suyu nekadar veriyosunuz kızlar vermek mi gerek ya? bende vereyim bari
dönence hangisinden aldınızz? çok çeşit var karar veremedim hala.
bir de oyun halısı alanlar var mı
tavsiye ettiğiniz bir ürün varmı?
selam kızlar doktora gittik bugün yine kontrole öksürüğü azaldı ama boğazında hırıltı var oğlumun balgam gibi. doktor sadece öksürük şurubu veriyo. kullanmak da istemiyorum ama bakalım.
bizimki gündüzleri uyuyo geceleri uyumuyo sağolsun. gündüz de sallayarak uyutuyorum. kendi kendine bebeği uyuyanlara 41 kere maşaallah.
oğlum gece 3te başladı ıkınmalara 6ya kadar sürdü 6da kakasını yaptı da ancak rahatladı.. uykusuzluk çok zor yaa ben uykusuzluktan agresifleşmeye de başladım sonumuz hayrolsun:)
dönence hangisinden aldınızz? çok çeşit var karar veremedim hala.
bir de oyun halısı alanlar var mı
tavsiye ettiğiniz bir ürün varmı?
gece kaç kez uyanıyosunuz canım?
slm nasılsınız güzel anneler ancak oturabıldım yere battanıye serdım kızımıda yatırdım üstüne oglumda cok sevdıgı dora sını seyredıyo bılgısayarında bende burdayım
afıyet olsun negüzel malesef kahve keyfı yapacak kadar vaktım olmuyo cok özledım söle kahvemı elıme alıp ayaklarımı uzatıp fılım seyretmeyıslm canım iyiyiz çok şükür ben bi yandan pc biyandan tv bakıyorum oğluşumda uyuyo..kahve keyfi yaptım namaza kalkıcam şimdide
abera oglun kac yasinda canim
sız napıyosunuz kuzucukalar uyanıkmı
ben işteyim oğluşumda okulda bu saatlerde uyuyor olması lazım. çok özledim bebeğimi çokkkk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?