ben devrimi eşime değil,eşime devrime emanet edebiliim :))
canım eşim bartınlı . fena değil bende sevdim oraları inş alışırsınız küçük bi şehir. hangi köyündesin sen?
canım biz ulusun yeni kışla köyünde yiz siz neresindesiniz köymü
biz baby 2 goo aldık park yatak en genişinden çok memenunuz şimdilik ama biraz dar alsam da olabilirmiş kapılardan geçebilseydi daha iyi olacaktıSelammm,
Ege için sepetini veren arkadaşım bir başka arkadaşa lazım diye sepeti geri istedi. Dolaysıyla bu hafta geri vereceğim. Kendisi 1 aylıkkken odayı ayırmış, onun için sepetin işinin bitmiş olduğunu düşünüyor. Oysa ben daha bir süre 5-6 aylık olana kadar aynı odayı paylaşmayı düşünüyorum. Gündüzleri odasında yatağında yatıyor. Sanırım gece de şikayeti olmaz. Ancak sanki yanımda daha güvendeymiş gibi garip bir duygum var. sizler ne yaptınız? bu birinci sorum. İkinci merek ettiğim de park yatak alsam diyorum, seyehatlere falan giderken de kullanırım. Orda burda yatmaz böylece, sona da oyun parkı olur Ege' nin. Kinler ne aldı? Tavsiye eder misiniz? Bir de bugün eşime stork diye bir marka öneren var, pamukmuk, terletmiyormuş, yıkanabiliyormuş. Duyan bilen var mı? Oyy ne çok soru sordum bi anda :)))
benimde tam iki buçuk ay oldu oğlumda baya geç olmuştum onun için tedirgin oldum acaba ameliyatımda mı bi sorun var diyebende regl oldum canım yaa
herkes 6 aydan sonra adet olmuş benımkısı 2 ay dolmadan geldı
hoşgeldin canım oh negüzel iyi ediyosun bende uyuttum takılıyorum burda ne güzel seninki kendi kendine uyumuş benim oğlan asla öyle uyumuyo yaaa neye alıştırıyosun anlamadım bide:))
benim pıtırcıkda kendi uyuyor maşallah akşam gennelde önce yıkıyorum güzelce yediriyorrum gazını çıkartıyorum emziğide ağzında yatırıyorum yatağına yanına benim taktığım bi tülbentimi koyuyorum bide park yatağının müziği varonu açıyırum bayılıyo ona duyunca biraz sırıtıyo sonra emziğini emerken gözler gidiyo ışığıda kapaıp arada yakıyorum akşam sorun yokta gündüz bazen kendi kendine uyuyor genelde bebek arabasında uyuyor içine kalın battaniye serdim düz olsun diye onda hareket ederken uyuyo gündüzde alışsa süper olucak
alemsin ya çok güldüm uslu çocuk yaramaz baba olayımı ben oğlumu rahat bırakabiliyodum ama kızı daha bırakmadım bakabilirmi bilmiyorumben devrimi eşime değil,eşime devrime emanet edebiliim :))
maşallah diyeyim benim kızım hep kendi uyur...gece gündüz hep kendi uyumaya alıştı...şuandada uydu uyuyacak bende ütü yapıyorum:))
bende eşime emanet edip çıkamam sanırım yaa...
