ben onu yakından da inceledim,gayet güzeldi,evde olmasa kesin alırdım,bu arada maşallah güzel kilo almış masaltamda bugün kızlara oyun halısı soruyum diyordum konuşuluyomuş zaten. alma vakti geldi araştırıyorum bende chicconunki benimde hoşuma gidiyo bakalım yakından görüp bakmak lazım.
bugün kontrole gittik kızımla 15 günde 600 gram almış kuzucum boyumuzda 59 cm olmuş kilo alımı yavaş diye endişeleniyordum doktor çok iyi dedi inşallah öyle devam eder.
cok zordur senın ıcın yaa kıyamam dayanamaz ınsan okulda ayrı odasımı var
tamda bugün kızlara oyun halısı soruyum diyordum konuşuluyomuş zaten. alma vakti geldi araştırıyorum bende chicconunki benimde hoşuma gidiyo bakalım yakından görüp bakmak lazım.
bugün kontrole gittik kızımla 15 günde 600 gram almış kuzucum boyumuzda 59 cm olmuş kilo alımı yavaş diye endişeleniyordum doktor çok iyi dedi inşallah öyle devam eder.
kızlar bebeklerinizle nasıl oynuyorsunuz,yatağına boş bırakınca ilgilenmiyomuşum gibi hissediyorum,gidip sohbet ediyorum,örneğin 1gününüz nasıl geçiyo anlatırmısınız?susan ağlamıyan çocuğu kendi haline bırakmalımıyız
kızlar bebeklerinizle nasıl oynuyorsunuz,yatağına boş bırakınca ilgilenmiyomuşum gibi hissediyorum,gidip sohbet ediyorum,örneğin 1gününüz nasıl geçiyo anlatırmısınız?susan ağlamıyan çocuğu kendi haline bırakmalımıyız
tamda bugün kızlara oyun halısı soruyum diyordum konuşuluyomuş zaten. alma vakti geldi araştırıyorum bende chicconunki benimde hoşuma gidiyo bakalım yakından görüp bakmak lazım.
maşallah bebeğine canım
maşallah prensese hep böyle devam etsin inş.
selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
tam olarak uzun süreli yani tutamıyo canım bi süre sonra sallanıyo kafası ara ara
benım kı bır haftalıkken kucaga alınca kısa kısa kaldıra bılıyodu sımdı baya uzun sure tutuyo basını ama yınede kucaktayken desteklıyorum yuz ustu yatırıncada kaldırabılıyo ama kısa tutuyo
benimki de başını ilk günden beri tutabiliyo ama ben bunu baş çevresinin küçük olmasına bağlıyorum. prematüre sınırında doğdu bizimkisi 33 cm. kafa küçük olunca tutması da kolay oluyor zaarnaniknanik:roflol:
ben oyun halisindayken karismiyorum hic, kendi kendine de vakit gecirmeli diye...
bazen su ici hisirtili yumusak resimli kitaplari gostererek birer cumle kuruyorum, kitap okumus oluyorum
bazen sohbet ediyorum, sarki soyluyorum falan filan :)
masallah kızına cok güzel kılo almıs
hahaha :) hem de rahat rahat dogurabildin ne sanslisin...
ben 37 cm kafayi tabi cikaramadim 24 saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?