2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar kızlaarrrr.......
kızımın kan değerleri düşük çıktı.kontrolde doktorumuzla konuşacağız ama siede sormak istedim hiç yaşayan var mı ir şey kullanan...........

selam kızlar kızım ne zamandır kaksını yapmıyodu 3-4 kez 3 gunde bır fıtılle yaptırıyoduk bugun kendısı yaptı oleeeey:) bıogaıa dıye bı damla verdım 3 gundur verıyorum ve bugun yaptı kızım.cok mutluyum aynı sorunu yasayanlara tavsıye ederım..

ben de anneme bırakıp alışverişe falan gidiyorum gerçekten iyi geliyor ama benimki acayip gezenti, tam sokak süpürgesi ( bana çekmiş :)) ) geçen hafta sonu hep beraber yemeğe çıkmıştık, bodrum barlar sokağında bile gezdi beyefendi, mutlu mesut etrafı izliyordu.

kızımın kan değerleri düşük çıktı.kontrolde doktorumuzla konuşacağız ama siede sormak istedim hiç yaşayan var mı ir şey kullanan...........
geçmiş olsun canım, biz daha kan tahlili yaptırmadık, dr 3. ay kontrolünde yapacağını söylemişti..

hadi gözün aydın ... kötü oluyor yapmaması, Sarp da 2 gündür yapmadı, ıkınıp duruyor kuzucuk...

herkese selamlar,kontrolden geliyoruz,2.ay aşılarımızı olduk,kuzuma kıyamam canını çok yaktık bugun,herşey yolundaymış
nilüfer canınnı sıkma bence,yoksa iyice azalacak,bazı günler benimde azalıyor,strese girdikçe daha da azallcak,mamayla beslenen çocuklar da büyüyor,önemli olan sağlığınız

aynen canım,bizde aynısını yaptık,aynı sonucu aldık

gözünüz aydınnn..devamını dileriz hehehehehe!!!!!!
sağol canımmm.bizimde ateşinden dolayı yapıldı aşıdanmış meğer o zaman çıktı kendi doktoruna göstermedim daha bakalımm göstereceğim...ipeknilcim sakın kafana takma canım.devrime katılıyorum mamayla beslenen çocuklarda büyüyor.sağlığınız yerinde olsun....

aaahhh canım geçmiş olsunnn....bizim zor geçti devrimcik hemen atlatsın inşallahhhhh....

off canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben

slm kızlar uzun zamandr giremedim annem geldi 1 aydr beraberdk..
çok rahat ettim annemle...ne yapcam bilmem...

oğlum büyüyor ama bi şii var sürekli cırcır olmuş gibi kaka yapıyor 3.ayımızdayız sizde de var mı bu sorun mu normal mi dr um senin yediklerinden dedi ama bu kadarda olur mu anormal bi şii yemiyorum ki..

geçmişolsun canım ya üzüldümm

çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz canım...

Devrimim, Gökkuşak sağolun kızlar... evet sanırım ben üzüldükçe daha da azalıyor sanki.

ya canım doğru diosun aslında ben hiç ondan ayrı kalmadım gibi bişey başından beri, bensiz naapar korkusu var içimde, oysa çocuğun keyfi yerinde aslında. benden çok beter kaynana olur sanırsam gecenin yarısı oğlumu arayıp oğlum dişlerini fırçaladın mı, üstünü açma örttt üşütürsün felan diye taciz ederim heralde.:roflol:

bi bilgim yok canımcım yaaa çok üzüldüm acil şifalar dilerim kuzuya.
:çok üzgünüm:

tatlım şöyle bir durum var ki bebeğin ishal olması kabız olmasından bin kat iyidir. çünkü ishal sağlık işaretidir. ishal vücudun savunma mekanızmasıdır, zararlı olan bakterileri atıyor demektir bebişin. bol bol emzir sen. ama bebeğin kabız olması sorundur, hipokrat der ki; bağırsaklar hasta ise tüm vücut hastadır. benim bebeğim de 2 günde bir kakasını yapmaya başladı accayip üzülüyorum.

