2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bende çok bunaldım(( beraber gidelim ömürrr alalım minnoşlarıdaa

dertsiz başınıza dertmi arıyosunuz yani anlamadım valla, millet nelerle uğraşıyor bakmıyor musunuz hiç etrafınıza? bu bebekler ne kadar büyük bi nimet, ne büyük bi nimetle ödüllendirilmişiz, sıkıntı yapılacak bişey mi, evli mutlu çocuklu gamze hanıma noldu yav

hahahh kız hala evl mutlu çocukluyum da bu kafa kuruyoooo hülüüüü:hulya:

Haklisin canim yaa AMA diyom ya bu kafa dinlemiyo beni :$ duzelceez insallah alisamadik canim ya bide yas ilerleyince de beyin dahs cook yipraniyo herald simdiki aklimda olsa on sene once evlenir dogururdum

iyi hadi siz buluşun bende çatlıyim, gidiyorum ben uykum var size kuruntusuz geceler :dilcikar:

Oyyy sat uc olmus yarim sate uyanir benimki emmeye yarin devam edelim online terapiye gamzeeee ariyom oburgun seni had sekerler iyi geceler optum ikinizide

gunaydin kizlarr :)
biz bugun oglani babanesine birakip sinemaya gidecegiz :)

hadi yaa...sağıp mı bırakacaksın sütünü?ne güzel..iyi eğlenceler size canım..

kızım bu gece 2 saatte bir uyandı...geceleri sadece 2 kez kalkardı dün sapıttı..gündüzleride 2 saatte bir emiyor..bugün itibarıyla 3 saatte bir emzirmeye karar verdim..bakalım başarılı olabilecek miyimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…