2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bartına gittik tatlım düğün vardı. kızın nasıl bakiimm uslumu ?:) işe başlamayı erteledim ben baya bi bizimki yarım saat ayrı dursak ağlıyo susturamıyolar ancak sallanacak :)

buranın hiç tadı tuzu kalmamış ya

herkes yavrucuklarla beraber anlaşılan..

ya kızlar dün işe başladım ya süt sağmak için manuel pompa almıştım ama çok kullanışsız yeni bitane elektirikli almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

ben önce kraft almıştım çook kötüydü, sonra kızların tavsiyesiyle medela aldım gerçekten iyi hiç acıtmıyor, kraft canımı çıkarmıştı. ayrıca hoşgeldiiinnn a.s.

herkese günaydın...

selam, medelanin swingini oneririm, biraz daha pahalidir ama

kızım hiç uslu değil hep kucağımda olmak istiyo emzik almıyo beni emzik niyetine kullanıyo gece bile göğsüm açık yatıyorum:)) ama neyseki gündüz duruyo
bende alayım ama işyerinde bi kullanmadığımız mini buzdolabı vardı bozulmuş( ne şanssızım ya

selam kızlar;
selmacım kolay gelsin başlamışsın işe bende madela kullanıyorum çok rahat.
ay evet başladım malesef ya kızımı çok özlüyorum
tünaydınlarr oğluşumla uyku keyfi yaptık yine..biz bugün 3. ayımızı doldurdukkkkkzemuszemuszemuszemus
oh maşallah bizde perşembe günü 3 aylık olduk
selam, medelanin swingini oneririm, biraz daha pahalidir ama

saol önerin için canım bakıcam işte

herkese selamlar nasılsınız
selma hosgeldın bende medela swıng kullanıyorum memnunum canım pek sagmaya sütüm yok ama bende ıse baslayınca mecburen her gun kullanıcam

arkadaslar benım oglum yaklasık 2 saatte bır beslenıyor her seferınde en az yarım saat emıyor bu gecede degısmııyor bu normal mı sızce yoksa sütüm asırı degıl ancak mı doyuyor

arkadaslar benım oglum yaklasık 2 saatte bır beslenıyor her seferınde en az yarım saat emıyor bu gecede degısmııyor bu normal mı sızce yoksa sütüm asırı degıl ancak mı doyuyor

ayrıca dr.umuz uzun süre memede kaldığında önce yutkunur karnını doyurur bi müddet sonra oynar anlarsın demişti..buda normalmış..anne olmak kolay değil tucaksın memende demişti

ayrıca dr.umuz uzun süre memede kaldığında önce yutkunur karnını doyurur bi müddet sonra oynar anlarsın demişti..buda normalmış..anne olmak kolay değil tucaksın memende demişti

dogru canım benımkıde oyle yapıyor ne bılıyım tedırgın oldum burda arkadaslar emme süresi kısaldı artık dıyen anneler varda 10-15 dk dıye ondan sordum

bizim emme süremiz kısaldı ama aralıkları azaldı :)eskiden gündüzleri 3er saat uyur 1 saat emerdi,şimdi 20 dakika felan emiyor ama 1 2 saat arası tekrar istiyor

benim kızımda gündüzleri 2 saatte bir emiyor 15 dk da doyuyor geceleri 25-30 dk emiyor ama 4-5 saat uyuyor...

merhaba kızzllarrrr......

kızım 2.5 aylık oldu uzun süredir giremiyorum.kızım 2 aylık aşılarında çok etkilendi aşı olduğumuz gece çok ateşlendik sonra geçti.3 gün sonra tekrar gece ateşi çıktı mahvoldum hasta ettim zannettim çünkü biz hep dışarıdayız.şükür tahliller temiz doktorumuz aşıdan dedi.1 hafta ateş olması normal dedi.çok huzursuzdu zaten şimdi iyi çok şükür..........

selmacım hoşgeldinnnnn......canım özledim seni...
devrimim senin süt çok besliyordu neler yiyorsun bakayımm..benim kız bu ay az kilo aldı çalışıyorum pek yemiyorum zayıflayayım die hemen etkilendi.birde geceleri 4 saate emiyo ondanda etkilendi sanırımmm

merhaba çok geçmiş olsun... benimki de aşıdan baya etkilendi ama 2 günür zor geçirdik. ve hoşgeldin valla merak etmiştim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…