2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyhude canım seni arkadaş olarak ekledim kabul edip albümüme bakabilirsin kızımın ve benim resimlerim var...

arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin yavrularımızı bize bağışlasın:Saruboceq:

kızlar bebeklere güneş kremi kullanan varmı ne marka kullanıyosunuz losyonmu kremmi spreymi bide içinde oksiton varmı netten baktım oksiton kanser yapıcı maddeymiş cilt kanserine sebeb oluyomuş bi kiyageri dinlemiştim kesinlikle oksiton içeren ürünleri kullanmayın amziren annelerde kullanmasın dedi geçen sene oğluma avonun kremini almıştım bilmiyodum kullandım bu sene hiç sürmedim bu hafta sonu trabzona gitmeyi düşünüyorum birhaftalığına oğlumda denize istiyo onun için krem almam lazım ama ikilemde kaldım şimdi oksiton içermeyen güneş kremi varmı yüz kremlerimin içinde varmış kullanmayı bıraktım yenide almıştım

offf bu aşılar fena çarptı bizi,neyseki 2ay aşı yok,yavrumun tadı tuzu yok, uyumuyo,emmiyo, ağlıyooo inşallah ateş yapmaz

offf bu aşılar fena çarptı bizi,neyseki 2ay aşı yok,yavrumun tadı tuzu yok, uyumuyo,emmiyo, ağlıyooo inşallah ateş yapmaz

evet çok keyifsiz oluyolar biz cuma olmuştuk gitmeden fitil verdim bide akşamında yatarken verdim ateşi 37 yi geçmedi bugün geldi kendine yavrum vücut ısısıda 35.5 düştü şükür

iyiakşamlar kızlar...
tatilden döndük ve benim kuzum beni hiiççç üzmedi..beşiğinide götürdüm....
bir süredir kızım sadece 2 kez uyanıyor geceleri..böyle devam edicek sanırım artık(inşallah)
3 gündür günde 1 kez kaka yapıyor önceden 2 kez yapardı ama sıkıntı yapmıyorum..normal bence.
bu arada sanki bana ıkınmaları azaldı gibi geliyor kızlar..inşallah öyledir ve biter şu ıkınmalar..
öptüm hepinizi...şimdi 3 günlük yazıları okuyayım:)

ya bende bu sene avonunkini kullandımhiç haberim yoktu kanserojen maddeden..üzüldüm bak şimdi...neyse az sürdüm zaten pek güneşede çıkarmadım kuzumu...

kızlar sürekli giremiyrum benim kızmdaada kabızlık sorunu var 3 günde bir yapıyo zeytinyağı içirdiğim halde doktor normal dedi amaa poposunda çatlak var gaz çıkartırken bşle ağlıyo sakaryaya dönüncee tekrar götürcem doktora

tatlım zeytinyağını makatına dök.az olmasın çokta olmasın. hem gaz çıkarmasını hem kaka yapmasını hem de ordaki yara tahriş vs. hepsini hemen iyileştirir.ben doğumdan sonra dikişlerime sürmüştüm çabucak iyileşti hatta nerdeyse iz bile yok.. çok geçmiş olsun diliyorum..

iyi aksamlar hanimlar
gecmisi okuyunca farkettim elini agzina sokup emmeye calisirken boguren bir tek benm kizim degilmis:)
nasil vazgecicek bu huyundan bilmiyorum..mikrop kapar diye korkuyorum..karni ac degil biliyorum memede doyuyor sanki karni acmis gibi ellerini yiyorsempatiksalakcinni

bu arada bisey farkettim..dr umun soyledigi dogruymus..
bebegine gece-gunduz ayrimini yasat demisti..
son bir aydir gunduzleri onu gun isigi alan gurultulu yerlerde uyutuyorum hava kararincada muhakkak isigi kapatip sessizlik sagliyorum..
bu sekilde gercekten gece uyumasi gerektigini ogrendi..
kimi geceler hic uyanmiyor..gece 10 gibi yattiysa sabah 6 ya kadar uyuyor deli gibi acikmis bir sekilde uyaniyor..
bazende bir defa kalkip emip yatiyor..
gecen aksam teyzemlerde uyuttum sohpete daldik saat 1 e geliyordu isik acikti..uyandi ve bidaha uyumadi bir saat salladik..delikafadulden
ama karanlik ve sessizse uyumaya devam ediyorsositososito

gun isigini gordugu andada hoppaa gezelim butun evihihoyyyt

günaydınnn
bizimki gece uyanık olmuyor ama bizi uyutmuyor,zaten 1 2saat arası emmeye kalkıyor,gözler kapalı emiyo,bütün gece ıkınıyor

kızlar günaydın ,bebişler uyandımı bakayım.kızlar bebeğinize su veriyormusunuz,bizim çocuk doktoru,içebildiği kadar içsin diyor,sizler çay kaşığından bahsediyorsunuz,annemlerde sudan zarar gelmez diyor,sizce ne yapmalıyım.

bende bu aralar su veriyorum çok sıcak. su için memelere saldırmasın sonra zor doluyor. kızlarrr 3 gün sonra 3 aylık olcaz. rota virüsü aşısı alıyorum bugün 142liramış. varmı yaptıran. çok kararsızdım salgın varmış. birde bu aşılar nekadar yıl koruyor bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…