2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tutamıcam bu sene kızlarr günler çok uzun ve bebişler çok küçükk

zaten en sinir durum o..bebek ağlayınca herkes bi yorum yapıyo..altımı kirli karnı mı aç bilmem ne..o kadarını bizlerde düşünebiliriz heralde anneyiz sonuçta..o yüzden etrafa kulaklarını kapat canım..senin sakin olman çok önemli..bebek bu ağlayabilir ama sende stres sıkıntı yaparsan daha hiç susturamazsın bebeği...şimdiden iyi yolcuyluklar..

teşekkür ederim canım, sözlerin güç verdi bana:1rolleyes:

Selam kizlar Ben geldim bebisim uyudu kocamin bilgisayarindan giriyom AMA turkce karakter yok biraz komik oluyo idare edin .....ramazanda oruc cook zor ya Sabah kahvalti etmesem sutum azaliyo oruc tutsam gider heraldebilmiyorumkismile

kesinlikle CHRYSAMED ilcı tavsiye edrim,%99 u su ve hiçbir zararı yok,bebek varkende sıkabilirsin...
canım bende aynıyım,bizim kendi işimiz var eşimle beraber çalışıyordum ama inanılmaz yoğundım şimdi evde olunca ve tüm herkes çalışınca sıkılıyorum...
kızlar biraz büyüsede alışverişe felan gitsek ,

iyi akşamlar hanımlar
biz cmt kızımla izmire gidiyoruz babanesine
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?
emzir canım özellikle inerken,inerken basınç farkını çok daha fazla hissediyorsun

bizde banyo yaptık ama uyuandı kkakasını yapamıyo yine zeytinyağlı pamuk yaptım anca çıktı uyutmaya çalışım yine

valla eşimde istemiyordu,maddi olanaklar yüzünden,devlet okullarının çivisi çıktı,3yaşında kreşe başlasın istiyoruz,kısmetse kolejde okusun istiyoruz,bütçemiz ancak tekiyle başa çıkabilir

kızım her akşam 8 buçukta yıkanıp 9 da uyurdu...7de kakasını yaptı diye yıkayayım poposunu dedim..duşun altına sokunca galiba onu banyo yaptı saydı gece uykusuna geçtiaz önce uyandırdım şimdide cin gibi..napcaz bakalım bu gece:)

kızlar yaa oğlum dün akşamdan beri emdikten sonra kusuyo öyle böyle diil bayağı çıkarıyo peynirimside diil doğrudan sütü çıkarıyo su gibi yaa....kaç kere emzirdiysem hep kustu sizinkilere de oldumu hiçbi huzursuzluğu yok gece emzirirken kusmadı gündüz kustu hepmafoldumben

allah allah geçmiş olsun ,bi baktır istersen belki midesini falan üşütmüştür bilemedim şimdi iyi geceler

allah allah geçmiş olsun ,bi baktır istersen belki midesini falan üşütmüştür bilemedim şimdi iyi geceler

teşekkürler keşke bugün gitseydim doktora yarın da pazar :sinifsinif::sinifsinif: her emzirmede bu sefer kusucakmı derken akşam oldu hepte kustu en sonunda uyumak üzereyken sütümü sağıp biberonla içirdim içerken uyudu da kusmadı nerden çıktı bu kusma yaa zaten kilo alamadık bu ay doktor takibindeyiz off off:sinifsinif::sinifsinif:

ay evet yaaaa dimi büyüseler de arkadaş olsalar bizebayanssulusmile
evet dışarı çıkmak lazım dediğin gibi
hahahahah süpermişdelikafaduldendelikafadulden

cnm yaaa senin yediğin bişeyi beğenmeyip çıkarıo olabilirmi acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…