offfff imdaaaaaaaaaat kızım sadece kucagımda uyuyor yerine koyunca çıglıgı basıyor. aksi gibi başımda tüm şiddetinde zonkluyorrrrrrr
allah kolaylık versin yaprak sarma...ben kucağımdan beşiğine koyar koymaz emziği yapıştırıyorum ağzına biraz ağlıyor ama sakinliyor sonra
ben şu emziği alıştıramadım gitti bebişime...mafoldumben
ben emziği alsın diye bir ay ugraştım şimdide agzından emziği çıkartınca feryat ediyor
sadecuyudunda emziği çıkartıyorum bu kadar alışmasıda beni tedirgin ediyor ya sonradan bırakmaz sa
o konuda bende şimdiden sıkıntı yapıyorum valla...emzik bağımlısı oldu çocuk..emziği verince resmen kendinden geçiyor:)
ya hanımlar benim kızım kakasını haftada bir anca yapıyor doktorada götürdüm sorun yok dedi. işin ilginci kakasını yapmamak onu huzursuz etmiyor. bu bebenin yedikleri nereye gidiyor ya:bbo:CADIARZU
sorma nidah benim kızımdoğduğundan beri ıkınıyor..ağlamak yok uyanmıyorda geceleri..sadece ıkınıyor..o ıkındıkça ben uyuyamıyorum tabi...gazını rahat çıkarıyor kakasını yapıyor ama bir ıkınmadır gidiyor..doktor geçer diyor..umarım çabuk geççer..
ya hanımlar benim kızım kakasını haftada bir anca yapıyor doktorada götürdüm sorun yok dedi. işin ilginci kakasını yapmamak onu huzursuz etmiyor. bu bebenin yedikleri nereye gidiyor ya:bbo:CADIARZU
ben kızımın poposuna henüz hiç ıslak mendil sürmedim..yazdıklarınızı okuyunca iyiki sürmemişim diyorum..ben şöyle yapıyorum ve hepinize tavsiye ederim..
bir kutunun içine pamuk dolduruyorum üzerine kaynamış su döküyorum pamuklar ıslanacak kadar onun üzerinede biraz zeytinyağı...kızımın altını hep bununla siliyorum..küçük bir kutuya daha koydum dışarı giderken çantamada koyuyorum dışarıda da rahat oluyor...bizde evde oturamayanlardanız:))
10. gününden beri kızımla sürekli geziyoruz:)
canım uyu oyna prima serisinin en kötüsüymüş,ben aktif bebekte karar kıldım,emzirme konusundada kendimizi aştık,eşim başta oğluma diyordu,bak emaneten veriyorum,onlar benim geri alcam diye,şimdi ben nerdeyse tüm kamuyla paylaşıyorum,geçen gün avm de devrimi susturamadık,bebek bakım odasıda 3.katta çıkana kadar çatlar bu dedim,oturdum koltuğa emzirdim
Yapraksarma benim oğlumunda kabızlık problemi var tüm tahliller yapıldı birşey çıkmadı çok şükür 6 güne kadar yapmaması normal dedi doktorumuz, aptamil kullanıyorsan içinde nişasta var o da kabızlık yapabilirmiş.
Zeytinyağı sürüyorum ben de poposuna ama kabızlığına çare olmadı malesef.
Gece bebeklerin ıkınması kilo aldıklarındanmış, bizim büyükler öyle söylüyor bebekler büyüdükleri için etini sıkılaştırıyor diyorlar ama bilemiyorum ki doğru mudur.
umarım büyüklerin dedikleri doğrudur canım...ama artık geçmesini istiyorum inan o ıkınırken benim içim gidiyor...birde bebeğimde göbek fıtığı var o nedenle ıkınması beni daha çok rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?