ankaradaki arkadaşlar ben bez olarak prima premium care kullanıyorum baya bi pahalı tabiki. Gimatta fiyatı 15 liraymış yarın kayınvaldemler gidip alıcaklar. ilgilenirseniz sizede haber veriyim dedim. :))
çok uygunmuş ya keşke burdada olsaydı gimat
canım gimat içinde toptancıların ve işyerlerinin olduğu büyük biryer. belki oralardada toptancıların olduğu biyer vardır uygun bulunabilir belki.
benim kızımda beşiğinde yatıp uyuyo gece uykusu düzene girdi şükür gündüz de fena sayılmaz oda düzelir inşl yarında aşımız var hayırlısıyla bi atlatsak bazı arkadaşlar emziği nasıl bıraktıracağını düşünüyo şimdiden benim tavsiyem fazla dert etmeyin derim hele şimdiden gerek yok bence onlar bırakacakları zamanı biliyor benim oğlum çok emzikçiydi bitane ağında iki tane elinde gezerdi bide düğmesiz uyumazdı biliğimiz düğme mendile dikmiştim göz burun şekl,inde bide ağız işlemiştim çok seviyodu mını derdi emziği bide mınısıyla kendi uyurdu etraftan çok tepki geliyodu özellikle çocuğa bıraktırın şunu diye onların sözüyle bıraktırdım yine beşledı iki yaşında kendi bıraktı bence tepki verdikçe daha üsteliyor çocuklar çiş konusuda öyle
kızlar kzım kolık gaz sancısı cekıyomus.aynı derdı olanlar varmı.aksam 6-7 gıbı baslıyo 10 da falan susuyo nasıl aglıyo ama 3 ay olana kdar surermıs.masajla falan azaltmaya calısıyoruz dua edın bıan once gecsın dayanamıyorum kızımı o halde gormeye yaaa
kızlar kzım kolık gaz sancısı cekıyomus.aynı derdı olanlar varmı.aksam 6-7 gıbı baslıyo 10 da falan susuyo nasıl aglıyo ama 3 ay olana kdar surermıs.masajla falan azaltmaya calısıyoruz dua edın bıan once gecsın dayanamıyorum kızımı o halde gormeye yaaa
kızım müdahale etmedcen kakasını yapamıyor ne yapmam lazım
ya kızlar dün işe başladım ya süt sağmak için manuel pompa almıştım ama çok kullanışsız yeni bitane elektirikli almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
günaydın şeker kızımı anneme bıraktım dün başladım işe ama sütümü sağamadığım için mama veriyolar şuan acilen yeni bi pompa almam lazım . oğluşuna da geçmiş olsun nereye gitmiştinizkigünaydınnnnnnnnnnn
selmacım hoşgeldin nerelerdesin senn bebişe kim bakıyo pekimm hadi Allah yardımcın olsun.
benimki ameda elektrikli memnunum 2 göğsü aynı anda sağıyorum.
benim oğlan da üşütmüş birazdan doktora gitcez burnu akıyo öksürüyo yavrum, 5-6 saatlik yoldan geldik arabada üşüttü galbabenneyaptımki
günaydın herkese
selma hoşgeldin,benim ki medalla çok memnunum,gerçi artık sağmıyorum ama memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?