2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende denemeliyim eminim çok zevklidir gerçi bizim duş biraz dandik birden soğuyup ısınıyor.. oğlum zaten suyu çok seviyor

kızlar benim bebişimin saçları çok dökülüyor zaten hava sıcak terliyor birde dökülen saçlar boynuna yapışıyor pişik kremi kullansamda boynu yinede kızarıyor banyo yaptırınca çok rahatlıyor duş musluğunu boynuna tutuyorum sanki oh der gibi keyifleniyor

evet bende duşa güvenemem canım birden ısınabilir. bende musluğa geçsemmi acaba valla böyle zor oluyor ama korkuyorumda mikroptan zaten hastanede yattık 1 aylıkkken o yüzden dikkat ediyorum

evet bende duşa güvenemem canım birden ısınabilir. bende musluğa geçsemmi acaba valla böyle zor oluyor ama korkuyorumda mikroptan zaten hastanede yattık 1 aylıkkken o yüzden dikkat ediyorum
bende sürekli musluktan yıkadım ... hiç hazır yada kaynatılmış su kullanmadım. sonuçta biz tabiki koruyup kollıycaz çocuklarımızı ama birazda mikroba ihtiyaçları var bence

bende sürekli musluktan yıkadım ... hiç hazır yada kaynatılmış su kullanmadım. sonuçta biz tabiki koruyup kollıycaz çocuklarımızı ama birazda mikroba ihtiyaçları var bence
evet bende doğduğundan beri musluk suyuyla yıkıyorum ayrıca artık kıyafetlerinide ütülemiyorum çok hassas alıştırmak istemiyorum nasıl alıştırırsan öyle gidiyo çünkü

esin olsa tutacak mi elinden kaysa ? kendine guven, esin de sana guven verseydi keske, biz genelde esimle yikiyoruz kuvetinde fileyle, ama kendim de yikiyorum gec gelecegi gunler :)

kızlar peki kendiniz kucağınızda yıkarken kulaklarını nasıl kapatıyorsunuz

ben kulaklarini hic kapatmiyorum, cunku kulaga kasten su dokulse bile birsey olmaz.

kızlar ben banyo suyunu önceden kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyorum yada hazır su kullanıyorum daha hiç direk musluk suyuyla yıkamadım. siz musluktanmı kullanıyorsunuz.

musluk suyuyla yikiyorum, her gun...

Son düzenleme:
bende musluk suyuyla yıkıyorum,doğduğundan beri...artık kıyafetleride ütülemiyorum,güneş ışığında kutuyor zaten çamaşırları...

selam kızlar bende kendim yıkıyorum bacaklarımın arasına sıkıştırıyorum yıkıyorum bi güzel ilk günler hazır su kullandık sonra normal su kullandık alışması lazım çünkü ben kıyafetlerini çok gerekli değilse ütülemiyorum bu arada sohbetleri özledim ama vakit kalmıyor ki nasılsınız hatunlar

hareket yapıyodum ama zeytinyağlı kulak çubuğunu poposunun deliğine değdircekmiyim yoksa hafif sokcammı? :) zarar vermiym de oğlumun poposunaCADIARZU
kızlar ben banyo suyunu önceden kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyorum yada hazır su kullanıyorum daha hiç direk musluk suyuyla yıkamadım. siz musluktanmı kullanıyorsunuz.
ben de musluk suyu kullanıyorum doğduğu günden beri..

ve ben de ütülemiyorum artık giysilerini

bu arada gaza geldim ben de kendim yıkamayı denicem. ben gün aşırı yıkıyorum,gün içinde de suya sokuyorum bazen.
hergün yıkarken şampuan kullanıyomusunuz sadece suyla mı yıkıyosunuz kızlar?

