2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnn mayıs annecikleri uyuyomusunuzz mışıl mışıl yoksa:)

uykusuz bi gecenin ardındann oğlum yeni yeni daldı ama tavşan uykusu birazdan kalkar. ben geceleri uyuyamaz oldum doğru düzgün , bizim oğlan çok ıkınıyo uykusunda o inler gibi sesler çıokardıkça ben uyuyamıyorum tabi..

41 kere maş. canım

benimkinin beşik saltanatı 1 aya kadardı şimdi ancak yanımda yatarsa biraz uyuyo.
nasıl başardınız kızlar ya darısı bizimkinin başına.boshayallersmile

kızlar kzım kolık gaz sancısı cekıyomus.aynı derdı olanlar varmı.aksam 6-7 gıbı baslıyo 10 da falan susuyo nasıl aglıyo ama 3 ay olana kdar surermıs.masajla falan azaltmaya calısıyoruz dua edın bıan once gecsın dayanamıyorum kızımı o halde gormeye yaaa

canım çok geçmiş olsun...umarım bir an önce geçer...sabretmekten başka çaremiz yok..şu üç ay bi geçse hayırlısıyla sözde benim kızımın ıkınmalarıda geçecekmiş...hiç geçmeyecek gibi geliyor...

20 gunlukten 1 ay olana kadar benım kızımda öleydı akşam 6 da başlıyodu ıkı saat ağlıyodu,... şimdi yok çok şükür.
öncelikle sakin ol ne kadar ağlarsa ağlasın bıyerde susucagını unutma derdini anlamışsın kolik, sıkma canını ağlamanın sonunda susucqgını düşün ve yüz üstü koluna yatır benım kız öle rahtlıyodu yakında geçicek stres yapma canım...

kızım müdahale etmedcen kakasını yapamıyor ne yapmam lazım

benim kızımdada son 1,5 aydır aynı sorun var doktorum fitil ver diyodu ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyodum sürekli fitille yaptırmak doğru gelmiyo çünkü. bu yüzden doktorumu değiştirdim yeni doktor bi damla verdi 10 gün kullandıktan sonra düzene girmezse makatan bakıcaz bazı bebeklerde doğuştan bağırsak darlığı oluyo dedi inşallah öyle bişey yoktur bakalım p tesi günü götürücem tekrar. bu yeni doğanlarda sık görülen bi durummuş

ya kızlar dün işe başladım ya süt sağmak için manuel pompa almıştım ama çok kullanışsız yeni bitane elektirikli almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

ya kızlar dün işe başladım ya süt sağmak için manuel pompa almıştım ama çok kullanışsız yeni bitane elektirikli almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

günaydınnnnnnnnnnn

selmacım hoşgeldin nerelerdesin senn bebişe kim bakıyo pekimm hadi Allah yardımcın olsun.
benimki ameda elektrikli memnunum 2 göğsü aynı anda sağıyorum.

benim oğlan da üşütmüş birazdan doktora gitcez burnu akıyo öksürüyo yavrum, 5-6 saatlik yoldan geldik arabada üşüttü galbabenneyaptımki

günaydın herkese
selma hoşgeldin,benim ki medalla çok memnunum,gerçi artık sağmıyorum ama memnunum :)

günaydın şeker kızımı anneme bıraktım dün başladım işe ama sütümü sağamadığım için mama veriyolar şuan acilen yeni bi pompa almam lazım . oğluşuna da geçmiş olsun nereye gitmiştinizki
günaydın herkese
selma hoşgeldin,benim ki medalla çok memnunum,gerçi artık sağmıyorum ama memnunum :)

hoşbulduk canım evet medelayı çok tavsiye eden var baktım fiyatlarıda iyi 130 civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…