2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hıımmm olabilirCADIARZU bizim oğlanda yeni doğdunda tutuyodu 34 cm di kafası..şimdi 41 oldu o ayrı

nerdeyse doğduğundan beri tutuyor,bizimkide koca kafalı,36.7 cmdi
ben de sunu merak ediyorum,
farkli zamanlarda sagilmis sutleri birlestirip saklayabilir, bebege verebilir miyiz acaba?
canım öyle olmuyor

farkli zamanlarda sagilmis sutleri birlestirip saklayabilir, bebege verebilir miyiz acaba?

her dönem salgılanan sütün içeriği farklıymış ve o dönemin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelikmiş canım. bu mantıkla bakacak olursak seninkisi pek mantıklı gözükmüyor. birde sütün kalitesinin değiştiği süreler vardı onu bi araştır istersen 2 hafta mıydı neydi? o süreden daha uzun süt saklamak doğru değilmiş.

bana da mantikli gelmedi birlestirmek zaten ama mesela isim var bebegi biraktim 80 ml sut biraktim bebise icirdiler ben yokken, doymadi daha istiyor, buzluktan baska bir sut cikarip verilse ne olur acep?

bana da mantikli gelmedi birlestirmek zaten ama mesela isim var bebegi biraktim 80 ml sut biraktim bebise icirdiler ben yokken, doymadi daha istiyor, buzluktan baska bir sut cikarip verilse ne olur acep?
öyle bişey olcağını sanmıyorum ama ısıtılan sütü bir daha kullanamazsın,bakteri ürer :)sen biyoloji öğretmeni değilmiydin,örneğin ben şöyle yapıyorum mesala 80 ml sağdım,bir biberona 40ml alıp ısıtıyordum,yetmezse diğer 40ıda ısıtıyordum

isitilan bir daha kullanilmaz tabi canim o kadarini biliyoruz

degildim biyoloji ogretmeni hahaha :))))

şuda bir alternatif deneyebilirsin,buzluktan 80lik versinler,sen hergün dolabada 40 50 felan sağ koy,yetmezse ondan da verirler,yetersede gün içinde sen verirsin,işten dönünce,boşa gitmez sütün

selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
evet canım doğduğundada tutuyordu ama şimdi daha uzun süre dik tutabiliyor. yakında rusetine oturtamayacağız paşayı dirseklerinen güç alıp sırtını ve başını öne doğru kaldırıyo sanırsın kalkıp gidecek lmaz:

farklı zamanlarda sağılmış sütleri birleştirerek verme ama ard arda verebilirsin hiç birşey olmaz. bi sağımlık sütle doymuyo kuzular benimki doymuyo en azından veriyoruz bizde

adını yazmayı unutmuşum
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı

güzelmiş bu :lepi:

Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bunuda çok beğendim,9aya kadar farklı kombinasyonlarda kullanılıyo

chicconunki çok kullanışlı bişey ebenziyo sağol canım ona bakayım bende.bu arada anne sütü alıyo sadece benimki ozaman su vermeyeyim..

geçmiş olsun canım kuzucuk iyileşir inş. enkısa zamanda..bende uykusuzluğa asla dayanamıyorum..
sağol tatlım. Allah acılarını göstermesin kuzucuklarımızın.

benim oğluşumun yeni hobisi tinylove clip&go gezgin dönence pusete takılıyo gülerek konuşarak onu izliyo kuzucum..opuyorumnanaktan

bu da çok hoş bişeye benziyoo..

su oyun halılarına bende bakıyorum encok yagmur ormanıyla chıcco nun kı hosuma gıttı ama baya tuzlu yaww
evet gerçekten tuzlu. biliyolar mecbur alcaz ya fiyatları şişiriyolarrr!!sempatiksalakcinni

genelde pek bırakmıyodum ben bütün gün kucakta değilse bile yanımda konuşuyorum sürekli. ama okuduklarıma göre biraz kendi haline bırakmalıymışımbilmiyorumkismile balon almıştım onları izliyo bu aralar. oyun halısını alayım da inş oyalansın paşa.

selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?

evet baya baya tutuyo bizimki de yüzüstü çevirince kafasını kaldırıp bakması yokmuu bayılıyorum yaaa:icecream:

slm ya kızım huysuzlanmaya basladı uyurken bı mızlanıyo zor sakınlestırıyom tekrar dalıyo pusetınde uyuyodu bır saattır kucagımdA UYUYOR cıngene besıgımı yapsam acaba atesıde normalde ölctügümde 35.5 falandı sımdı 37 cıkmaz ınsllah dr gıtmeye kalksak tam 40 dk fln gece zor olur yatarken fıtıl verıyım yıne

ya bıde tek askılı body le duruyo burası bıraz serın üsürmü gıydırsemmı bısey daha korkuyorum ateslenırdıye

ya bıde tek askılı body le duruyo burası bıraz serın üsürmü gıydırsemmı bısey daha korkuyorum ateslenırdıye

inşallah ateşlenmez;bence üstüne ince bir battaniye örtsen yeterli olur...giydirmene gerek yok,eğer elleri ,ayakları ensesi üşümüş olursa giydirirsin...

kızlar herkes uyudumu ya benım kızım bugun yıne gaz sancısı cok cektı yavrum ya dayanamıyorum aryık bugun kendımı bıraktım o agladı ben agladım nasıl aglıyo yavrum benım

kızlar herkes uyudumu ya benım kızım bugun yıne gaz sancısı cok cektı yavrum ya dayanamıyorum aryık bugun kendımı bıraktım o agladı ben agladım nasıl aglıyo yavrum benım

canım benim ya.
ben kızıma sürekli egzersiz yaptırıyorum bacaklarına bisiklet falan çevirmek gibi hareketlilik artınca gaz poblemi olmuyo dene istersen zamanla olur ama

canım benim ya.
ben kızıma sürekli egzersiz yaptırıyorum bacaklarına bisiklet falan çevirmek gibi hareketlilik artınca gaz poblemi olmuyo dene istersen zamanla olur ama

yapmammı canım ya ne hareketler ne masajlar olacak demekkı 3 ay bıtınce kalmıyomus ınsallah onu beklıyoruz 20 gunumuz var daha allahım kımsenın bebegıne o kadar sancı cektırmesınbilmiyorumkismile

kızlar bugün doktora gittik,bir kaç gündür bebeğim kakasını yapamıyordu,gazıda pis kokuyordu,meğersem oğlum anal fissür olmuş.onun için gaz yaptıktan sonra ağlıyormuş.ben önceden pişik zanetmiştim ve pişik kremi sürüyordum.meğersem bebeğimde çatlak varmış,yazık nasıl ağlıyordu gaz yaptıktan sonra ve sürekli bir ıkınma hali mevcuttu.umarım kısa sürede iyileşir,oğluşum için dua edin kızlar.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…