kızlar bebişleri sallamayın çünkü sallamak beyin hücrelerini öldürüyor. biliyorsunuz ki 2 yaşına kadar ne kadar beyin hücresi kotarabilirsek kardır. nette araştırın tracy hogg'un yatır kaldır ve şşş-pat yöntemleri var. bu yöntemlerle bebeği kendi kendine ve asla ağlatmadan uyumayı öğretmek mümkün. kadın amerikada bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve kitabı best seller olarak satılıyor. ben henüz başlamadım çünkü oğlumu memede uyutmayı çok seviyorum. onu memede uyutarak aramızda çok özel bir bağ oluştuğuna inanıyorum ama yakında bende yalnız uyumasını öğreticem bakalım. az daha koklaşalım böyle.:ecrin_bebek:
özlem yorgun çokçalışıyoeşim demişsin ondan olabilircanım bir akışına bırak bakalımm elbet bir günn olurr canınısıkmavalla ben eşimle açık açık konuşuyorum nerdeyse zorlıycam :) ama genelde yorgun kendisi çocuk doğunca bi değişti zaten eskiden romantik olan adamdan eser yok nereye kadar böyle olcak bilmiyorum. iyice benden soğumasından korkuyorum. kızdan hiç vakit bulamadığım halde bile süslenip püsleniyorum azıcık gözü gönlü açılsın adamın diye ama nafile
Ben hucre oldurdugunu diil beyindeki ince kilcal damarlarda kanama yaptigini duymustum zararsizmis AMA nadiren zarar verirmis yaanadolu kulturunde besik var sallama var bisey olsa besikli ninniler yazilirmiydi....duvardan duvara vura vura sallamamak lazim diye onun icin dedim. Anadolu kulturune gore buyuyen kuzular analarina daha bagli olur:)))))))))))de get ilknur ne amerikani yaaaa:)))))))))kızlar bebişleri sallamayın çünkü sallamak beyin hücrelerini öldürüyor. biliyorsunuz ki 2 yaşına kadar ne kadar beyin hücresi kotarabilirsek kardır. nette araştırın tracy hogg'un yatır kaldır ve şşş-pat yöntemleri var. bu yöntemlerle bebeği kendi kendine ve asla ağlatmadan uyumayı öğretmek mümkün. kadın amerikada bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve kitabı best seller olarak satılıyor. ben henüz başlamadım çünkü oğlumu memede uyutmayı çok seviyorum. onu memede uyutarak aramızda çok özel bir bağ oluştuğuna inanıyorum ama yakında bende yalnız uyumasını öğreticem bakalım. az daha koklaşalım böyle.:ecrin_bebek:
var öyleleri canım, bi gün içinde toprak'a bi kAdın 3aylık olduğunu söylememe rağmen aaa ben daha büyük sandım çok yii bakmışsınız başka bi kadın da 3 aylık mı 40ı çıktı mı diye sorcaktım dedi herkesin bebek anlayışı farklı önemli olan sağlıklı olmalarıMerhaba kizlar, Turkiye tatilimin sonuna geldim, yarin donus yapiyoruz. Bugun disraida bir gun bebeginiz ne kadarlik diye sordu ben de neredeyse 3 aylik dedim. O da "Aaaa ben 40i cikti sandim dedi" Moralim bozuldu. Kilosu 5.800kg. Doktora gidecem. acaba sutum mu yetmiyor
canım belki gazı falan varsa o yüzden de kusabilir süt şeklinde kusuyorsa üşütmekten olmuyor bildiğim kadarıyla fazla içtiği için çıkarmış olabilir üstüsüte emzirdiysen şimdi nasıl?teşekkürler keşke bugün gitseydim doktora yarın da pazar :sinifsinif::sinifsinif: her emzirmede bu sefer kusucakmı derken akşam oldu hepte kustu en sonunda uyumak üzereyken sütümü sağıp biberonla içirdim içerken uyudu da kusmadı nerden çıktı bu kusma yaa zaten kilo alamadık bu ay doktor takibindeyiz off off:sinifsinif::sinifsinif:
eczanede bulunuyor canım genelde ya da e bebek faln gibi bebekler üzerine mağza varsa oralarda oralardan da bulabilirsin sürekli gititğn bi eczane varsa yoksa bile getirtebiliyorlarSELİN, malt içeceği kullandığını söylemiştin ya canım, nereden alıyorsun? ben bütün büyük marketlere baktım bulamadım da...
