benim oğlum da günde 2-3 kez yapıyor ama yapana kadar sürekli ıkınıyor zorlanıyor bana da doktor gazdan dedi ama hiç tatmin olmadımlmaz:
canım maşallah diuyelim yine 2 3 kez yapıyobenim kız ilk haftalar her bezine az da olsa yapıyodu sonradan günde bire düştü çok ıkınıyı bezini açtığımda sızıntı şekinde leke oluyo ya akşam dan yada ertesi sabah yapıyp rahatlıyo günde birkere yapıyo
arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin yavrularımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
offf bu aşılar fena çarptı bizi,neyseki 2ay aşı yok,yavrumun tadı tuzu yok, uyumuyo,emmiyo, ağlıyoooinşallah ateş yapmaz
kızlar bebeklere güneş kremi kullanan varmı ne marka kullanıyosunuz losyonmu kremmi spreymi bide içinde oksiton varmı netten baktım oksiton kanser yapıcı maddeymiş cilt kanserine sebeb oluyomuş bi kiyageri dinlemiştim kesinlikle oksiton içeren ürünleri kullanmayın amziren annelerde kullanmasın dedi geçen sene oğluma avonun kremini almıştım bilmiyodum kullandım bu sene hiç sürmedim bu hafta sonu trabzona gitmeyi düşünüyorum birhaftalığına oğlumda denize istiyo onun için krem almam lazım ama ikilemde kaldım şimdi oksiton içermeyen güneş kremi varmı yüz kremlerimin içinde varmış kullanmayı bıraktım yenide almıştım
kızlar sürekli giremiyrum benim kızmdaada kabızlık sorunu var 3 günde bir yapıyo zeytinyağı içirdiğim halde doktor normal dedi amaa poposunda çatlak var gaz çıkartırken bşle ağlıyo sakaryaya dönüncee tekrar götürcem doktora
günaydınnn
bizimki gece uyanık olmuyor ama bizi uyutmuyor,zaten 1 2saat arası emmeye kalkıyor,gözler kapalı emiyo,bütün gece ıkınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?