ramazan demişken oruç tutacakmısınız kızlar? bize farz oluyormu :uhm::uhm:
kızlar bende haftaya memlekete uçakla gidecektim,verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,bebeğimle umarım bu süreci çok kolay atlatırız,özellikle insanların bakışına maruz kalmak tedirgin ediyor bebek ağlarken.
zaten en sinir durum o..bebek ağlayınca herkes bi yorum yapıyo..altımı kirli karnı mı aç bilmem ne..o kadarını bizlerde düşünebiliriz heralde anneyiz sonuçta..o yüzden etrafa kulaklarını kapat canım..senin sakin olman çok önemli..bebek bu ağlayabilir ama sende stres sıkıntı yaparsan daha hiç susturamazsın bebeği...şimdiden iyi yolcuyluklar..
kesinlikle CHRYSAMED ilcı tavsiye edrim,%99 u su ve hiçbir zararı yok,bebek varkende sıkabilirsin...kızlar bebeklerinize sinek kovucu tarzında ne kullanıyorsunuz??
ben annemlerdeyim ve tablete rağmen durunun başından 4 tane yemiş pis sinekler malum kuşadası inanılmaz sıcak bugünlerde ve akşam dışarı çıkacağız ve gideceğimiz yerde muhtemelen çok fazla sinek olacak bitkisel sinek kovucu varmı bildiğiniz?????
canım bende aynıyım,bizim kendi işimiz var eşimle beraber çalışıyordum ama inanılmaz yoğundım şimdi evde olunca ve tüm herkes çalışınca sıkılıyorum...ya belkide çok yalnız kalıyorum ondan başladı bu korkular bende ee annelik içgdüleride var bi yandan tabi. bütün gün çocukla yalnızım bilmiyorumkismile çevremdede yokki bi arkadaşım çalışmayan onla görüşeyim ama yokk. varmı bana yakın olan buralardaaaa istanbul ataşehir civarındaaopuyorumnanaktan
emzir canım özellikle inerken,inerken basınç farkını çok daha fazla hissediyorsuniyi akşamlar hanımlar
biz cmt kızımla izmire gidiyoruz babanesine
uçakla yolculuk edicemiz için biraz telaşlıyım beni bu konuda yatıştıracak olan varmı?
valla eşimde istemiyordu,maddi olanaklar yüzünden,devlet okullarının çivisi çıktı,3yaşında kreşe başlasın istiyoruz,kısmetse kolejde okusun istiyoruz,bütçemiz ancak tekiyle başa çıkabilirselam kızlar ya ben 2. cocugu ıstemıyorum ama esım ıstıyo.tek cocuk ısteyenler eslerını nasıl ıkna ettıler yada eslerının ıstememe sebeplerı neler bende esımı ıkna etmem gerek bu kunuda gercekten cok kararlıyım ben 2.yı ıstemıyorum
bunu yaşanlardan birisi de benim galibaakannehirmafoldumben duruyla ilgili gelecek kaygısı yaşamanın yanı sıra dünya ile ilgili de kaygılar yaşamaya başladım duru benim yaşıma gelebilecek mi , temiz denize girebilecek mi , piknik yapabilecek mi gibi ve önceden savsata olarak gördüğüm 2012 yalanı benim psikolojimi bozmaya başladı duru 4 yaşna geldiğinde tarzında cümleler kurulduğunda acaba gelebilcek mi ? gibi saçma sapan düşünceler sarıyor beynimimafoldumbenmafoldumben
bir çeşit anksiyete bozukluğu mu oluşmaya başladı acaba bende bilmiyorum biraz da bu korkular yüzünden 2. çocuğa uzak bakıyorum eyvahedigeldismile ve sürekli dua ediyorum kızım da en azından bizim yaşadıklarımızı yaşabilsin gençliğin heyecanını, denize girmenin keyfini, ormanın mis gibi kokusunu içine çeke çeke yürümenin zevkini hatta aşk acısı çekebilecek yaşa gelsin:2: ne bileyim büyüdüğünü görmek istiyorum acaba kafayı mı yiyorumbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum,aynılarını bende yaşıyorum,bütün gün evde yanız kalınca normal bunlar,sana tavsiyem haber dinleme :) o zaman daha da artıyor kaygılarım,eşim 5dakika gecikse 10kez arıyorum