amamnnn ben de gittim denize kiloların yanısıra benim diz kapağımla göbek üstümün arası olduğu gibi çatlak ama ben ipli bikinilerimden vaz geçmedimzemuszemus yanları biraz gevşek bağlayınca oldular, görenler birbirlerine beni gösteriyordu ama umrumda olmadı arzı endam etmeye gelmedim sonuçta napalım bu senede böyle galba kıl gibi duruyor çatlaklarım o kadar çoklar ki o yüzden gösterilen insan oldumsize de iyi eğlenceler :) bende 7 kilo var ve kendimi hiiiçç beğenmiyorum hayatımda hiç mayo giymemiştim aldım bir tane mecburen, karnımı gizlemek için de sarp ı kullanıyorum :))))
benimkiler de kırmızı bir de ben beyaz tenliyim çatlaklr belli olmaz diyordum amam anladığım kadarıyla bendekiler beyazlamycak annemin çatlakları da gri griydi benimkiler de öyle kalavcak sen de beyaz tenli falansan beyazlamayacak olabilir yine de vaz geçme bence kremden pek sık gelmese de aklıma geldikçe 2-3 günde bir ben de sürüyorum sonradan sürseydim düzelrmiydi acaba diye düşünmemek içingünaydın kızlar, bişe sorucam kilolar az kaldı ama , çatlaklar ne almede benım en çok canımı onlar sıkıyo madacassol aldım ama bi işe yaramadı kırmızı kırmızı duruyolar:S
hata değil canım her yöntemin savunucuları da tü kaka diyicileri de var hiç bişeyde aşırıya kaçmamamk gerekiyor önemli olan o, çocuğu sarsmadan sallarsan gaz sorunundan kurtulmasına da yardımcı olmuş olursun hem. ben sallayarak uyutmak istemiyorum bana saçma geliyor uyumasını istediğim birini hareket ettirmek kendimi koyyorum oğlumumn yerine uyumasını zorlaştırıyormuş gibi geliyor sallamak ama benim kayınvalidem bakacak ben işteyken çocuğa ne kadkar sallama desem de onunu sallayacağnı düşünüyorum ne zaman bıraksam geri geldiğimde çocuk ayağında oluyor çünkü uyumadı ben de salladm diyor sonuç başarılı olduktan sonra çocuk uyuyor ve bu uyku kaliteliyse sorun yok bebeğinin isteği rahatı önemlinette okuyorum da sallamayın bebişleri kendi kendine uyumayı öğretin diyolar ya bizimkini koyuyorum yatağına basıyor yaygarayı hele uykusu varsa kıyamet kopuyo . ağlatacakmışım alışırmış yok artık yaaaaaaa nasıl dayanırım oğlumun katıla katıla ağlamasına...
bizimki gündüzleri 2saatte bir uyumak istiyo uyuyamazsa çok ağlıyo. biz de beşik yaptık duvardan duvara sallıyom 5dk da uykuya geçiyo..
