kızım ne bulursa emiyor emziği bırakıyor parmak emiyor,eskiden parmağı bulamıyordu elini sokup emiyordu ama az önce tam olarak baş parmağını eme eme uyudu...
Hanımlar ne kadar etkisi var bilmiiyorum ama ben sütyen takmadığım gecelerde göğüslerimin daha çok süt dolduğunu hisediyorum,akşam çok sıcaktı sütyen takmadan yattım 4 saat sonra emzirmeye kalktığımda taş gibi olmuştu göğüslerim...daha öncede birkaç kere başıma geldi bu gece yine deneyeceğim bakalım aynısı olacak mı...
benimkide öyle ben çıkarıyorum o sokuyo hatta bazen iki elini yumruk yaypı sokmaya çalışıyo:))
emme refleksi çok fazla gelişmiş benimkinin,aynısı yapıyor bazen öyle çok sokuyorki elini kusturuyor kendini,sırf o yüzden emziğe başladım ,emziğide emiyor ama parmakları daha çok seviyor...
Hanımlar ne kadar etkisi var bilmiiyorum ama ben sütyen takmadığım gecelerde göğüslerimin daha çok süt dolduğunu hisediyorum,akşam çok sıcaktı sütyen takmadan yattım 4 saat sonra emzirmeye kalktığımda taş gibi olmuştu göğüslerim...daha öncede birkaç kere başıma geldi bu gece yine deneyeceğim bakalım aynısı olacak mı...
selma çok geçmiş olsun kızına inşl düzelir biran önce benim kızımda çok zor yapıyor hemde kakası baya su gibi bende makat darlığından şüpelendim nette baktım bizim gizbi oluyomuş dr sordum bi hafta önce çok gazı var ondan öyle yapıyor dedi inşl dediği gibidir başka dr sorsammı acaba dar südyende süt kanallarını sıktığı için sütü azaltıyomuş
selma çok geçmiş olsun kızına inşl düzelir biran önce benim kızımda çok zor yapıyor hemde kakası baya su gibi bende makat darlığından şüpelendim nette baktım bizim gizbi oluyomuş dr sordum bi hafta önce çok gazı var ondan öyle yapıyor dedi inşl dediği gibidir başka dr sorsammı acaba dar südyende süt kanallarını sıktığı için sütü azaltıyomuş
slm kızlar uzun zamandr giremedim annem geldi 1 aydr beraberdk..
çok rahat ettim annemle...ne yapcam bilmem...
oğlum büyüyor ama bi şii var sürekli cırcır olmuş gibi kaka yapıyor 3.ayımızdayız sizde de var mı bu sorun mu normal mi dr um senin yediklerinden dedi ama bu kadarda olur mu anormal bi şii yemiyorum ki..
off canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş ( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben
kızım ne bulursa emiyor emziği bırakıyor parmak emiyor,eskiden parmağı bulamıyordu elini sokup emiyordu ama az önce tam olarak baş parmağını eme eme uyudu...
selnacın neraba senin atağın hiç oldumu doğumdan sonra beni bu aralar sıkıştırıyor ilaçda kullanamıyorum napıcam allah yardım etsin.
bu arada benim oğluşuma bi haller oldu kızlar..hemen hemen 1 hafta öncesine kadar hiç sıkıntımız yoktuu..maşallah hıuzurlu bi bebekti ama 1haftadır erken uyumak istiyo..uyuyana kadar ağlıyo mama asla içmiyo illa memede durcak e akşamlarıda benim göğüsler boş oluyo..mafoldumben..sonra sızıp kalıyo yavrum..herkesin bebeği 3aydan sonra uslanır bizimkide yeni başlıyo sanırım..inş. geçici bi durumdur tek başına dayanması çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?