2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar ne kadar etkisi var bilmiiyorum ama ben sütyen takmadığım gecelerde göğüslerimin daha çok süt dolduğunu hisediyorum,akşam çok sıcaktı sütyen takmadan yattım 4 saat sonra emzirmeye kalktığımda taş gibi olmuştu göğüslerim...daha öncede birkaç kere başıma geldi bu gece yine deneyeceğim bakalım aynısı olacak mı...

gökkuşak bizde bugn başladık kan ilacına benim kız erken doğduğu için doktor erken başlattı 6 ayda kan değerlerine bakılcak üzülme ilacla falan dengelenir tatlım

kızım ne bulursa emiyor emziği bırakıyor parmak emiyor,eskiden parmağı bulamıyordu elini sokup emiyordu ama az önce tam olarak baş parmağını eme eme uyudu...

benimkide öyle ben çıkarıyorum o sokuyo hatta bazen iki elini yumruk yaypı sokmaya çalışıyo:))

valla hiçbi fikrim yok annem sıkı sütyen takarsan sütün geri gider diyodu ama :)) ne kadar doğru bilmiyorum

benimkide öyle ben çıkarıyorum o sokuyo hatta bazen iki elini yumruk yaypı sokmaya çalışıyo:))

emme refleksi çok fazla gelişmiş benimkinin,aynısı yapıyor bazen öyle çok sokuyorki elini kusturuyor kendini,sırf o yüzden emziğe başladım ,emziğide emiyor ama parmakları daha çok seviyor...

emme refleksi çok fazla gelişmiş benimkinin,aynısı yapıyor bazen öyle çok sokuyorki elini kusturuyor kendini,sırf o yüzden emziğe başladım ,emziğide emiyor ama parmakları daha çok seviyor...

benimki emziği hiç almıyo hala arada uğraşıyorum alsın diye ama nafile almıyo

kesin etkisi vardir, cunku sutten kesme doneminde SIMSIKI sutyen giyilirmis

aaa ben bu sütyen olayını bilmiyordum... akşam sütyensiz yatmıyorum, doğumdan beri... denesem mi acaba? bu sefer de sütler akmasın???

herkese selamlar nasılsınız bakalım buralar çok sıcak kuzum da sıcağın etkisiyle uyuyamıyor bend eçok yoruluyorum hiçbi iş yapasım gelmiyor

selma çok geçmiş olsun kızına inşl düzelir biran önce benim kızımda çok zor yapıyor hemde kakası baya su gibi bende makat darlığından şüpelendim nette baktım bizim gizbi oluyomuş dr sordum bi hafta önce çok gazı var ondan öyle yapıyor dedi inşl dediği gibidir başka dr sorsammı acaba dar südyende süt kanallarını sıktığı için sütü azaltıyomuş

çok saol canım benim doktorumda çok rahattı hiç haz etmiyorum böyle rahat doktorlardan o yüzden başka doktora gösterdim umarım seninkinde yoktur ama genede başka doktora göstermekte fayda var

benim oğlum da günde 2-3 kez yapıyor ama yapana kadar sürekli ıkınıyor zorlanıyor bana da doktor gazdan dedi ama hiç tatmin olmadımlmaz:

aynen su gibi yapıyor benimki de. haşlanmış mısır çok yemiştim annem ondandır diyo
bu arada mısır acaip süt yaptı bende kızlar

selmacım çok geçmiş olsun tatım ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız inş..

geçmiş olsun canım.inş. operasyona gerek kalmaz..iyileşir kuzucuk..

kızım ne bulursa emiyor emziği bırakıyor parmak emiyor,eskiden parmağı bulamıyordu elini sokup emiyordu ama az önce tam olarak baş parmağını eme eme uyudu...

benim oğlandaaynısını yapıyo beni ençok deli eden kucağımdaykem omuzlarımı yalaması örtü koyuyorum bu defa onu emiyo..akannehir

ben sadecedışarı çıkarken takıyorum ama yine artma yok...:sinifsinif:senağlama

NİLÜFERCİM üzülme inş. artar yine sütün pes etme boşta olsa ver bebişe çeksin..ben ağlamaya başlayıncaya kadar veriyorum boşta olsa..

selnacın neraba senin atağın hiç oldumu doğumdan sonra beni bu aralar sıkıştırıyor ilaçda kullanamıyorum napıcam allah yardım etsin.

bu arada benim oğluşuma bi haller oldu kızlar..hemen hemen 1 hafta öncesine kadar hiç sıkıntımız yoktuu..maşallah hıuzurlu bi bebekti ama 1haftadır erken uyumak istiyo..uyuyana kadar ağlıyo mama asla içmiyo illa memede durcak e akşamlarıda benim göğüsler boş oluyo..mafoldumben..sonra sızıp kalıyo yavrum..herkesin bebeği 3aydan sonra uslanır bizimkide yeni başlıyo sanırım..inş. geçici bi durumdur tek başına dayanması çok zor..

selnacın neraba senin atağın hiç oldumu doğumdan sonra beni bu aralar sıkıştırıyor ilaçda kullanamıyorum napıcam allah yardım etsin.

canım merhaba;

merak etmiştim seni nasılsın,çok şükür tekrarlamadı benim panik atağım ,lohusalıkta birazcık bunaldım sıkıldım ama çok şükğr topladım,zaten hafifti benimki...çok sıkılırsam kızıma sarılıyorum,kendimi dışarı atıyorum...Allah yardımcın olsun canım,olmadı bir psikiyatıra git,belki rahatlarsın...

canım yaaa,benim kızımda uykusuz olduğunda uykuya dalmadan önce çok ağlıyor,ne yapacağımı şaşırıyorum,zaten gündüzde uyumuyor artık zamanla düzelir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…