tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede
hamileyken tvde seyretmşiştim anneler ek gıdaya başladıkları zamn tatlı şeyleri sonraya bıraksınlar diyordu mesela çorbamı yapacaksın lahana,pırasa, brokoli,ıspanak... çünkü damak bu tadları önce alırsa ilerde sevmesi daha kolay olurmuş
ama önce tatlı şeyler yerse muhallebi veya yediğini tatlı birşeyin tadına baktırısan sonra damaga hoşgelmeyen tadları reddedebilirlermiş.
selam denize giden anneler, bebekleri denize soktunuz mu ? bebek simidi alsam 3 aylik olacagiz kullanan var mi?
bebek baska birseyin tadini bilmiyorsa nasil SIKILSIN sutten anlamadim ben
merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...
9-10 gibi uyuyor işte ben yatarken kendim kaldırıp 12 de emziriyorum bi daha 6:30 - 7 kalkıyorr.. uyandırmıtorum bende.
kilo alımını yavaşlatırmı diye düşünüyordum ama
bu ay kilo alımımız düşmüş boyu uzamış
sağol canım
tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede
hamileyken tvde seyretmşiştim anneler ek gıdaya başladıkları zamn tatlı şeyleri sonraya bıraksınlar diyordu mesela çorbamı yapacaksın lahana,pırasa, brokoli,ıspanak... çünkü damak bu tadları önce alırsa ilerde sevmesi daha kolay olurmuş
ama önce tatlı şeyler yerse muhallebi veya yediğini tatlı birşeyin tadına baktırısan sonra damaga hoşgelmeyen tadları reddedebilirlermiş.
evet bunu bende duydum..ayrıca henüz dişleri yokken tatlı vermek zararlıymış..ileride dişlerde çürük olasılığı yükseliyormuş
selam kızlar kafayı yicem ya akşam 9.30 gibi yatıyo oğlum, 12 gibi kalkıyo emiyo yatıyo 2de bidaha kalkıyo sonra başlıyo sancılar ağlamıyo ama sürekli ıkınıyo ayaklarını karnına çekiyo sabaha kadar..5gibi kakasını ancak yapıyo 1-2 saat uyuyo tekrar. tabi ben zombi oluyorum bu arada... neden kaka yapmakta bukadar zorlanıyo ıkınması bukadar çok kızlar fikri olan varmı?bilmiyorumkismile
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
selam kızlar kafayı yicem ya akşam 9.30 gibi yatıyo oğlum, 12 gibi kalkıyo emiyo yatıyo 2de bidaha kalkıyo sonra başlıyo sancılar ağlamıyo ama sürekli ıkınıyo ayaklarını karnına çekiyo sabaha kadar..5gibi kakasını ancak yapıyo 1-2 saat uyuyo tekrar. tabi ben zombi oluyorum bu arada... neden kaka yapmakta bukadar zorlanıyo ıkınması bukadar çok kızlar fikri olan varmı?bilmiyorumkismile
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum katen. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı[/QUO
ben de yalnız yıkamıyorum...eşim de yıkama diyor.....hiçte cesaret edemedim daha....
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
kızlar konaklardan bahsetmişsiniz benim kızımda da vardı....ben de banyodan önce kafasını bebek yağı ile yağladım...bir iki saat beklatip konak tarağıyla taradım ...sonra banyo yaptırdım....hiç konağı kalmadı tavsiye ederim.....ben de hemen işe yaramaz zannediyordum ama gerçekten işe yaradı...
ay canım benim çok zor ya yazık kuzulara. benimki önceden günde birkaç kez kakasını yapıyordu şimdi günde bir kere yapıyo ve dedidiğin gibi sürekli ıkınıyo zorlanıyo
ben humananın gece çayından verirsem çok rahat yapıyo sanırım çalıştırıyo bağırsaklarını. rezene ve anasaon çayıda iyi geliyo onuda veriyorm
ben de kızıma hiç su ver miyorum...dr.umuz gerek yok dedi...
hiç bir fikrim yok canım ama inşallah bir an önce bu sancılardan kurtulursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?