hadi yaa...sağıp mı bırakacaksın sütünü?ne güzel..iyi eğlenceler size canım..
kızım bu gece 2 saatte bir uyandı...geceleri sadece 2 kez kalkardı dün sapıttı..gündüzleride 2 saatte bir emiyor..bugün itibarıyla 3 saatte bir emzirmeye karar verdim..bakalım başarılı olabilecek miyimbilmiyorumkismile
merhaba, biz de bugün öğleden sonra sarp la denize gideceğiz :))
Uyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa
sizede iyi eğlenceler cnm,biz de hafta içi gidicez denize
iyi eğlenceler canım...dikkat edin kendinize..
oohhh ohhh maşallah ,bu arada iyi eğlenceler size
hadi yaa...sağıp mı bırakacaksın sütünü?ne güzel..iyi eğlenceler size canım..
kızım bu gece 2 saatte bir uyandı...geceleri sadece 2 kez kalkardı dün sapıttı..gündüzleride 2 saatte bir emiyor..bugün itibarıyla 3 saatte bir emzirmeye karar verdim..bakalım başarılı olabilecek miyimbilmiyorumkismile
tesekkurler kizlar :))
evet sagip sut birakacagim canim, zaten babanemizde buzlukta yedek de var biraz idare eder :)
ben de 3 saatlik emzirme yapiyorum genelde artik ama, havanin sicak oldugunu unutma canim, susamis olabilir sIk sIk istiyorsa, ben emziriyorum oyle hissedersem.
iyi eglenceler :) biz bu sene deniz tatiline gitmiyoruz, kendimi begenmiyorum
gerci 15 kg gitti kaldi 6 kg ama, ne bileyim ya sanki 6 degil 16 uzerimdeki hala anlamadim gitti
tesekkurler kizlar :))
evet sagip sut birakacagim canim, zaten babanemizde buzlukta yedek de var biraz idare eder :)
ben de 3 saatlik emzirme yapiyorum genelde artik ama, havanin sicak oldugunu unutma canim, susamis olabilir sIk sIk istiyorsa, ben emziriyorum oyle hissedersem.
iyi eglenceler :) biz bu sene deniz tatiline gitmiyoruz, kendimi begenmiyorum
gerci 15 kg gitti kaldi 6 kg ama, ne bileyim ya sanki 6 degil 16 uzerimdeki hala anlamadim gitti
günaydın kızlar, bişe sorucam kilolar az kaldı ama , çatlaklar ne almede benım en çok canımı onlar sıkıyo madacassol aldım ama bi işe yaramadı kırmızı kırmızı duruyolar:S
SELİN, malt içeceği kullandığını söylemiştin ya canım, nereden alıyorsun? ben bütün büyük marketlere baktım bulamadım da...
bizde banyo yaptık ama uyuandı kkakasını yapamıyo yine zeytinyağlı pamuk yaptım anca çıktı uyutmaya çalışım yine
kızlar yaa oğlum dün akşamdan beri emdikten sonra kusuyo öyle böyle diil bayağı çıkarıyo peynirimside diil doğrudan sütü çıkarıyo su gibi yaa....kaç kere emzirdiysem hep kustu sizinkilere de oldumu hiçbi huzursuzluğu yok gece emzirirken kusmadı gündüz kustu hepmafoldumben
ömür tatlım bizimki de uyurken ayaklarını bacaklarını savuruyo yumruklar atıyo ıkınmaları var, ben dayanamıyorum öyle görünce omzuma alıyorum bazen 10dk bazen 30dk gezdiriyroum kakasını yapıyo raatlıyo sonra tekrar uyutuyorum.yani bizimkinin derdi gaz yada kaka yapamamaymışUyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa
maş. canım ya daha hiç birine bırakmadım ben bizim paşayı, sanki bensiz yapamaz ,bensiz bişey olur ( ALlah korusun) gibi geliyo :sinifsinif: ama gerçekten sinema vb gibi bişeylere ihtiyacım var!!.. çalışma hayatından sonra evde böle oturunca bunalıyo insankaydirigubbakcemile iyi eğlenceler sizeopuyorumnanaktangunaydin kizlarr :)
biz bugun oglani babanesine birakip sinemaya gidecegiz :)
bende yapıyorum bu pamuk olayını bazen işe yarıyor ama bazen de yaramıyo keramet zeytinyağlı pamukta mı çözemedimbilmiyorumkismile
ömür tatlım bizimki de uyurken ayaklarını bacaklarını savuruyo yumruklar atıyo ıkınmaları var, ben dayanamıyorum öyle görünce omzuma alıyorum bazen 10dk bazen 30dk gezdiriyroum kakasını yapıyo raatlıyo sonra tekrar uyutuyorum.yani bizimkinin derdi gaz yada kaka yapamamaymış
kusma bizde de oldu 1-2 gün sürdü.
nezle olmuştu,balgam vardı boğazında öyle kusuyordu. 1hafta kadar sürdü nezlesi şimdi iyiyiz çok şükür.
maş. canım ya daha hiç birine bırakmadım ben bizim paşayı, sanki bensiz yapamaz ,bensiz bişey olur ( ALlah korusun) gibi geliyo :sinifsinif: ama gerçekten sinema vb gibi bişeylere ihtiyacım var!!.. çalışma hayatından sonra evde böle oturunca bunalıyo insankaydirigubbakcemile iyi eğlenceler sizeopuyorumnanaktan
bende de 6 kg var nasıl gidecek kilolar bilmiyom bu doğumdan kalan ama ben 10 kilo vermek istiyom....herkese günaydın bu arada...kendimi bakımsız hissediyom...zaten öyleyim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?