2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oksurugune uyandim zaten korkuyodum koltukta kutusunu ayakucuma koyup oyle yattim.emzirdim kucagimda gezdirdim gazi:sinifsinif: cikmayinca kutusuna koydum oksurunce bi baktim fokur fokur kusuyo:sinifsinif:

son zamnlarda da mı kusması vardı yani korktum demişsin ya canım kafana takma bebk onlar öyle öyle büyütecezde ömrümüzden ömür gidecek

kızlar merhaba ben çok kötüyüm yaa( 3 haftadır işe başladım biliosunuz kızımada annem bakıyo !! 15 günde kızım sadece 240 gr almış ( halbuki her ay 1 kg dan fazlasını alırdı hep napıcam bilmiyorum işten ayrılmayı düşünüyorum

Oksurugune uyandim zaten korkuyodum koltukta kutusunu ayakucuma koyup oyle yattim.emzirdim kucagimda gezdirdim gazi:sinifsinif: cikmayinca kutusuna koydum oksurunce bi baktim fokur fokur kusuyo:sinifsinif:

canım geçmiş olsun benim kızımdada olmuştu bikere doktor gazını çıkaramamış o yüzden kusmuş demişti inşallah seninkide gazdandır

bende deneyeceğim elimdekiler bitince birden dank etti valla sağol tatlım baby star ı da gördüm az önce nette araştırırken ülkerinmiş onu deneyen varmı?

Kizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa

geçmiş olsun canım ya inş önemli bişey yoktur hayırlı haberlerini bekliyoruz

selma hala anne sütü alıyor değil mi.. dr.la görüştünmü daha mı az açıkıyor acaba

selma hala anne sütü alıyor değil mi.. dr.la görüştünmü daha mı az açıkıyor acaba

canım hastaneye ben götürmedim sütümü sağıyorum burda ama fazla vaktim olmadığı için 250 ml falan sağabiliyorum anca bazende 300 sonrada mama veriyolar . doktor çok az kilo almış demiş mamayı arttırın ayrıca bide vitamin vermiş( çok üzüldüm ya kimse anne gbi bkamıyo işte kızım çok iyi kilo alıyodu küçük doğmasına rağmen her 1100,1200 alıyodu kızım çok iştahlı maşallah ama dediğim gibi kimse anne gibi bakamıyo demekki !!

bakamaz tatlım bakamazz. imkanın varsa git çocuğunun başında ol valla.

canım inş toparlar tekrar üzülme anne gibisi olmaz tabi ya,ilknurun dediği gibi imkanların elveriyosa kızın yanında büyüsün. Allah ım evlatlarımıza sağlık versin..

bu arada biz bugun 3 aylik olduk :)

masallah büyüdüler artık benım oglumda haftaya bugun gırcek ınsallah

kızlar ben chicco kullanıyorum biberonn o da mı öylee ne alıcaz biz peki işee başladığım için kuzey gündüzleri hep biberonla içiyor sütünü

işe baslayan arkadaslar sütünüzü sağıyormusunuz sagıyorsanız nasıl muhafaza edıyorsunuz eve gıdene kadar bende haftaya ıse baslıycam sagıcam sutumu ablam ertesı gun o sütü verıcek ınsallah ama nasıl dolaba koysam yolda dayanır mı buzluga koysak yolda yıne erıme rıskı var nasıl yapcaz en dogrusu ve saglıklısını bılen bı paylassın arkadaslar

Kizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa
gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bısey yoktur

tatlım ben işe başlamadan önce başladım sağmaya yoksa günde sagdığım süt kuzeye 2 kerelik fln çıkar anca.. sana tavsiyem şimdiden sağmaya başala dondurucuya at sütlerini az az poşetleyip.. sağmak içinde çok uğraştım beşta ama sürekli emdiği için oğlum çok sağamıyordum dr. sordum gece yatarken göğüslerini kont et dedi ve hangi göğsün daha sert ise ondan emzirme sadece diğer göğsünden emzir sabahta emzirmediğin göğsünü sağ demişti öyle öyle sıtokladım biraz. iş yerin de de dolabımız var ben sağdıktan sonra koyuyorum ayrıca buz kalıplarım var giderken işten eve sütü arasına sıkıştırıyorum.. 45 dk da evde oluyorum sonra direk dondurucuya atıyoruz o getirdiğim sütü ilk sağdıklarımından veriyorum tarih sırahına göre

kızlar ben chicco kullanıyorum biberonn o da mı öylee ne alıcaz biz peki işee başladığım için kuzey gündüzleri hep biberonla içiyor sütünü
ben daha hiç biberon kullanmadım ama bendede chicconunki var

canım çook geçmiş olsun..inşallah önemli bişey değildir..bu sıralar reflü olayını çok duyuyorum..belki öyledir..iyi haberlerini bekliyoruz.

çook üzüldüm canım yaaa..bu çoğumuzun başına gelebilecek bişey işe başlayınca...ben şuan raporluyum ve ücretsiz izin almaya karar veridm..bir bebeğe en iyi annesi bakabilir...umarım herşey yoluna girer..

bu arada yapabildim çoklu alıntıyı:)

bakamaz tatlım bakamazz. imkanın varsa git çocuğunun başında ol valla.

canım inş toparlar tekrar üzülme anne gibisi olmaz tabi ya,ilknurun dediği gibi imkanların elveriyosa kızın yanında büyüsün. Allah ım evlatlarımıza sağlık versin..

of kızlar Allah kimsenin başına vermesin kızıma iyi bir gelecek hazırlayalım derken onu sağlıksız büyütüyoruz vicdan azabı çekiyorum şuan(

of kızlar Allah kimsenin başına vermesin kızıma iyi bir gelecek hazırlayalım derken onu sağlıksız büyütüyoruz vicdan azabı çekiyorum şuan(
selmacım peki sen eve gidene kadar ne kadar süt tuketiyor kaç biberon yiyormuş yani.. mesela kuzey 1 kerede 90 cclik içiyor ben 8 de onu emzirip çıkıyorum evden akşam 6,30 da evdeyim o zamana kadar 4 tane 90 cc lik içiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…