şimdi sallamakla hatamı ediyorumbilmiyorumkismilemafoldumben
canım yatır kaldır, şşpat yöntemi 4 aylıktan küçük çocuklar için uygulanmıyor zaten bu yöntemlerin 4aylıktan küçük çocukalr için çok fazla uyaran verdiğini düşünüyor tracy hogg da , kitap d&rlarda da var bebek bakım sorunlarına mucizevbi çözümler diye ilgileinyorsan alabilirsin ben aldım hamileyken kesin şöyle böyle diyordum ama benim oğlum mesela o yöntemlerden hoşlanmıyor bebeğinizi 3 saatte bir emzirin diyor mesela 2saatlik uykular uyusun faln çok güzel ben de çok isterim de bu çocuk 20 dakka uyuyor sonra aç uyanıyor ne yapabilirim ki oğlum henüz vaktin var emme uyu desem de işe yaramıyor, kitap da doğru yolu anlatıyor sorun olabilecek şeyleri de anlatıyor ama doğruyu yapabnilmek için çok yol gösterici olmadı banakızlar bebişleri sallamayın çünkü sallamak beyin hücrelerini öldürüyor. biliyorsunuz ki 2 yaşına kadar ne kadar beyin hücresi kotarabilirsek kardır. nette araştırın tracy hogg'un yatır kaldır ve şşş-pat yöntemleri var. bu yöntemlerle bebeği kendi kendine ve asla ağlatmadan uyumayı öğretmek mümkün. kadın amerikada bebeklere fısıldayan kadın olarak anılıyor ve kitabı best seller olarak satılıyor. ben henüz başlamadım çünkü oğlumu memede uyutmayı çok seviyorum. onu memede uyutarak aramızda çok özel bir bağ oluştuğuna inanıyorum ama yakında bende yalnız uyumasını öğreticem bakalım. az daha koklaşalım böyle.:ecrin_bebek:
kızlar tamda merak ettıgım kunuya degınmıssınız bızde sızdenız bızım dogumdan oncede bı 3 ay bısey olmadı yanı 6 aydır yok bıseytuhaf deılmı sızcede.2 hafta once bı denedık ben acı hıssedınce olamadı tam.bakalım nereye kadar boyle gıdecek
gunaydin kizlarr :)
biz bugun oglani babanesine birakip sinemaya gidecegiz :)
merhaba, biz de bugün öğleden sonra sarp la denize gideceğiz :))
kızlar sigaraya başladınız mı yada emzirirken hiç içtiniz mi??????????
kızlarrr
bebeklerinizi bebek arabasında dik konumda oturtuyormusunuz hala yatarak mı kullanıyorsunuz????????
birde kucağınızda destek vererek oturtuyormusunuz
ilk ilişkimizde benimde canım yandı...hatta şimdide hafif acı hissediyorum ama zamanla geçer sanıyorum..
eşlerimizde bizde sanırım kendimizi baskı altında hiissediyoruz biraz:ya bebek uyanırsa,çabuk halledelim,ya canımız yanarsa erkekler canı yanar mı acaba,sonra birde korunma sorunlarımızda çoğumuzun..ben zamanla düzeleceğine inanıyorum..
arkadaşlar maşallah diyeyim benim kızım memede yada kucakta asla uyumaz..beşiğinde sallamadan kendisi uyur..ben mi alıştırdım yoksa onun alışacağımı vardı bilmiyorum ama 1.ayın sonundan beri bu böyle...traccy hoogg dan falan haberim yoktu ama bende ona yakın bişey uyguladım...emzirdikten sonra hep yatağına koydum ağlarsa aldım sakinleştirdim tekrar koydum...
yalnız şunu gördüm ki bebeklerin uyuması için bi uyarıcı şart..ben sallamıyorum ama emzik olmadan uyumuyor benimkide..emzik ağzına girince gözler hemen kayıyor..bence hafif sallayıp ninni söylemekte etkili bi yöntem..
saol canım senin kızda dnmeye başlar yakındaömürcüm benim kızda uyanma üzeri savuruyo bacakları sonra uyanıyoo geçmiş olsun kussmuk içinde
pankek ne güzell benkızımı bırakamam kimseye geliyoo kpssye girerken bile gözyaşlarıyla ayrıldımm bu yüzden şimdi bunalımdayım ama keyfimizede bakmamız lazım aslında iiyi eğlenceler sana
ben çok kilo almamıştım doğumdan sonra gitmişti zaten ama süt olsun diye yemektwen biraz aldımm biraz göbek var oka
tuba benim kızda popoyu çeviriyo ama dönemedi hala takipteyim ama allah korusun senin oğluşunada ömaşallah
evet cnm güzel bi sinek kovucu etkili,kaka olayı benimkinin bi günü diğerini tutmuyomafoldumbenselam kızlar bende ancak uyutabildim fıstığımı
tugba dün aldı moustidose çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım eczacı başka birşey önerdi özellikle onu istedim diğerlerine göre biraz pahalı ama çok etkili
bu arada kızım ilk kez dünden beri kakasını yapamadı
ohhh ne güzel bleş :) ben de almak istiyom ama oğlum durmaz gibi geliyoAferin gokcen sana Ben gordum buna benzer bisey 99 lira. Bi sure sonra doncekler emekliycekler durmazlarki ustunde ne gerek var bissuru para vermeye. Ben ablamdan aldim biliyosunuz benim oglan ikinci el hehe herseyi beles
ben hafif dik konumda yatırıyorum arabasına bakınarak geziyo başka türlü durmuyokızlarrr
bebeklerinizi bebek arabasında dik konumda oturtuyormusunuz hala yatarak mı kullanıyorsunuz????????
