Özlem ben de duştan diek hiç kullanmadım, sadece kaka yapınca poposunu direk muslukta yıkıyorum. genel banyoda ilk iki ay kaynatıp soğuttuğum musluk suyumu kullanıyordum. şimdi küvetine ve kovaya suyun ısısını ayarlayıp dolduruyorum. o şekilde yıkıyorum. duşa tam güvenemiyorum. bir anda ısınır, soğur falan diye..
bende sürekli musluktan yıkadım ... hiç hazır yada kaynatılmış su kullanmadım. sonuçta biz tabiki koruyup kollıycaz çocuklarımızı ama birazda mikroba ihtiyaçları var benceevet bende duşa güvenemem canım birden ısınabilir. bende musluğa geçsemmi acaba valla böyle zor oluyor ama korkuyorumda mikroptan zaten hastanede yattık 1 aylıkkken o yüzden dikkat ediyorum
evet bende doğduğundan beri musluk suyuyla yıkıyorum ayrıca artık kıyafetlerinide ütülemiyorum çok hassas alıştırmak istemiyorum nasıl alıştırırsan öyle gidiyo çünkübende sürekli musluktan yıkadım ... hiç hazır yada kaynatılmış su kullanmadım. sonuçta biz tabiki koruyup kollıycaz çocuklarımızı ama birazda mikroba ihtiyaçları var bence
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
kızlar peki kendiniz kucağınızda yıkarken kulaklarını nasıl kapatıyorsunuz
kızlar ben banyo suyunu önceden kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyorum yada hazır su kullanıyorum daha hiç direk musluk suyuyla yıkamadım. siz musluktanmı kullanıyorsunuz.
ıkınma ve gaz içinde zeytinyağı bende süper sonuç verdi gazı olunca ıkınınca kulak pamuğuna zeytinyağını sürüp poposuna değdirip uyarıyorum gazını hemen çıkarıyorum tabi bacaklarınıda hareket ettiriyorum gaz felan kalmıyor kesinlikle tavsiye ederim ben artık gaz ilacı vermiyorum
ben de musluk suyu kullanıyorum doğduğu günden beri..kızlar ben banyo suyunu önceden kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyorum yada hazır su kullanıyorum daha hiç direk musluk suyuyla yıkamadım. siz musluktanmı kullanıyorsunuz.
ben 8 günlükken bindimm havaalanında emzirmiştim karnı tok olduğundan almak istemedi aç bindir canımm ben almasada emzik koymaya çalıştım ağzı açık kalsın diyebizde 29ağustosta bodrumdayız,20gün kalıcağız,gireriz denize artık
uçağa binenler varmı?emziribildinizmi uçakta
benim kızımda kakasını yapmıyo gökçen günde birdi bir haftadır 3 günde bir yapıyo doktor normal dedi sade anne sütüyse korkma dedi ne bilim sakaryada tekrar götürmeyi düşünüyorum çünkü bezi değiştirirken bakıyorum leke var ama gerisini yapamıyo zeytinyağı sürüyorum çatlak var poposunda ıkınması ondan olabilir çatlak olduğundan acı çekiyo kuzucuklar ,selam kızlar kafayı yicem ya akşam 9.30 gibi yatıyo oğlum, 12 gibi kalkıyo emiyo yatıyo 2de bidaha kalkıyo sonra başlıyo sancılar ağlamıyo ama sürekli ıkınıyo ayaklarını karnına çekiyo sabaha kadar..5gibi kakasını ancak yapıyo 1-2 saat uyuyo tekrar. tabi ben zombi oluyorum bu arada... neden kaka yapmakta bukadar zorlanıyo ıkınması bukadar çok kızlar fikri olan varmı?bilmiyorumkismile
ben yıkıyorum annem yada kayınvalidem su döküyolar tek başıma yıkayabilirmiyim bilmiyorum ama eve dönünce hergün yıkamam gerek buralar serindi sakarya yanıyodur çünkü benimde alışmam lazım çünkü kızım sıcağpı hiç sevmiyo en azından ferahlarbu arada gaza geldim ben de kendim yıkamayı denicem. ben gün aşırı yıkıyorum,gün içinde de suya sokuyorum bazen.
hergün yıkarken şampuan kullanıyomusunuz sadece suyla mı yıkıyosunuz kızlar?
ben 8 günlükken bindimm havaalanında emzirmiştim karnı tok olduğundan almak istemedi aç bindir canımm ben almasada emzik koymaya çalıştım ağzı açık kalsın diye
benim kızımda kakasını yapmıyo gökçen günde birdi bir haftadır 3 günde bir yapıyo doktor normal dedi sade anne sütüyse korkma dedi ne bilim sakaryada tekrar götürmeyi düşünüyorum çünkü bezi değiştirirken bakıyorum leke var ama gerisini yapamıyo zeytinyağı sürüyorum çatlak var poposunda ıkınması ondan olabilir çatlak olduğundan acı çekiyo kuzucuklar ,
psikolokum ya<mışın bende zeytinyağı sürüyorum ama kızarıklık geçmedi bakalım inş geçer
kızlar haftaya iznim bitiyo 9 ağustosta başlamam gerek bebeği nasıl bırakcam çok zoruma gidiyo rapor almak istiyorum inş amirim sorun çıkarmaz
hareket yapıyodum ama zeytinyağlı kulak çubuğunu poposunun deliğine değdircekmiyim yoksa hafif sokcammı? :) zarar vermiym de oğlumun poposunaCADIARZU
ben de musluk suyu kullanıyorum doğduğu günden beri..
ve ben de ütülemiyorum artık giysilerini
Bebeklerinde gazı olan arkadaşlar benim oğlumda kakasını yapamadığı için gazı oluyo spazmo panaljin diye bir fitil var mutlaka alın derim çok ağladığında yarısını koyun 10 dak kalmadan fırt acaip rahatlatıyo ben çok ıkındığını anlayınca dört de birini veriyorum sanırım poposun uyarılıyo ve hemen yapıyo bugün doktora da sordum hiç bir zararı yok hergün yapabilirsin dedi 4 5 aydan sonra düzelcekmiş
doktora götürmüştüm zorlanıyodu benimkide doktor dedi poposunun orasıda kızarık canım evet çatlak olduğu için acıyo ondan zorlanıyolar benimki gazda bile ağlıyo inş geçertatlım kakasını zorlanıyo ama hergün yapıyo bizimki kabızlık yok aslında. doktorlar normal diyor ama hiç içime sinmiyo. bu arada poposunda deliğin orda hafif kızarıklık var bizimkinde de , çatlak olduğunu nasıl anladın sen? acaba çatlak falan mı var bizimkinde de zorlanyo..
bunu da deneyeyim kızlar ya cahilliğime vurun bu fitil olayını da hiç bilmiyorum:)) napıyoz fitili sokunca içerdemi kalıyo noluyobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?