2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahaha :) iyiymis, bunun icin de formulum var ben de ayni seyi yasiyorum cunku.

hemen e-bebek ten emzirme onlugu aliyorsun oh her yerde emzir

e 12 saat iyi dayanmis yine

ben nerdeyse her gun geziyorum canim cikiyor ama iyi de geliyor, mizlarsa da takmiyorum milleti rahatsiz olan gitsin yanimdan alla alla :)

bizimki aç değilse keyfinden ağlıyorsa memeyi de almıyo bas bas bağırıyo ben susturmayı beceremiyorum valasempatiksalakcinni

bu arada huggies i bende denedim hiç memnun kalmadım oğlumun bel kısmı kıpkırmızı oldu onu kullanınca ve kalın baya primaya nazaran.
molfix denicem bide. ilk doğduğunda molfix almıştım memnundum aslında.

k.örendeyim cnm,heryere gidiyoruz biz,antares,ankamall,en çok foruma gidiyoruz,etlik livada bruncha gittik,tam 6saat kaldık,10dan 4ekadar,sürekli sokaktayız :)

mrb kızlar
uzun süredir giremedim buraya çok misafirim vardı ancak geçmişi okudum
çok bunaldım eşimin akrabaları vardı ama yarın yozgata anemlerin ynına gidiyorum inş biraz dinlenirim

k.örendeyim cnm,heryere gidiyoruz biz,antares,ankamall,en çok foruma gidiyoruz,etlik livada bruncha gittik,tam 6saat kaldık,10dan 4ekadar,sürekli sokaktayız :)

ay ne guzel ya ben cıkamıyorum aslında cokta huysuz deıl ama ne bılım tedırgınım ıste.ben yenımahallede oturuyorum bızde foruma ankamalle falan cok gıderdık ama sımdı gıdemıyorum ınsallah en kısa zamanda eskı gezmelerımıze donerız

mrb kızlar
çok bunaldım eşimin akrabaları vardı ama yarın yozgata anemlerin ynına gidiyorum inş biraz dinlenirim

mrb cnm hgeldın oh git yorgunluğunu atarsın gezersin biraz..
bende bayramı iple çekıyorum istanbula babamın yanına gıdıcem bend eorda dinlenicem inş
bi kaç gune ankaraya nişan yapmaya gelicez çocukla yolculuk nasıl geçicek orası meçhul inş az yorgunlukla geçer:)

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl..ben çok daraldım artık.. yanlızım burda nefes alıcak vaktim yok..oğlan artık gündüzleri uyumuyo ya kucak istiyo yada ilgi..eşimde geç sa.te kadar çalışıyo..tek başıma dısarıda çıkamıyorum..akşam eşimle dönüyoduk bi ara oda oğlan emmek istiyo die gelmeyin bidaha dedi..oofff niye geldimki ben bukadar uzağa..ramazanı iple çekiyorum önce samsuna kaynanamlara gidicez sonrada ben antalyaya geçicembayramdan sonraya dönücem..biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var ama günlerde geçmiyokii

mrb kızlar

canım bende yozgatlıyım.
bayramda gitcem bende:lepi:

ipeknil nostok teşekkür ederim cevabınız için inşl bişey olmaz allaha emanet kuzucuklar ıslak mendil konusunda bende uni baby kullanıyordum doğduğundan beri fiyatı nerdeyse diğerleriyle aynı ben bi mendili iki ye bölüp öyle temizliyorum çoğunlukla bi mendil yetiyo bazen iki mendil kullanıyoz ama burda bulamadım unu baby molfix aldım onuda yıkayıp kullanıyorum bir ay olmak üzere bitane bitti ikinci daha yarılanmadı hemde her bezi kakalı oluyo genelde ben ıslak mendilleri yımadan kullanmayın deim

biz de çok geziyoruz sarp la, gezenti oldu çocuk sayemde :) ama bizim pek avm falan şansımız yok, sokaklara atıyoruz kendimizi... bir aksilik olmazsa bu pazar denize de girecek beyefendi

bayanlar gunduz uykulari nasil ? sadece ya anne kucagi ya da anakucaginda uyuyor ve 40. dakikada kurulu saat gibi uyaniyor

bizim kız dün toplam 3 saat uyudu bölük bölük tabi kucağımda uyuyo bıraktıktan 20 dk sonra kalkıyodu bugun de sabah 8den sonra ıkı saat az öncede bi saat uyudu hemen uyandı çok kısa uykuda kalıyo artık Allahtan geceleri uyuyo

ben kızımın poposuna henüz hiç ıslak mendil sürmedim..yazdıklarınızı okuyunca iyiki sürmemişim diyorum..ben şöyle yapıyorum ve hepinize tavsiye ederim..
bir kutunun içine pamuk dolduruyorum üzerine kaynamış su döküyorum pamuklar ıslanacak kadar onun üzerinede biraz zeytinyağı...kızımın altını hep bununla siliyorum..küçük bir kutuya daha koydum dışarı giderken çantamada koyuyorum dışarıda da rahat oluyor...bizde evde oturamayanlardanız:))
10. gününden beri kızımla sürekli geziyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…