bendede o korkuda var ömür seninki yine alışmış benim kız hiç ayrılmadı benden bazen öyle ağlıyoki kokumu hissedince susuyo ancak kanunlarımız değişse ne olur bu süt kokuluların bize çok ihtiyacı var sağlıklımtoğlumlar sağlıkla yetişen bireylerle oluşur anne sevgisiyle inşallah yetebiliriz kuzularımıza benim korkum şu an o kimse beni anlamasadaBen iki haftalikken ise gitmeye baslamistim full gitmedim AMA ara ara gidince alistik ikimizde AMA iste hep onu anlatiyom durmadan sut sagiyom aklimda hep beyazit var ne zormus annelik calismamayi bile dusundum AMA emeklerime yazik olur diye vazgectim bide senelerdir disardayim eve oturunca bunalima girdim bebisime de olumsuz etki yapmasin diye calisicam napiim onu ilerde suclamamak icin yani.....
tugbacim gokcenin aldigi yere ulasabilsen yada nette varmiya acaba otuz liraymis bide cook uykusuzum basin agriyo yaa uyurken kusar diye uyumadim hic noolcak bu kusmuk isi yaa sabir sabir......
Evde kapali kalmaya alisik degiliz ya ya uyurken yuzunu gorebilcegim sekilde yatirdim gozumu acinca yuzunu gormeliyim nefesini seyrediyom yaa cok fenayim kotu seyleri caariyom yin hamileligimdeki gibi....
bende de 6 kilo var ama bende 10 vermeyi planlıyorum ek gıdalara geçsek yavaş yavaş başlarım rejime diye düşünüyorum..
selam herkese iyi pazarlar
çoookkkk sıcak evdeyiz şimdilik dışarı çıkılmıyo bu sıcaktaa akşam olsun biranönce :)))
gökçenn aldığının resmini ekler misin bende müzikli bişi düünüyom ama çok pahalı 100 falan netten baktımmüzikten falan kızım çok hoşlanıyoo resim bulursam eklimm uygun varsa benim istediğimden yazabilirmisiniz kızlar
Kizlar cook sicak aksamustu viaporta gitmek farz oldu orasi esiyo en azindan :))))) oglusum baygin uyuyo onikiden beri:)) is yaptim acicik uyanir artik... Ozledim kuzumu uyurken bile ozluyom yaa.....
tubacım ürün buydu yamuk yüklemişi idare etfisher kadar kaliteli değil tabi ama bizimkini oyalıyo. yazık ya bende 100küsür falan vermek istemedim o parayı daha elzem ihtiyaçlara harcamayı yeğlerim zaten masraflar maş. katlandı bende çalışmıyorummkaydirigubbakcemile
Uyurken ayaklarini pat pat havaya savuruyo yaa sanki tekme atar gibi ikinci ayda cikti Devam ediyo bazan devamli yapiyo emzirince geciyo cook uzuluyom yaaa
ömürrr bebişini nasıl uyutuyosunnn? herkese bu soruyu sorar ooldum yaa kafamçokkarıştı
Canim uykusu coksa eeeeee diyip agliyo bende emzigini tutup eeeee oglum eee diyorum uyuyo. Bazen uyumazsa pusetimiz var evde kullaniyorum buyuk kutulu olanlardan onda gezdiriyorum uyuyo cook nadir de emerken uyuyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?