2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
sütüm azalıyo galiba strese girdim(( ben stres yaptıkça iyice boşaldı memeler (((

cnm göğsün yumaşak olması sütün olmadıgı anlamına gelmez..
benmde boş gibi duruyor bazen..hava değişimindende oluyormuş bu arada..
ama sıkıyorum süt fışkırıyor
bebek çektikçe gelir moralini bozma sakın

göğsüm boş gerçektende çünkü doymuyor kuzum ağlıyor bas bas bağrıyo
inşallah eskisi gibi olur

inşallah cnm..dr una bir sor..süt yetmediği için aglıyorsa mama önericektir..ama dediğin gibi inşallah sütle dolar taşarsın:):lepi:
psikolojınde etkiler cnm canını sıkma

inşallah cnm..dr una bir sor..süt yetmediği için aglıyorsa mama önericektir..ama dediğin gibi inşallah sütle dolar taşarsın:):lepi:
psikolojınde etkiler cnm canını sıkma

sağol canım inşallah.
zaten kayınvaldemlerde kaldım 5 gün onun streside oldu o yüzden böyle galiba

tatlım sakın umutsuzluğa kapılma. öğünlerine dikkat et. sakın zamanını kaçırma iyi beslen. yemezsen sütün çoğalmaz. ben bizzat tecrübe ettim.bazen gelen giden oluyo aç kalıyorum o gün çok süt olmuyor memeler yumuşak oluyor. düzenli yediğim zaman gögüsler doluyor.kızım emerken süt kanalları açık kalıyor hatta. kızım aynı hızda yutamadığı için tıkanıp ağlıyor biraz boşa akıtıyorum ağzından çekip. geceleri sert olması normal çünkü süt doluyor. daha uzun aralıklarla emdiği için. benim kızım geceleyin 2 kez uyanıyor. altını bile ıslatmıyor 2 haftadır. bez bile değiştirmediğim için emip tekrar uykuya dalıyor. emme aralığı uzun olunca memelere süt dolma imkanı oluyor. benim daha önce sütüm kesildi ama geri getirmeyi başardık.dediğim gibi iyi beslen.sakın umutsuzluğa kapılma. ağlasada mutlaka emzir çeke çeke gelir..

tatlım birde eczaneden humana still tee al. süt keseciklerini uyarıyor. bol su iç. beslenmene dikkat et.ve mutlaka emzir.aç kalıyor diye mama verirsen bir daha emmesi zor olur çünkü kolaya kaçıyorlar.. sana kolay gelsin tatlım..

sağol canım humanayı deniyim bi canım faydasını görürüm inşallah.

çok dogru cnm..gazıda en aza indirgiyor

ozlmgkhn, arkadaslarin dediklerine ek olarak, gun boyu kizin uyudukca yat dinlen, 20 dakika da olsa firsat bulup uzan mutlaka.
bir de sicak su tut goguslerine dusta, gunde 1-2 gir sacini islatmadan cabuk olsun diye, gogusleri uyar

slm hanimlar benimde bildigim kadariyla goguslerin her zamam cok sert olmasi gerekmiyor sutun oldugu belli olsun dige yumusakkende sut oluyor hatta normali yumusak olmasi cunki cok sert oldugunda fazla oluyor ve mastit (gogus iltihabi )olma riski oluyor bende cok sert oldugunda birini emzirirken digerini akitiyorum yada sagiyorum elimle birde sicaklardan sut bozuluyor bende mastit oldum cok zor bir hastalik allah kimseye vermesin sutu olmayan arkadaslar bol yesillik marul bezelye yesil fasulye semiz otu felan ve beyaz uzum tavsiye ediyorum birde bol su insaallah faydasini gorursunuz bol sutlu saglikli gunler bebislerede misil misil uykular

benimde göğüslerim yumuşak ama süt var:)))sıkınca her deliğinde fışkırıyor...emzirmeden önce sıcak kompres yapmak kesinlikle çok faydalı.Humana kesinlikle çok faydalı ve mutlaka haftada 2 defa Malt içeceği...

gunaydin bayanlar,
ben oglumu her gun yikiyorum, sebamed sampuan kullaniyorum. fakat basinda bingildaginin oldugu bolge kokuyor anlayamadim, cok hafif konak var ondan midir acaba ? var mi boyle bir durumla karsilasan? koklayin bakim bebislerinizi :)

evet aksam ve bıraz önce denedım süper bırden sakınlestı cocuk denedım ıse yarıyor cocugu sakınlesmeyenlere tavsıye ederım
selam kızlar
sütüm azalıyo galiba strese girdim(( ben stres yaptıkça iyice boşaldı memeler (((

canım stres yapma ben gecen hafta cok streslıydım sutum bırden kesıldı hıc gelıyodu nerdeyse mama vermek zorunda kaldım sımdı sukur gelıyo vermıyom artık mama sende moralını düzgün tutmaya calıs kafana takma bısey sutun artar yıne

gunaydin bayanlar,
ben oglumu her gun yikiyorum, sebamed sampuan kullaniyorum. fakat basinda bingildaginin oldugu bolge kokuyor anlayamadim, cok hafif konak var ondan midir acaba ? var mi boyle bir durumla karsilasan? koklayin bakim bebislerinizi :)

kokladım canımm:))) sanırım konaktan bizim bıngıldağımız kokmuyo..

ÖZLEMCİM inş. sütün bollaşır yine..arkadaşlar vitamalt malum pahalı onun yerine ülkerin maltanası var oda işe yarıyomuş bana yaramadı ama zaten humanaya kadar hiçbişey yaramamıştı..fi,yatıda 1.5 lira diğerinden çok çok ucuz bunuda deneyin derim..bol sütlü günler

gunaydin bayanlar,

canım ben günaşırı yıkıyorum genelde ve bızde sebamed kullanıyoruz.aynı dedıgın gıbı hafıf konak oldu ve bende koklayınca yaglı gıbı kokuyor zaten ben nette arastırdım konak o bolgenın yaglı olmasından kaynaklanıyormus gazyet normalmıs ama banyodan once yaglayıp yıkadıktan sonra yumusayan konakları tarakla incitmeden kazımak lazımmız ben 2 kere yaptım azaldı sende dene ıstersen

selamlarrrr bodruma biletletimizi aldık :)29ağustosta yolcuyuz,ben ve oğlum tek gidiceğiz,babamız 7eylülde gelicek,16sındada dönüyoruz,bakalım devrimle uçak yolculuğu nasıl geçicek :)birde eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalıcam ve kaynanamla başbaşa :)çok merak ediyorum nasıl olucak

cnm bizde ecrinle ucak yolculugu yapicaz bende kayinvaldeme izmire gidiyorum bizimde babamiz eylulde izne ayrilip gelicekkaydirigubbakcemile3 hatta bende esimden ayri kaynanayla kalicam ilk defa bu kadar uzuncakaydirigubbakcemile3
bu arada insallah uyur ucakta:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…