DEVRİM E ve ECRİN E maşallah...
maşallah canım ne güzelvalla selmayıda senide çok özlemiştim,birde 6100 ayı için çok iyi değilmi?devrim biraz fazla kilo alıyor,sanırım obez olucak,napalım büyüsün rejim yaptırırız,eşimde bayağa kilo aldı,tam baskül ailesiyiz yani :)
benim kızım 5150 gr hepinizinkinden küçük çünkü 5. gün hastaneden çıkışta 1900 gr dı kuzumiyimi dersin canımmm..yani doktromuz iyi dedi ben neden 1 kilo değilde daha az aldı diye takılıyorummmm........birde başlangıç yüksekte ondan =) devrim kaç kilo oldu siz bizi geçmişsinizdir bir de bizden küçüksünüz biz 4 mayısta doğduk tam 2.5 aylıkız
görüşürüz tatlımanneme geçiyoruzzzz,görüşürüz kızlar
maşallah kızına canımsağol teyzesi:)
benim kızım pek bir minyonkaydirigubbakcemile3
devrim kardeşiyle aynı doğdular ama maşallah devrim bebiş tosuncuk olmuş Allah nazarlardan korusun
selam kızlar nasılsınız. bizim huzursuzluğumuz gündüze döndü. hiç durmuyo artık kızım. gece yaptğı tüm mızmızlığı gündüz yapıyo bütün gün mahvoluyorum. birde alt katımda tadilat var sesten hiç uyumuyo bende kayınvaldeme geldim yine napıyım burda hiç olmazsa oyalanıyo kuzum.
cnm akşam 8-9 a kadar pervane ediyor bizi..uyuduğu uyku bir duş almana yetmez..ama gece rahatım sadece bir defa uyanr daha emerken geri uyur
gündüz ise elim kolum bağlı..şuanda kucağımdaopuyorumnanaktan
heheheeeee..bendeeee.........saol canım,yok su 3lt,dışında hiçbişey yok,normal porsiyonlarda ne bulsam onu yiyorum
evet canım ağlamıyor allahtan kuşummmm.......süt az gelirse bebekler mutlaka ağlarmış açlıktan bizim doktorumuzda öyle demişti,birde günde 2-3 defa dayanabileceğiniz kadar çok sıcak suyla göğüslere kompres yapmak yada yıkamakta çok iyi geliyor,göğüsler yumuşuyor süt kanalları genişliyor bebekler hemen emiyor ve daha çok süt doluyor.ben çok faydasını gördüm.
maaşallahhhhh.........[/URL][/IMG]
bbbAAAYYYYYYYYYYYYYYYanneme geçiyoruzzzz,görüşürüz kızlar
ayyy canımm benimmmmm.....kıyamam size ben olsun üzülme en azından annende bide güvenilir yerde kuzun üzülme kuşummm.........ay canım keyfim yok ya kızımı bıraktığım için çok üzgünüm iki sabahtır ağlayarak çıkıyorum evden senağlama
evet canım bende son bikaç güne kadar bunları gece çekiyordum ama artık gece uyuyo gündüze döndük. karnı doyuyo altı temiz kucakta gezdiriyoruz yapmadığımız şebeklik kalmıyo ama yinede bağırıyo
alışıcam ama alışana kadar baya zorlanıcam ay ne zor ayrılmakheheheeeee..bendeeee.........
evet canım ağlamıyor allahtan kuşummmm.......
maaşallahhhhh.........
bbbAAAYYYYYYYYYYYYYYY
ayyy canımm benimmmmm.....kıyamam size ben olsun üzülme en azından annende bide güvenilir yerde kuzun üzülme kuşummm.........
hoşbulduk canım saolselmacım hoşgeldin. maşallah kızınada canım.
SELMA maşallah kızına ...
evet canım bende son bikaç güne kadar bunları gece çekiyordum ama artık gece uyuyo gündüze döndük. karnı doyuyo altı temiz kucakta gezdiriyoruz yapmadığımız şebeklik kalmıyo ama yinede bağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?