2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya burdaki herkes bana kizabilir AMA Ben cook zor seyler yasadim birakamam oyle odalarda rus tipi egitmenler gibi hihi kizlar saka yapiyom alinmayin noolur benim yasadiklarimi bilenler hak verir zor sartlarda dogurdum Ben oglusumu kiymetli kiyamam ona Ben :)))))

kızlar doğum yapalı hemen hemen 3 ay olucak ve biz eşimle hala birlikte olmadık benim durumumda olan yoktur heralde. ilk 2 ay kızım sabah 7de anca uyuyordu olamadı şimdide eşim çok çalışıyo yoğun işleri ve yorgun oluyo bunun böyle devam etmesinden korkuyorum. bilmiyorumkismile

yanlız değilsin :kedi: bizde öyle canım eşim yoğun çalışıyo birazda korku var bende
işin tuhaf yanı eşimden öyle bi talepte yok arkadaş arkadaş geçınıyoruz:)

yanlız değilsin :kedi: bizde öyle canım eşim yoğun çalışıyo birazda korku var bende
işin tuhaf yanı eşimden öyle bi talepte yok arkadaş arkadaş geçınıyoruz:)

bizde öyle valla kardeş olduk resmen. benimkindede bi talep yok ben istiyorum ama onda bişey yok. sitem ediyorum beni beğenmiyomusun artık falan diye ama sökmüyo :)))

kızlar tamda merak ettıgım kunuya degınmıssınız bızde sızdenız bızım dogumdan oncede bı 3 ay bısey olmadı yanı 6 aydır yok bısey tuhaf deılmı sızcede.2 hafta once bı denedık ben acı hıssedınce olamadı tam.bakalım nereye kadar boyle gıdecek

saol gökçen netten baktım ma blamadım mağazadan bakarım artıkk
oo benimki 3 günde bir yaptığı oluyo doktor anne sütü yalnız içiyrsa önemli değil dedii olurmuş ama benimki zorlanınca kıyamıyom zeyinyağı yapıyom popoya napım uyuyamıyo kuzumm
kızım ve kendi kendine uyumak zor geliyo bana gökçen ben emzirirken uyuyoo pışpışlıyom bazen omzuma yaslıyom dolanırken uyuyo ama geçen gün ok yorgundum mızılandı yanına yattım okşadım falan oda gözümle saçımla oynadı ben dalmışım bir uyandımki kendi kendine uyumuş ama daha sonra nerdeee keyfi isterse işte

toys r us ta vardı canım ordan bakabilirsin nette baktım şimdi bende göremedim.

yorgunum yaa dışarı çıkıp gezcek mecalim bile yok,
omuzlarım boynumm sırtımmm ağrıyoo:bbo:

canım bızde de 2 kere oldu ama cok canım yandı benım bırde esım acelecı davrandı bende stres oldum cocuk uyancak fılan dıye yanı hıc ıyı degıldı.dedıgın gıbı nasıl olcak bu durumlar bılmem:kedi:

bizde öyle valla kardeş olduk resmen. benimkindede bi talep yok ben istiyorum ama onda bişey yok. sitem ediyorum beni beğenmiyomusun artık falan diye ama sökmüyo :)))

bırde benım esımde tam tersı sıkıstırıp duruyo benı benımle ılgılenmıyosun dıye kızıyo kacıp duruyom bende

herkes bız gıbı degıl ama arkadaslar gecen pancake arkadas yazmıstı sasırdım saglık ocagı ayda 12 kondom verıyomus ucretsız o da yazmıs o bıze yetmez dıye masallah dedım yenı mı evıler ne

aynen bende 12kondom yetmez deyınce şaka oldugunu dusundum zaten gercek deıldır heralde:)
bızde kardes gıbıyız valla ama boyle olmamalı esım benden sogucak dıe korkuyorum.gercı bız 4 yıllık evlıyız ondan oncede bı 7 yılımız var bırlıkte o yuzden pek bı duskun deılız galıba o ıslere:)

kızlarrr
bebeklerinizi bebek arabasında dik konumda oturtuyormusunuz hala yatarak mı kullanıyorsunuz????????

birde kucağınızda destek vererek oturtuyormusunuz

bizdede 6 aydır tık yok :) siz yine denemişsiniz bizde oda yok :)))

kızlarrr
bebeklerinizi bebek arabasında dik konumda oturtuyormusunuz hala yatarak mı kullanıyorsunuz????????

birde kucağınızda destek vererek oturtuyormusunuz

ben ne oturtuyorum nede tam yatar pozisyonda tutuyorum ikisinin ortası hafif eğimli bi şekilde duruyor arabasında. kayınvaldem falan artık kucakta destekle oturabilir diyo ama ben biraz daha geçsin diyorum 4 aylık olsun diye düşünüyorum.

bende daha oturtmuyorum daha kucukler bence .arabadada dedıgın gıbı hafıf yatar gıbı duruyo tam oturmuyo tam yatmıyoda.4 aylıkken falan oturturum heralde

Aman yoke beee analarimiz biz sallamadimi duvardan duvara vurmadigin surece sorun yok bence bend okudum onlari yaa kader onbinde bir ihtimal olcaksa heryerde olur kuzum takma o kadar....

kızlar bebişleri sallamayın çünkü sallamak beyin hücrelerini öldürüyor. biliyorsunuz ki 2 yaşına kadar ne kadar beyin hücresi kotarabilirsek kardır. nette araştırın tracy hogg'un yatır kaldır ve şşş-pat yöntemleri var. bu yöntemlerle bebeği kendi kendine ve asla ağlatmadan uyumayı öğretmek mümkün. kadın amerikada bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve kitabı best seller olarak satılıyor. ben henüz başlamadım çünkü oğlumu memede uyutmayı çok seviyorum. onu memede uyutarak aramızda çok özel bir bağ oluştuğuna inanıyorum ama yakında bende yalnız uyumasını öğreticem bakalım. az daha koklaşalım böyle.:ecrin_bebek:

ya nolcak sence boyle nereye kadar yanı.bıde ben konusamıyorum boyle konuları

valla ben eşimle açık açık konuşuyorum nerdeyse zorlıycam :) ama genelde yorgun kendisi çocuk doğunca bi değişti zaten eskiden romantik olan adamdan eser yok nereye kadar böyle olcak bilmiyorum. iyice benden soğumasından korkuyorum. kızdan hiç vakit bulamadığım halde bile süslenip püsleniyorum azıcık gözü gönlü açılsın adamın diye ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…