kızlar sigaraya başladınız mı yada emzirirken hiç içtiniz mi??????????
kızlar doğum yapalı hemen hemen 3 ay olucak ve biz eşimle hala birlikte olmadık benim durumumda olan yoktur heralde. ilk 2 ay kızım sabah 7de anca uyuyordu olamadı şimdide eşim çok çalışıyo yoğun işleri ve yorgun oluyo bunun böyle devam etmesinden korkuyorum. bilmiyorumkismile
yanlız değilsin :kedi: bizde öyle canım eşim yoğun çalışıyo birazda korku var bende
işin tuhaf yanı eşimden öyle bi talepte yok arkadaş arkadaş geçınıyoruz:)
bizde öyle valla kardeş olduk resmen. benimkindede bi talep yok ben istiyorum ama onda bişey yok. sitem ediyorum beni beğenmiyomusun artık falan diye ama sökmüyo :)))
saol gökçen netten baktım ma blamadım mağazadan bakarım artıkk
tubacım ürün buydu yamuk yüklemişi idare etfisher kadar kaliteli değil tabi ama bizimkini oyalıyo. yazık ya bende 100küsür falan vermek istemedim o parayı daha elzem ihtiyaçlara harcamayı yeğlerim zaten masraflar maş. katlandı bende çalışmıyorummkaydirigubbakcemile
oo benimki 3 günde bir yaptığı oluyo doktor anne sütü yalnız içiyrsa önemli değil dedii olurmuş ama benimki zorlanınca kıyamıyom zeyinyağı yapıyom popoya napım uyuyamıyo kuzummmafoldumbenselam kızlar bende ancak uyutabildim fıstığımı
tugba dün aldı moustidose çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım eczacı başka birşey önerdi özellikle onu istedim diğerlerine göre biraz pahalı ama çok etkili
bu arada kızım ilk kez dünden beri kakasını yapamadı
kızım ve kendi kendine uyumak zor geliyo bana gökçen ben emzirirken uyuyoo pışpışlıyom bazen omzuma yaslıyom dolanırken uyuyo ama geçen gün ok yorgundum mızılandı yanına yattım okşadım falan oda gözümle saçımla oynadı ben dalmışım bir uyandımki kendi kendine uyumuş ama daha sonra nerdeee keyfi isterse iştenette okuyorum da sallamayın bebişleri kendi kendine uyumayı öğretin diyolar ya bizimkini koyuyorum yatağına basıyor yaygarayı hele uykusu varsa kıyamet kopuyo . ağlatacakmışım alışırmış yok artık yaaaaaaa nasıl dayanırım oğlumun katıla katıla ağlamasına...
bizimki gündüzleri 2saatte bir uyumak istiyo uyuyamazsa çok ağlıyo. biz de beşik yaptık duvardan duvara sallıyom 5dk da uykuya geçiyo..
şimdi sallamakla hatamı ediyorumbilmiyorumkismilemafoldumben
kızlar doğum yapalı hemen hemen 3 ay olucak ve biz eşimle hala birlikte olmadık benim durumumda olan yoktur heralde. ilk 2 ay kızım sabah 7de anca uyuyordu olamadı şimdide eşim çok çalışıyo yoğun işleri ve yorgun oluyo bunun böyle devam etmesinden korkuyorum. bilmiyorumkismile
bizde öyle valla kardeş olduk resmen. benimkindede bi talep yok ben istiyorum ama onda bişey yok. sitem ediyorum beni beğenmiyomusun artık falan diye ama sökmüyo :)))
kızlar tamda merak ettıgım kunuya degınmıssınız bızde sızdenız bızım dogumdan oncede bı 3 ay bısey olmadı yanı 6 aydır yok bıseytuhaf deılmı sızcede.2 hafta once bı denedık ben acı hıssedınce olamadı tam.bakalım nereye kadar boyle gıdecek
kızlarrr
bebeklerinizi bebek arabasında dik konumda oturtuyormusunuz hala yatarak mı kullanıyorsunuz????????
birde kucağınızda destek vererek oturtuyormusunuz
bizdede 6 aydır tık yok :) siz yine denemişsiniz bizde oda yok :)))
ben ne oturtuyorum nede tam yatar pozisyonda tutuyorum ikisinin ortası hafif eğimli bi şekilde duruyor arabasında. kayınvaldem falan artık kucakta destekle oturabilir diyo ama ben biraz daha geçsin diyorum 4 aylık olsun diye düşünüyorum.
nette okuyorum da sallamayın bebişleri kendi kendine uyumayı öğretin diyolar ya bizimkini koyuyorum yatağına basıyor yaygarayı hele uykusu varsa kıyamet kopuyo . ağlatacakmışım alışırmış yok artık yaaaaaaa nasıl dayanırım oğlumun katıla katıla ağlamasına...
bizimki gündüzleri 2saatte bir uyumak istiyo uyuyamazsa çok ağlıyo. biz de beşik yaptık duvardan duvara sallıyom 5dk da uykuya geçiyo..
şimdi sallamakla hatamı ediyorumbilmiyorumkismilemafoldumben
Aman yoke beee analarimiz biz sallamadimi duvardan duvara vurmadigin surece sorun yok bence bend okudum onlari yaa kader onbinde bir ihtimal olcaksa heryerde olur kuzum takma o kadar....
ya nolcak sence boyle nereye kadar yanı.bıde ben konusamıyorum boyle konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?