2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede

hamileyken tvde seyretmşiştim anneler ek gıdaya başladıkları zamn tatlı şeyleri sonraya bıraksınlar diyordu mesela çorbamı yapacaksın lahana,pırasa, brokoli,ıspanak... çünkü damak bu tadları önce alırsa ilerde sevmesi daha kolay olurmuş
ama önce tatlı şeyler yerse muhallebi veya yediğini tatlı birşeyin tadına baktırısan sonra damaga hoşgelmeyen tadları reddedebilirlermiş.

selam kızlar
bebege su verılmesı konusunda dr umuzla gorustuk

sütün %80 i zaten su dur diyor
ayrıca su vermenin bir zararı yok içini rahatlatmak istiyosan arada bir iki kaşık ver dedi..
ve 6 ay sadece anne sütü diye yineledi..
bende düşünüyorum versemmi acaba..

evet bunu bende duydum..ayrıca henüz dişleri yokken tatlı vermek zararlıymış..ileride dişlerde çürük olasılığı yükseliyormuş

kızlar bugün kızım hiç durmuyo ya memede durcak yada ayakta gezicez hiç oturmıycaz. okadar çokda işim varki öyle gözüme batıyo ev
sıcaklardan çok bunaldık evimiz yanıyo en üst kat diyemidir nedir yazın yeraltında oturmak lazım galiba :))) bende kızıma birkaç kaşıkta olsa su veriyoum çok sıcak napıyım

kızlar bugün salıncak bakıcaz..dün gördüm..aynı zamanda yatak oluyor oturdugu yer.
çok hoşuma gitti..
ecrin sallanmaya bayılıyor hadi inşallah uzun süre kalırda salıncakta bende işlerime bakarım..
elde sallamaktan mahfoluyoruz

selam denize giden anneler, bebekleri denize soktunuz mu ? bebek simidi alsam 3 aylik olacagiz kullanan var mi?

sadece bacaklarını, beyaz tenli çabuk haşlanır diye korktum 50faktör sürdüm ama

bebek baska birseyin tadini bilmiyorsa nasil SIKILSIN sutten anlamadim ben

heralde canım iskender benzetmesini geyik olsun diye yazdım..

merhaba canım;
eğer kalkmıyorsa uyandırma,ben geçen ayki kontrolümüzde sordum uyandırıp emzirmenize gerek yok dedi doktorumuz.7-8 saat uyuyabilir dedi.Zaten aç olsa kendisi mutlaka uyanır dedi...

bizimki uyanamıyor ama mırıldanıyor ozaman ben kaldırıyorum

tabiki sıkılmazlar anne sutunden ama damat tadlarının gelişmeside gerek başka tadlara baktırmakta fayda var bencede

bende böyle düşünüyordum

bu da mantıklı geldii

evet bunu bende duydum..ayrıca henüz dişleri yokken tatlı vermek zararlıymış..ileride dişlerde çürük olasılığı yükseliyormuş

minik bir çay kaşığı veriyodum yazılarınızla vazgeçtim

selam kızlar kafayı yicem ya akşam 9.30 gibi yatıyo oğlum, 12 gibi kalkıyo emiyo yatıyo 2de bidaha kalkıyo sonra başlıyo sancılar ağlamıyo ama sürekli ıkınıyo ayaklarını karnına çekiyo sabaha kadar..5gibi kakasını ancak yapıyo 1-2 saat uyuyo tekrar. tabi ben zombi oluyorum bu arada... neden kaka yapmakta bukadar zorlanıyo ıkınması bukadar çok kızlar fikri olan varmı?bilmiyorumkismile

kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı

ay canım benim çok zor ya yazık kuzulara. benimki önceden günde birkaç kez kakasını yapıyordu şimdi günde bir kere yapıyo ve dedidiğin gibi sürekli ıkınıyo zorlanıyo
ben humananın gece çayından verirsem çok rahat yapıyo sanırım çalıştırıyo bağırsaklarını. rezene ve anasaon çayıda iyi geliyo onuda veriyorm

ben de kızıma hiç su ver miyorum...dr.umuz gerek yok dedi...

bir de bebekler artık 6 saat deliksiz uyuyabilir dedi....ama şimdiye kadar hiç o kadar uyumadı ama...:)

ben küvetinde yıkıyorum tek başına fileye yatırıyorum çok da rahat yıkanıyor bazen de bizim küvette yıkıyorum oturma kısmı var kucağıma alıp yıkıyorum ama inerken çok dikkat ediyorum ve ayaklarımı havluda iyice kuruluyorum

hiç bir fikrim yok canım ama inşallah bir an önce bu sancılardan kurtulursunuz...

kızlar konaklardan bahsetmişsiniz benim kızımda da vardı....ben de banyodan önce kafasını bebek yağı ile yağladım...bir iki saat beklatip konak tarağıyla taradım ...sonra banyo yaptırdım....hiç konağı kalmadı tavsiye ederim.....ben de hemen işe yaramaz zannediyordum ama gerçekten işe yaradı...

selam canım;
ben hep yalnız yıkıyorum;hatta öyleki ustalaştım yıkarken kulaklarını bile parmaklarımla kapatabiliyorum:)))

kesinlikle haklısın..aynı şeyi bende yaptım süper sonuç...

ben de vereyim bakalım işe yarar inş ya..
ben de kızıma hiç su ver miyorum...dr.umuz gerek yok dedi...

aynen ben de vermiyorum her nekadar ananesi arada bi verse de..

hiç bir fikrim yok canım ama inşallah bir an önce bu sancılardan kurtulursunuz...

sağol tatlım ya.
6 saat demişsin valla benimki de 2bucuk aylı ömrü hayatında 6 saat uyuduğu vaki değil:)
3-4 saat uyuduğunda şükrediyorum ki o bile çok az..
maş. vala sabaha kadar uyuyanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…