2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım ne güzel
benim kızım 5150 gr hepinizinkinden küçük çünkü 5. gün hastaneden çıkışta 1900 gr dı kuzum (

selam kızlar nasılsınız. bizim huzursuzluğumuz gündüze döndü. hiç durmuyo artık kızım. gece yaptğı tüm mızmızlığı gündüz yapıyo bütün gün mahvoluyorum. birde alt katımda tadilat var sesten hiç uyumuyo bende kayınvaldeme geldim yine napıyım burda hiç olmazsa oyalanıyo kuzum.

slm güzel anneler nasılsınız dün kızmı dr götürdük kaka tahlili yapmtılar şükür bağırsaklarında bişy yok çok gazı varmış ıkınması ağlaması sancısı kakasını yapamaması kusması herbişeyi ondanmış şurup verdi onu kullanıcaz busabah başladık şuruba ama dünden beri huzursuzluğu acı ağlaması iki katına çıktı içim acıyo onu öyle görünce kakası çok aşırı sulu yinede akşama kadar ıkınıyo öyle yapıyo kusmasıda fazlalaştı off şaşırdım valla buarada 2.5 aykığız ve 6.450 gr 60 cm miz arada mama veriyorum dedim keşke hiç vermeseydin kilosu iyi dedi bazen doymuyo çok ağlıyo göğsüm üç dört saate anca doluyo dedim olsun kilosu çok iyi ağlar senmemeni verirsin bir iki sütün gelir diyo kilosu iyi diye çocuğu 5 6 saat ağlatmakmı iyi yoksa 30 cc mama vermekm i kötü çok kötü bişey yapmışım gibi konuştu vermeyellimmi dedi eşim keşke vermeseydiniz bikere verdiniz çocuk hep ister dedi halbuki 5 gündür mamaya ihtiyacımız olmadı bi kutuyu bitiremeden süresi doluyo atıyoruz çok moralim bozuldu yaa

kiloya takılmamak lazım,sonuçta her bebeğin gelişimi farklı genetik sebeplerde var,eğer 600gr-1000kg. arası alıyorsa normaldir diyor doktorlar.

cnm akşam 8-9 a kadar pervane ediyor bizi..uyuduğu uyku bir duş almana yetmez..ama gece rahatım sadece bir defa uyanr daha emerken geri uyur
gündüz ise elim kolum bağlı..şuanda kucağımdaopuyorumnanaktan

cnm akşam 8-9 a kadar pervane ediyor bizi..uyuduğu uyku bir duş almana yetmez..ama gece rahatım sadece bir defa uyanr daha emerken geri uyur
gündüz ise elim kolum bağlı..şuanda kucağımdaopuyorumnanaktan

evet canım bende son bikaç güne kadar bunları gece çekiyordum ama artık gece uyuyo gündüze döndük. karnı doyuyo altı temiz kucakta gezdiriyoruz yapmadığımız şebeklik kalmıyo ama yinede bağırıyo

saol canım,yok su 3lt,dışında hiçbişey yok,normal porsiyonlarda ne bulsam onu yiyorum
heheheeeee..bendeeee.........
evet canım ağlamıyor allahtan kuşummmm.......
maaşallahhhhh.........
anneme geçiyoruzzzz,görüşürüz kızlar
bbbAAAYYYYYYYYYYYYYYY
ay canım keyfim yok ya kızımı bıraktığım için çok üzgünüm iki sabahtır ağlayarak çıkıyorum evden senağlama
ayyy canımm benimmmmm.....kıyamam size ben olsun üzülme en azından annende bide güvenilir yerde kuzun üzülme kuşummm.........

bizimkide gündüz hiç uyumuyor,sabah kalkıyor bir daha gece yarısına kadar ayakta...
bu arada akşamları gezmeyede alıştı,dışarıya çıkmayınca ağlıyor...

alışıcam ama alışana kadar baya zorlanıcam ay ne zor ayrılmak
selmacım hoşgeldin. maşallah kızınada canım.
hoşbulduk canım saol

aynı..ama gece bağırmasından iyi bence..en azından uykumuzu alıyoruz bebekle ilgilenirken daha aktif oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…