2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm geçmiş olsun benim kızımında aşılardan sonra çok ateşi çıkmıştı ilk gece sabaha kadar uyumadık sonraki günde annemlerin evi daha serin diye akşama kadar orda durmuştum nasıl bebişin büyüdümü
benim kızımda 1 kilodan fazla alıyo her ay doktor da normal dedi ama küçük doğdupu için normal bebeklerden daha fazla alması lazım

canım valla sanırım bu iş genetik,hiç özel bişey yemiyorum,su içiyorum ve ben meyveyi çok seviyorum,hamileykende nerdeyse hiç bişey yiyemiyordum,çok az kilo aldım,yumurta dışında nerddeyse extra yemedim hiçbişey ama devrim kilolu doğmuştu,bu arada bende rejim yapmak gibi bir hata yaptım ama 1hafta sürdü,çünkü o hafta sütüm bayağa azalmıştı,akşam 7gibi 2gögsümde boş oluyordu,geceden sağdığım süt olmasa aç kalıcaktı,şimdi hiç dikkat etmiyorum yememe,birde ablam 2.aydan sonra azalır demişti kilo alımı,6aydan sonra yarı yarıya düşermiş

arkadaslar benım oglum yaklasık 2 saatte bır beslenıyor her seferınde en az yarım saat emıyor bu gecede degısmııyor bu normal mı sızce yoksa sütüm asırı degıl ancak mı doyuyor

benim sütüm var genede kızım mememi hiç bırakmıyor:)) bu onların kendini güvende hissetmesini sağlıyo sanırım emzik almıyo mesela doyduktan sonra bile çekiyo sonra ağzından çıkarıyo sütü:))

bizimki sadece 1gece emzik tuttu,sonra bir daha tutmadı,4gündür uğraşıyorum,almıyor artık,miğdesi bulanıyor,neyseki resmini çekmiştik:)bir daha göremiyceğimiz bir görüntü muhtemelen :)

buda oynarken,artık topunu tutup sallıyabiliyor kuzum :)

GOKKUŞSAK çok geçmiş olsun
sağol canımmmm
merhaba çok geçmiş olsun... benimki de aşıdan baya etkilendi ama 2 günür zor geçirdik. ve hoşgeldin valla merak etmiştim seni
teşekkür ederim canım ilk kızımda hiç ateş olmazdı ama hep özelden yaptırdım sağlık ocağındanmı diye düşünüyorum.artık özeller tüm aşıları karşılıyormuş zaten bizim doktor ilk ay yaptır sonra takip edeceğim dedi hala anlaşma yapmamış 7 senelik doktorumuzu değiştireceğim şimdi.canım merak etmene sevindim yani bende sizi hep merak ediyorum çünkü ama kızım uyuyunca girebiliyorum yalnızca.....iyiyiz şükür bu ay 800 gr kadar almış üzüldüm çok geçen ay 1250 almıştı.şuan 6150 gr.. 6500 olsay bari şimdi deli gibi yiyorum herşeyiiii gerekirse mama vereceğim iki öğün.....senin sarp cık nasıl canımmm.......

canım sağol nerelerdeydin kuşum yaaaa...ne zor şu aşılar yaa bir 6 aylık olsalarr..çok küçükler henüzzzz......kızın çok iyi kilo almış canım aman sağlıklı olsunlar selmacım.kızım büyüdü bayağı maaşallahh..düğün hazırlıklarımız var ya bir yandan bu teleşenin içinde büyüyor işte canım 15 kaldı abimin düğüne ....işte biraz kilo vereyim dedim bebişim etkilen bıraktım hemennnn................sen keyfin nasıl bebiş nasıl canımmm

valla selmayıda senide çok özlemiştim,birde 6100 ayı için çok iyi değilmi?devrim biraz fazla kilo alıyor,sanırım obez olucak,napalım büyüsün rejim yaptırırız,eşimde bayağa kilo aldı,tam baskül ailesiyiz yani :)

ikinci ayda azalır evet canımda ilk kızım hep 1 er kilo almıştı üzldüm çünkü benden kaynaklandı sorun yoktu sütümde.yememi azalttım falan ..maaşallah dvrime ya ..

canımm çok tatlıı maaşallahhhhh...tosuncuuukkkkkkkkkkk........maaşallahh allah bağışlasınnnn.......

meraba hanımlar bebişler iyidir inşallah...
ben sanki sütüm yetmiyo gibi hissediyorum..mamada versemmi acaba akşamları yatarken sadece..

iyimi dersin canımmm..yani doktromuz iyi dedi ben neden 1 kilo değilde daha az aldı diye takılıyorummmm........birde başlangıç yüksekte ondan =) devrim kaç kilo oldu siz bizi geçmişsinizdir bir de bizden küçüksünüz biz 4 mayısta doğduk tam 2.5 aylıkız

merhaba kızlar
bebişler ve siz nasılsınız?
biz ecrin hanımı kucağa alıştırdık hoppidi hoppidi hiç bir iş yapamıyorum:)
bu arada ev toplancak taşınma telaşı başlayacak hayırlısı bakalım

ne sen sor,ne ben söyleyim,biz obeziz :)7iyi geçti devrim,bende çok diye üzülüyorum,bakalım 26sında kontrol dr ne diycek

sütü arttıran en güzel şey su...

ne sen sor,ne ben söyleyim,biz obeziz :)7iyi geçti devrim,bende çok diye üzülüyorum,bakalım 26sında kontrol dr ne diycek
ooyyyy canım benimm yaaaaa........hiç üzülme 6 aydan sonra ek besinlere geçince falan değişiyor yavaşlıyor kilo obez olmaz şimdiden ne güzel yarıyor sütün.özek bir şey yiyormusun birde vitamin kendin kullanıyormusunnn...
bu arada kan değerlerimiz düşük çıktı bizimmm...tahlilde... hiç başına gelen varmı.. yarın gideceğiz kontrolde konuşacağız amaaa.....

meraba hanımlar bebişler iyidir inşallah...
ben sanki sütüm yetmiyo gibi hissediyorum..mamada versemmi acaba akşamları yatarken sadece..

cnm aynı şeyi telefonla daha birkaç gün önce dr umuza sordum..
eğer sütün yetmeseydi bebek açlıktan ağlar durmazdı dedi.mama vermemeni öneririm dedi.
kilo alımında bir düşüş olursa zaten verirsin dedi tatlım.

saol canım,yok su 3lt,dışında hiçbişey yok,normal porsiyonlarda ne bulsam onu yiyorum

süt az gelirse bebekler mutlaka ağlarmış açlıktan bizim doktorumuzda öyle demişti,birde günde 2-3 defa dayanabileceğiniz kadar çok sıcak suyla göğüslere kompres yapmak yada yıkamakta çok iyi geliyor,göğüsler yumuşuyor süt kanalları genişliyor bebekler hemen emiyor ve daha çok süt doluyor.ben çok faydasını gördüm.

ay canım keyfim yok ya kızımı bıraktığım için çok üzgünüm iki sabahtır ağlayarak çıkıyorum evden senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…