2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfff imdaaaaaaaaaat kızım sadece kucagımda uyuyor yerine koyunca çıglıgı basıyor. aksi gibi başımda tüm şiddetinde zonkluyorrrrrrr

allah kolaylık versin yaprak sarma...ben kucağımdan beşiğine koyar koymaz emziği yapıştırıyorum ağzına biraz ağlıyor ama sakinliyor sonra

offfff imdaaaaaaaaaat kızım sadece kucagımda uyuyor yerine koyunca çıglıgı basıyor. aksi gibi başımda tüm şiddetinde zonkluyorrrrrrr

aynen çiğdem bi imdat da bendennnsempatiksalakcinni

ya ıkınma olayı da çok bizim oğlanda kabız değil ama kakasını yapmaya çalışırken yavrum çok ıkınıyor gece gündüzz.. bilmiyorumkismile

sorma nidah benim kızımdoğduğundan beri ıkınıyor..ağlamak yok uyanmıyorda geceleri..sadece ıkınıyor..o ıkındıkça ben uyuyamıyorum tabi...gazını rahat çıkarıyor kakasını yapıyor ama bir ıkınmadır gidiyor..doktor geçer diyor..umarım çabuk geççer..

ben emziği alsın diye bir ay ugraştım şimdide agzından emziği çıkartınca feryat ediyor
sadecuyudunda emziği çıkartıyorum bu kadar alışmasıda beni tedirgin ediyor ya sonradan bırakmaz sa

ya hanımlar benim kızım kakasını haftada bir anca yapıyor doktorada götürdüm sorun yok dedi. işin ilginci kakasını yapmamak onu huzursuz etmiyor. bu bebenin yedikleri nereye gidiyor ya:bbo:CADIARZU

ben emziği alsın diye bir ay ugraştım şimdide agzından emziği çıkartınca feryat ediyor
sadecuyudunda emziği çıkartıyorum bu kadar alışmasıda beni tedirgin ediyor ya sonradan bırakmaz sa

o konuda bende şimdiden sıkıntı yapıyorum valla...emzik bağımlısı oldu çocuk..emziği verince resmen kendinden geçiyor:)

ya hanımlar benim kızım kakasını haftada bir anca yapıyor doktorada götürdüm sorun yok dedi. işin ilginci kakasını yapmamak onu huzursuz etmiyor. bu bebenin yedikleri nereye gidiyor ya:bbo:CADIARZU

bebeğin huzursuz değilse bence sende sıkıntı yapma...bağırsakları öyle çalışıyor demekki...poposunu neyle siliyorsun?az önce ben neyle sildiğimi anlattım bi denesene..zeytinyağı çok rahatlatıyor ve kolay çıkışı sağlıyor..ben zeytinyağını azalttım valla artık neredeyse her bezinde azda olsa kaka vardı çünkü

bizimki kakasını pek rahat yapamıyo ıkınıyo ıkınıyo anca yapıyo.. ama ıkınma aynen gece beni hiç uyutmuyo o ıkınırken ben rahat edemiyorum tabi:sinifsinif:

bebekten bebeğe değişiyo demekki bizimki bi akşam yapmasa öyle huysuzlanıyokikafamçokkarıştı

pamukları önce ıslatıp sonra yağı döküyorsun ya, sonra kurumuyomu yani kaç saat gidiyo bu kutudaki pamuklar uzun ömürlü oluyomu?

birde zeytinyağı marketten alıyorum tariş naturel sızma , bunun faydası olurmu?

bende uygulayayım olmazsaboshayallersmile

pamukları önce ıslatıp sonra yağı döküyorsun ya, sonra kurumuyomu yani kaç saat gidiyo bu kutudaki pamuklar uzun ömürlü oluyomu?

birde zeytinyağı marketten alıyorum tariş naturel sızma , bunun faydası olurmu?

bende uygulayayım olmazsaboshayallersmile[/QUOTE]

hayır canım kurumuyor...ben 1 hafta falan kullanıyorum...tarişin zeytinyağıda olur sanırım ben doğal getittiriyorum..bir deneyin..kızım 2 ay 10 günlük 1 gün bile kakasız geçmedi:))hem poposuda yumuşacık pişik hiç olmadı.

evet uyu oyna primanın en kötüsü ama ilginçtir ki hiç kaka kaçırmadı pişik de olmadı:2::2:
abende aktif bebekleri bırakıp hemen bitsn diye uyu ve oyna kullanıyorum 1 paket kaldı

benim kızımın gaz problemi bitti sayılır ıkınmalar harcinde geceleri hala ıkınma devam edıyo ama gece 3 gıbı altını açıp masj yaptım kakasını yapınca ıkınmaları azaldı rahat uyudu 7ye kadar...

benn ne denk gelıyosa ıslak mendıl onu alıyorum sudan geçirip öle kullanıyorum dışarı çıkarknde uni baby daha uyguna gelıyo böle

Yapraksarma benim oğlumunda kabızlık problemi var tüm tahliller yapıldı birşey çıkmadı çok şükür 6 güne kadar yapmaması normal dedi doktorumuz, aptamil kullanıyorsan içinde nişasta var o da kabızlık yapabilirmiş.

Zeytinyağı sürüyorum ben de poposuna ama kabızlığına çare olmadı malesef.

Gece bebeklerin ıkınması kilo aldıklarındanmış, bizim büyükler öyle söylüyor bebekler büyüdükleri için etini sıkılaştırıyor diyorlar ama bilemiyorum ki doğru mudur.

umarım büyüklerin dedikleri doğrudur canım...ama artık geçmesini istiyorum inan o ıkınırken benim içim gidiyor...birde bebeğimde göbek fıtığı var o nedenle ıkınması beni daha çok rahatsız ediyor

İnşallah doğrudur canım, ben de bu şekilde düşünüp rahatlatıyorum kendimi yoksa dayanamıyorum bende sabaha kadar ıkınıyor yavrum. Göbek fıtığı doğuştan mı var canım, yapılacak birşey var mıymış? Geçmiş olsun kuzuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…