bartına gittik tatlım düğün vardı. kızın nasıl bakiimm uslumu ?:) işe başlamayı erteledim ben baya bi bizimki yarım saat ayrı dursak ağlıyo susturamıyolar ancak sallanacak :)günaydın şeker kızımı anneme bıraktım dün başladım işe ama sütümü sağamadığım için mama veriyolar şuan acilen yeni bi pompa almam lazım . oğluşuna da geçmiş olsun nereye gitmiştinizki
buranın hiç tadı tuzu kalmamış ya
ya kızlar dün işe başladım ya süt sağmak için manuel pompa almıştım ama çok kullanışsız yeni bitane elektirikli almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
günaydın şeker kızımı anneme bıraktım dün başladım işe ama sütümü sağamadığım için mama veriyolar şuan acilen yeni bi pompa almam lazım . oğluşuna da geçmiş olsun nereye gitmiştinizki
hoşbulduk canım evet medelayı çok tavsiye eden var baktım fiyatlarıda iyi 130 civarında
kızım hiç uslu değil hep kucağımda olmak istiyo emzik almıyo beni emzik niyetine kullanıyo gece bile göğsüm açık yatıyorum:)) ama neyseki gündüz duruyobartına gittik tatlım düğün vardı. kızın nasıl bakiimm uslumu ?:) işe başlamayı erteledim ben baya bi bizimki yarım saat ayrı dursak ağlıyo susturamıyolar ancak sallanacak :)
herkes yavrucuklarla beraber anlaşılan..
bende alayım ama işyerinde bi kullanmadığımız mini buzdolabı vardı bozulmuşben önce kraft almıştım çook kötüydü, sonra kızların tavsiyesiyle medela aldım gerçekten iyi hiç acıtmıyor, kraft canımı çıkarmıştı. ayrıca hoşgeldiiinnn a.s.
herkese günaydın...
günaydın...
ay evet başladım malesef ya kızımı çok özlüyorumselam kızlar;
selmacım kolay gelsin başlamışsın işe bende madela kullanıyorum çok rahat.
oh maşallah bizde perşembe günü 3 aylık olduktünaydınlarr oğluşumla uyku keyfi yaptık yine..biz bugün 3. ayımızı doldurdukkkkkzemuszemuszemuszemus
selam, medelanin swingini oneririm, biraz daha pahalidir ama
arkadaslar benım oglum yaklasık 2 saatte bır beslenıyor her seferınde en az yarım saat emıyor bu gecede degısmııyor bu normal mı sızce yoksa sütüm asırı degıl ancak mı doyuyor
arkadaslar benım oglum yaklasık 2 saatte bır beslenıyor her seferınde en az yarım saat emıyor bu gecede degısmııyor bu normal mı sızce yoksa sütüm asırı degıl ancak mı doyuyor
ayrıca dr.umuz uzun süre memede kaldığında önce yutkunur karnını doyurur bi müddet sonra oynar anlarsın demişti..buda normalmış..anne olmak kolay değil tucaksın memende demişti
merhaba kızzllarrrr......
kızım 2.5 aylık oldu uzun süredir giremiyorum.kızım 2 aylık aşılarında çok etkilendi aşı olduğumuz gece çok ateşlendik sonra geçti.3 gün sonra tekrar gece ateşi çıktı mahvoldum hasta ettim zannettim çünkü biz hep dışarıdayız.şükür tahliller temiz doktorumuz aşıdan dedi.1 hafta ateş olması normal dedi.çok huzursuzdu zaten şimdi iyi çok şükür..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?