2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilknur canım o kadını duydum çok okumadım ama bi inceleyeyim bakayım.. bende sersem edercesine sallamıyorum ama yine de kafama takılıyordu. hoş bazı makalelerde de sallamanın gaz sorununa da çare olabileceği söyleniyo..

emzik olması avantaj tabi. bizimki almıyor emzik. birde emzirdikten sonra uyuyo diyorsunuz ya benimki gündüz uykusundan kalkıyo emiyo birdaha yatana kadar emmiyo,yani emerken uyuması hayal olduu..

canım benim bebek gazlı mı değil mi anlamadım gitti valla...benimkinde doğduğundan beri bir ıkınmadır gidiyor..ağlamak yok uykudan uyanmıyorda öyyleee ıkınıyor ..geceleri 4ten sonra oluyor buda...
aynen gece 3-4 gibi başlıyor bizimki de,sonra kaka yapıyor da geçiyo ıkınmalar biraz.

Tuu ilknur cigerimden vurdun yaa bu bez isine bozugum zaten bide dr brown biberon kullaniyodum bpa liymis Ben naapcam yaa yarin avent aliim bari bacim depresyona girdim zaten burda daha kotu oluyorum

Bu fikfik isi bendede zor oldu yaa iki ay kedi kopek gibiydik o is olmayinca denge biraz bozuluyo ne zaman yapmaya basladik eski halimize Geri donduk AMA yapmayan kizlar valla siz gidin isin ustune kocalarin gozu kaymasin baska yere bu erkek kismina guven olmaz Ben bun bilir bunu soylerim benim Adam yapmaz sen nerden bilcen demeyin en mukemmeli bile bosta kalsa bi kapan olur

hahaha:)))))çok güldüm vallahi doğru söylüyosun,ben hamile kaldım 10.haftadan sonra hiç olmadı hamileliğimde 40 ım çıkınca doktor kuruluk var zor olur dedi ama ben direttim;eskisi gibi olmasada olacak olması lazım.nemelazım erkek milleti,ayrıca bizim içinde iyi:)))

alemsin yaaa....ama haksızda değilsin yaniyerimseniben

fikfik mi ay sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün koptum valla

benimkiler de kırmızı bir de ben beyaz tenliyim çatlaklr belli olmaz diyordum amam anladığım kadarıyla bendekiler beyazlamycak annemin çatlakları da gri griydi benimkiler de öyle kalavcak sen de beyaz tenli falansan beyazlamayacak olabilir yine de vaz geçme bence kremden pek sık gelmese de aklıma geldikçe 2-3 günde bir ben de sürüyorum sonradan sürseydim düzelrmiydi acaba diye düşünmemek için

canım ne kullanıyorsunuz çatlaklar için?bana doktorum ameliyat yerim için contractubex kullan demişti..onun çatlaklarada iyi geldiğini duydum sürüyorum ama sanırım şimdilk bi faydası olmadı.

bende çok beyazım ve karnımdaki çatlaklar pembe pembe...
babenin kremi iyi diye duydum ama almadım madecassol sürüyorum faydasını görmedim daha sinir oluyorum((((((((

kızlar bpa lı olmayan biberonlar hangisiymiş. bende dr. browns kullanıyodum çokta memnundum ya üzüldüm valla(bide medala süt pompam bozuldu. daha 3 ay ble olmadı alalı. yarın yaptırmaya götürcem aldğım yere.nş hemen hallolurr...

çok sıcak uyku tutmadı zaten kocişte gelmedi yeğenleriyle geziyor,bende kızımla oturuyorum,,,Ahh ahh eskiden bu saatlerde daha yeni gezmeye çıkardık İstanbul u(delphin:

selam kızlar ne güzel şimdi konuşacak çok şeyiniz var,sonrada olacak ama bu kadar çok değil oo zaman birbirinizi dahaiyi tanıyacak,kendinizle ilgili sohbetler etmeye başlayacaksınız,dilerim sizde 2009 mayıs anneleri kadar samimi olursunuz...dostluğunuz daim olsun,paylaşımlar çok güzel oluyor,bizimkiler 1 yaşı devirdi ama hala ilk günki heyecnımızla paylaşıyoruz herşeyi,,,

Bütün bebişleri öpüyorum,sizlerede kolay gelsin..

bende dr.browns kullanıyorum cam alacağız artık ben günde 1 ya da 2 kere veriyorum biberonla

benimki de bozulmuştu daha doğrusu ben öyle sanmıştım belki seninki de öyledir, sarı parçanın üstünde beyaz plastik şey var ya, o hafif yırtılmış o yüzden çekmiyormuş, yedeğiyle değiştirdik düzeldi, umarım seninki de öyledir bozulmamıştır...

inşallah bizde öyle oluruz,çok garip kimse birbirini tanımıyor ama buradaki herkes birbirinin sırdaşı,arkadaşı...kimbilir tanışırız belkide birgün...

Sarp girdimi canım denize???

haaha ipeknil alemsin, zaten sarp o kadar seker ki kimse senin karnini gormez hehee:)

tubatuba sen de bu taktigi kullan

çok sağol teyzesi :)

ben bir ara maltana almıştım..ülkerin işe yarıyor...tansaş ve migroslarda vardı..ananaslısı güzel.armutlusu değil:))

migrosa baktım yoktu bodrum da kimse alkolsüz bira içmez diye getirmiyorlar galiba :))

yalnız değilsiniz canım, biz de öyleyiz bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…