birde kucağınızda destek vererek oturtuyormusunuz
Canım benim doktorum doğum sonrası hormonlar nedeniyle menepozda gibi olacağımı, bu nedenle de ilk bir kaç ilişki de acı olabileceğini söyledi... Napalım gülü seven dikenine katlanır :)))) Ancakkkk bu sadece bu konuda değil, her anlamda eşimle aramızda Ege'den sonra mesefe oluştu. Bazaen panik oluyorum, eyvahhh eşimle paylaşım kalmadı diye... Bu konuyu konuşuyoruz ve geçecek diye umuyoruz
Canım benim doktorum doğum sonrası hormonlar nedeniyle menepozda gibi olacağımı, bu nedenle de ilk bir kaç ilişki de acı olabileceğini söyledi... Napalım gülü seven dikenine katlanır :)))) Ancakkkk bu sadece bu konuda değil, her anlamda eşimle aramızda Ege'den sonra mesefe oluştu. Bazaen panik oluyorum, eyvahhh eşimle paylaşım kalmadı diye... Bu konuyu konuşuyoruz ve geçecek diye umuyoruz
canım bebegın gazlı degılse kolay olmustur oyle uyumaya alıstırmak ancak benım oglum cok gazlıydı baslarda ve bız susturmak ıcın salladık sakınlestı oyle oylede alıstı bu duruma.ama sımdı sallayarak bıle cok zor uyuyor bende uzuluyorum sallaya sallaya cocugu sersem yapıyoz dıye cunku 5 dk sallayınca uyumuyo epey sallıycan yanı.persembe gunu doktora gıdıcez o zaman sorucam buna bı care bulmam lazım emzık te almadı benımkı
Ben hucre oldurdugunu diil beyindeki ince kilcal damarlarda kanama yaptigini duymustum zararsizmis AMA nadiren zarar verirmis yaanadolu kulturunde besik var sallama var bisey olsa besikli ninniler yazilirmiydi....duvardan duvara vura vura sallamamak lazim diye onun icin dedim. Anadolu kulturune gore buyuyen kuzular analarina daha bagli olur:)))))))))))de get ilknur ne amerikani yaaaa:)))))))))
canım yatır kaldır, şşpat yöntemi 4 aylıktan küçük çocuklar için uygulanmıyor zaten bu yöntemlerin 4aylıktan küçük çocukalr için çok fazla uyaran verdiğini düşünüyor tracy hogg da , kitap d&rlarda da var bebek bakım sorunlarına mucizevbi çözümler diye ilgileinyorsan alabilirsin ben aldım hamileyken kesin şöyle böyle diyordum ama benim oğlum mesela o yöntemlerden hoşlanmıyor bebeğinizi 3 saatte bir emzirin diyor mesela 2saatlik uykular uyusun faln çok güzel ben de çok isterim de bu çocuk 20 dakka uyuyor sonra aç uyanıyor ne yapabilirim ki oğlum henüz vaktin var emme uyu desem de işe yaramıyor, kitap da doğru yolu anlatıyor sorun olabilecek şeyleri de anlatıyor ama doğruyu yapabnilmek için çok yol gösterici olmadı bana
kızlar doğum yapalı hemen hemen 3 ay olucak ve biz eşimle hala birlikte olmadık benim durumumda olan yoktur heralde. ilk 2 ay kızım sabah 7de anca uyuyordu olamadı şimdide eşim çok çalışıyo yoğun işleri ve yorgun oluyo bunun böyle devam etmesinden korkuyorum. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?