canım ben alıştırdım bebeğimi beşiğine yatırıyorum emziğini veriyorum ağzına sallamadan uyuyor...bazen ağlıyor alıyorum kucağıma sakinleştiriyorum yada emziriyorum ama tam dalmadan yatırıyorum tekrar..çok sabır istiyor defalarca alıp yatırdığım oldu ama alıştı..artık kendisi uyuyor..tek sıkıntım şu emzikten nasıl kurtulacağız
maşallah gece uykusu neguzelmiş
benımkısı gece 2 saatte bır uyanıyo
20 dk emıyo 10-15 dk gazını cıkartmasını beklıyorum altını degstırıyorum yatırıyorum
cok yorgun oluyorum halıyle uykumu tam alamadıgımdan
ben daha kızımın memede 10 dakikadan fazla kaldığını bilmem...ama o 10 dakikada hiç görmemiş gibi emiyor:))
gece altını sık değiştirme..değştireceğin zamanda ışığı açma..onunla çok konuşma..uykusu dağılır..ben koridorun ışığını açarak sadece 1 kez değiştiriyorum altını..bi de kaka yaparsa tabii..ben altını değiştirirken bazen o gülüyor falan hiç yüz vermiyorum yoksa uykusu dağılıyor oyun istiyor...
huggiesin hassas dokunuşunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim canım.gerçekten primanın dokusu güzel kokusu kötü :) yoğurt gibi kokuyor sanki. ben chiccoyu da sevmedim sert gibi geldi bana. şu an johnsons kullanıyorum bitince huggies alayım ben de
ben iki aydır uğraşıyorum başaramadım birtürlü.ben emziği alsın diye bir ay ugraştım şimdide agzından emziği çıkartınca feryat ediyor
sadecuyudunda emziği çıkartıyorum bu kadar alışmasıda beni tedirgin ediyor ya sonradan bırakmaz sa
ben bol bol dere otu yiyorum birde bulguru çok tüketiyorum. bazen çok iyi bazen az oluyo sütüm neyin faydası iyi anlayamadım. ama arada üzüm yiyorum ozaman gerçekten farkediyo iyi geliyo.bol su içiyorum bir de hurma yiyorum. faydası varmı bilmiyorum ama ıhlamur içiyorum genelde çay yerine. sütüm bu aralar yetiyo hamd olsun.. bazen bi göğüsten emzirirken diğerinden biraz damlalar akıyo aşka geliyo galba göğüs:)boş boş gidiyo sütler. ama bizimki pek emmiyo bugünlerde umarım aşıdan dolayı böyledir..
1,30 2 saatte bi emiyo. ama memede uzun kalmıyo artık 5-10dk emiyo sonra asla emmiyo. o yüzden memede uyumuyo artık.
bı kac hafta sonra belkı benımkıde oyle olur
benımkısı keyfıne duskun suanda
uyuyo ama cekmeye calısınca aglıyo uyuya uyana emıyo işte
kızlaaaaaaaar ayağımda sallarken emziği tuttu ağzında biraz çıkardı sonra yine verdim tuttu bakalım nekadar dayanacak ay belki alışır inş yaaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
inşallah canım alışır. bizde birsürü emzik var çeşit çeşit deniyoruz tam tuttu gibi oluyo en fazla 5 dk duruyo alıştıramadım.
inşallah canım alışır. bizde birsürü emzik var çeşit çeşit deniyoruz tam tuttu gibi oluyo en fazla 5 dk duruyo alıştıramadım.
kızlar selam,birşey soracaktım.ben doğum öncesi 2-3 km yolu 15 dakikada yürüyordum.doğum sonrası 45 dakikada bazen 1 saatte yürümeye başladım,bu durum canımı sıkıyor sizde bu şekilde yavaşmı yürüyorsunuz.hamilelikmi acaba kondisyonumu kaybettirdi.hızlı yürüyemiyorum.yine 1-3 saat aralıksız yürüyorum ama hızlı olmuyor,neden acaba?eşim yollarda hadi ama diyip elimden tutuyor,adamcağızı geri vitese takmış gibi kendime çekiyor,pek komik oluyoruz.bir elinde bebek arabası bir elinde ben.mafoldumben
doğumdan sonra bende öyle oldum özellikle merdiven çıkmakta çok zorlanıyorum adım atarken bi saat geçiyo evde bile öyleyim hamilelik ve doğum bacak kaslarımızı etkiledi demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?