oğluşumu yıkadım yıkanmadan öncede çiş kazası yaşadık..kaşla göz arası oğluşum yatamıza işediii...babasının tarafına tabi..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/QU
geçmiş olsun canım:))biz aynı şeyi (hatta kaka olanından) geçen gece yaşadık...uyku sersemiyim tabi bende..ortalık battı çıktı:))
dün gece kızım 2 defa uyandı sadece önceden 3 4 kez uyanırdı..inşallah bundan sonra hep 2 kere uyanır:)
tatlım ağlatmadan da kendi kendine uyumayı öğretebilirsin. yedirip doyurduktan sonra 1-1,5 saat sev oyna yorulsun. sonra yatağına götür. ağladığı an kucağına al pış pışla sustuğu an gene yatır. her ağladığında kucağına alıp sustuğu an yine yatırıcan. böle böle derken yavaş yavaş senin onu bırakmayacağından emin olup rahatlıyor ve uyumaya başlıyor. bu sistemi oturtmak için 15 gün uğraşmak gerekiyor, ben de başlıcam ama tembellikten hep erteliyorum. bi başlasam hep rahat etcem ama işte.:sm_confused:
maşaallah canım yaaaaaaaa darısı başıma:2:maşallah diyeyim benim kızım hep kendi uyur...gece gündüz hep kendi uyumaya alıştı...şuandada uydu uyuyacak bende ütü yapıyorum:))
kızlar bi kere daha sormuştum tekrar sormak istiyorumm nasıl uyutuyosunuz bebişleri ? sallamaktan başka bi yol yok bulamadım emzik de olmayınca kendi kendine uyumuyo hiç..:sinifsinif:
bu arada oğluşum sanırım yavaş yavaş beni tanımaya başlıyooo:sm_cool: bu sabah dolmuşta bi bayana vermiştim tutması için bana baktı baktı almayınca öğle bi ağladıkiiii...çok hoşuma gitti..zemuszemusopuyorumnanaktan
maşallah Sezen, benim kilo vermek için bi şeyler yapmam lazım kaydirigubbakcemile2kızlar ben 20 kilo almıştım şuan 1 kilom kalmış
ben de çok istiyorum hamama gitmeyi ilk fırsatta kaçacağım anneme bırakıp...kızlar yorulan annelere hamam tavsiye ediyorumm. 1 yıldır ne kese ne masaj yaptırdım. kese ve masaj çok iyi geld. vücudum rahatladı valla:)
bence götür yanında, bebiş rahat ederbende bayramdan sonra ayırmayı planlıyorum..bayram için kayınvalidemlere gidicez,15 gün kalacağız..dönüşte yeniden beşiğine alıştırmadan yatağına alıştırayım istiyorum..tabi kuzum kayınvalidemlerde napacak nasıl yatacak allah bilir
bu arada kızlar yarın 3 günlük bi tatile çıkıyoruz:)çok mutlu ve heyecanlıyım..bakalım bizim kuzucuk napacak?önerileri olanlar varsa benim için iyi olur..bu ilk tatilimiz...birde beşiğimiz çok portatif bişey..katlanabiliyor..onu da götürsem mi kararsız kaldım..ne dersiniz?
benimki de emzikten çok ellerini emmeye başladı, bazen baş parmak bazen bütün el... çok lezzetli sanırım çok keyif alıyor :ecrin_bebek:bu arada benimki cuk cuk parmak emiyor, artik ugrasacak takatim kalmadi emzik icin, cok ender aliyor nuk kaucuku. parmak emerek uyumaya basladi..
karismayacagim ama surekli ellerini yikiyorum nasil temiz tutacagim imdat
ben girdim, dr daha kırıkım çıkmadan girebilirsin demişti bana. bebişi de soktum geçen hafta, çok hoşlandı :)selam kızlar uzun zamandır giremedim herkez iyidir umarım.
denize giren varmı kızlar bir zararı olurmu
valla benimki kucak delisi, yeter ki kucağa gitsin. dün kalabalık bir arkadaş grubuyla oturuyorduk, kucaktan kucağa gezdi gıkı çıkmadı :)bu arada oğluşum sanırım yavaş yavaş beni tanımaya başlıyooo:sm_cool: bu sabah dolmuşta bi bayana vermiştim tutması için bana baktı baktı almayınca öğle bi ağladıkiiii...çok hoşuma gitti..zemuszemusopuyorumnanaktan
maşallah bebeğine, benimki de kendi kendine uyuyor ama uyumadığı tüm vakitlerde kucakta olmak istiyor. ay benimkine de maşallah diyeyim nazarım değiyor valla çocuğa :))maşallah diyeyim benim kızım hep kendi uyur...gece gündüz hep kendi uyumaya alıştı...şuandada uydu uyuyacak bende ütü yapıyorum:))
biz de yaşıyoruz çiş kazaları, ama benim tarafı ıslatıyor genelde :) bugün de annemin halısını bir güzel ıslattı kadıncağız yıkamak zorunda kaldıoğluşumu yıkadım yıkanmadan öncede çiş kazası yaşadık..kaşla göz arası oğluşum yatamıza işediii...babasının tarafına tabi..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
biz hala 2 numara bez kullanıyoruz benim bebişim çokmu küçük yaa(
yeni yeni 2 numara dar gelmeye başladı 3e geçicez artık.
selamlar hanımlar çok şühür kızımı uyuttum sonra bir güzel evi temizledim.Rahatladım valla yoksa evi b... götürüyordu yarın ögleyede misafirim var temizlkten kurtuldum. geriye kaldı pasta börek-tatlicadiarzu-
slm, ellerine sağlık. benim evi de götürüyor bir şeyler :)) ben gece hiç iş yapamam nedense, gündüz de vakit olmuyor yapmaya
ee ne olcak öyleyse:) bir şekilde yapman lazım canımboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?