kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
selam canım;
ben hep yalnız yıkıyorum;hatta öyleki ustalaştım yıkarken kulaklarını bile parmaklarımla kapatabiliyorum:)))
ben de vereyim bakalım işe yarar inş ya..
aynen ben de vermiyorum her nekadar ananesi arada bi verse de..
sağol tatlım ya.
6 saat demişsin valla benimki de 2bucuk aylı ömrü hayatında 6 saat uyuduğu vaki değil:)
3-4 saat uyuduğunda şükrediyorum ki o bile çok az..
maş. vala sabaha kadar uyuyanlara
benim kızımda 2,5 aylık olana kadar doğru dürüst uyumuyodu ama şimdi çok şükür çok iyi özelliklede gece uykusu... 9 10 gibi yatıyo 2 3 gibi kalkıyo emziriyorum eğer konuşup oynamazsam hemen geri yatıyo sabah 6 ya kadar
selam kızlar kafayı yicem ya akşam 9.30 gibi yatıyo oğlum, 12 gibi kalkıyo emiyo yatıyo 2de bidaha kalkıyo sonra başlıyo sancılar ağlamıyo ama sürekli ıkınıyo ayaklarını karnına çekiyo sabaha kadar..5gibi kakasını ancak yapıyo 1-2 saat uyuyo tekrar. tabi ben zombi oluyorum bu arada... neden kaka yapmakta bukadar zorlanıyo ıkınması bukadar çok kızlar fikri olan varmı?bilmiyorumkismile
bizimki de ıkınması olmasa uyuyacak gibi ama şu ıkınmalardan kurtulamadık bi türlü.. 3.ayı 4gözle bekliyorum belki 3.ayda geçer diyolar..
maş. kızına tatlım.
bu arada tek başınıza nasıl yıkıyosunuz ya fileye mi koyuyosunuz kucakta mı? ben cesaret edemiyorum yalnız başıma..
canım yaa ikinizede kıyamam...inşallah en kısa zamnda geçer..bencede gece çaylarını bi dene bakalım..belki işe yarar
nidahcım ben hep banyo küvetinde yıkıyordum ama şimdi malum sıcaklar hemen kucagıma alıyorum beraber banyo yapıyoruz hem daha kolay hemde çok zevkli hem bebeğimde korkmuyor benim ıslandığımıda görünce gülücükler atıyor rahatlıyor
bizimki de ıkınması olmasa uyuyacak gibi ama şu ıkınmalardan kurtulamadık bi türlü.. 3.ayı 4gözle bekliyorum belki 3.ayda geçer diyolar..
maş. kızına tatlım.
bu arada tek başınıza nasıl yıkıyosunuz ya fileye mi koyuyosunuz kucakta mı? ben cesaret edemiyorum yalnız başıma..
ne güzel valla cesaretim yok gerçi artık fileye de sığmıyo bizimki benim de alışmam lazımm..bilmiyorumkismile
sağol tatlım seninkinde de ıkınma vardı dimi? gerçi uykusu iyiydi sanırım maş. diyeyim
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
bir de bebekler artık 6 saat deliksiz uyuyabilir dedi....ama şimdiye kadar hiç o kadar uyumadı ama...:)
benim kızımda 2,5 aylık olana kadar doğru dürüst uyumuyodu ama şimdi çok şükür çok iyi özelliklede gece uykusu... 9 10 gibi yatıyo 2 3 gibi kalkıyo emziriyorum eğer konuşup oynamazsam hemen geri yatıyo sabah 6 ya kadar
maş. kızına tatlım.
kızlar peki kendiniz kucağınızda yıkarken kulaklarını nasıl kapatıyorsunuz
kızlar peki kendiniz kucağınızda yıkarken kulaklarını nasıl kapatıyorsunuz
kızlar ben banyo suyunu önceden kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyorum yada hazır su kullanıyorum daha hiç direk musluk suyuyla yıkamadım. siz musluktanmı kullanıyorsunuz.
sağol tatlım seninkinde de ıkınma vardı dimi? gerçi uykusu iyiydi sanırım maş. diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?