bizde 29ağustosta bodrumdayız,20gün kalıcağız,gireriz denize artık
uçağa binenler varmı?emziribildinizmi uçakta
ben 8 günlükken bindimm havaalanında emzirmiştim karnı tok olduğundan almak istemedi aç bindir canımm ben almasada emzik koymaya çalıştım ağzı açık kalsın diye
benim kızımda kakasını yapmıyo gökçen günde birdi bir haftadır 3 günde bir yapıyo doktor normal dedi sade anne sütüyse korkma dedi ne bilim sakaryada tekrar götürmeyi düşünüyorum çünkü bezi değiştirirken bakıyorum leke var ama gerisini yapamıyo zeytinyağı sürüyorum çatlak var poposunda ıkınması ondan olabilir çatlak olduğundan acı çekiyo kuzucuklar ,
psikolokum ya<mışın bende zeytinyağı sürüyorum ama kızarıklık geçmedi bakalım inş geçer
kızlar haftaya iznim bitiyo 9 ağustosta başlamam gerek bebeği nasıl bırakcam çok zoruma gidiyo rapor almak istiyorum inş amirim sorun çıkarmaz

bu arada gaza geldim ben de kendim yıkamayı denicem. ben gün aşırı yıkıyorum,gün içinde de suya sokuyorum bazen.
hergün yıkarken şampuan kullanıyomusunuz sadece suyla mı yıkıyosunuz kızlar?
ben yıkıyorum annem yada kayınvalidem su döküyolar tek başıma yıkayabilirmiyim bilmiyorum ama eve dönünce hergün yıkamam gerek buralar serindi sakarya yanıyodur çünkü benimde alışmam lazım çünkü kızım sıcağpı hiç sevmiyo en azından ferahlar

tatlım kakasını zorlanıyo ama hergün yapıyo bizimki kabızlık yok aslında. doktorlar normal diyor ama hiç içime sinmiyo. bu arada poposunda deliğin orda hafif kızarıklık var bizimkinde de , çatlak olduğunu nasıl anladın sen? acaba çatlak falan mı var bizimkinde de zorlanyo..

Bebeklerinde gazı olan arkadaşlar benim oğlumda kakasını yapamadığı için gazı oluyo spazmo panaljin diye bir fitil var mutlaka alın derim çok ağladığında yarısını koyun 10 dak kalmadan fırt acaip rahatlatıyo ben çok ıkındığını anlayınca dört de birini veriyorum sanırım poposun uyarılıyo ve hemen yapıyo bugün doktora da sordum hiç bir zararı yok hergün yapabilirsin dedi 4 5 aydan sonra düzelcekmiş

ben hafif sokuyorum canım içine zeytinyağı içine girince kakası daha çabuk çıkıyor:)) içine soktuktan sonra bacaklarını hafifçe ileri geri ittir hemen sonuç veriyor gazı da çok rahat çıkıyor.

bunu da deneyeyim kızlar ya cahilliğime vurun bu fitil olayını da hiç bilmiyorum:)) napıyoz fitili sokunca içerdemi kalıyo noluyobilmiyorumkismile

doktora götürmüştüm zorlanıyodu benimkide doktor dedi poposunun orasıda kızarık canım evet çatlak olduğu için acıyo ondan zorlanıyolar benimki gazda bile ağlıyo inş geçer

bunu da deneyeyim kızlar ya cahilliğime vurun bu fitil olayını da hiç bilmiyorum:)) napıyoz fitili sokunca içerdemi kalıyo noluyobilmiyorumkismile

canım zaten sabun gibi eriyo hemen parmagımla poposuna ittiriyorum gerigeliyo ben ittiriyorum o geri geliyo bayağı uğraşıyorum yani çünkü oğlum o sırada ıkınma sürecinde oluyo zaten çok kaygan pırt diye eriyerek gidiyo bağırsaktaki gazı çözüyo ama benimkinin zaten popoya gelip dayanmış oluyo fitili koymamala kaka yapması bir kaç saniye sürüyo eğer gazdan çok ağlıyorsa yarım koy yok ağlamıyor sadece ıkınıyorsa benim oğlum gibi ıkınmayı beceremediği içindir yarısının yarısını dört de birini yani koy sadece uyarmak amacıyla yani ben kulak çöpünü denemiştim bi kere zeytin yağlıydı ucu ama demek ki sert oluyo çok ağlamıştı o zaman benim oğlumun poposun da ad kızarıklık var zaten bugün doktor belki poposunda çatlak olabilir dedi pomat yazdı iki tane karıştır sür dedi ama isimlerini bilmiyorum eşim gelince sorar yazarım ama spazmo panaljini mutlaka dene

kızlar bende musluk suyuyla yıkıyorum ama dtirek duştan değilde kovasına doldurup yıkıyorum akışı sert gelebilir diye

neden kıyafetlerini ütülemiyorsunuz ki ben onu anlamadımCADIARZU ben çoraplarını bile ütülüyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…