2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohh tatiller belli olmuş..bizde nasipse 10 ağustosta samsun yolcusuyuz 6gün orda kalıcaz ordan ben antalyaya ailemin yanına gidicem eylül 14ünde dönücem inş..yani sizlerden tek fark ben kaynanayla 6gün kalıcam annemlerde 28..opuyorumnanaktan..büyük konuşmim ama eşimsiz kaynanada kalıcamı sanmıyorum..pek samimiyetimiz yokta yeni evli oldumdan belki..inş. uçak yolculu sırasında sorun yaşamayız hiçbirimiz..

insallah cnm :Saruboceq: izmire giderken durmazsa ben o korkuyla ordan agriya nasil goturcem bilmiyorum..

hic panik yapmayin ucakta, etkilenir bebekler sizin endisenizden daha cok huysuzlasirlar.. kimse ne dusunecek diye de dusunmeyin, rahatsiz olan olursa al sen sustur guzel kardesim dersiniz :)

hic panik yapmayin ucakta, etkilenir bebekler sizin endisenizden daha cok huysuzlasirlar.. kimse ne dusunecek diye de dusunmeyin, rahatsiz olan olursa al sen sustur guzel kardesim dersiniz :)

kesinlikle haklısın,sanki bir bebek büyüten bizmiyiz???
bu arada konak için kesinlikle Babe nin konak önleyici şampuanını tavsiye ederim...

çok moralim bozuk, sütüm tamamen kesildi sanırım ( daha önce de söylemiştim bir öğün emzirip bir öğün mama veriyordum ama artık ( 3 - 4 gündür ) hiç sütüm gelmiyor, sağıyorum 10 ml bile çıkmıyor. malt içeceği hariç denemediğim yemediğim içmediğim bir şey de kalmadı (( ne yapacağımı şaşırdım, bir yandan sağıp bir yandan ağladım az önce, yok gelmiyor...

canım benim kıyamam öncelikle üzülme belki çoğalacaktır sütün benimde yoktu hatta mama kullanıyordum sağlık ocağına gittiğimde hemşireye bebeğimin sürekli meme aradığını ve emziedikten sonra ağladığını söylediğimde tabi dedi mama verince susup uyuyor değilmi dedi kinayeli bir şekilde evet dedim kendisi tabi uyur dedi verirsen ağır mamayı tabi susup uyur dedi tamda çıkışta mama alacaktım o sözleri içime dokundu almadım mama eve gittim kendime bir güç geldi ve sürekli emzirmeye devam ettim her ağladığında meme verdim taze soğan yiyorum sevmesemde:) bol su içiyorum humana stil tea içiyorum inanırmısın sütüm arttı önce stress yapmayacağız belki mama alsaydım benimde sütüm olmayacaktı bunlar tamamen benim yaşadığım durum belki sana yardımcı olabilirim diye yazdım moreilni lütfen bozma inanki bebişler hissediyor bizleri bebişin için güçlü ol annesi Sevgilerr:ecrin_bebek:

buarada işe başladın mı

ipeknil her emzirmeden 1 saat sonra sutunu sag, ciktigi miktar onemli degil, bebegin bir sonraki beslenmesine ekle bunu. 3 gun yap usenmeden, sutunun artmasi lazim

kesinlikle haklısın,sanki bir bebek büyüten bizmiyiz???
bu arada konak için kesinlikle Babe nin konak önleyici şampuanını tavsiye ederim...

babe yi arkadaslarimdan da duydum, denemek lazim kokusu nasil selnacim?
bir de var olan konaklari gecirdi mi sizde yoksa onleyici mi sadece?

Bende konak için doktor tavsiyesiyle sebclair şampuan aldım halen kullanıyorum, varolan konakları geçirdi , tek kötü yanı göz yakıyor.

