ay aynen canım ya benım kayınvalıdede oyle dıo hep bunaldım dıyorum ooooo ne var sımdı dıo ne rahatsın sen dıo sınır oluyorum hıcde yardım etmıyo sınır:)
ya belkide çok yalnız kalıyorum ondan başladı bu korkular bende ee annelik içgdüleride var bi yandan tabi. bütün gün çocukla yalnızım bilmiyorumkismile çevremdede yokki bi arkadaşım çalışmayan onla görüşeyim ama yokk. varmı bana yakın olan buralardaaaa istanbul ataşehir civarındaaopuyorumnanaktan
ay aynen canım ya benım kayınvalıdede oyle dıo hep bunaldım dıyorum ooooo ne var sımdı dıo ne rahatsın sen dıo sınır oluyorum hıcde yardım etmıyo sınır:)
cocuk gercekten cok zor maddı manevı.suan bıle tek cocugun oyle cok masrafı varkı.2.cı olunca bu cocuktan kısıp ıkısıne paylastırmak zorunda olacagız.bu benı uzuyo cunku her ıkısınede cok ıyı sartlar en ıyı okullar en ıyı ımkanlar sunmak zor.ama tek olursa daha ıyı sartlarda buyutebılırım.
ben cok ıyı hatırlıyorum ılkokula gıderken ablam ortaokula kardesımde ılkokula gıdıyodu 3 kardestık ben bı pastel boya ıstemıstım bılırsınız su cantalı olanlardan ama o hıcbı zaman bana alınamadı cunku 3 tane alınması gerekıyodu.hep ıcımde kalmıstır o pastel boyakızım boyle seyler yasasın ıstemıyoruuuuuum
benim ki ikizi bastırır valla allah bi ses vermiş ibrahim tatlıses mübarek :teytey:[/QUO
ayy çok güldürdün beni ya akşam akşam..allahta sizi güldürsün canım..öpüyorum küçük iboyu:)
kızlar bide bişey sorucam korunma durumunu ne yaptınız?? doktor banada dedi spiral die ama ben kabul etmedim korktum spiralden. korunma olayını eşime verdim zemuszemus
canım böyle şeyler düşünme derim,benim ablam yada abim olmadı ama kardeşlerim var,evet hayatta herşeyim tam olmadı ama olsun,onlar hep maddi şeyler, onların yerine kardeşlerim var ve ben onları çok seviyorum.şimdi aklıma ne geldi ,ilkokul birinci sınıfa başladım herkesin abisi ablası var,kavga edince onlar abisini ablasını çağırıyordu ve onlar koruyordu kardeşlerini bende hep yanımda abim yada ablam olsun onlar gibi beni korusun derdim.hatta bu nedenle 5 yaşındaki kardeşimi anasınıfına kendim yazdırmıştım 2. sınıfa geçtiğimde.
eğer herşey tam olsun diye bakarsak şu hayatta insanlar çocuk bile yapmazdı,kendime şunu alırdım, bunu alırdım diye.
ben 2. çocuk meselesini doğumun zorluğu nedeniyle korktuğumdan askıya aldım,lakin bebeğimin kardeşi olsun isterim.
öyle canımm hiçbişeye tahammülüm kalmamıştı annem bakışlarımın bile değiştiğini söyledi şimdi biraz daha iyiyim şükürrtuğbaaa sendemi kuzum yaaa umarım sende biranönce iyileşirsin. insanın psikolojisi bozulunca kötü oluyor.
iyi akşamlar hanımlar
biz cmt kızımla izmire gidiyoruz babanesine
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?
tatlım ben 7 günlükken taptık hiç korkulacakbişi yok aç bindir emzirirsin kalkerken bide inerken oldu bitti emziği varsa hiç korkma emmiyosada emzik ağzınnda dursun ağzı açık olun canımmiyi akşamlar hanımlar
biz cmt kızımla izmire gidiyoruz babanesine
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?
ya evet birde sıcaklar bi yandan ter akıo resmen hareket bile etmek istemiyorum. ramazanda geliyor ne yapıcaz bilmemeyvahedigeldismile çocuğa bakmaya bi kadın lazım bencede. ya ikiz olanlara Allah sabır versin gerçekten 1 taneye zor bakıyoruz yahuueyvahedigeldismile
cnm eski bir hostes olarak bir tavsiye bebeğini emzir sürekli basınç onları çok etkiliyor mutlaka yutkunma hareketi yapmalı yoksa çok ağlar iyi yolculuklar dilerim
tatlım ben 7 günlükken taptık hiç korkulacakbişi yok aç bindir emzirirsin kalkerken bide inerken oldu bitti emziği varsa hiç korkma emmiyosada emzik ağzınnda dursun ağzı açık olun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?