valla biraktikca alisacaksin tiff, cunku annenin de bebegin de birbirlerinden ayri zaman gecirmeye ihtiyaclari var bence 1 saat bile olsa.
ben daha ise baslamadim bebegime tek basima bakiyorum 6 haftaliktan beri. ama arada anneannesine babannesine birakip esimle yemege de gidiyoruz, beyogluna bile gittim diyim :)
moral moral moral... kose basindaki bakkala bile gitsen tek basina bebegin sorumlulugunu 15 dakika bile almasan bir moral.
ha aklim evde kalmiyor mu? kaliyor! yarim saatte bir telefon etmiyor muyum? ediyorum! ( en azindan ilk baslarda 10 dakikada bir telefon ediyordum, gelisme gosteriyorum hehe )
geçmiş olsun canım, biz daha kan tahlili yaptırmadık, dr 3. ay kontrolünde yapacağını söylemişti..merhabalar kızlaarrrr.......
kızımın kan değerleri düşük çıktı.kontrolde doktorumuzla konuşacağız ama siede sormak istedim hiç yaşayan var mı ir şey kullanan...........
selam kızlar kızım ne zamandır kaksını yapmıyodu 3-4 kez 3 gunde bır fıtılle yaptırıyoduk bugun kendısı yaptı oleeeey:) bıogaıa dıye bı damla verdım 3 gundur verıyorum ve bugun yaptı kızım.cok mutluyum aynı sorunu yasayanlara tavsıye ederım..
10gündür yoktuk. kayınvalideme tatile gitmiştik. konuya dalmak gibi olmasın ama kızlar konak için şampuana gerek yokki. benimkinin kafasının tamamı konaklıydı. 3gün boyunca zeytin yağı ile yağladım beklettim. ince top uçlu bebek taraklarıyla kafasına masaj yapar gibi taradım. tarağın araları konak doluyodu. sonra yıkıyordum. sonuç pırıl pırıl bir kafa
gözünüz aydınnn..devamını dileriz hehehehehe!!!!!!selam kızlar kızım ne zamandır kaksını yapmıyodu 3-4 kez 3 gunde bır fıtılle yaptırıyoduk bugun kendısı yaptı oleeeey:) bıogaıa dıye bı damla verdım 3 gundur verıyorum ve bugun yaptı kızım.cok mutluyum aynı sorunu yasayanlara tavsıye ederım..
sağol canımmm.bizimde ateşinden dolayı yapıldı aşıdanmış meğer o zaman çıktı kendi doktoruna göstermedim daha bakalımm göstereceğim...ipeknilcim sakın kafana takma canım.devrime katılıyorum mamayla beslenen çocuklarda büyüyor.sağlığınız yerinde olsun....ben de anneme bırakıp alışverişe falan gidiyorum gerçekten iyi geliyor ama benimki acayip gezenti, tam sokak süpürgesi ( bana çekmiş :)) ) geçen hafta sonu hep beraber yemeğe çıkmıştık, bodrum barlar sokağında bile gezdi beyefendi, mutlu mesut etrafı izliyordu.
geçmiş olsun canım, biz daha kan tahlili yaptırmadık, dr 3. ay kontrolünde yapacağını söylemişti..
hadi gözün aydın ... kötü oluyor yapmaması, Sarp da 2 gündür yapmadı, ıkınıp duruyor kuzucuk...
herkese selamlar,kontrolden geliyoruz,2.ay aşılarımızı olduk,kuzuma kıyamam canını çok yaktık bugun,herşey yolundaymış
nilüfer canınnı sıkma bence,yoksa iyice azalacak,bazı günler benimde azalıyor,strese girdikçe daha da azallcak,mamayla beslenen çocuklar da büyüyor,önemli olan sağlığınız
selam kızlar kızım ne zamandır kaksını yapmıyodu 3-4 kez 3 gunde bır fıtılle yaptırıyoduk bugun kendısı yaptı oleeeey:) bıogaıa dıye bı damla verdım 3 gundur verıyorum ve bugun yaptı kızım.cok mutluyum aynı sorunu yasayanlara tavsıye ederım..
off canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş ( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben
off canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş ( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben
valla biraktikca alisacaksin tiff, cunku annenin de bebegin de birbirlerinden ayri zaman gecirmeye ihtiyaclari var bence 1 saat bile olsa.
ben daha ise baslamadim bebegime tek basima bakiyorum 6 haftaliktan beri. ama arada anneannesine babannesine birakip esimle yemege de gidiyoruz, beyogluna bile gittim diyim :)
moral moral moral... kose basindaki bakkala bile gitsen tek basina bebegin sorumlulugunu 15 dakika bile almasan bir moral.
