2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimkide gündüz hiç uyumuyor,sabah kalkıyor bir daha gece yarısına kadar ayakta...
bu arada akşamları gezmeyede alıştı,dışarıya çıkmayınca ağlıyor...

ay bizimki bi gezmeye alışamadı hafta sonu dışarıya çıktık cmtesi avm ye gittik bağırdı durdu hiç sevmedi hadi pazar açık havada gezelim dedik yine aynı. dün akşam üstü parka çıktık alışsın diye yine durmadı. ev kuşumu olcak nedir benimki.

benim kızımın sağı solu hiç belli olmuyo arabada uyuyo ama bazen cazgırlığı tutuyo bas bas bağırıyo :))

ne sen sor,ne ben söyleyim,biz obeziz :)7iyi geçti devrim,bende çok diye üzülüyorum,bakalım 26sında kontrol dr ne diycek
maşalla oğluşuna canım allah nazardan saklasın kaç aylık

yabenim sütüm normalde yetiyor ama bazı günler birden azalıyo öğleye doğru bidaha gece doluyo yavrum gündüz okadar ağlıyoki sakinleştiremiyoum memeyi çekiştirip duruyo yırtınıyo içim acıyo dr mama verme kilosu iyi diyo ağlar meme verdikce gelir diyo sütüm olmadığı zaman sık sık verince busefer hiç dolmuyo kısır döngü oluyo denedim çok ama 30 enfazla 60 ml içtimi sakinleşiyo kuzum hemen uyuyo bu zamanlarda 30 ml mama vermek bu kadar kötümü kuzumu ağlatmalımıyım yanlışmı yapıyorum:2:

tüm bebişlere maşallah Allah nazarlardan korusun...bugün biz de ikinci ay aşılarımızı olduk...inşallah ateşi çıkmaz kızımın...verem aşısını da haftaya olacak...

bence ağlatmaktansa mama vermek iyi bende günde bir kere veriyorum napıyım aç kalıyo sütüm gün içinde azalıyo hepmeme istediği için bende mama veriyorum.

eve geldikten sonra yarım ölçek calpol verdim ebe 4 saat sonra tekrar ver dedi..şimdi uyudu kuzucum....

:QUOTE=ozlmgkhn;14264449]bence ağlatmaktansa mama vermek iyi bende günde bir kere veriyorum napıyım aç kalıyo sütüm gün içinde azalıyo hepmeme istediği için bende mama veriyorum.[/QUOTE]

bend senin gibi düşünüyorum ama dün dr çok moralimi bozdu sanki çocuğuma çok kötü bişey yapmışım gibi oldu eşimde istemiyodu mama vermemi dün dr öyle diyince hepten fena oldu şimdi ağladığı zaman mama kavgası olur evde :mymeka:

mama verirken biberonne kullanıyorsunuz kızlarr....
ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll

bu arada kızım hala emzik almıyor rezeneyi küçük biberonla vermeye çalışıyorum onuda almıyor
acıktığındada elini emiyor ağlamak yerine..benim kızım bir garip ya:))

ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll

ben mama vermiyorum rezene çayı için doktor Browns un biberonunu almıştım günde 1 kere kullanıyorum ama memnunum,

ben dr brows kullanıyorum okadar yavaş akıyorki benim göğsümden da hızlı akıyor beni emerken sık sık tıkanıyo ama biberonda sıkıntı yaşamıyoz

ağlatmacanım bence bizim aile dr.umuz var sağlık ocağında o hala bana mama verme diyo tamam diyip geçiyorum..napayımyanı çocuğu açmı bırakıcam 3 aylık oldu hala emzir sütün gelir diyen dr.lara deli oluyorum zaten emziriyorum ama artmıyo işte yetmiyo oğluma bundan ötesi varmıı..

slm kıxlar biz döndük istanbuldayız mutluyum evime kavuştuğum için, haftasonuna doğru da ikinci ay kontrolümüz var.
toprak bey huzursuz sürekli diye çabuk nazar aldığına karar verdik kaç aylık diyen herkese 3 aylık dedik 3 aylık bi çocuk için çelimsiz vw hareketsiz göründüğünden nazar almaz diye sempatiksalakcinni ama bu fikre ben de çok alışmışım herhalde hiç iki aylıkmıışz gibi gelmiyor bu çocuk hareketsiz kaldı ne zaman şunu yapacak ne zaman bunu yapacak diye endişlenmeye başladım yersiz yere sizlerle de konuşamayınca, biraz buralarda takılıyım da kendime geliyim, gerçek aydaşlarıyla ne olması lazım ne değil öğreneyim

bende nuby kullanıyprum ilk başlarda iyiydik ama bu aralar çok kuvvetli çekiyo boğazına kaçırıyo zaman zaman meme numarasıda 1 üstelik şimdilik idare ediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…