2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dönence hangisinden aldınızz? çok çeşit var karar veremedim hala.
bir de oyun halısı alanlar var mı
tavsiye ettiğiniz bir ürün varmı?

suyu nekadar veriyosunuz kızlar vermek mi gerek ya? bende vereyim bari

dönencesi park yatağından çıktı,oyun halımız kraft ama hiç bi işe yaramıyo :)çok güzel şeyler var,bence git bir mağazaya seçerek bakarak al,birde dönence değil ama chiconun iyi geceler aydede diye ışıklı bir müzik kutusu var bizde,içinde bach ve mozartın 2şarkısı var,gece onu açıyorum onunla uyuyo ve kesinlikle etkisini görüyorum
su anne sütü alan bebeklere verilmiyor canım,anne sütünün %75i su zaten

geçmiş olsun canım kuzucuk iyileşir inş. enkısa zamanda..bende uykusuzluğa asla dayanamıyorum..

slm nasılsınız güzel anneler ancak oturabıldım yere battanıye serdım kızımıda yatırdım üstüne oglumda cok sevdıgı dora sını seyredıyo bılgısayarında bende burdayım

slm nasılsınız güzel anneler ancak oturabıldım yere battanıye serdım kızımıda yatırdım üstüne oglumda cok sevdıgı dora sını seyredıyo bılgısayarında bende burdayım

slm canım iyiyiz çok şükür ben bi yandan pc biyandan tv bakıyorum oğluşumda uyuyo..kahve keyfi yaptım namaza kalkıcam şimdide

slm canım iyiyiz çok şükür ben bi yandan pc biyandan tv bakıyorum oğluşumda uyuyo..kahve keyfi yaptım namaza kalkıcam şimdide
afıyet olsun negüzel malesef kahve keyfı yapacak kadar vaktım olmuyo cok özledım söle kahvemı elıme alıp ayaklarımı uzatıp fılım seyretmeyı
abera oglun kac yasinda canim

4 yasında canım

su oyun halılarına bende bakıyorum encok yagmur ormanıyla chıcco nun kı hosuma gıttı ama baya tuzlu yaww

selam kızlar nasılsınız bakalım...
bizim binada tadilat daha bitmedi kayınvaldemlerdeyim yine 4 gündür delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

tamda bugün kızlara oyun halısı soruyum diyordum konuşuluyomuş zaten. alma vakti geldi araştırıyorum bende chicconunki benimde hoşuma gidiyo bakalım yakından görüp bakmak lazım.

bugün kontrole gittik kızımla 15 günde 600 gram almış kuzucum boyumuzda 59 cm olmuş kilo alımı yavaş diye endişeleniyordum doktor çok iyi dedi inşallah öyle devam eder.

benim evde düz bir oyun halısı vardı ablamdan kalma,onun üzerine biraz oyuncak alıp taktım,onlarla güzel oynuyor,dönencelerinden birisini gece açıyorum,diğerini gündüz,şartlı refleks yapmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…