2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boşver bak ne güzel en azından kendi kendine uyuyor maş.

emzik yok bizde o yüzden sallamadan uyutamıorum

ben daha kızımın memede 10 dakikadan fazla kaldığını bilmem...ama o 10 dakikada hiç görmemiş gibi emiyor:))

gece altını sık değiştirme..değştireceğin zamanda ışığı açma..onunla çok konuşma..uykusu dağılır..ben koridorun ışığını açarak sadece 1 kez değiştiriyorum altını..bi de kaka yaparsa tabii..ben altını değiştirirken bazen o gülüyor falan hiç yüz vermiyorum yoksa uykusu dağılıyor oyun istiyor...

evet dogru dıyosun dagılıyo uykusu
ama benım bebişin testıslerınden bırınde şişlik var
diğerine gore şiş
o yuzden çok çişli tutma dediler ondan bende her uyandıgında mecburen acıyorum altını

selam kızlar;
bugün aşılarımızı olduk şimdilik bi sıkıntısı yok oğluşun inşallah olmazda.
bizim uyku düzenimiz oturdu artık akşam saat 21-22 arası uyuyor birdaha 4'uyanıp emiyor ve tekrar uyuyor birdaha sabah 7-8 arası uyanıyor ben işe oğlum babannesiyle okula gidiyor 10gibi tekrar uyuyor 13'de emzirmeye gidiyorum yeni uyanmış oluyor saat 2 gibi tekrar uyuyor saat 4-5 arası tekrar emzirmeye gidiyorum emzirdikten sonra 1 saat kadar uyuyor birdaha akşam 21'e kadar uyumuyor. şükürler olsun düzenimizi oturttuk inşallah bozulmaz.
genelde memede uyuyor ben işteykende sağdığım sütlerden veriyorlar emerken uyuyor.
bez prima aktif bebek kullanıyorum gayet memnunum.
ıslak bezde dalin kullanıyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı oğluşun poposu

moonlight ben de ayni taktikleri uyguluyorum tamamen, gece aciyorum altini bol kremliyorum uzun uyumaya basladi, gece uykusu gelince yatiriyorum yataga emzikle uyuyor basinda bekliyorum ama biraz pispis. cok aglarsa kucagimda sakinlestirip koyuyorum yine uyuyor.
ama gunduz ya kucak ya ana kucagi neyse ugrasmaya devam, gece yapabiliyorsa gunduz de yapabilir daha cok sabir lazim.
moonlight yoksa sen de mi Tracy Hogg u okuyorsun :)

kızlaaaaaaaar ayağımda sallarken emziği tuttu ağzında biraz çıkardı sonra yine verdim tuttu bakalım nekadar dayanacak ay belki alışır inş yaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

merve maş. oğluna canım nezamandır böyle? darısı bizim başımıza.boshayallersmile

selam annişler...
gerçekten primanın dokusu güzel kokusu kötü :) yoğurt gibi kokuyor sanki. ben chiccoyu da sevmedim sert gibi geldi bana. şu an johnsons kullanıyorum bitince huggies alayım ben de
huggiesin hassas dokunuşunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim canım.
ben emziği alsın diye bir ay ugraştım şimdide agzından emziği çıkartınca feryat ediyor
sadecuyudunda emziği çıkartıyorum bu kadar alışmasıda beni tedirgin ediyor ya sonradan bırakmaz sa
ben iki aydır uğraşıyorum başaramadım birtürlü.
ben bol bol dere otu yiyorum birde bulguru çok tüketiyorum. bazen çok iyi bazen az oluyo sütüm neyin faydası iyi anlayamadım. ama arada üzüm yiyorum ozaman gerçekten farkediyo iyi geliyo.
benimde hep bir göğsümü emzirirken diğer göğsüm akıyo hemde damla damla değil baya bi akıyo boşa gidiyo hep

kızlar biz uyku düzenimizi bir türlü oturtamadık. hala sabaha karşı uykuya dalıyo masal her uyandığındada 2 saat tekrar uyuması için bekliyorum. okadar az uyuyoruzki nezaman düzene gircek bilmiyorum. bu hafta 3gün üst üste gece 2 buçukta uyudu birazdaha erkene aldık saati diye sevindim ama dün yine 4de uyudu 7de kalktık tabi yine. ayağımda sallıyorum,beşiğine koyuyorum,anakucağında sallıyorum gece çayı veriyorum yok olmuyo. uyuyo ama sallamaya daha devam ederken uyanıyo kuş uykusu var bizde :)

kızlaaaaaaaar ayağımda sallarken emziği tuttu ağzında biraz çıkardı sonra yine verdim tuttu bakalım nekadar dayanacak ay belki alışır inş yaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

inşallah canım alışır. bizde birsürü emzik var çeşit çeşit deniyoruz tam tuttu gibi oluyo en fazla 5 dk duruyo alıştıramadım.

