canım zaten sabun gibi eriyo hemen parmagımla poposuna ittiriyorum gerigeliyo ben ittiriyorum o geri geliyo bayağı uğraşıyorum yani çünkü oğlum o sırada ıkınma sürecinde oluyo zaten çok kaygan pırt diye eriyerek gidiyo bağırsaktaki gazı çözüyo ama benimkinin zaten popoya gelip dayanmış oluyo fitili koymamala kaka yapması bir kaç saniye sürüyo eğer gazdan çok ağlıyorsa yarım koy yok ağlamıyor sadece ıkınıyorsa benim oğlum gibi ıkınmayı beceremediği içindir yarısının yarısını dört de birini yani koy sadece uyarmak amacıyla yani ben kulak çöpünü denemiştim bi kere zeytin yağlıydı ucu ama demek ki sert oluyo çok ağlamıştı o zaman benim oğlumun poposun da ad kızarıklık var zaten bugün doktor belki poposunda çatlak olabilir dedi pomat yazdı iki tane karıştır sür dedi ama isimlerini bilmiyorum eşim gelince sorar yazarım ama spazmo panaljini mutlaka dene
kızlar bende musluk suyuyla yıkıyorum ama dtirek duştan değilde kovasına doldurup yıkıyorum akışı sert gelebilir diye
neden kıyafetlerini ütülemiyorsunuz ki ben onu anlamadımCADIARZU ben çoraplarını bile ütülüyorum hala
bu arada gaza geldim ben de kendim yıkamayı denicem. ben gün aşırı yıkıyorum,gün içinde de suya sokuyorum bazen.
hergün yıkarken şampuan kullanıyomusunuz sadece suyla mı yıkıyosunuz kızlar?
ben hergün şampuanlamıyorum...2 gün sadece su 3. gün şampuan kullanıyorum..bu arada dalin şampuan kullanıyorum ama memnun değilim..sebamedi deneyeceğim bakalım
kızlar bebekle eşinizin arasındaki ilişki nasıl?bizde durum,bebeğim gün boyu bende babası gelince ona veriyorum beş dakika dolmadan bu bebek seni istiyor,biraz dolaştır diyorum,yürü oğlum annen seni istemiyor veya sabah uykumu açmaya çalışıyorum biraz bak diyorum,annen uykusuna doymamış seni istemiyor yürü biz gidelim,beş dakika buraya baksam kadınlar kulübüne annen internette doymamış sana bakmak istemiyor ve sürekli şikayet.eşime öyle söyleme diyorum sanki beş yaşında çocuk ne anlıycak diyor .bende birbirimizi kötülersek şu hayatta kimse kendisini sevmiyor zanneder hiç kimseye güvenci kalmaz diyorum.bilmiyorum çocuğun sağlığı için yirmi dört saat elimdemi tutsam.arada nefes almak gerçekten suçmu,yoksa eşim vicdanmı yapıyor dayanamıyacağımı bildiği için ve rahat etmek için.biraz önce bir saat emzirdim,çocuk ağladı başladı seni emzirmek istemiyor,ya ben ne yapmalıyım.
kocişler bazen sinir bozuyor :)
valla ben de utuluyorum herseyini :) corap giymiyoruz zaten artik...
cunku 30 derecede yikaniyor, bari utuleyeyim diyorum.
kızlar az önce kızımı soydum kucağıma aldım banyoda ılık su döktüm bolca rahatladı yavrum çok hoşuna gitti :)) hep akşamları eşimle yıkıyorduk eşim sakın kendi kendine yıkama elinden kayar diyo bende sabunlamadım sadece suya soktum korktum hakkaten. siz yalnız yıkıyormusunuz kuzuzlarınızı
biz çok terliyoruz d vitamnini direk ağza dökemyorz emerken rezene içerken yok altını yağlym da gazı rahat çıksıon kantarondu zeytinyağıydı derken kokuyoruz bile iki kere şampuanlansak bile olurbu arada gaza geldim ben de kendim yıkamayı denicem. ben gün aşırı yıkıyorum,gün içinde de suya sokuyorum bazen.
hergün yıkarken şampuan kullanıyomusunuz sadece suyla mı yıkıyosunuz kızlar?
baba olmAnın fiziksel olarark ne kadadr kolay olduğunun farkınd değiller o yüzden kolay geliyor onlara durumumuz daha fazla tardım iste daha tahmn ettğnin yarsna gelmerden pes eder nasıl istemyomuymuşum ben bunn kaç katını yapyorum insan yoruluyor dekızlar bebekle eşinizin arasındaki ilişki nasıl?bizde durum,bebeğim gün boyu bende babası gelince ona veriyorum beş dakika dolmadan bu bebek seni istiyor,biraz dolaştır diyorum,yürü oğlum annen seni istemiyor veya sabah uykumu açmaya çalışıyorum biraz bak diyorum,annen uykusuna doymamış seni istemiyor yürü biz gidelim,beş dakika buraya baksam kadınlar kulübüne annen internette doymamış sana bakmak istemiyor ve sürekli şikayet.eşime öyle söyleme diyorum sanki beş yaşında çocuk ne anlıycak diyor .bende birbirimizi kötülersek şu hayatta kimse kendisini sevmiyor zanneder hiç kimseye güvenci kalmaz diyorum.bilmiyorum çocuğun sağlığı için yirmi dört saat elimdemi tutsam.arada nefes almak gerçekten suçmu,yoksa eşim vicdanmı yapıyor dayanamıyacağımı bildiği için ve rahat etmek için.biraz önce bir saat emzirdim,çocuk ağladı başladı seni emzirmek istemiyor,ya ben ne yapmalıyım.
kızım ıkı gundur dönmeye bşladı önce kollarıı yana atıyor sonrada bacaklarını erkenmi sizin bebekler dönmeye başladımı?
ben ütülemiyorum ,güneş ışığında gündüz kuruduğu için mikrop kalmaz diye düşünüyorum,sadece ilk ay ütüledim...ütülesemmi acaba???gerçi hemşire bir tanıdığım gerek yok açık havada gün ışığında kuruması yeterli demişti...bebekler zaten evde ne kiri mikrobu olabilir demişlerdi.
slm kızlar sanırım kabızlık sorununuz var genelde
benim kızım da her bezine kaka yapıo bu seferde poposu çatladı ve her gaz çıkarmasında çığlıkla çıkarıyo,:S
bu arada bende musluk suyuyla yıkıom kızımı çamaşırlarınıda ütülüyorum ama çok kusuyo bazen yetiştiremiyorum ütüleyemiyom,
öle büyüolar işte :S zor yaa
bide haftaya tatil planımız var ben diom bunun la nasıl gidicem ya durmassa zehir olur bana :
giden varmı aranızda ?
kaydirigubbakcemile5
aynı dert bendede var herşeye muhalefet edıyor benım eşim canı sıkıldı kalk gezdır sen al dıyorum gel kızım annen senı ıstemıyo ben de susuyosun sen ben seni daha ıyı susturuyorum yok şöyle tut bak böle ağlamıyo felan daha bır çok şey 24 saat ayakta çocu tutsam şikayet emesem yerıne koy demez neden bole oldu anmnlamadım sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?