2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben onu yakından da inceledim,gayet güzeldi,evde olmasa kesin alırdım,bu arada maşallah güzel kilo almış masal

Son düzenleme:
kızlar bebeklerinizle nasıl oynuyorsunuz,yatağına boş bırakınca ilgilenmiyomuşum gibi hissediyorum,gidip sohbet ediyorum,örneğin 1gününüz nasıl geçiyo anlatırmısınız?susan ağlamıyan çocuğu kendi haline bırakmalımıyız

cok zordur senın ıcın yaa kıyamam dayanamaz ınsan okulda ayrı odasımı var

normalde 2 kere emzirmeye gidiyordum ama bugün epey yoğunum öğlen gidemedim onun için zorlandım bugün mafoldumben evet canım babannesinin müdüriyet odasını kullanıyor paşa kızkardeşimde bakımıyla ilgileniyor.

maşallah bebeğine canım

bence bırakılmalı..mesela benim oğlan 15 dk önce uyandı kendi kendine duruyo birazda sıkılır ve mızırdar ozamanda oyuna başlarız..ben biraz pusete koyuyorum dönencesini açıyorum ondan sıkılınca konuşuyoruz karşılıklı agulaşıyoruz...sonra yere örtü seriyorum sesli oyuncaklarımız var onları koyuyorum baya oyalanıyo...tabi bunlar hep ard arda olmuyo arada doyuruyorum kucakta gezip keyif yapıyoruz uyuyoruz vs..

ben bazen kendi haline bırakıyorum etrafı seyrediyo rahat rahat özellikle duvar saati çok ilgisini çekiyo ama genelde konuşuyorum şarkı söylüyorum gülücükler atıyo oda bana sıkılınca evin içinde dolaşıyoruz kucağımda aslında onun ruh haline göre değişiyo yaptıklarım. şimdi kayınvaldemlerdeyiz kalabalığız pek bana fırsat kalmıyo başbaşa keyif yapamıyoruz kızımla.

maşallah prensese hep böyle devam etsin inş.

selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?

masallah kızına cok güzel kılo almıs

selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?

benım kı bır haftalıkken kucaga alınca kısa kısa kaldıra bılıyodu sımdı baya uzun sure tutuyo basını ama yınede kucaktayken desteklıyorum yuz ustu yatırıncada kaldırabılıyo ama kısa tutuyo

ben oyun halisindayken karismiyorum hic, kendi kendine de vakit gecirmeli diye...
bazen su ici hisirtili yumusak resimli kitaplari gostererek birer cumle kuruyorum, kitap okumus oluyorum
bazen sohbet ediyorum, sarki soyluyorum falan filan :)

tam olarak uzun süreli yani tutamıyo canım bi süre sonra sallanıyo kafası ara ara

benimki de başını ilk günden beri tutabiliyo ama ben bunu baş çevresinin küçük olmasına bağlıyorum. prematüre sınırında doğdu bizimkisi 33 cm. kafa küçük olunca tutması da kolay oluyor zaarnaniknanik:roflol:

hahaha :) hem de rahat rahat dogurabildin ne sanslisin...

ben 37 cm kafayi tabi cikaramadim 24 saatte

ben oyun halisindayken karismiyorum hic, kendi kendine de vakit gecirmeli diye...
bazen su ici hisirtili yumusak resimli kitaplari gostererek birer cumle kuruyorum, kitap okumus oluyorum
bazen sohbet ediyorum, sarki soyluyorum falan filan :)

biz de beraber agulaşıyoruz, şarkılar söylüyorum bazen eşlik etmeye çalışıyor, gırtlaktan sesler çıkartmaya çalışıyor, bazen bana meram anlatmaya çalışırken tükrüğü boğazına kaçıyor öksürmeye başlıyor, gülmekten ölüyorum. hep aynı şarkıları söylemek önemliymiş zamanla müziği tanıyıp şarkının devamını tahmin edermiş, zekası açısından iyi bir şey. bir de bebeklerin kendilerine ait yalnız zamanlarının olması da iyidir diye okudum. sürekli yapış yapış beraber olmaya gerek yokmuş, sıcakta bunalıyorum ben zaten, pek kucağı sevmiyo bizimki. göz teması önemli gerisi sizin hayal gücünüze kalmış. yeterki ilgilenin ne yaparsanız size mutlaka geri döner.:icecream:

masallah kızına cok güzel kılo almıs

sağol canım :)

benim kızda başını çok erken tutmaya başladı kafası küçüktü bizimkinide ondan öyle heralde :)
yüzüstü yatırınca falan havada tutuyo ayakta gezerkende tutuyo ama yoruluyo heralde pat diye düşüveriyo :)))

hahaha :) hem de rahat rahat dogurabildin ne sanslisin...

ben 37 cm kafayi tabi cikaramadim 24 saatte

kız doğru dion allah yardım etti işte, benim herüf koca kafalı kesin ona çeker beni de parçalar bu velet diodum ama öle olmadı çok şükür.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…