:QUOTE=ozlmgkhn;14264449]bence ağlatmaktansa mama vermek iyi bende günde bir kere veriyorum napıyım aç kalıyo sütüm gün içinde azalıyo hepmeme istediği için bende mama veriyorum.
biberon emzikleriniz yannniii...yeni alıcam başka sanırımmmmm almıyor bu biberonu
niye böyleee yaaabende nuby kullanıyprum ilk başlarda iyiydik ama bu aralar çok kuvvetli çekiyo boğazına kaçırıyo zaman zaman meme numarasıda 1 üstelik şimdilik idare ediyoruz...
evet doktorlar çok karşı çıkıyor ama napalım ağlatamam okadar kuzumu. üzülme sende kızın daha önemli.bend senin gibi düşünüyorum ama dün dr çok moralimi bozdu sanki çocuğuma çok kötü bişey yapmışım gibi oldu eşimde istemiyodu mama vermemi dün dr öyle diyince hepten fena oldu şimdi ağladığı zaman mama kavgası olur evde :mymeka:
kızlar 5 çeşit emzik denedik kızım almıyor..
böyle olupta emzik vermeyi başaran varmı?
ağlatmacanım bence bizim aile dr.umuz var sağlık ocağında o hala bana mama verme diyo tamam diyip geçiyorum..napayımyanı çocuğu açmı bırakıcam 3 aylık oldu hala emzir sütün gelir diyen dr.lara deli oluyorum zaten emziriyorum ama artmıyo işte yetmiyo oğluma bundan ötesi varmıı..
aynıyız canım her çeşitten aldık yok yine tutmuyo emziği ama ben hergün inatla deniyorum :)))
benimki ilk verişte tuttu ve ne şanslıyız dedim :) boşuna sevinmişim bir daha almadıbende deniyorm bi süre sonra böğürmeye başlıyor vazgeçiyorum
bir arkadaşm 3 aylıkken vermeyi başarmış bana yılma devam et diyor:lepi:
slm güzel anneler nasılsınız dün kızmı dr götürdük kaka tahlili yapmtılar şükür bağırsaklarında bişy yok çok gazı varmış ıkınması ağlaması sancısı kakasını yapamaması kusması herbişeyi ondanmış şurup verdi onu kullanıcaz busabah başladık şuruba ama dünden beri huzursuzluğu acı ağlaması iki katına çıktı içim acıyo onu öyle görünce kakası çok aşırı sulu yinede akşama kadar ıkınıyo öyle yapıyo kusmasıda fazlalaştı off şaşırdım valla buarada 2.5 aykığız ve 6.450 gr 60 cm miz arada mama veriyorum dedim keşke hiç vermeseydin kilosu iyi dedi bazen doymuyo çok ağlıyo göğsüm üç dört saate anca doluyo dedim olsun kilosu çok iyi ağlar senmemeni verirsin bir iki sütün gelir diyo kilosu iyi diye çocuğu 5 6 saat ağlatmakmı iyi yoksa 30 cc mama vermekm i kötü çok kötü bişey yapmışım gibi konuştu vermeyellimmi dedi eşim keşke vermeseydiniz bikere verdiniz çocuk hep ister dedi halbuki 5 gündür mamaya ihtiyacımız olmadı bi kutuyu bitiremeden süresi doluyo atıyoruz çok moralim bozuldu yaa
tüm bebişlere maşallah Allah nazarlardan korusun...bugün biz de ikinci ay aşılarımızı olduk...inşallah ateşi çıkmaz kızımın...verem aşısını da haftaya olacak...
dr browns kullanıyodum canım şu an sağdığım sütü falan da onunla veriyorum memnunum. biberon emziği 1 numara yavaş akış.mama verirken biberonne kullanıyorsunuz kızlarr....
ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll
canım rezene ne kadar veriyosun kaç cc?faydasını gördünmü?bu arada kızım hala emzik almıyor rezeneyi küçük biberonla vermeye çalışıyorum onuda almıyor
acıktığındada elini emiyor ağlamak yerine..benim kızım bir garip ya:))
ben mama vermiyorum rezene çayı için doktor Browns un biberonunu almıştım günde 1 kere kullanıyorum ama memnunum,
kızlar 5 çeşit emzik denedik kızım almıyor..
böyle olupta emzik vermeyi başaran varmı?
Selma maşallah kızın iyi toparlanmış....
ben de emzik için uğraştım fakat benim kızım da almadı emziği....
benimkide 3 günlükken mi ne emziği tutmuştu eşim kızdı küçücük çocuğa kocaman enzik vermişler diye ....o oldu zaten ondan sonra da bi daha almadı....
kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:
selmacımalışırsın ben ay başından beri çalışıyorum ilk zamanlar zor oldu ama şimdi alıştık ama haftasonunu beraber geçirince pazartesi sendromu yaşıyoruz :))
chicconun biberonunu kullanıyoruz gayet memnunuz. emziğe gelince hepsini denedik olmadı en son arkadaşıma köy bakkalından bakkal memesi aldırdım onuda denedik ama olmadı ben artık pes ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?