2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olabilir canımmm...erken olsada bu genetik bir duruumm.erken başlayan çok bebek biliyorum.en kısa zamanda atlatsın inşallahh.......

olabilir canımmm...erken olsada bu genetik bir duruumm.erken başlayan çok bebek biliyorum.en kısa zamanda atlatsın inşallahh.......

inşl canım ya yavrum çıldırmış gibi saldırıyo sağa sola en kötüsüde diştenmi yoksa başka bişedenmi anlamamak inşl diştir de başka bi rahatsızlığı yoktur

yaa 2 aylıkmısınız canım bende karpuz suyu verdim çay kaşığıyla ama korkuyorum öle veremiyorum ben 3 aylık olduk buğün bende yavaş yavaş vereyim diyorum

3gün sonra 3aylık olcaz. hem ben doyurcak kadar vermiyorumki tattırıyorum, yüzü gülüyo çocuumun hergün iskender kebap yesen bıkmazmısın ara ara değişik tatlar lazım bebelereee laelaelaelaelae

ben de 4aylıkken diş çıkarmışım bebeğimde gelişim açısından hızlı gibi. eczanelerde diş etlerine sürülen kaşıntıyı alan acıyı hafifleten kremler var. eminsen onlardan al sür

inşl canım ya yavrum çıldırmış gibi saldırıyo sağa sola en kötüsüde diştenmi yoksa başka bişedenmi anlamamak inşl diştir de başka bi rahatsızlığı yoktur

içini ferah tut. istersen bir doktora götür

canım bence susuzluktan ağlamıyordur ama bence su verebilirsin..benim doktorum her kontrolde söylüyor her emzirmeden sonra biraz su ver diye...

merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...

bebek baska birseyin tadini bilmiyorsa nasil SIKILSIN sutten anlamadim ben

bizim doktorumuzda anne sütü aldığı müddetçe hiçbirşeye gerek yok dedi,başlarda gazı varken rezene veriyordum 30 cc.artık onuda vermiyorum,,,sadece anne sütü herşeye yeterli

merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...

evet kesinlikle katiliyorum kaldirma masallah :)

benim oglan da gece 2200 civari yatiyor, 0300-0400 civari kalkiyor emiyor sonra 0700 de uyaniyor.

merhaba canım;

9-10 gibi uyuyor işte ben yatarken kendim kaldırıp 12 de emziriyorum bi daha 6:30 - 7 kalkıyorr.. uyandırmıtorum bende.
kilo alımını yavaşlatırmı diye düşünüyordum ama

sağol canım

selam denize giden anneler, bebekleri denize soktunuz mu ? bebek simidi alsam 3 aylik olacagiz kullanan var mi?

ben denize pek sokamadım canım yaa...korktum biraz..bir defa sadece bacaklarını soktum...biraz soğuk gibi geldi su ne bileyim..3 aylıklar için simit var mı bilmiyorum..

bu arada benim bebeğiminde ağzının suyu akıyor...elimi yalarken dişetleriyle bastırıyor valla bende diş mi çıkacak acaba diye düşünmüyor değilim...daha erken ya daha gazlar bitmedi

bizde 29ağustosta bodrumdayız,20gün kalıcağız,gireriz denize artık
uçağa binenler varmı?emziribildinizmi uçakta

tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede

9-10 gibi uyuyor işte ben yatarken kendim kaldırıp 12 de emziriyorum bi daha 6:30 - 7 kalkıyorr.. uyandırmıtorum bende.
kilo alımını yavaşlatırmı diye düşünüyordum ama

sağol canım

maşallah kuzuna...uyandırma bencede...kilo alımını yavaşlatmaz ayrıca gece uykusunun gelişim açısında çok faydalı olduğunu duymuştum..benim kızım 9 da yatıyor her akşam sonra 3 gibi uyanıyor..ama 3 ten sonra bi daha uyanıyor..acaba bende 12 de kaldırıp bi emzirip öylemi yatırsam?ama daha önce bi kere uyurken emzirmeye çalışmıştım mümkün değil almıyor memeyi..ille kendi istediği zaman emecek hanımefendi:))

bu arada benim bebeğiminde ağzının suyu akıyor...elimi yalarken dişetleriyle bastırıyor valla bende diş mi çıkacak acaba diye düşünmüyor değilim...daha erken ya daha gazlar bitmedi

"Bazı ana babalar, üç aylık bebeklerin salyasının aktığını gördüklerinde bunun diş çıkarma işareti olduğunu düşünürler. Diş çıkarmanın, salya salgılanmasını artırdığı doğru olsa da, bebeklerin zaten tümü bu aylarda tükürük bezlerinin harekete geçmesiyle salyalarını tutamamaya başlarlar. Salya, çene ve ağız çevresindeki deride kızarıklık ve tahrişe neden olabilir. Bu durumda düzenli olarak yumuşak bir bezle yüz silinmeli ve kuruyan cilde nemlendirici krem sürülmelidir."

Bebek Diş den alintidir!

tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede

Allah kismet ederse onundeki 70-80 yil damak tadini gelistirir oglum, henuz cok erken bence

arkadaşlar bebeklerinize hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu dönemde?
ben d vit,om x ve zinco kullanıyorum..
ama om x ve zinco yu günde 4 defa verirken ikiye indirdim kendi kendime:))yavaş yavaş bırakmayı planlıyorum

selam canım sadece vitamini veriyorum ben gaz sancısı oldugu zamnda colınox veriyorum doktor günde üç kere ver gaz damlasını ama ben sadece gazı olunca veriyorum anası gibi ilac keşi olmasın dbayanssulusmileiye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…