2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa

Hepsi biaraya geld uyanikken kusuyo uyurken tekme savuruyoo sag lam bi doctor bulmam lazim. Psikologa da gitcem bu bebis yuzunden bisey olucam diye kendimi gere gere sinir kupu oldum

noluyo yaw ne psikoloğu nee diyosunuz, ömür kuzum bebek bu böyle böyle büyüycekler işte

Dagitti bizi bu bebisler ....ya ben devamli kotu bisey olucak diye geriliyorum kotumser oldum babasiyla egleniyoken goruyorum ya babasi kalirsa babasi guzel gunlerini goremezse diyorum yada bier yasinda sunu yapcaz diye soylerken ay biryasini goremezsem yada on a bisey ours diyorum siyirdim kisaca....

al bendende okadarrr:gitme: bunları düşünmekten psikolojim bozuldu(

Evde kapali kalmaya alisik degiliz ya ya uyurken yuzunu gorebilcegim sekilde yatirdim gozumu acinca yuzunu gormeliyim nefesini seyrediyom yaa cok fenayim kotu seyleri caariyom yin hamileligimdeki gibi....

ama böyle yaparsan hiç bi şeyin tadını çıkaramazsın ki, bu korkuların sonu yok ki, sen anı yaşa doyasıya öp kokla, ne günler yaşadın, Allah a şükür bebeğini aldın kucağına, maşallah, bi derdi sıkıntısı yok, ne diye kendine zorla dert çıkarıyosun, bu günlerin kıymetini bil canım benim ya, en güzel zamanlar bunlar olumunekankayizsmile

yaa biz niye böle olduk ömürrrbilmiyorumkismile psikoloğa gidelim en azından iyi olur

yok yok valla siz dert arıyosunuz kendinize, heeeeeeeeeeeeeyyy kendinize gelin, sana noluyo gamze yaa, duru tükrüğüyle baloncuk yapmıyomu artık ona mı üzülüyosun cicim :tomato:

Ya hep dua ediyorum halime sukrediyom AMA bu Kafa vary bu Kafa ici hep endise halinde iyi bisey gorse kafamda hemen kotu olasiliklarim var...gidiyoz gamzeeee hemde acil bu sali isim var car samba persembe he men gidiyoz valla da biila da cook bunaldim yaa

yok yok valla siz dert arıyosunuz kendinize, heeeeeeeeeeeeeyyy kendinize gelin, sana noluyo gamze yaa, duru tükrüğüyle baloncuk yapmıyomu artık ona mı üzülüyosun cicim :tomato:

hülü gelecek kaygısı yaşıyorum tatlım duruyla ilgili o yüzden bide bütün gün yalnızım evde kuruyorum sürekli :gitme: bozdum psikolojiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…