2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arada düzensizlikler olabilir ,benim oğlumda bu ara gece çok kalkmaya başladı

Uyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa

bunu benimki de zaman zaman yapıyor, eller yumruk atar gibi ayaklar tekme atar gibi sürekli hareket halinde uyurken...

SELİN, malt içeceği kullandığını söylemiştin ya canım, nereden alıyorsun? ben bütün büyük marketlere baktım bulamadım da...

oohhh ohhh maşallah ,bu arada iyi eğlenceler size

tesekkurler kizlar :))
evet sagip sut birakacagim canim, zaten babanemizde buzlukta yedek de var biraz idare eder :)
ben de 3 saatlik emzirme yapiyorum genelde artik ama, havanin sicak oldugunu unutma canim, susamis olabilir sIk sIk istiyorsa, ben emziriyorum oyle hissedersem.

merhaba, biz de bugün öğleden sonra sarp la denize gideceğiz :))

iyi eglenceler :) biz bu sene deniz tatiline gitmiyoruz, kendimi begenmiyorum
gerci 15 kg gitti kaldi 6 kg ama, ne bileyim ya sanki 6 degil 16 uzerimdeki hala anlamadim gitti

size de iyi eğlenceler :) bende 7 kilo var ve kendimi hiiiçç beğenmiyorum hayatımda hiç mayo giymemiştim aldım bir tane mecburen, karnımı gizlemek için de sarp ı kullanıyorum :))))

aynı dert bende de var bi girip çıkıyom elbisemle oturuyorum ((( 7 kilo var benimde

günaydın kızlar, bişe sorucam kilolar az kaldı ama , çatlaklar ne almede benım en çok canımı onlar sıkıyo madacassol aldım ama bi işe yaramadı kırmızı kırmızı duruyolar:S

günaydın kızlar, bişe sorucam kilolar az kaldı ama , çatlaklar ne almede benım en çok canımı onlar sıkıyo madacassol aldım ama bi işe yaramadı kırmızı kırmızı duruyolar:S

ben dun farkettim baya acilmis renkleri, belli belirsiz gibiler, biraz daha zaman ver ben senden 3 hafta kadar once dogum yapmisim sanirim. seninkiler de acilir

SELİN, malt içeceği kullandığını söylemiştin ya canım, nereden alıyorsun? ben bütün büyük marketlere baktım bulamadım da...

ben bir ara maltana almıştım..ülkerin işe yarıyor...tansaş ve migroslarda vardı..ananaslısı güzel.armutlusu değil:))

bizde banyo yaptık ama uyuandı kkakasını yapamıyo yine zeytinyağlı pamuk yaptım anca çıktı uyutmaya çalışım yine

bende yapıyorum bu pamuk olayını bazen işe yarıyor ama bazen de yaramıyo keramet zeytinyağlı pamukta mı çözemedimbilmiyorumkismile

Uyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa
ömür tatlım bizimki de uyurken ayaklarını bacaklarını savuruyo yumruklar atıyo ıkınmaları var, ben dayanamıyorum öyle görünce omzuma alıyorum bazen 10dk bazen 30dk gezdiriyroum kakasını yapıyo raatlıyo sonra tekrar uyutuyorum.yani bizimkinin derdi gaz yada kaka yapamamaymış
kusma bizde de oldu 1-2 gün sürdü.
nezle olmuştu,balgam vardı boğazında öyle kusuyordu. 1hafta kadar sürdü nezlesi şimdi iyiyiz çok şükür.
gunaydin kizlarr :)
biz bugun oglani babanesine birakip sinemaya gidecegiz :)
maş. canım ya daha hiç birine bırakmadım ben bizim paşayı, sanki bensiz yapamaz ,bensiz bişey olur ( ALlah korusun) gibi geliyo :sinifsinif: ama gerçekten sinema vb gibi bişeylere ihtiyacım var!!.. çalışma hayatından sonra evde böle oturunca bunalıyo insankaydirigubbakcemile iyi eğlenceler sizeopuyorumnanaktan

bende de 6 kg var nasıl gidecek kilolar bilmiyom bu doğumdan kalan ama ben 10 kilo vermek istiyom....herkese günaydın bu arada...kendimi bakımsız hissediyom...zaten öyleyim de:)

toys r us tan geçen gün oyun halısı aldık fisher price ın taklidi bi ürün çıkarmışlar 30tlye aldık:) şimdilik sevdi oğlum 20-30 dk dayanıyo içinde. kucakta sürekli gezdirmektense ona koyuyorum da dinleniyorum biraz...
bir de dönence almayı düşünüyorum çok para vermek istemiyorum buna daaklinialirimsmile

tesekkurler canim, ben daha can 1 haftalikken mecbur birakmaya basladim dis tedavisi icin. baslarda ayni dedigin gibi hissediyordum ama oyle oyle alistim. kendimiz icin birseyler yapmaya ihtiyacimiz var yoksa moralsiz olursak bebege faydamiz olmaz bence..
kisa zamanda sen de birseyler yap esinle basbasa

bende de 6 kg var nasıl gidecek kilolar bilmiyom bu doğumdan kalan ama ben 10 kilo vermek istiyom....herkese günaydın bu arada...kendimi bakımsız hissediyom...zaten öyleyim de:)

bende de 6 kilo var ama bende 10 vermeyi planlıyorum ek gıdalara geçsek yavaş yavaş başlarım rejime diye düşünüyorum..

ömürcüm benim kızda uyanma üzeri savuruyo bacakları sonra uyanıyoo geçmiş olsun kussmuk içinde
pankek ne güzell benkızımı bırakamam kimseye geliyoo kpssye girerken bile gözyaşlarıyla ayrıldımm bu yüzden şimdi bunalımdayım ama keyfimizede bakmamız lazım aslında iiyi eğlenceler sana
ben çok kilo almamıştım doğumdan sonra gitmişti zaten ama süt olsun diye yemektwen biraz aldımm biraz göbek var oka
tuba benim kızda popoyu çeviriyo ama dönemedi hala takipteyim ama allah korusun senin oğluşunada ömaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…