dediğim gibi yalnızlıktan,bolca dışarı çıkın gezin,ben öyle yapıyorum artık,dışarı çıkınca geçiyorya belkide çok yalnız kalıyorum ondan başladı bu korkular bende ee annelik içgdüleride var bi yandan tabi. bütün gün çocukla yalnızım bilmiyorumkismile çevremdede yokki bi arkadaşım çalışmayan onla görüşeyim ama yokk. varmı bana yakın olan buralardaaaa istanbul ataşehir civarındaaopuyorumnanaktan
:)bizde de 2çocuk varay ne kadar kolay geliyor insanlara yaaa hepimizin aslında evde 2 çocuğu var eşim çocuktan farksız bir yandan ona yetişiyorum bi yandan duru poffff. bazen eşimin gömleğini unuttupum oluyormafoldumben evi topla yemek yaplmaz:
2.çocuk istememezi bencil bulanlar olmuş,kesinlikle ben çocuğa bakmak zor olduğundan düşünmüyor değilim,hatta 2çocuk 1den daha kolay büyür,çocuk çoçuğu büyütür,ablamın çocuğu annem tatildeyken bende kaldı,1.5 yaşında hiç zorlanmadım,sürekli bebekle ilgileniyor zaten,ayrıca bebeğin kardeşi varsa onla oynuyor,sen daha fazla zaman kazanıyorsun,benim sıkıntım tamamen maddi,çocuğumun elimden geldiğince eksik kalmadan büyümesini istiyorum,varıda yokuda bilsin ama eğitim vs konularda yetemezsem çok kötü olur,allah oğluma ömür gün versin,olmuyanlara da evlat nasip etsin
kızlar yaa oğlum dün akşamdan beri emdikten sonra kusuyo öyle böyle diil bayağı çıkarıyo peynirimside diil doğrudan sütü çıkarıyo su gibi yaa....kaç kere emzirdiysem hep kustu sizinkilere de oldumu hiçbi huzursuzluğu yok gece emzirirken kusmadı gündüz kustu hepmafoldumben
allah allah geçmiş olsun ,bi baktır istersen belki midesini falan üşütmüştür bilemedim şimdi iyi geceler
ay evet yaaaa dimi büyüseler de arkadaş olsalar bizebayanssulusmilekesinlikle CHRYSAMED ilcı tavsiye edrim,%99 u su ve hiçbir zararı yok,bebek varkende sıkabilirsin...
canım bende aynıyım,bizim kendi işimiz var eşimle beraber çalışıyordum ama inanılmaz yoğundım şimdi evde olunca ve tüm herkes çalışınca sıkılıyorum...
kızlar biraz büyüsede alışverişe felan gitsek ,
evet dışarı çıkmak lazım dediğin gibivalla eşimde istemiyordu,maddi olanaklar yüzünden,devlet okullarının çivisi çıktı,3yaşında kreşe başlasın istiyoruz,kısmetse kolejde okusun istiyoruz,bütçemiz ancak tekiyle başa çıkabilir
[QUOTE [/QUOTE
dediğim gibi yalnızlıktan,bolca dışarı çıkın gezin,ben öyle yapıyorum artık,dışarı çıkınca geçiyor
:)bizde de 2çocuk var
2.çocuk istememezi bencil bulanlar olmuş,kesinlikle ben çocuğa bakmak zor olduğundan düşünmüyor değilim,hatta 2çocuk 1den daha kolay büyür,çocuk çoçuğu büyütür,ablamın çocuğu annem tatildeyken bende kaldı,1.5 yaşında hiç zorlanmadım,sürekli bebekle ilgileniyor zaten,ayrıca bebeğin kardeşi varsa onla oynuyor,sen daha fazla zaman kazanıyorsun,benim sıkıntım tamamen maddi,çocuğumun elimden geldiğince eksik kalmadan büyümesini istiyorum,varıda yokuda bilsin ama eğitim vs konularda yetemezsem çok kötü olur,allah oğluma ömür gün versin,olmuyanlara da evlat nasip etsin
hahahahah süpermişdelikafaduldendelikafaduldenkızım her akşam 8 buçukta yıkanıp 9 da uyurdu...7de kakasını yaptı diye yıkayayım poposunu dedim..duşun altına sokunca galiba onu banyo yaptı saydı gece uykusuna geçtiaz önce uyandırdım şimdide cin gibi..napcaz bakalım bu gece:)
kızlar yaa oğlum dün akşamdan beri emdikten sonra kusuyo öyle böyle diil bayağı çıkarıyo peynirimside diil doğrudan sütü çıkarıyo su gibi yaa....kaç kere emzirdiysem hep kustu sizinkilere de oldumu hiçbi huzursuzluğu yok gece emzirirken kusmadı gündüz kustu hepmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?