iyi geceler kızlar
yarın mevlüdümüz var hala iş yapıyorum:) umarım güzel geçer
allah kabul etsin herşey gönlünce olur inşallah.iyi geceler kızlar
yarın mevlüdümüz var hala iş yapıyorum:) umarım güzel geçer
devrim yatağında dönencesini izliyor,bende devrimi izliyorum,artık öğleden sonraları hiç uyumuyor ne yapcam bilmiyorum,yada bişey yapmalımıyım
devrim yatağında dönencesini izliyor,bende devrimi izliyorum,artık öğleden sonraları hiç uyumuyor ne yapcam bilmiyorum,yada bişey yapmalımıyım
canım benım kızımda çok zor uyuyo toplasan ıkı saat sıcaktan bence uyuyamıyolar soyunuk yatır benım kız anca öle rahat edıyo..
birde kızlar benım kızıma bugun bıboru denemek için su koyup verdım mumkun değil almadı eee mamaya başladığımda nasıl verıcem ben buna bıboronu böyle düşünmemiştim hemen alıcak sandım:))) bugun aşşağıda işim var azcık sütümü sağdım kaşıkla verseler acıktıgında dururumu acaba yoksa tatmın olmazmı??
selam kızlarr biz geldik..benim oğlan yeni bi düzen oluşturuyo sanırım artık akşamları 20.30-21 de uyuyo sabahta 6.30-7.30 da ayakta mahvoluyorum valla
canım belki suyu içmemiştir benim oğlanda biberonda su asla içmiyo ama mamayı cöp cöp götürüyo bide biberom modelide önemli benimki ilk chicco alırken nuby e başladımdan beri onu almıyo..nuby nin memesi geniş anne memesi gibi
suyu nekadar veriyosunuz kızlar vermek mi gerek ya? bende vereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?