emzik olması avantaj tabi. bizimki almıyor emzik. birde emzirdikten sonra uyuyo diyorsunuz ya benimki gündüz uykusundan kalkıyo emiyo birdaha yatana kadar emmiyo,yani emerken uyuması hayal olduu..arkadaşlar maşallah diyeyim benim kızım memede yada kucakta asla uyumaz..beşiğinde sallamadan kendisi uyur..ben mi alıştırdım yoksa onun alışacağımı vardı bilmiyorum ama 1.ayın sonundan beri bu böyle...traccy hoogg dan falan haberim yoktu ama bende ona yakın bişey uyguladım...emzirdikten sonra hep yatağına koydum ağlarsa aldım sakinleştirdim tekrar koydum...
yalnız şunu gördüm ki bebeklerin uyuması için bi uyarıcı şart..ben sallamıyorum ama emzik olmadan uyumuyor benimkide..emzik ağzına girince gözler hemen kayıyor..bence hafif sallayıp ninni söylemekte etkili bi yöntem..
aynen gece 3-4 gibi başlıyor bizimki de,sonra kaka yapıyor da geçiyo ıkınmalar biraz.canım benim bebek gazlı mı değil mi anlamadım gitti valla...benimkinde doğduğundan beri bir ıkınmadır gidiyor..ağlamak yok uykudan uyanmıyorda öyyleee ıkınıyor ..geceleri 4ten sonra oluyor buda...
Bu fikfik isi bendede zor oldu yaa iki ay kedi kopek gibiydik o is olmayinca denge biraz bozuluyo ne zaman yapmaya basladik eski halimize Geri donduk AMA yapmayan kizlar valla siz gidin isin ustune kocalarin gozu kaymasin baska yere bu erkek kismina guven olmaz Ben bun bilir bunu soylerim benim Adam yapmaz sen nerden bilcen demeyin en mukemmeli bile bosta kalsa bi kapan olur
Bu fikfik isi bendede zor oldu yaa iki ay kedi kopek gibiydik o is olmayinca denge biraz bozuluyo ne zaman yapmaya basladik eski halimize Geri donduk AMA yapmayan kizlar valla siz gidin isin ustune kocalarin gozu kaymasin baska yere bu erkek kismina guven olmaz Ben bun bilir bunu soylerim benim Adam yapmaz sen nerden bilcen demeyin en mukemmeli bile bosta kalsa bi kapan olur
boncuk32;14452458[COLOR="Red" .!.:]Bu fikfik isi [/COLOR]bendede zor oldu yaa iki ay kedi kopek gibiydik o is olmayinca denge biraz bozuluyo ne zaman yapmaya basladik eski halimize Geri donduk AMA yapmayan kizlar valla siz gidin isin ustune kocalarin gozu kaymasin baska yere bu erkek kismina guven olmaz Ben bun bilir bunu soylerim benim Adam yapmaz sen nerden bilcen demeyin en mukemmeli bile bosta kalsa bi kapan olur
kızlar bpa lı olmayan biberonlar hangisiymiş. bende dr. browns kullanıyodum çokta memnundum ya üzüldüm valla(bide medala süt pompam bozuldu. daha 3 ay ble olmadı alalı. yarın yaptırmaya götürcem aldğım yere.nş hemen hallolurr...
kızlar bpa lı olmayan biberonlar hangisiymiş. bende dr. browns kullanıyodum çokta memnundum ya üzüldüm valla(bide medala süt pompam bozuldu. daha 3 ay ble olmadı alalı. yarın yaptırmaya götürcem aldğım yere.nş hemen hallolurr...
selam kızlar ne güzel şimdi konuşacak çok şeyiniz var,sonrada olacak ama bu kadar çok değil oo zaman birbirinizi dahaiyi tanıyacak,kendinizle ilgili sohbetler etmeye başlayacaksınız,dilerim sizde 2009 mayıs anneleri kadar samimi olursunuz...dostluğunuz daim olsun,paylaşımlar çok güzel oluyor,bizimkiler 1 yaşı devirdi ama hala ilk günki heyecnımızla paylaşıyoruz herşeyi,,,
Bütün bebişleri öpüyorum,sizlerede kolay gelsin..
benimki de bozulmuştu daha doğrusu ben öyle sanmıştım belki seninki de öyledir, sarı parçanın üstünde beyaz plastik şey var ya, o hafif yırtılmış o yüzden çekmiyormuş, yedeğiyle değiştirdik düzeldi, umarım seninki de öyledir bozulmamıştır...
haaha ipeknil alemsin, zaten sarp o kadar seker ki kimse senin karnini gormez hehee:)
tubatuba sen de bu taktigi kullan
ben bir ara maltana almıştım..ülkerin işe yarıyor...tansaş ve migroslarda vardı..ananaslısı güzel.armutlusu değil:))
kızlar doğum yapalı hemen hemen 3 ay olucak ve biz eşimle hala birlikte olmadık benim durumumda olan yoktur heralde. ilk 2 ay kızım sabah 7de anca uyuyordu olamadı şimdide eşim çok çalışıyo yoğun işleri ve yorgun oluyo bunun böyle devam etmesinden korkuyorum. bilmiyorumkismile
amamnnn ben de gittim denize kiloların yanısıra benim diz kapağımla göbek üstümün arası olduğu gibi çatlak ama ben ipli bikinilerimden vaz geçmedimzemuszemus yanları biraz gevşek bağlayınca oldular, görenler birbirlerine beni gösteriyordu ama umrumda olmadı arzı endam etmeye gelmedim sonuçta napalım bu senede böyle galba kıl gibi duruyor çatlaklarım o kadar çoklar ki o yüzden gösterilen insan oldum
canım benim çatlağım olmadı çok şükür ama şu karındaki çizgi var ya o geçmedi ve rengi de açılmadı, çok kötü grünüyor :) bir de hamileyken hiç yoktu ama fena selülit oldu bende, ayy ben de hep onlardan giyerdim ama hayal oldu bayanssulusmile
arkadaşlar maşallah diyeyim benim kızım memede yada kucakta asla uyumaz..beşiğinde sallamadan kendisi uyur..ben mi alıştırdım yoksa onun alışacağımı vardı bilmiyorum ama 1.ayın sonundan beri bu böyle...traccy hoogg dan falan haberim yoktu ama bende ona yakın bişey uyguladım...emzirdikten sonra hep yatağına koydum ağlarsa aldım sakinleştirdim tekrar koydum...
yalnız şunu gördüm ki bebeklerin uyuması için bi uyarıcı şart..ben sallamıyorum ama emzik olmadan uyumuyor benimkide..emzik ağzına girince gözler hemen kayıyor..bence hafif sallayıp ninni söylemekte etkili bi yöntem..
benimki de uykusu varsa emziği ağzında kendi kendine uyuyor maşallah
Sarp girdimi canım denize???
girdi canım, çok sevdi zaten denizi sıpa, gülüyor ben ayaklarını salladıkça :)
slm kızlarrrrr duruyu babasına sattım birazzz nefes alayım yaaaa bayılacam sıcaktannnzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?