Ya hep dua ediyorum halime sukrediyom AMA bu Kafa vary bu Kafa ici hep endise halinde iyi bisey gorse kafamda hemen kotu olasiliklarim var...gidiyoz gamzeeee hemde acil bu sali isim var car samba persembe he men gidiyoz valla da biila da cook bunaldim yaa
Hehe benim oglanin baloncuklu haling koydum salyalar akiyooo toplayamiyooo kusuyooo iyce pasakli olduk bu aralar :))))))
aynen bende çok bunaldım(( beraber gidelim ömürrr alalım minnoşlarıdaa
dertsiz başınıza dertmi arıyosunuz yani anlamadım valla, millet nelerle uğraşıyor bakmıyor musunuz hiç etrafınıza? bu bebekler ne kadar büyük bi nimet, ne büyük bi nimetle ödüllendirilmişiz, sıkıntı yapılacak bişey mi, evli mutlu çocuklu gamze hanıma noldu yav
Tamam valla gidiyoz bulusunca alisverise gidelim gezelim doktora gerek bile kalmayabilir evde bunaldik kafamizda dagilir
dertsiz başınıza dertmi arıyosunuz yani anlamadım valla, millet nelerle uğraşıyor bakmıyor musunuz hiç etrafınıza? bu bebekler ne kadar büyük bi nimet, ne büyük bi nimetle ödüllendirilmişiz, sıkıntı yapılacak bişey mi, evli mutlu çocuklu gamze hanıma noldu yav
iyi hadi siz buluşun bende çatlıyim, gidiyorum ben uykum var size kuruntusuz geceler :dilcikar:
Oyyy sat uc olmus yarim sate uyanir benimki emmeye yarin devam edelim online terapiye gamzeeee ariyom oburgun seni had sekerler iyi geceler optum ikinizide
ayyyyyyyyy çok mutluyum ya oğluşum döndü bugün ,sırt üstüydü yatıyodu baktım tvye doğru dönmüş :)))
olleyyyyy masallah ona :))) biz de donuyoruz 10 gundur
gunaydin kizlarr :)
biz bugun oglani babanesine birakip sinemaya gidecegiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?