ya tuhaf gelebilir size ama kızım diş çıkarma belirtileri gösteriyo olabilirmi karnı tok meme veriyom istemiyo emziğide fırlatıyo deligibi ellerini ısırıyo ben parmağımı ağzına verdim çıldırmış gibi parmağımı ısırıyo iki gündür ağzı sulanıp akıyo aşırı değil ama daha erken diyorum diş için ama oğlumda 3.5 aylık başlamıştı belirtileri 5.5 aylık çıkarmıştı alttan 2 tane off kafam karıştı hiç bişekilde sakinleşmiyo bi onun içinde dr götürülmez başka bi derdi var gibi gözükmüyo nası sakinleştircem bu kızı elimi ısırdı ısırdı koydum arabasına duruyo şimdi sakin sakin 5 dakka sürmez ama
olabilir canımmm...erken olsada bu genetik bir duruumm.erken başlayan çok bebek biliyorum.en kısa zamanda atlatsın inşallahh.......
yaa 2 aylıkmısınız canım bende karpuz suyu verdim çay kaşığıyla ama korkuyorum öle veremiyorum ben 3 aylık olduk buğün bende yavaş yavaş vereyim diyorum
ya tuhaf gelebilir size ama kızım diş çıkarma belirtileri gösteriyo olabilirmi karnı tok meme veriyom istemiyo emziğide fırlatıyo deligibi ellerini ısırıyo ben parmağımı ağzına verdim çıldırmış gibi parmağımı ısırıyo iki gündür ağzı sulanıp akıyo aşırı değil ama daha erken diyorum diş için ama oğlumda 3.5 aylık başlamıştı belirtileri 5.5 aylık çıkarmıştı alttan 2 tane off kafam karıştı hiç bişekilde sakinleşmiyo bi onun içinde dr götürülmez başka bi derdi var gibi gözükmüyo nası sakinleştircem bu kızı elimi ısırdı ısırdı koydum arabasına duruyo şimdi sakin sakin 5 dakka sürmez ama
inşl canım ya yavrum çıldırmış gibi saldırıyo sağa sola en kötüsüde diştenmi yoksa başka bişedenmi anlamamak inşl diştir de başka bi rahatsızlığı yoktur
herkese günaydın kızlar benim kızım çok ağlıyo karnı tok altı temiz kucakda gezdiriyorum oynuyorum yok dünden beri buralar çok acayip sıcak su versemmi acaba kaç yerde okudum dinledim anne sütü alan çocuklar devam maması içse bile 6 ay suya ihtiyaç hissetmezlermiş hatta vermenin zararı olurmuş anlattılar nasılzararı olduğunu aklımda kalmadı susuzluktan ağlıyo olabilirmi versemmi az terettütde kaldım
merhabaaa kızlarrrr
su vermiyorum bende kızıma doktorumuz gerek yok diyor ilk kızımıda öyle büyüttüm 6 aya kadar vermedim ama 3-4 çay kAŞIĞI SORUN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
benim kızda geceleri kalkmamaya başladı bende çalıştığımdan uyuyorum en ason yatarken 12 de emziriyorum bir daha 6:30 falan kalkıyo emiyo arada kaldırsam mı acaba bilemiyorum. hiç doktorlarıyla görüşen var mı bu konudaaa
bebek baska birseyin tadini bilmiyorsa nasil SIKILSIN sutten anlamadim ben
merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...
merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...
selam denize giden anneler, bebekleri denize soktunuz mu ? bebek simidi alsam 3 aylik olacagiz kullanan var mi?
sıkılırmı onlar ya,hayattaki en kadim dostları onlar :)bebek baska birseyin tadini bilmiyorsa nasil SIKILSIN sutten anlamadim ben
9-10 gibi uyuyor işte ben yatarken kendim kaldırıp 12 de emziriyorum bi daha 6:30 - 7 kalkıyorr.. uyandırmıtorum bende.
kilo alımını yavaşlatırmı diye düşünüyordum ama
sağol canım
bu arada benim bebeğiminde ağzının suyu akıyor...elimi yalarken dişetleriyle bastırıyor valla bende diş mi çıkacak acaba diye düşünmüyor değilim...daha erken ya daha gazlar bitmedi
tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede
"Bazı ana babalar, üç aylık bebeklerin salyasının aktığını gördüklerinde bunun diş çıkarma işareti olduğunu düşünürler. Diş çıkarmanın, salya salgılanmasını artırdığı doğru olsa da, bebeklerin zaten tümü bu aylarda tükürük bezlerinin harekete geçmesiyle salyalarını tutamamaya başlarlar. Salya, çene ve ağız çevresindeki deride kızarıklık ve tahrişe neden olabilir. Bu durumda düzenli olarak yumuşak bir bezle yüz silinmeli ve kuruyan cilde nemlendirici krem sürülmelidir."
sağol canım bu paylaşım iyi oldu...korkmuştum valla:))
hele bi şu gaz sancıları ıkınmalar geçsin..hepsini birden kaldıramayabilrim:))
arkadaşlar bebeklerinize hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu dönemde?
ben d vit,om x ve zinco kullanıyorum..
ama om x ve zinco yu günde 4 defa verirken ikiye indirdim kendi kendime:))yavaş yavaş bırakmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?