saol teyzesi,ben obeziteden korkuyordum ama doktorumuz endişemizin gereksiz olduğunu,2yaşına kadar aldığı anne sütünün her damlasının çok önemli olduğunu,söyledi ve ne gereksiz bir endişe,çocuğum hızlı gelişiyor diye sevinmelisin dedidevrim bir ayda 2790 gr. mi aldi ? yuzbin kere masallahhhhhhhhh ona :)
kızlar günaydın ,bebişler uyandımı bakayım.kızlar bebeğinize su veriyormusunuz,bizim çocuk doktoru,içebildiği kadar içsin diyor,sizler çay kaşığından bahsediyorsunuz,annemlerde sudan zarar gelmez diyor,sizce ne yapmalıyım.
bende bu aralar su veriyorum çok sıcak. su için memelere saldırmasın sonra zor doluyor. kızlarrr 3 gün sonra 3 aylık olcaz. rota virüsü aşısı alıyorum bugün 142liramış. varmı yaptıran. çok kararsızdım salgın varmış. birde bu aşılar nekadar yıl koruyor bilen varmı?
saol teyzesi,ben obeziteden korkuyordum ama doktorumuz endişemizin gereksiz olduğunu,2yaşına kadar aldığı anne sütünün her damlasının çok önemli olduğunu,söyledi ve ne gereksiz bir endişe,çocuğum hızlı gelişiyor diye sevinmelisin dedi
kızlar günaydın herkeze ben buğün iş başı yaptım.. oğluşumda tam 3, aylık oldu buğün
babannesi bakıyor yanında birde teyzesi var çok ufak bakıcıya bırakmak heleki şu devirde çok zor en iyisi kendi ailenin bakabilmesi tabi bakabilecek durumdalarsasudan tabi ki zarar gelmez ama, karnini suyla doyurmasi cok tercih edilmiyor, ben hic vermiyorum.
ben yaptirdim rota, sonra ah keske dememek icin acikcasi canim..
:)))
ne obezitesi sadece biraz oburix..
masallah oglusuna sana da hayirli olsun, kim bakiyor ogluna canim?
ben veriyorum canım benim içim yanıyor onunda yanıyordur diye veriyorum dr. umda verebilirsin dedi günde 3-4 çay kaşığı içiriyorum hem gaz çıkartmasına da yardımcı oluyormuş...herkese günaydın kızlar benim kızım çok ağlıyo karnı tok altı temiz kucakda gezdiriyorum oynuyorum yok dünden beri buralar çok acayip sıcak su versemmi acaba kaç yerde okudum dinledim anne sütü alan çocuklar devam maması içse bile 6 ay suya ihtiyaç hissetmezlermiş hatta vermenin zararı olurmuş anlattılar nasılzararı olduğunu aklımda kalmadı susuzluktan ağlıyo olabilirmi versemmi az terettütde kaldım
ben veriyorum canım benim içim yanıyor onunda yanıyordur diye veriyorum dr. umda verebilirsin dedi günde 3-4 çay kaşığı içiriyorum hem gaz çıkartmasına da yardımcı oluyormuş...
ccaannnııımm çokk geçmiş olsun inşallah gerek kalmazzzoff canım aynı sorun bendede var o ilacı bende kullandım ama bizimkine fayda etmedi ne yazıkki bugün tekrar kontrole götürdüm kızımın makatı darmış( buyüzden yapamıyomuş yavrum çocuk cerrahisine yönlendirdi açılma olmazsa ameliyat edebilirlermiş ( randevumuz perşemne günü dua edin kızım ameliyat olmak zorunda kalmasınmafoldumben
gökkuşak bizde bugn başladık kan ilacına benim kız erken doğduğu için doktor erken başlattı 6 ayda kan değerlerine bakılcak üzülme ilacla falan dengelenir tatlım
oo maşallah tatlım benm oğlum 9 - 10 gibi yatıyor sabah 6 da uyanıyor oyun için 1 saat fln oynaşıp tekrar uyuyoruz ..günaydın hanımlar,
kızım dün gece ilk defa 11 de uyudu sabah 9 a kadar sadece 3-4 saatte bir emmek için kalktı:))))ne güzel birşeymiş,inşallah böyle devam eder...normalde 2 - 3 ten önce uyumuyordu
oo maşallah tatlım benm oğlum 9 - 10 gibi yatıyor sabah 6 da uyanıyor oyun için 1 saat fln oynaşıp tekrar uyuyoruz ..
düzene girer inşallah ben saat 10 oldumu en geç alıyordum uytmaya götürüyordum bi kaç gece zorlandık tabi uyumak istemediği için ama 1 haftada düzene girdi .. inş. sizinde düzene girermaşallah senin oğlana annesi,anlayışlı ve uslu bir bebek demekki,senin içinde iyi olur akşam erken yatması;kendine ve eşine zaman ayırırsın ,biz kızımın gözünün içine bakıyoruz akşamlar biraz erken uyusun diye:kedi: ama 2 den önce uyumuyor,gündüzleride uyumuyor normalde,inşallah artık düzene girer...
yaa 2 aylıkmısınız canım bende karpuz suyu verdim çay kaşığıyla ama korkuyorum öle veremiyorum ben 3 aylık olduk buğün bende yavaş yavaş vereyim diyorumkızlar ben sadece anne sütü veriyorum. bunun dışında geçen hafta tatildeydik suluk aldım küçük ara ara kaynamış su verdim. sabahları kahvaltı yaparken sanki lokmalarımı sayıyor ev yapımı çilek reçeli vardı, 1çay kaşığını azar azar dudağına deydirerek verdim bayılıyo tadına şeftali ve tatlı erik yerken bana bakıp yalanıyo boğazımdan geçmiyo bende dayıyorum onun dudağına resmen zevkle emiyor çokta komik görünüyor. 10gündür böyle tattırıyorum. birzararını görmedim, ek gıdaya geçmede yardımcı olacağını düşünüyorum hatta...
yaa 2 aylıkmısınız canım bende karpuz suyu verdim çay kaşığıyla ama korkuyorum öle veremiyorum ben 3 aylık olduk buğün bende yavaş yavaş vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?