ha aklim evde kalmiyor mu? kaliyor! yarim saatte bir telefon etmiyor muyum? ediyorum! ( en azindan ilk baslarda 10 dakikada bir telefon ediyordum, gelisme gosteriyorum hehe )
merhabalar kızlaarrrr.......
kızımın kan değerleri düşük çıktı.kontrolde doktorumuzla konuşacağız ama siede sormak istedim hiç yaşayan var mı ir şey kullanan...........
slm kızlar uzun zamandr giremedim annem geldi 1 aydr beraberdk..
çok rahat ettim annemle...ne yapcam bilmem...
oğlum büyüyor ama bi şii var sürekli cırcır olmuş gibi kaka yapıyor 3.ayımızdayız sizde de var mı bu sorun mu normal mi dr um senin yediklerinden dedi ama bu kadarda olur mu anormal bi şii yemiyorum ki..
ya canım doğru diosun aslında ben hiç ondan ayrı kalmadım gibi bişey başından beri, bensiz naapar korkusu var içimde, oysa çocuğun keyfi yerinde aslında. benden çok beter kaynana olur sanırsam gecenin yarısı oğlumu arayıp oğlum dişlerini fırçaladın mı, üstünü açma örttt üşütürsün felan diye taciz ederim heralde.:roflol:
hahaha:))
bu arada üşüterek ve nazar degerek hasta olan tek millet bizmisiz :)))
geçmişolsun canım ya üzüldümm
çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz canım...
Devrimim, Gökkuşak sağolun kızlar... evet sanırım ben üzüldükçe daha da azalıyor sanki.
ya canım doğru diosun aslında ben hiç ondan ayrı kalmadım gibi bişey başından beri, bensiz naapar korkusu var içimde, oysa çocuğun keyfi yerinde aslında. benden çok beter kaynana olur sanırsam gecenin yarısı oğlumu arayıp oğlum dişlerini fırçaladın mı, üstünü açma örttt üşütürsün felan diye taciz ederim heralde.:roflol:
bi bilgim yok canımcım yaaa çok üzüldüm acil şifalar dilerim kuzuya.:çok üzgünüm:
tatlım şöyle bir durum var ki bebeğin ishal olması kabız olmasından bin kat iyidir. çünkü ishal sağlık işaretidir. ishal vücudun savunma mekanızmasıdır, zararlı olan bakterileri atıyor demektir bebişin. bol bol emzir sen. ama bebeğin kabız olması sorundur, hipokrat der ki; bağırsaklar hasta ise tüm vücut hastadır. benim bebeğim de 2 günde bir kakasını yapmaya başladı accayip üzülüyorum.
acil şifalar diliyorum canım, çoğumuzda kabızlık problemi var belki bizim bebeklerin de makatı dar çıkacak. valla korkuyorum bende. allah şifa versin hepimize.fisfisfis
canım cok uzuldum ya ınsallah gerek kalmaz amelıyoata kuzum benım bıan once senıkıde yapar ınsallah kendı kendıne
cok uzuldum, acil sifalar dilerim
bizde konak hiç olmadı ama eczacı tanıdığım hem geçirdiğini hem önlediğini söyledi,çok garip bir şampuan az köpürüyo,kokusu çok çok hafif ama ben memnunum...babe yi arkadaslarimdan da duydum, denemek lazim kokusu nasil selnacim?
bir de var olan konaklari gecirdi mi sizde yoksa onleyici mi sadece?
NİL canım çok üzüldüm,umarım tekrardan artar sütün,malt içeceğini mutlaka tüket,birde sıcak su ile kompres yap ne kadar çıksa o kadar kardır.çok moralim bozuk, sütüm tamamen kesildi sanırım( daha önce de söylemiştim bir öğün emzirip bir öğün mama veriyordum ama artık ( 3 - 4 gündür ) hiç sütüm gelmiyor, sağıyorum 10 ml bile çıkmıyor. malt içeceği hariç denemediğim yemediğim içmediğim bir şey de kalmadı (( ne yapacağımı şaşırdım, bir yandan sağıp bir yandan ağladım az önce, yok gelmiyor...
geçmiş olsun canım,bildiğim kadarıyla demir takviyesine başlıyorlar.merhabalar kızlaarrrr.......
Selma Allah acil şifa versin umarım ameliyata gerek kalmaz...off canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş ( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?