2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:QUOTE=ozlmgkhn;14264449]bence ağlatmaktansa mama vermek iyi bende günde bir kere veriyorum napıyım aç kalıyo sütüm gün içinde azalıyo hepmeme istediği için bende mama veriyorum.

bend senin gibi düşünüyorum ama dün dr çok moralimi bozdu sanki çocuğuma çok kötü bişey yapmışım gibi oldu eşimde istemiyodu mama vermemi dün dr öyle diyince hepten fena oldu şimdi ağladığı zaman mama kavgası olur evde :mymeka:[/QUOTE]
evet doktorlar çok karşı çıkıyor ama napalım ağlatamam okadar kuzumu. üzülme sende kızın daha önemli.
biberon emzikleriniz yannniii...yeni alıcam başka sanırımmmmm almıyor bu biberonu

bende nuby kullanıyorum yavaş akış ama kızım öyle bi hızlı içiyoki hiç yavaş akış gibi olmuyo. bende chicco da var kauçuk ucu bide bebedor var hepsini tutuyo benim kuzu ayırt etmiyo. biberon konusunda sıkıntımız yokda emzik almıyo sorun orda.

teşekkür ederimm kızlarrr.dr browns bir arkadaşım daha önermişti alayım barriii...nuby niye böyle yaptı yaaa....
çok güvenmiştim bu biberonaa....

bende nuby kullanıyprum ilk başlarda iyiydik ama bu aralar çok kuvvetli çekiyo boğazına kaçırıyo zaman zaman meme numarasıda 1 üstelik şimdilik idare ediyoruz...
niye böyleee yaaa
evet doktorlar çok karşı çıkıyor ama napalım ağlatamam okadar kuzumu. üzülme sende kızın daha önemli.

bende nuby kullanıyorum yavaş akış ama kızım öyle bi hızlı içiyoki hiç yavaş akış gibi olmuyo. bende chicco da var kauçuk ucu bide bebedor var hepsini tutuyo benim kuzu ayırt etmiyo. biberon konusunda sıkıntımız yokda emzik almıyo sorun orda.[/QUOTE]

benim de öyle işte yutamadı yavrum bende korktum bir daha vermedimm...başka alacağım.eşim bakkladan al onu emer diye dalga geçiyorrr......

haklısın canım kilosu iyi olunca illa doyacak yani aç kalması imkansız sanki sinir oluyorum

ben de emzik için uğraştım fakat benim kızım da almadı emziği....

benim de öyle işte yutamadı yavrum bende korktum bir daha vermedimm...başka alacağım.eşim bakkladan al onu emer diye dalga geçiyorrr......[/QUOTE]

eşin haklı canım bazı bebekler hiçbir emziği olmayıp bakkal emziği alıyo benim halamın kızları enpahalısından ucuzuna hiçbir emziği almadı bakkalda satılan fatoş emzikleri tuttular

benimkide 3 günlükken mi ne emziği tutmuştu eşim kızdı küçücük çocuğa kocaman enzik vermişler diye ....o oldu zaten ondan sonra da bi daha almadı....

kızımı bu şarkıyla uyutuyorum gündüzleri çok seviyor çilekli :)
birde enbe orkestrası-altan çetin martılar kızımın şarkısı bayılıyor. martı sesleri var içinde hoşuna gidiyor sakinleştiriyo

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

canım çok gazı olduğu nasıl anlaşıldı yani benimki de çok ıkınıyor bazen ağlıyor bazen ağlamayıp sürekli ıkınıyor uykusunda. doktora gitcem bugün sorcam bende. şurubun adı ne bu arada?
bir de doktorlara bakma sen ya ağlamasına yürek mi dayanır yavruların, doymuyosa verceksin tabi mamayı. Allah bağışlasın tatlım yavrunu.

tüm bebişlere maşallah Allah nazarlardan korusun...bugün biz de ikinci ay aşılarımızı olduk...inşallah ateşi çıkmaz kızımın...verem aşısını da haftaya olacak...

inş atlatırsınız canım ateşsiz sıkıntısız. bizimki 2-3 gün huysuzlandı baya zor geçirdik o günleri..

mama verirken biberonne kullanıyorsunuz kızlarr....
ben nuby aldım doğal akış emiş gücüne göre yani beceremedi kuzum hızlı geliyor yutamıyorrrr..emzikleriniz nasılll
dr browns kullanıyodum canım şu an sağdığım sütü falan da onunla veriyorum memnunum. biberon emziği 1 numara yavaş akış.

bu arada kızım hala emzik almıyor rezeneyi küçük biberonla vermeye çalışıyorum onuda almıyor
acıktığındada elini emiyor ağlamak yerine..benim kızım bir garip ya:))
canım rezene ne kadar veriyosun kaç cc?faydasını gördünmü?

ben mama vermiyorum rezene çayı için doktor Browns un biberonunu almıştım günde 1 kere kullanıyorum ama memnunum,

yukarda da sordum ama rezene ne kadar verilmelii..??

kızlar 5 çeşit emzik denedik kızım almıyor..
böyle olupta emzik vermeyi başaran varmı?

aynen ya nuby damaklı aldım en son netten sipariş verdim onu da almadı. nuk kauçuk denicem bi de alınca inş.

kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:

selmacımalışırsın ben ay başından beri çalışıyorum ilk zamanlar zor oldu ama şimdi alıştık ama haftasonunu beraber geçirince pazartesi sendromu yaşıyoruz :))
chicconun biberonunu kullanıyoruz gayet memnunuz. emziğe gelince hepsini denedik olmadı en son arkadaşıma köy bakkalından bakkal memesi aldırdım onuda denedik ama olmadı ben artık pes ettim.

kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:

benim kızım emerken kucağımda uyuyo ama şimdi annem ayağında sallayarak uyutuyomuş (

inşallah canım ya sabah bırakıp çıkmak çok zor oluyo bide ben 1 ay geç başladım işe gitsemmi gitmesemmi diye düşündüm 3 ay :)) alışıcaz inşallah akşamı iple çekiyorum zaman duruyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…