- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
İnşallah doğrudur canım, ben de bu şekilde düşünüp rahatlatıyorum kendimi yoksa dayanamıyorum bende sabaha kadar ıkınıyor yavrum. Göbek fıtığı doğuştan mı var canım, yapılacak birşey var mıymış? Geçmiş olsun kuzuma.
Bebeğe zararı yoksa takma kafana canım Allah beterinden saklasın, korusun inşallah tüm yavrularımızı.
hanımlar sütünüzü arttırmak için neler yapıyorsunuz?
Kızlar BCG aşısı olduk geldik, 3 saat oldu aşı olanı, beslendi, şimdi uyuyor tatlım... Şimdilik iyiyiz...
Kolaylıkla atlatırsınız inş tatlım bizimknde çok huysuzluk oldu 2 gündür..
birde kızlar nasıl uyutuyosunuz bebişleri?
nasılsınız anneler kuzular nasıl ya benim canım acayip sıkılıyo depresyona gircem bu gidişle
benimki illa memede uyuyacak
emziğede alıştıramadım bi türlü malesef
kızlar nekadar sıklıkla emziriyosunuz bebişleri
bide nekadar uyuyolar
aynen çiğdem bi imdat da bendennnsempatiksalakcinni
ya ıkınma olayı da çok bizim oğlanda kabız değil ama kakasını yapmaya çalışırken yavrum çok ıkınıyor gece gündüzz.. bilmiyorumkismile
kızlarr yarın oğlum ikinci ay aşılarını olcakkk..çok stresliyimm ateşi çok çıkmaz inşallah bilmiyorumkismile
neden sıkılıyorsun canım?? bebiş mi haylaz? yoksa evde olmak mı sıkıyor seni?
hiç stres yapma canım...bana sağlık ocağından gelmeden önce calpol ver demişlerdi verdim birde eve gelince 6 saat sonra verdim..hiç ateşi olmadı ama bi dahaki aşıda vermeyeceğim ilaç..çünkü bebeklerimizin ateşle başetmeleri lazım..bağışıklıkları için bu şart.
gündüzleri 2 saatte bir kurulu saat gibi acıkıyor emziriyorum...gündüzleri kısa kısa kızımın uykuları..yarım saat uyuyor 2 saat uyanık gibi..biz her akşam 20 00da yıkıyoruz Doğa yı..ondan sonra 21 00 gibi gece uykusuna geçiyor..ilk yatışta 4 saat bazen 5 saat uyuyor..ondan sonra yine 2 saatte bir kalkıyor ve sabah 7 de uyanıyor..oyun istiyor burada görev babasına düşüyor:))gecede maşallah diyeyim emip uyuyor pek bi sıkıntısı yok kuzucuğumun...
benimki illa memede uyuyacak
emziğede alıştıramadım bi türlü malesef
kızlar nekadar sıklıkla emziriyosunuz bebişleri
bide nekadar uyuyolar
evet canım yoktun bayadır nerelerdesinartık ayakta sallayarakkkkk:gitme:
bu arada herkese selam kızlarr uzun zamandır giremiyordum umarım tüm bebişler ve sizler iyisinizdirr
nasılsınız anneler kuzular nasıl ya benim canım acayip sıkılıyo depresyona gircem bu gidişle
gündüzleri 2 saatte bir kurulu saat gibi acıkıyor emziriyorum...gündüzleri kısa kısa kızımın uykuları..yarım saat uyuyor 2 saat uyanık gibi..biz her akşam 20 00da yıkıyoruz Doğa yı..ondan sonra 21 00 gibi gece uykusuna geçiyor..ilk yatışta 4 saat bazen 5 saat uyuyor..ondan sonra yine 2 saatte bir kalkıyor ve sabah 7 de uyanıyor..oyun istiyor burada görev babasına düşüyor:))gecede maşallah diyeyim emip uyuyor pek bi sıkıntısı yok kuzucuğumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?