selam kızlar
sütüm azalıyo galiba strese girdim(( ben stres yaptıkça iyice boşaldı memeler (((
cnm göğsün yumaşak olması sütün olmadıgı anlamına gelmez..
benmde boş gibi duruyor bazen..hava değişimindende oluyormuş bu arada..
ama sıkıyorum süt fışkırıyor
bebek çektikçe gelir moralini bozma sakın
göğsüm boş gerçektende çünkü doymuyor kuzum ağlıyor bas bas bağrıyo
inşallah eskisi gibi olur
inşallah cnm..dr una bir sor..süt yetmediği için aglıyorsa mama önericektir..ama dediğin gibi inşallah sütle dolar taşarsın:):lepi:
psikolojınde etkiler cnm canını sıkma
göğsüm boş gerçektende çünkü doymuyor kuzum ağlıyor bas bas bağrıyo
inşallah eskisi gibi olur
tatlım birde eczaneden humana still tee al. süt keseciklerini uyarıyor. bol su iç. beslenmene dikkat et.ve mutlaka emzir.aç kalıyor diye mama verirsen bir daha emmesi zor olur çünkü kolaya kaçıyorlar.. sana kolay gelsin tatlım..
tatlım sakın umutsuzluğa kapılma. öğünlerine dikkat et. sakın zamanını kaçırma iyi beslen. yemezsen sütün çoğalmaz. ben bizzat tecrübe ettim.bazen gelen giden oluyo aç kalıyorum o gün çok süt olmuyor memeler yumuşak oluyor. düzenli yediğim zaman gögüsler doluyor.kızım emerken süt kanalları açık kalıyor hatta. kızım aynı hızda yutamadığı için tıkanıp ağlıyor biraz boşa akıtıyorum ağzından çekip. geceleri sert olması normal çünkü süt doluyor. daha uzun aralıklarla emdiği için. benim kızım geceleyin 2 kez uyanıyor. altını bile ıslatmıyor 2 haftadır. bez bile değiştirmediğim için emip tekrar uykuya dalıyor. emme aralığı uzun olunca memelere süt dolma imkanı oluyor. benim daha önce sütüm kesildi ama geri getirmeyi başardık.dediğim gibi iyi beslen.sakın umutsuzluğa kapılma. ağlasada mutlaka emzir çeke çeke gelir..
evet aksam ve bıraz önce denedım süper bırden sakınlestı cocuk denedım ıse yarıyor cocugu sakınlesmeyenlere tavsıye ederımcanım esım o cd mı bılmıyorum ama kolık ıcın cd bulmus bı tanıdıgından bızım ısımıze yaradı aglaması tutunca emmıyodu kac saat ac kalıyodu 3 kez falan muzıgı acınca sustu ve emdı uyudu:) bızım ısımıze yaradı yanı:lepi:
selam kızlar
sütüm azalıyo galiba strese girdim(( ben stres yaptıkça iyice boşaldı memeler (((
gunaydin bayanlar,
ben oglumu her gun yikiyorum, sebamed sampuan kullaniyorum. fakat basinda bingildaginin oldugu bolge kokuyor anlayamadim, cok hafif konak var ondan midir acaba ? var mi boyle bir durumla karsilasan? koklayin bakim bebislerinizi :)
gunaydin bayanlar,
ben oglumu her gun yikiyorum, sebamed sampuan kullaniyorum. fakat basinda bingildaginin oldugu bolge kokuyor anlayamadim, cok hafif konak var ondan midir acaba ? var mi boyle bir durumla karsilasan? koklayin bakim bebislerinizi :)
selamlarrrr bodruma biletletimizi aldık :)29ağustosta yolcuyuz,ben ve oğlum tek gidiceğiz,babamız 7eylülde gelicek,16sındada dönüyoruz,bakalım devrimle uçak yolculuğu nasıl geçicek :)birde eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalıcam ve kaynanamla başbaşa :)çok merak ediyorum nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?