acil şifalar diliyorum canım, çoğumuzda kabızlık problemi var belki bizim bebeklerin de makatı dar çıkacak. valla korkuyorum bende. allah şifa versin hepimize.fisfisfis

canım cok uzuldum ya ınsallah gerek kalmaz amelıyoata kuzum benım bıan once senıkıde yapar ınsallah kendı kendıne

cok uzuldum, acil sifalar dilerim

Selam Kızlar,

Nasılsınız? Herşeyi çabuk çabuk yapma alışkanlığı başladı ben de. Yemeği çabuk çabuk ye, duşu çabuk çabuk yap, bir yere gidersen çabuk çabuk dön... sizde de var mı? Forumun son bir kaç gününü de çabuk çabuk okudum. Çok faydalandığım ya da yazmak istediklerim var. Ama ya Ege beni çağırırsa diye çabukluktan yorum yapmak olmadı... Bir kaç alıntı yapmıştım, eğer ses çıkmazsa çabuk çabuk yazayım bari :)))
Bu arada oyun halısı ve dönenceler alınmaya başlanmış. Ben henüz ikisi ni de almadım. Ancak yeğenimden kalan aktivite oyuncağı var, Onu yatağın üstüne serdiğim örtünün üstüne koyuyorum. 10-15 dakika ilgileniyor. Her gün farklılaşıyor oğlum. Artık kendi başına biraz daha fazla zaman geçiriyor. Arlıksız 10-15 dakika. Sonra yanına gidiyorum, beraber oyalanıyoruz. biraz kucakta, ama mutlaka ben ayakta gezmek istiyor :)) Halihazırda memede uyuyor, doyduğu halde uyuyamadığı için fazla yediği oluyor :) Sonra çıkarıyor. Ağustos23' te işe başlayacağım için süt biriktirmeye başladım, umarım yeter sütüm... Şimdiden işe gidecek olmanın hüznü başladı. Geçen hafta bakıcımız başladı, şimdilik iyi gidiyor. yine de ayrılmak zor.. bugün işe başlama kabusları gördüm ( Kıyafetlerim söküktü, servis kaçıyordu, koşturmacadan Ege'ye bakamadan evden çıktım, geç kaldım falan... Offff

geçmişolsun canım ya üzüldümm

çok çok geçmiş olsun, inşallah ameliyata gerek kalmaz canım...

Devrimim, Gökkuşak sağolun kızlar... evet sanırım ben üzüldükçe daha da azalıyor sanki.

canım cok uzuldum ya ınsallah gerek kalmaz amelıyoata kuzum benım bıan once senıkıde yapar ınsallah kendı kendıne

cok uzuldum, acil sifalar dilerim

teşekkür ederim kızlar ilk 1,5 ay normal yapıyodu son 1,5 aydır böyle yapmamaya başladı benim doktorum sürekli normal faan diyipo fitil verip gönderiyodu ama bu duurm beni çok rahatsız ettiği için başka doktora götürdüm neyseki götürmüşüm doktor dediki şimdi anne sütüyle beslendiği halde yapamıyo ileride ek gıdaya geçtiği zaman dışkısıda katılaşacak o zaman hiç yapamıycak. inşallah ameliyata gerek kalmaz kuzucuğum nasıl dayanır daha çok küçükmafoldumbenmafoldumben

babe yi arkadaslarimdan da duydum, denemek lazim kokusu nasil selnacim?
bir de var olan konaklari gecirdi mi sizde yoksa onleyici mi sadece?
bizde konak hiç olmadı ama eczacı tanıdığım hem geçirdiğini hem önlediğini söyledi,çok garip bir şampuan az köpürüyo,kokusu çok çok hafif ama ben memnunum...

NİL canım çok üzüldüm,umarım tekrardan artar sütün,malt içeceğini mutlaka tüket,birde sıcak su ile kompres yap ne kadar çıksa o kadar kardır.

geçmiş olsun canım,bildiğim kadarıyla demir takviyesine başlıyorlar.

Selma Allah acil şifa versin umarım ameliyata gerek kalmaz...

kızım ne bulursa emiyor emziği bırakıyor parmak emiyor,eskiden parmağı bulamıyordu elini sokup emiyordu ama az önce tam olarak baş parmağını eme eme uyudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…