selamlarrrr bodruma biletletimizi aldık :)29ağustosta yolcuyuz,ben ve oğlum tek gidiceğiz,babamız 7eylülde gelicek,16sındada dönüyoruz,bakalım devrimle uçak yolculuğu nasıl geçicek :)birde eşimden ilk kez bu kadar ayrı kalıcam ve kaynanamla başbaşa :)çok merak ediyorum nasıl olucak
cnm bizde ecrinle ucak yolculugu yapicaz bende kayinvaldeme izmire gidiyorum bizimde babamiz eylulde izne ayrilip gelicekkaydirigubbakcemile3 hatta bende esimden ayri kaynanayla kalicam ilk defa bu kadar uzuncakaydirigubbakcemile3
bu arada insallah uyur ucakta:Saruboceq:
ohh tatiller belli olmuş..bizde nasipse 10 ağustosta samsun yolcusuyuz 6gün orda kalıcaz ordan ben antalyaya ailemin yanına gidicem eylül 14ünde dönücem inş..yani sizlerden tek fark ben kaynanayla 6gün kalıcam annemlerde 28..opuyorumnanaktan..büyük konuşmim ama eşimsiz kaynanada kalıcamı sanmıyorum..pek samimiyetimiz yokta yeni evli oldumdan belki..inş. uçak yolculu sırasında sorun yaşamayız hiçbirimiz..
hic panik yapmayin ucakta, etkilenir bebekler sizin endisenizden daha cok huysuzlasirlar.. kimse ne dusunecek diye de dusunmeyin, rahatsiz olan olursa al sen sustur guzel kardesim dersiniz :)
hic panik yapmayin ucakta, etkilenir bebekler sizin endisenizden daha cok huysuzlasirlar.. kimse ne dusunecek diye de dusunmeyin, rahatsiz olan olursa al sen sustur guzel kardesim dersiniz :)
çok moralim bozuk, sütüm tamamen kesildi sanırım( daha önce de söylemiştim bir öğün emzirip bir öğün mama veriyordum ama artık ( 3 - 4 gündür ) hiç sütüm gelmiyor, sağıyorum 10 ml bile çıkmıyor. malt içeceği hariç denemediğim yemediğim içmediğim bir şey de kalmadı (( ne yapacağımı şaşırdım, bir yandan sağıp bir yandan ağladım az önce, yok gelmiyor...
canım benim kıyamam öncelikle üzülme belki çoğalacaktır sütün benimde yoktu hatta mama kullanıyordum sağlık ocağına gittiğimde hemşireye bebeğimin sürekli meme aradığını ve emziedikten sonra ağladığını söylediğimde tabi dedi mama verince susup uyuyor değilmi dedi kinayeli bir şekilde evet dedim kendisi tabi uyur dedi verirsen ağır mamayı tabi susup uyur dedi tamda çıkışta mama alacaktım o sözleri içime dokundu almadım mama eve gittim kendime bir güç geldi ve sürekli emzirmeye devam ettim her ağladığında meme verdim taze soğan yiyorum sevmesemde:) bol su içiyorum humana stil tea içiyorum inanırmısın sütüm arttı önce stress yapmayacağız belki mama alsaydım benimde sütüm olmayacaktı bunlar tamamen benim yaşadığım durum belki sana yardımcı olabilirim diye yazdım moreilni lütfen bozma inanki bebişler hissediyor bizleri bebişin için güçlü ol annesi Sevgilerr:ecrin_bebek:
kesinlikle haklısın,sanki bir bebek büyüten bizmiyiz???
bu arada konak için kesinlikle Babe nin konak önleyici şampuanını tavsiye ederim...
canım benim kıyamam öncelikle üzülme belki çoğalacaktır sütün benimde yoktu hatta mama kullanıyordum sağlık ocağına gittiğimde hemşireye bebeğimin sürekli meme aradığını ve emziedikten sonra ağladığını söylediğimde tabi dedi mama verince susup uyuyor değilmi dedi kinayeli bir şekilde evet dedim kendisi tabi uyur dedi verirsen ağır mamayı tabi susup uyur dedi tamda çıkışta mama alacaktım o sözleri içime dokundu almadım mama eve gittim kendime bir güç geldi ve sürekli emzirmeye devam ettim her ağladığında meme verdim taze soğan yiyorum sevmesemde:) bol su içiyorum humana stil tea içiyorum inanırmısın sütüm arttı önce stress yapmayacağız belki mama alsaydım benimde sütüm olmayacaktı bunlar tamamen benim yaşadığım durum belki sana yardımcı olabilirim diye yazdım moreilni lütfen bozma inanki bebişler hissediyor bizleri bebişin için güçlü ol annesi Sevgilerr:ecrin_bebek:
ipeknil her emzirmeden 1 saat sonra sutunu sag, ciktigi miktar onemli degil, bebegin bir sonraki beslenmesine ekle bunu. 3 gun yap usenmeden, sutunun artmasi lazim
bütün annelere günaydınopuyorumnanaktan
ipeknil her emzirmeden 1 saat sonra sutunu sag, ciktigi miktar onemli degil, bebegin bir sonraki beslenmesine ekle bunu. 3 gun yap usenmeden, sutunun artmasi lazim
evet canım kesinlikle haklısın süt emzirdikçe artar. ipeknil arkadaşımız aralarda mama vererek göğsünü küstürmüş anlaşılan ama az gayretle gelir yine süt.
ben de sütü bu şekilde arttırdım kesinlikle işe yarıyor.
günaydınlar herkese..
günaydın... ben mama vererek göğsümü küstürmedim ki, sütüm bebeğe yetmediği için yaklaşık 40 günlükken mamaya başladım.. o zaman kadar da sütün az aç bu çocuk dedikleri için annemle kayınvalidemle eşimle daha doğrusu tüm çevremle tartıştım . yetiyor, benim sütüm var diye. ama 15 günde sadece 150-200 gr aldığı aldığı için mama vermek zorunda kaldım. zaten küçük doğdu bir de 200 gr falan alarak devam etseydi minicik kalacaktı...( bunları daha önce de yazmıştım hatırlayan arkadaşlar kusura bakmasın sürekli aynı şeyleri söylüyorum diye ) bir de az değil çok gayret etmeme rağmen süt gelmiyor... kendi adıma süt konusunu bir daha açmamak üzere kapatıyorum :))
evlilik yıldönümün kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah...
kızlar dün bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. hızlandırılmış bir şekilde ışık hızıyla kutlayıp bitirdik. oğlanı anneme bırakıp evin yanındaki restaurantta gidip, annemin balkonunu seyrede seyrede ne yediğimi anlamadım valla, romantizimi hakgetire tabiki. akannehir bir de dün eşşek sıpası sabah 10 dan akşam 11'e kadar toplasan 3 saat kadar uyudu bizim yıldönümüne inat zombiydi. :1shok: ama sonra gece 11'de bi yattı sabah 5,30'a kadar deliksiz uyudu; toplam 6 saat.demek gündüz uykusuz kalırsa gece böle uyucak yani. gündüzleri dürtükleyeyim de uyumasın bari. hehehehhee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?