10gündür yoktuk. kayınvalideme tatile gitmiştik. konuya dalmak gibi olmasın ama kızlar konak için şampuana gerek yokki. benimkinin kafasının tamamı konaklıydı. 3gün boyunca zeytin yağı ile yağladım beklettim. ince top uçlu bebek taraklarıyla kafasına masaj yapar gibi taradım. tarağın araları konak doluyodu. sonra yıkıyordum. sonuç pırıl pırıl bir kafa

evet canım kesinlikle haklısın süt emzirdikçe artar. ipeknil arkadaşımız aralarda mama vererek göğsünü küstürmüş anlaşılan ama az gayretle gelir yine süt.

ipeknil her emzirmeden 1 saat sonra sutunu sag, ciktigi miktar onemli degil, bebegin bir sonraki beslenmesine ekle bunu. 3 gun yap usenmeden, sutunun artmasi lazim

ben de sütü bu şekilde arttırdım kesinlikle işe yarıyor.

bütün annelere günaydınopuyorumnanaktan

günaydınlar herkese..

kızlar dün bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. hızlandırılmış bir şekilde ışık hızıyla kutlayıp bitirdik. oğlanı anneme bırakıp evin yanındaki restaurantta gidip, annemin balkonunu seyrede seyrede ne yediğimi anlamadım valla, romantizimi hakgetire tabiki. akannehir bir de dün eşşek sıpası sabah 10 dan akşam 11'e kadar toplasan 3 saat kadar uyudu bizim yıldönümüne inat zombiydi. :1shok: ama sonra gece 11'de bi yattı sabah 5,30'a kadar deliksiz uyudu; toplam 6 saat. demek gündüz uykusuz kalırsa gece böle uyucak yani. gündüzleri dürtükleyeyim de uyumasın bari. hehehehhee

teşekkür ederim canım, moralimi bozmamaya gayret ederim... dediklerini de yapıyorum zaten işe başladım ama 10 gün rapor aldım, sorasında da ücretsiz izin alacağım sanırım...

sağıyorum sürekli ama dediğim gibi gelmiyor 4 gündür falan, öncesinde en azından 50-60 ml falan çıkıyordu...

günaydın... ben mama vererek göğsümü küstürmedim ki, sütüm bebeğe yetmediği için yaklaşık 40 günlükken mamaya başladım.. o zaman kadar da sütün az aç bu çocuk dedikleri için annemle kayınvalidemle eşimle daha doğrusu tüm çevremle tartıştım . yetiyor, benim sütüm var diye. ama 15 günde sadece 150-200 gr aldığı aldığı için mama vermek zorunda kaldım. zaten küçük doğdu bir de 200 gr falan alarak devam etseydi minicik kalacaktı...( bunları daha önce de yazmıştım hatırlayan arkadaşlar kusura bakmasın sürekli aynı şeyleri söylüyorum diye ) bir de az değil çok gayret etmeme rağmen süt gelmiyor... kendi adıma süt konusunu bir daha açmamak üzere kapatıyorum :))
evlilik yıldönümün kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah...

tatlım ben hikayeyi bilmiyordum balıklama daldım öle. bebek küçük doğduysa ememiyordur yoruluyordur. ne kadar gelirse emdirirsen kardır bebek için. güzel konulardan konuşmak üzere diyorum teşekkür ediyorum.:1hug:

valla biraktikca alisacaksin tiff, cunku annenin de bebegin de birbirlerinden ayri zaman gecirmeye ihtiyaclari var bence 1 saat bile olsa.
ben daha ise baslamadim bebegime tek basima bakiyorum 6 haftaliktan beri. ama arada anneannesine babannesine birakip esimle yemege de gidiyoruz, beyogluna bile gittim diyim :)
moral moral moral... kose basindaki bakkala bile gitsen tek basina bebegin sorumlulugunu 15 dakika bile almasan bir moral.
ha aklim evde kalmiyor mu? kaliyor! yarim saatte bir telefon etmiyor muyum? ediyorum! ( en azindan ilk baslarda 10 dakikada bir telefon ediyordum, gelisme gosteriyorum hehe )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…