edicem

gerçekten primanın dokusu güzel kokusu kötü :) yoğurt gibi kokuyor sanki. ben chiccoyu da sevmedim sert gibi geldi bana. şu an johnsons kullanıyorum bitince huggies alayım ben de

kızlar bişey soracağım kafama takıldı size ikinci ay aşılarını vurmak için gün verdilermi kızım ikinci ay aşısını vurulacak sanırım karma istanbulda birinci ay aşımızı olurken taşınacağımızı söylemiştik hemşire taşınır taşınmaz kaydınızı yaptırın size aşı için gün verecekler bu aşı hergün yapılmıyo demişti (oğlumun zamanındada hafta da bi gün yapılıyodu bu aşı )şimdi taşındığımız yerin sağlık ocağını aradım hangi gün diye hergün vuruyoruz nezaman istersen gel dediler kafam karıştı tedirgin oldum malum küçük yer ilçeye baya uzak yer aşılar sağlıklımı kontrol ediliyormu vs günlük olması gereken aşıyı bekletmezler dimi off amma vesveseli oldum burdada iğneden sakat kalan çok yetişkin var

burada da hergün yapılıyor, gidince tekrar sorarsın ama problem olmaz bence, içini ferah tut, kötü şeyler getirme aklına canım...

çok sağol teyzesi, tam ağzı açık ayran budalası oldu, herkese herşeye gülüyor opuyorumnanaktan
ne güzel işte :)güldüğünde benim içim gidiyor,hep gülsün istiyorum kuzum
kızlar unibaby nin fiyatını geçdim,kendisinide sevmedim,kakayı temizlemek bayağa zor oluyordu,3 4 tane gidiyordu her açışta,1haftada 3paket bitiyordu,dalinin de kokusunu sevmedim,ablam almıştı yiğenime alırken,chico setimizden çıkmıştı,fena değildi,primanın evet dokusu çok güzel ama kokusunu sevmedim ama huggies hem dokusu,hem kokusu güzel,fiyatıda 4tl,birde 3lü paketlerini bulsakk,daha ekonomik olucak
prima bez kullanıyoruz aktif bebek,geçen pankek diyordu kokuyor diye,evet kokuyor ama değiştirmeyi düşünmüyorum,ilk kullandığımda pişik oldu,şimdi alıştı,sürekli değiştirirsem cildine zarar vermekten korkuyorum,sonuçta benden çok beziyle vakit geçiriyor,alıştıktan sonra sorun yok :)

canım aynen banada gün verdiler dün yaptıdım verem aşısı açılınca 20 bebeğe yapılıyor artık ondan gün veriyolar.verem aşısını dispanserde armalarını sağlık ocağında yapıyorlar.

selam kızlarr kafayı sıyırcammm bizim paşa ya kucakta ya ayakta sallanacak yoksa 2 dk durmuyo yaaa gece uyku da yok kocişle de atıştık pofffffffffff yine de çok şükür oğlum sağlıklı ...

kızlar ya ıslak mendıl konusunda hıc tereddutum yoktu valla alerjı yapar dıyede hıc dusunmemeıstım.valla korkuttunuz benı ama ıyıde oldu artık denemeden kullanmam.cok sukur sımdıye kadar bısey olmadı.sadece unı baby yenıdogan kullandım ben ve sorun oomadı.gercı cok kullanmamaya calısıyorum evde genelde pamuk kullanıyorum.bence sızde mecbur kalmadıkca ıslak mendıl kullanmayın en guzelı pamuk oyle deılmı

Merhaba Anneler ve tatlı bebişler...

bugün BCG aşımız var. Umarım Oğlumun canı çok yanmaz ve aşı tutarr

canım bende evde pamuk kullanıyorum ama biz zaten sürekli dışarı çıkıyoruz,ablam,abim ve annemler çok yakınız,sürekli birilerine gidiyoruz,haftasonuda eskişehire gittik,hızlı trenle,pusetin üstünü önümüzdeki masaya yerleştirdik,devrim sürekli uyudu,tren sallandıkça ona beşik gibi geldi :)
devrimi gece emzirip direkt yatağına koyuyorum,gündüzde ayağımda sallamadan uyumuyordu,arrtık gündüzde sallamıyorum,beşiğinde oyalıyorum,geziyorum,konuşuyorum,uykusu gelince mecburen uyuycak,hemde beın müdahale etmemiş oluyorum,ayakta sallarken uyku düzenine müdahele ediyorum,birde saat başı uyanırdı,şimdi biraz daha uzun uyumaya başladı ama uyanık kaldığı sürede uzadı :)

primaya mail attim koku konusunda hemen cevap yazip telefonumu aldilar bakayim arayacaklar mi :)
huggies 3 numara bez alip denedim, daha az koku var evet ama daha sert sanki sevmedim gibi bilemiyorum, sanirim primanin uyu oynasi kaldi denemedigim o da heryerde yok bir de onu deneyip en kotu aktif bebek de kalacagim.

asinin tutmama gibi bir durumu mu var ?
Ege aglamaz annesi cok insallah, hemen emzir ben doktorun odasinda acip emziriyorum valla sakinlestirmek icin

ayyy yazık yavruma dün benişim çok kötüydü dayanamadım ben o haline calpol şurup kullanmayı ihmal etme canım ilacın etkisi geçmeye başlayınca bile o kadar üzülüyodumki haline

canım uyu oyna prima serisinin en kötüsüymüş,ben aktif bebekte karar kıldım,emzirme konusundada kendimizi aştık,eşim başta oğluma diyordu,bak emaneten veriyorum,onlar benim geri alcam diye,şimdi ben nerdeyse tüm kamuyla paylaşıyorum,geçen gün avm de devrimi susturamadık,bebek bakım odasıda 3.katta çıkana kadar çatlar bu dedim,oturdum koltuğa emzirdim

canım senın ankarada yasadıgını yenı farkettım nerde oturuyosun.bu arada ben daha cesaret edemıyorum avm ye gıtmeye bı kez gıttık esımle antarese once durdu bıraz uyudu ama 12 saat sonra mızmızlanmaya basladı.hemen cıktık .korkuyorum cıkmaya bı yandanda cok ıstıyorum cıkıp ge<meyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…