canım uyu oyna prima serisinin en kötüsüymüş,ben aktif bebekte karar kıldım,emzirme konusundada kendimizi aştık,eşim başta oğluma diyordu,bak emaneten veriyorum,onlar benim geri alcam diye,şimdi ben nerdeyse tüm kamuyla paylaşıyorum,geçen gün avm de devrimi susturamadık,bebek bakım odasıda 3.katta çıkana kadar çatlar bu dedim,oturdum koltuğa emzirdim
canım senın ankarada yasadıgını yenı farkettım nerde oturuyosun.bu arada ben daha cesaret edemıyorum avm ye gıtmeye bı kez gıttık esımle antarese once durdu bıraz uyudu ama 12 saat sonra mızmızlanmaya basladı.hemen cıktık .korkuyorum cıkmaya bı yandanda cok ıstıyorum cıkıp ge<meyı
e 12 saat iyi dayanmis yine
ben nerdeyse her gun geziyorum canim cikiyor ama iyi de geliyor, mizlarsa da takmiyorum milleti rahatsiz olan gitsin yanimdan alla alla :)
k.örendeyim cnm,heryere gidiyoruz biz,antares,ankamall,en çok foruma gidiyoruz,etlik livada bruncha gittik,tam 6saat kaldık,10dan 4ekadar,sürekli sokaktayız :)
mrb kızlar
uzun süredir giremedim buraya çok misafirim vardı ancak geçmişi okudum
çok bunaldım eşimin akrabaları vardı ama yarın yozgata anemlerin ynına gidiyorum inş biraz dinlenirim
mrb kızlar
uzun süredir giremedim buraya çok misafirim vardı ancak geçmişi okudum
çok bunaldım eşimin akrabaları vardı ama yarın yozgata anemlerin ynına gidiyorum inş biraz dinlenirim
biz de çok geziyoruz sarp la, gezenti oldu çocuk sayemde :) ama bizim pek avm falan şansımız yok, sokaklara atıyoruz kendimizi... bir aksilik olmazsa bu pazar denize de girecek beyefendi
biz de çok geziyoruz sarp la, gezenti oldu çocuk sayemde :) ama bizim pek avm falan şansımız yok, sokaklara atıyoruz kendimizi... bir aksilik olmazsa bu pazar denize de girecek beyefendi
bayanlar gunduz uykulari nasil ? sadece ya anne kucagi ya da anakucaginda uyuyor ve 40. dakikada kurulu saat gibi uyaniyor
bayanlar gunduz uykulari nasil ? sadece ya anne kucagi ya da anakucaginda uyuyor ve 40. dakikada kurulu saat gibi uyaniyor
canım bende yozgatlıyım.
bayramda gitcem bende:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?