2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1.ayın sonuna doğrudu oluştu fıtık..fakat sebebi doğuştan göbekteki zarın tam kapanmamış olmasıymış..3 doktora götürdüm zamanla kendiliğinden geçer diyorlar...bekliyoruz bakalım ama her gördüğümde üzülüyorum..bebeğe hiçbir zararı yokmuş.tek tesellim o zaten.

Bebeğe zararı yoksa takma kafana canım Allah beterinden saklasın, korusun inşallah tüm yavrularımızı.

hanımlar sütünüzü arttırmak için neler yapıyorsunuz?

bol su içiyorum bir de hurma yiyorum. faydası varmı bilmiyorum ama ıhlamur içiyorum genelde çay yerine. sütüm bu aralar yetiyo hamd olsun.. bazen bi göğüsten emzirirken diğerinden biraz damlalar akıyo aşka geliyo galba göğüs:)boş boş gidiyo sütler. ama bizimki pek emmiyo bugünlerde umarım aşıdan dolayı böyledir..

Kızlar BCG aşısı olduk geldik, 3 saat oldu aşı olanı, beslendi, şimdi uyuyor tatlım... Şimdilik iyiyiz...

Kızlar BCG aşısı olduk geldik, 3 saat oldu aşı olanı, beslendi, şimdi uyuyor tatlım... Şimdilik iyiyiz...

Kolaylıkla atlatırsınız inş tatlım bizimknde çok huysuzluk oldu 2 gündür..

birde kızlar nasıl uyutuyosunuz bebişleri?

benimki illa memede uyuyacak
emziğede alıştıramadım bi türlü malesef

kızlar nekadar sıklıkla emziriyosunuz bebişleri
bide nekadar uyuyolar

artık ayakta sallayarakkkkk:gitme:

bu arada herkese selam kızlarr uzun zamandır giremiyordum umarım tüm bebişler ve sizler iyisinizdirr

kızlarr yarın oğlum ikinci ay aşılarını olcakkk..çok stresliyimm ateşi çok çıkmaz inşallah bilmiyorumkismile

bide nekadar uyuyolar

gündüzleri 2 saatte bir kurulu saat gibi acıkıyor emziriyorum...gündüzleri kısa kısa kızımın uykuları..yarım saat uyuyor 2 saat uyanık gibi..biz her akşam 20 00da yıkıyoruz Doğa yı..ondan sonra 21 00 gibi gece uykusuna geçiyor..ilk yatışta 4 saat bazen 5 saat uyuyor..ondan sonra yine 2 saatte bir kalkıyor ve sabah 7 de uyanıyor..oyun istiyor burada görev babasına düşüyor:))gecede maşallah diyeyim emip uyuyor pek bi sıkıntısı yok kuzucuğumun...

canım ya ıkınma olayı bizdede çok var kabız değil çok sulu yapıyo bide çok ağlıyo yapınca rahatlıyo neden oluyo bilmiyorum çok üzülüyorum o halini görünce

kızlarr yarın oğlum ikinci ay aşılarını olcakkk..çok stresliyimm ateşi çok çıkmaz inşallah bilmiyorumkismile

hiç stres yapma canım...bana sağlık ocağından gelmeden önce calpol ver demişlerdi verdim birde eve gelince 6 saat sonra verdim..hiç ateşi olmadı ama bi dahaki aşıda vermeyeceğim ilaç..çünkü bebeklerimizin ateşle başetmeleri lazım..bağışıklıkları için bu şart.

neden sıkılıyorsun canım?? bebiş mi haylaz? yoksa evde olmak mı sıkıyor seni?

yok canım bebeğim çok uslu maşallah taşınma telaşı doğum doğumla beraber rahim ameliyatı hastanede bol ağrılı sıkıntılı 4 gün eşim yok yanımda sonra 40 gün annemde kalım eşimüstüne yeni yerime alışamadm biryere çıkamıyoruz baya yüksak bi köy 1 aydır evdeyiz herşey üst üste gelince baya bi bunalldım ay çok dertliyim baya uzun oldu sıkmayayım sizidemafoldumben

bizde bugün dr gittik fitil verdi aşıya gitmeden kullanın yarısını dedi 4 saat sonrada öbür yarısını verirsiniz dedi...inşallah dediğin gibi benimde oğlumun ateşi çıkmaz,burda aileler yok eşimle ikimizde tecrübesiziz,çocuk ağlamaya başlayınca ikimizde hemen panik oluyoruz.bikere çok ağladı diye çocuğu acile bile götürdük dr bize güldü :kedi: bebek ağlar ateşi,iştahsızlığı olmadığı sürece sorun yok dedi..zamanla alışcaz artık bu gibi durumlara sempatiksalakcinni

canım ben alıştırdım bebeğimi beşiğine yatırıyorum emziğini veriyorum ağzına sallamadan uyuyor...bazen ağlıyor alıyorum kucağıma sakinleştiriyorum yada emziriyorum ama tam dalmadan yatırıyorum tekrar..çok sabır istiyor defalarca alıp yatırdığım oldu ama alıştı..artık kendisi uyuyor..tek sıkıntım şu emzikten nasıl kurtulacağız

maşallah gece uykusu neguzelmiş
benımkısı gece 2 saatte bır uyanıyo
20 dk emıyo 10-15 dk gazını cıkartmasını beklıyorum altını degstırıyorum yatırıyorum
cok yorgun oluyorum halıyle uykumu tam alamadıgımdan

bide nekadar uyuyolar

1,30 2 saatte bi emiyo. ama memede uzun kalmıyo artık 5-10dk emiyo sonra asla emmiyo. o yüzden memede uyumuyo artık.
artık ayakta sallayarakkkkk:gitme:

bu arada herkese selam kızlarr uzun zamandır giremiyordum umarım tüm bebişler ve sizler iyisinizdirr
evet canım yoktun bayadır nerelerdesin

nasılsınız anneler kuzular nasıl ya benim canım acayip sıkılıyo depresyona gircem bu gidişle

arada bana da geliyolar canım boşver dua et bol bol.

maş. canım oğluna ah benimki de uyusaaa...kalktığında bidaha yatırmak epey zor oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…