benimki de başını ilk günden beri tutabiliyo ama ben bunu baş çevresinin küçük olmasına bağlıyorum. prematüre sınırında doğdu bizimkisi 33 cm. kafa küçük olunca tutması da kolay oluyor zaarnaniknanik:roflol:
nerdeyse doğduğundan beri tutuyor,bizimkide koca kafalı,36.7 cmdibenimki de başını ilk günden beri tutabiliyo ama ben bunu baş çevresinin küçük olmasına bağlıyorum. prematüre sınırında doğdu bizimkisi 33 cm. kafa küçük olunca tutması da kolay oluyor zaarnaniknanik:roflol:
canım öyle olmuyorben de sunu merak ediyorum,
farkli zamanlarda sagilmis sutleri birlestirip saklayabilir, bebege verebilir miyiz acaba?
ben de sunu merak ediyorum,
farkli zamanlarda sagilmis sutleri birlestirip saklayabilir, bebege verebilir miyiz acaba?
öyle bişey olcağını sanmıyorum ama ısıtılan sütü bir daha kullanamazsın,bakteri ürer :)sen biyoloji öğretmeni değilmiydin,örneğin ben şöyle yapıyorum mesala 80 ml sağdım,bir biberona 40ml alıp ısıtıyordum,yetmezse diğer 40ıda ısıtıyordumbana da mantikli gelmedi birlestirmek zaten ama mesela isim var bebegi biraktim 80 ml sut biraktim bebise icirdiler ben yokken, doymadi daha istiyor, buzluktan baska bir sut cikarip verilse ne olur acep?
öyle bişey olcağını sanmıyorum ama ısıtılan sütü bir daha kullanamazsın,bakteri ürer :)sen biyoloji öğretmeni değilmiydin,örneğin ben şöyle yapıyorum mesala 80 ml sağdım,bir biberona 40ml alıp ısıtıyordum,yetmezse diğer 40ıda ısıtıyordum
evet canım doğduğundada tutuyordu ama şimdi daha uzun süre dik tutabiliyor. yakında rusetine oturtamayacağız paşayı dirseklerinen güç alıp sırtını ve başını öne doğru kaldırıyo sanırsın kalkıp gidecekselam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
ben de sunu merak ediyorum,
farklı zamanlarda sağılmış sütleri birleştirerek verme ama ard arda verebilirsin hiç birşey olmaz. bi sağımlık sütle doymuyo kuzular benimki doymuyo en azından veriyoruz bizdebana da mantikli gelmedi birlestirmek zaten ama mesela isim var bebegi biraktim 80 ml sut biraktim bebise icirdiler ben yokken, doymadi daha istiyor, buzluktan baska bir sut cikarip verilse ne olur acep?
adını yazmayı unutmuşum
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı
dönencesi park yatağından çıktı,oyun halımız kraft ama hiç bi işe yaramıyo :)çok güzel şeyler var,bence git bir mağazaya seçerek bakarak al,birde dönence değil ama chiconun iyi geceler aydede diye ışıklı bir müzik kutusu var bizde,içinde bach ve mozartın 2şarkısı var,gece onu açıyorum onunla uyuyo ve kesinlikle etkisini görüyorum
su anne sütü alan bebeklere verilmiyor canım,anne sütünün %75i su zaten
Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ben bunuda çok beğendim,9aya kadar farklı kombinasyonlarda kullanılıyo
sağol tatlım. Allah acılarını göstermesin kuzucuklarımızın.geçmiş olsun canım kuzucuk iyileşir inş. enkısa zamanda..bende uykusuzluğa asla dayanamıyorum..
benim oğluşumun yeni hobisi tinylove clip&go gezgin dönence pusete takılıyo gülerek konuşarak onu izliyo kuzucum..opuyorumnanaktan
evet gerçekten tuzlu. biliyolar mecbur alcaz ya fiyatları şişiriyolarrr!!sempatiksalakcinnisu oyun halılarına bende bakıyorum encok yagmur ormanıyla chıcco nun kı hosuma gıttı ama baya tuzlu yaww
kızlar bebeklerinizle nasıl oynuyorsunuz,yatağına boş bırakınca ilgilenmiyomuşum gibi hissediyorum,gidip sohbet ediyorum,örneğin 1gününüz nasıl geçiyo anlatırmısınız?susan ağlamıyan çocuğu kendi haline bırakmalımıyız
selam kızlar
bende bir şeyi merak ediyorum; bebekleriniz başını tutmaya başladı mı?
ya bıde tek askılı body le duruyo burası bıraz serın üsürmü gıydırsemmı bısey daha korkuyorum ateslenırdıye
kızlar herkes uyudumu ya benım kızım bugun yıne gaz sancısı cok cektı yavrum ya dayanamıyorum aryık bugun kendımı bıraktım o agladı ben agladım nasıl aglıyo yavrum benım
canım benim ya.
ben kızıma sürekli egzersiz yaptırıyorum bacaklarına bisiklet falan çevirmek gibi hareketlilik artınca gaz poblemi olmuyo dene istersen zamanla olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?