2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı dert bende de var yalnızlık çok zor valla

kızlar bide bişey sorucam korunma durumunu ne yaptınız?? doktor banada dedi spiral die ama ben kabul etmedim korktum spiralden. korunma olayını eşime verdim zemuszemus

ay aynen canım ya benım kayınvalıdede oyle dıo hep bunaldım dıyorum ooooo ne var sımdı dıo ne rahatsın sen dıo sınır oluyorum hıcde yardım etmıyo sınır:)

ay ne kadar kolay geliyor insanlara yaaa hepimizin aslında evde 2 çocuğu var eşim çocuktan farksız bir yandan ona yetişiyorum bi yandan duru poffff. bazen eşimin gömleğini unuttupum oluyormafoldumben evi topla yemek yap lmaz:

canım böyle şeyler düşünme derim,benim ablam yada abim olmadı ama kardeşlerim var,evet hayatta herşeyim tam olmadı ama olsun,onlar hep maddi şeyler, onların yerine kardeşlerim var ve ben onları çok seviyorum.şimdi aklıma ne geldi ,ilkokul birinci sınıfa başladım herkesin abisi ablası var,kavga edince onlar abisini ablasını çağırıyordu ve onlar koruyordu kardeşlerini bende hep yanımda abim yada ablam olsun onlar gibi beni korusun derdim.hatta bu nedenle 5 yaşındaki kardeşimi anasınıfına kendim yazdırmıştım 2. sınıfa geçtiğimde.
eğer herşey tam olsun diye bakarsak şu hayatta insanlar çocuk bile yapmazdı,kendime şunu alırdım, bunu alırdım diye.
ben 2. çocuk meselesini doğumun zorluğu nedeniyle korktuğumdan askıya aldım,lakin bebeğimin kardeşi olsun isterim.

kızlar bende 2.çocuğu sonra düşünenlerdenim çok yoruldum çünkü memleketteyim dğündü kalabalıktı misafirdi sıcaktı derken psikolojim bozuldu evine gidince düzelmezsem bende doktora gitmyi düşünüyorumm kızımda gündüz nadir uyuyo birde milletin lafı sözü heres herşeyi çok biliyo akıldaneler çok etrafımda şükür az kaldı diyorummm ma ilerde 2. çocuğu isterim ama şimdi kızımın eğitimi çok önemli işe başlıcamm onu nasıl bırakcam korkusu var allah sağlıkla sınamasın diyorumm bunada şükür kızımın bu hallerini doya doya yaşamak stiyorum

kızlar bide bişey sorucam korunma durumunu ne yaptınız?? doktor banada dedi spiral die ama ben kabul etmedim korktum spiralden. korunma olayını eşime verdim zemuszemus

ben doktora kontrole gitmiştim..o sırada korunma mevzuusunuda konuştuk...spirali önerdi..istersen takıvereyim dedi e hadi takıverin ozaman dedim...taktırdık yani spiral:)
ama taktıracaksanız mutlaka adetliyken gidin..ben bilmiyordum doktorda bişey demedi taktı baya canım yandı...adetliyken daha az acıyormuş..sinir oldum doktorakötükedihüso

haklısın kardeş dünyanın en güzel şeyi :asigim: küçükken abimle çok kavga ederdim ama şimdi iyiki vardiyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum ortaokulda bana çarptı diye az çocuk dövmedi:1rolleyes::1rolleyes: hayattaki en büyük sırdaşım bir sorunum olduğunda akıl danıştığım hocam iyi ki var benden 16 yaş küçük olan kardeşim de öyle ve bu muhteşem paylaşımı kızımında yaşamasını isterim belkide daha çok küçük oldukları için yaşanılan bu endişeler ...
zaten 2 yıl bebek yasak sonra düşünürüz hem 2012yi de atlatmış olurum o zamanlülülülülülülülülülülülüakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

iyi akşamlar hanımlar
biz cmt kızımla izmire gidiyoruz babanesine
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?

tuğbaaa sendemi kuzum yaaa umarım sende biranönce iyileşirsin. insanın psikolojisi bozulunca kötü oluyor.
öyle canımm hiçbişeye tahammülüm kalmamıştı annem bakışlarımın bile değiştiğini söyledi şimdi biraz daha iyiyim şükürr

iyi akşamlar hanımlar
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?

cnm eski bir hostes olarak bir tavsiye bebeğini emzir sürekli basınç onları çok etkiliyor mutlaka yutkunma hareketi yapmalı yoksa çok ağlar iyi yolculuklar dilerim

iyi akşamlar hanımlar
tatlım ben 7 günlükken taptık hiç korkulacakbişi yok aç bindir emzirirsin kalkerken bide inerken oldu bitti emziği varsa hiç korkma emmiyosada emzik ağzınnda dursun ağzı açık olun canımm

ramazan demişken oruç tutacakmısınız kızlar? bize farz oluyormu :uhm::uhm:

kızlar bende haftaya memlekete uçakla gidecektim,verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,bebeğimle umarım bu süreci çok kolay atlatırız,özellikle insanların bakışına maruz kalmak tedirgin ediyor bebek ağlarken.

cnm eski bir hostes olarak bir tavsiye bebeğini emzir sürekli basınç onları çok etkiliyor mutlaka yutkunma hareketi yapmalı yoksa çok ağlar iyi yolculuklar dilerim

tatlım ben 7 günlükken taptık hiç korkulacakbişi yok aç bindir emzirirsin kalkerken bide inerken oldu bitti emziği varsa hiç korkma emmiyosada emzik ağzınnda dursun ağzı açık olun canımm

sağolun kızlaropuyorumnanaktan emziricem inşallah..emzikte almıyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…