2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir oğlun...

günaydınlarr..bu erken yatıp erken kalkma durumu beni mahvetti..eşim geç geliyo ve yatmamız12-1 i buluyo..oğlanda zaten 12 mama içiyo bugün 5.30 da da emdi 7.30da uyandı..benim dangalak kocamda çocuk gözünü açınca pışpışlayıp uyutmaya çalışmak yerine oynatıp iyice uyandırıyo..bugün bağırıverdim uyandırma die alındı haspam uyu oğlum uyu annen beni suçluyo diyo.2 dk sonrada yine oynatmaya başladım..uykusuzluktan ölüyorum..bu koca müsvettesindende nefret ediyoruummmm

İnş ateş olmaz canım aşıdandır mızmızlığı. benimki hep mızmızdı vala çingene beşiğiyle rahat ettim evde de duvara yaptık :)

kızlar herkes uyudumu ya benım kızım bugun yıne gaz sancısı cok cektı yavrum ya dayanamıyorum aryık bugun kendımı bıraktım o agladı ben agladım nasıl aglıyo yavrum benım

benim oğlanın da bazen bi tutuyorki sorma çok üzülüyorum nasıl içli içli ağlıyo gözyaşları akıyo.. inş biran önce biter bu sancılar..

çok geçmiş olsun tatlım. benimkinde de sürekli bi ıkınma hali var özellikle geceleri.ama gazı çıktıktan sonra rahat görünüyo. poposunda da tam o deliğin orasında kızarıklık var acaba senin bebeğinki gibi olabilir mi doktora göstermedim hç , nasıl anlaşılıyo canım anal fissür olduğu? ve ilaç olarak ne verdi ? inş biran önce atlatırsınız.a.s.

selam kızlar
dün mevlüdümüz vardı sonunda atlattık gerçektenr yorucu oluyormuş :)

ama çok güzel geçti şükür kızımı sivrisinekler yemiş(( likid sinerk kovucu kullanıyorum odada ama yinede etki etmemiş demek ki siz ne kullanıyorsunuz birde sinevkkovucu losyon kullandınız mı hiç akşam dışarı çıktığınızda falan cildine zarar verir diye çok tereddüt ediylorum ben ama hep balkonlarda oturuluyor yazın
(

yavrum kıyamam ya inşallahbir an önce iyileşir :a015:

slmlar herkese,
ıkı gundur düğnlerde çarşıdayım dün akşam düğündeydik ilahi biraz yüksesk sesli tabi :))
bizim kız her ses yukselmesınde dudağını bukuk ağladı halbukı sese alışkın tv açık ututyorum gunduzlerı iş yaparım see alışsın dıye ama düğüne bi turlu uyuyamadı hep dudağını buktu bıraz dışarı çıktık sustu sonrada araba geçıyo onun sesıne dudk bukuyo sizdede durum bumu yopksa benım kız tamamen sessizliğemi alıştı... veya gitmemelıyım böyle yerlere...

slm herkes tatilde galiba benim kızın hala hafif ateşi var mızmız inşl düzelir çabuk şimdi uyuyor ou uyurken nette takılayım dedim kolik li bebekler için bi cd buldum orhan osman çokarmış kolik diye deneyenlerden olumlu yorumlar yapmışlar indiremedim bi türlü enkısa zamanda dinleticem inşl işe yarar yoksa benim süpürge ve saç kurutma ifla edecek vardiyeli çalışıyolar işe yarayıp yaramadığını yazarım hepinize güzel mutlu keyifli hafta sonları banada çok ihtiyacım var çünkü:sinifsinif:

ani seslerde korkabilir canim normal, benim oglum da dudak bukuyor bazen cok komik oluyor cok guluyorum haline :)))

çok geçmiş olsun canım,bendede oldu doğumdan sonra ,tuvalete gitmek istemiyorum acısından duramıyorum...başlarda ben bile ağlıyordum kuzucum nasıl dayansın.İnşallah hemen geçer...kabız olmaması lazım.

canım CHRYSAMED diye sinek,kene ilacı var ondan alabilirsin bebeğin olduğu ortamda da kullanabilrsin.%99 u su olan bir ilaç,kesinlikle çok güvenli ben kullanıyorum....

bu sinek ilacı nerde satılıyo canımeczanelerde falanmı evimde sinek yok ağustosta uzun bi tatile çııyorum güvenilir bi sinek ilacına ihtiyacım var

canım esım o cd mı bılmıyorum ama kolık ıcın cd bulmus bı tanıdıgından bızım ısımıze yaradı aglaması tutunca emmıyodu kac saat ac kalıyodu 3 kez falan muzıgı acınca sustu ve emdı uyudu:) bızım ısımıze yaradı yanı:lepi:

bu sinek ilacı nerde satılıyo canımeczanelerde falanmı evimde sinek yok ağustosta uzun bi tatile çııyorum güvenilir bi sinek ilacına ihtiyacım var

canım migros,tansaş,kipa vb. marketlerde ,eczanelerde var...insan sağlığına hiç bir zararı yok çünkü %99 u su

kızlar benim birkaç gündür göğüslerim gündüzleri dolmuyor sanki..( süt geliyor hep ama sert değiller..bebeğimde uzun uzun emmiyor ama ağlamıyor da bir süre emince bir daha almıyor...sizce oğlum doyuyor mu??

birde bebeklerinize hangi şarkıları söylüyosunuz??

mehtap benimde eskisi gibi sert değil ama doktor bebekler doymazsa mutlaka acıkır ağlar demişti...

selam kızlar
sütüm azalıyo galiba strese girdim(( ben stres yaptıkça iyice boşaldı memeler (((

selam annişler ve bebişler..
umarım herkes iyidir..
kızım uyudu bende foruma daldım hemen..:)

sütün yetip yetmemesi konusunda dr umun söylediğini tekrarlamak istiyorum ayrıca benimde göğüslerim gece daha sert..

doymayan cocuk sürekli ağlarmış..dr um bana mama vermememi önerdi..
herkese bol sütlü günler diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…