ben emziği gaz sancısı tuttugunda cok aglamaktan fıtık olmasın dıye karadut recelıne azcık batırıp tutturuyorum
tadı bıtınce atıyo kerata
karadut agzında pamukcuk olmasını engellıyo dedıler buyukler nekadar dogru bılmıyorum
boş emziği hayatta tutmuyor cunku
oguruyo resmen emzık verınce mıdesını bulandırıyo

benımkı yıne uyandı kızlar yaa
hıc rahat yok bana tontişimden
forumuda cok az takıp edebılıyorum malesef (
herkese ıyı aksamlar

kızlar selam,birşey soracaktım.ben doğum öncesi 2-3 km yolu 15 dakikada yürüyordum.doğum sonrası 45 dakikada bazen 1 saatte yürümeye başladım,bu durum canımı sıkıyor sizde bu şekilde yavaşmı yürüyorsunuz.hamilelikmi acaba kondisyonumu kaybettirdi.hızlı yürüyemiyorum.yine 1-3 saat aralıksız yürüyorum ama hızlı olmuyor,neden acaba?eşim yollarda hadi ama diyip elimden tutuyor,adamcağızı geri vitese takmış gibi kendime çekiyor,pek komik oluyoruz.bir elinde bebek arabası bir elinde ben.mafoldumben

doğumdan sonra bende öyle oldum özellikle merdiven çıkmakta çok zorlanıyorum adım atarken bi saat geçiyo evde bile öyleyim hamilelik ve doğum bacak kaslarımızı etkiledi demekki.

doğumdan sonra bende öyle oldum özellikle merdiven çıkmakta çok zorlanıyorum adım atarken bi saat geçiyo evde bile öyleyim hamilelik ve doğum bacak kaslarımızı etkiledi demekki.

bende yürüyemiyorum ama bende bel fıtıgı cıktı doktor zaten yürüme dedi ondan ama bence normal arkadaslar dogumdan sonra vücüt kendini 1 senede ancak toplayıp yeniliycek
bizimde bugun asılarımız vardı ası olduktan sonra emzırıp calpol verdım sımdılık ıyı sukur bıraz uyudu aksam uzerı sımdı uyanık mızırdamaya basladı bakalım napıcaz

cocugumun bır tek delınmemıs yerı sag kolu kaldı kucagıma lırken tedırgın oluyorum dokunmayım dıye napalım saglıkları ıcın katlanıcaz

ankaradaki arkadaşlar ben bez olarak prima premium care kullanıyorum baya bi pahalı tabiki. Gimatta fiyatı 15 liraymış yarın kayınvaldemler gidip alıcaklar. ilgilenirseniz sizede haber veriyim dedim. :))

benim kızımda beşiğinde yatıp uyuyo gece uykusu düzene girdi şükür gündüz de fena sayılmaz oda düzelir inşl yarında aşımız var hayırlısıyla bi atlatsak bazı arkadaşlar emziği nasıl bıraktıracağını düşünüyo şimdiden benim tavsiyem fazla dert etmeyin derim hele şimdiden gerek yok bence onlar bırakacakları zamanı biliyor benim oğlum çok emzikçiydi bitane ağında iki tane elinde gezerdi bide düğmesiz uyumazdı biliğimiz düğme mendile dikmiştim göz burun şekl,inde bide ağız işlemiştim çok seviyodu mını derdi emziği bide mınısıyla kendi uyurdu etraftan çok tepki geliyodu özellikle çocuğa bıraktırın şunu diye onların sözüyle bıraktırdım yine beşledı iki yaşında kendi bıraktı bence tepki verdikçe daha üsteliyor çocuklar çiş konusuda öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…