2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese sabah aşılarımızı olduk üç aşı yaptılar kuzuma çok ağladı çoook uyuyo şimdi inşl ateşi çıkmaz uyurken bende etrafı toplayayım uyanınca kucak ister

devrim yatağında dönencesini izliyor,bende devrimi izliyorum,artık öğleden sonraları hiç uyumuyor ne yapcam bilmiyorum,yada bişey yapmalımıyım

ipeknil 'in yazdığı röportajı bir haftadır tvde yayınlanıyor...geçen ben de gördüm birini uygulayayım dedim kızım bir çığlık attı koktum valla....sonra aynı haber başka kanalda çıktı eşim izletmedi kapattı kanalı...çocuğa her şeyi yapıyosun diye:)ama şşşşşşşt demek işe yarıyor...arada uyuturken kulağına şşşşşt diyerek uyutuyorum...

devrim yatağında dönencesini izliyor,bende devrimi izliyorum,artık öğleden sonraları hiç uyumuyor ne yapcam bilmiyorum,yada bişey yapmalımıyım

artık büyüyorlar canım uyanık kaldığı zamanlar daha uzun oluyor, gece ve gündüzü öğrendi artık kuzular yerimseniben

canım benım kızımda çok zor uyuyo toplasan ıkı saat sıcaktan bence uyuyamıyolar soyunuk yatır benım kız anca öle rahat edıyo..
birde kızlar benım kızıma bugun bıboru denemek için su koyup verdım mumkun değil almadı eee mamaya başladığımda nasıl verıcem ben buna bıboronu böyle düşünmemiştim hemen alıcak sandım:))) bugun aşşağıda işim var azcık sütümü sağdım kaşıkla verseler acıktıgında dururumu acaba yoksa tatmın olmazmı??

selam kızlarr biz geldik..benim oğlan yeni bi düzen oluşturuyo sanırım artık akşamları 20.30-21 de uyuyo sabahta 6.30-7.30 da ayakta mahvoluyorum valla

canım belki suyu içmemiştir benim oğlanda biberonda su asla içmiyo ama mamayı cöp cöp götürüyo bide biberom modelide önemli benimki ilk chicco alırken nuby e başladımdan beri onu almıyo..nuby nin memesi geniş anne memesi gibi

selam kızlar doktora gittik bugün yine kontrole öksürüğü azaldı ama boğazında hırıltı var oğlumun balgam gibi. doktor sadece öksürük şurubu veriyo. kullanmak da istemiyorum ama bakalım.

bizimki gündüzleri uyuyo geceleri uyumuyo sağolsun. gündüz de sallayarak uyutuyorum. kendi kendine bebeği uyuyanlara 41 kere maşaallah.

oğlum gece 3te başladı ıkınmalara 6ya kadar sürdü 6da kakasını yaptı da ancak rahatladı.. uykusuzluk çok zor yaa ben uykusuzluktan agresifleşmeye de başladım sonumuz hayrolsun:)

dönence hangisinden aldınızz? çok çeşit var karar veremedim hala.
bir de oyun halısı alanlar var mı
tavsiye ettiğiniz bir ürün varmı?

suyu nekadar veriyosunuz kızlar vermek mi gerek ya? bende vereyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…