maaaşallahhhh senin tatlınnaaaaaaaaaaaaa.................
selma maşallah cnm bebişine:)
bizimkide gündüz hiç uyumuyor,sabah kalkıyor bir daha gece yarısına kadar ayakta...
bu arada akşamları gezmeyede alıştı,dışarıya çıkmayınca ağlıyor...
maşalla oğluşuna canım allah nazardan saklasın kaç aylıkne sen sor,ne ben söyleyim,biz obeziz :)7iyi geçti devrim,bende çok diye üzülüyorum,bakalım 26sında kontrol dr ne diycek
cnm aynı şeyi telefonla daha birkaç gün önce dr umuza sordum..
eğer sütün yetmeseydi bebek açlıktan ağlar durmazdı dedi.mama vermemeni öneririm dedi.
kilo alımında bir düşüş olursa zaten verirsin dedi tatlım.
maşalla oğluşuna canım allah nazardan saklasın kaç aylık
yabenim sütüm normalde yetiyor ama bazı günler birden azalıyo öğleye doğru bidaha gece doluyo yavrum gündüz okadar ağlıyoki sakinleştiremiyoum memeyi çekiştirip duruyo yırtınıyo içim acıyo dr mama verme kilosu iyi diyo ağlar meme verdikce gelir diyo sütüm olmadığı zaman sık sık verince busefer hiç dolmuyo kısır döngü oluyo denedim çok ama 30 enfazla 60 ml içtimi sakinleşiyo kuzum hemen uyuyo bu zamanlarda 30 ml mama vermek bu kadar kötümü kuzumu ağlatmalımıyım yanlışmı yapıyorum:2:
selma hoşgeldin maşallah kızın çok şeker
bence ağlatmaktansa mama vermek iyi bende günde bir kere veriyorum napıyım aç kalıyo sütüm gün içinde azalıyo hepmeme istediği için bende mama veriyorum.
mama verirken biberonne kullanıyorsunuz kızlarr....
ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll
ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll
maşalla oğluşuna canım allah nazardan saklasın kaç aylık
yabenim sütüm normalde yetiyor ama bazı günler birden azalıyo öğleye doğru bidaha gece doluyo yavrum gündüz okadar ağlıyoki sakinleştiremiyoum memeyi çekiştirip duruyo yırtınıyo içim acıyo dr mama verme kilosu iyi diyo ağlar meme verdikce gelir diyo sütüm olmadığı zaman sık sık verince busefer hiç dolmuyo kısır döngü oluyo denedim çok ama 30 enfazla 60 ml içtimi sakinleşiyo kuzum hemen uyuyo bu zamanlarda 30 ml mama vermek bu kadar kötümü kuzumu ağlatmalımıyım yanlışmı yapıyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?