teşekkür ederim canım gaz sancısı diye hep zinco veriyordum,işte böyle anal fissürmüş meğersem mesele.maşaallah bugün ilk kez sabaha kadar deliksiz uyudu.kuzumun derdi varmışta anlamıyormuşum.cok cok gecmis olsun canim
kızlar bugün doktora gittik,bir kaç gündür bebeğim kakasını yapamıyordu,gazıda pis kokuyordu,meğersem oğlum anal fissür olmuş.onun için gaz yaptıktan sonra ağlıyormuş.ben önceden pişik zanetmiştim ve pişik kremi sürüyordum.meğersem bebeğimde çatlak varmış,yazık nasıl ağlıyordu gaz yaptıktan sonra ve sürekli bir ıkınma hali mevcuttu.umarım kısa sürede iyileşir,oğluşum için dua edin kızlar.Çok üzgünüm çoook
çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir oğlun...
slm ya kızım huysuzlanmaya basladı uyurken bı mızlanıyo zor sakınlestırıyom tekrar dalıyo pusetınde uyuyodu bır saattır kucagımdA UYUYOR cıngene besıgımı yapsam acaba atesıde normalde ölctügümde 35.5 falandı sımdı 37 cıkmaz ınsllah dr gıtmeye kalksak tam 40 dk fln gece zor olur yatarken fıtıl verıyım yıne
kızlar herkes uyudumu ya benım kızım bugun yıne gaz sancısı cok cektı yavrum ya dayanamıyorum aryık bugun kendımı bıraktım o agladı ben agladım nasıl aglıyo yavrum benım
kızlar bugün doktora gittik,bir kaç gündür bebeğim kakasını yapamıyordu,gazıda pis kokuyordu,meğersem oğlum anal fissür olmuş.onun için gaz yaptıktan sonra ağlıyormuş.ben önceden pişik zanetmiştim ve pişik kremi sürüyordum.meğersem bebeğimde çatlak varmış,yazık nasıl ağlıyordu gaz yaptıktan sonra ve sürekli bir ıkınma hali mevcuttu.umarım kısa sürede iyileşir,oğluşum için dua edin kızlar.Çok üzgünüm çoook
slmlar herkese,
ıkı gundur düğnlerde çarşıdayım dün akşam düğündeydik ilahi biraz yüksesk sesli tabi :))
bizim kız her ses yukselmesınde dudağını bukuk ağladı halbukı sese alışkın tv açık ututyorum gunduzlerı iş yaparım see alışsın dıye ama düğüne bi turlu uyuyamadı hep dudağını buktu bıraz dışarı çıktık sustu sonrada araba geçıyo onun sesıne dudk bukuyo sizdede durum bumu yopksa benım kız tamamen sessizliğemi alıştı... veya gitmemelıyım böyle yerlere...
selam kızlar
dün mevlüdümüz vardı sonunda atlattık gerçektenr yorucu oluyormuş :)
ama çok güzel geçti şükür kızımı sivrisinekler yemiş(( likid sinerk kovucu kullanıyorum odada ama yinede etki etmemiş demek ki siz ne kullanıyorsunuz birde sinevkkovucu losyon kullandınız mı hiç akşam dışarı çıktığınızda falan cildine zarar verir diye çok tereddüt ediylorum ben ama hep balkonlarda oturuluyor yazın
(
çok geçmiş olsun canım,bendede oldu doğumdan sonra ,tuvalete gitmek istemiyorum acısından duramıyorum...başlarda ben bile ağlıyordum kuzucum nasıl dayansın.İnşallah hemen geçer...kabız olmaması lazım.
canım CHRYSAMED diye sinek,kene ilacı var ondan alabilirsin bebeğin olduğu ortamda da kullanabilrsin.%99 u su olan bir ilaç,kesinlikle çok güvenli ben kullanıyorum....
slm herkes tatilde galiba benim kızın hala hafif ateşi var mızmız inşl düzelir çabuk şimdi uyuyor ou uyurken nette takılayım dedim kolik li bebekler için bi cd buldum orhan osman çokarmış kolik diye deneyenlerden olumlu yorumlar yapmışlar indiremedim bi türlü enkısa zamanda dinleticem inşl işe yarar yoksa benim süpürge ve saç kurutma ifla edecek vardiyeli çalışıyolar işe yarayıp yaramadığını yazarım hepinize güzel mutlu keyifli hafta sonları banada çok ihtiyacım var çünkü:sinifsinif:
bu sinek ilacı nerde satılıyo canımeczanelerde falanmı evimde sinek yok ağustosta uzun bi tatile çııyorum güvenilir bi sinek ilacına ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?