cnmmmmmm çok teşekkür ederimmm evet rüya gibi bir gündü benim için aminnnn hepimizi. midye dolmaları biz çeşme/alaçatıda götürdük mideye yanında birayla. off yaa tatile gitmiştik olsada yesem ama yasakkkk:kedi: yeni ayı iple çekiyorum bendeeeeeee tüm seriyi okudum.
gamzenin fotolarını sadece arkadaşları görebiliyor elvoscuğumm
günaydın kızlarr...nasılsınız bakalım...
bu arada idyl de öğrenmiş galiba cinsiyetini, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ama ilk oğlan haberini merve vermişti sanırım...
cinsiyeti en son ben öğrenicem herhalde:gitme:
bayanlar ya aklıma ciddi bişey takıldı dün doktora da sordum sağolsun bayağı yardımcı oldu. Dedimki doktor bey domuz gribi aşısı olmalı mıyız. Dediki bulursan ol mutlaka ...Ya bu gelen maillere felan pek rağbet etmeyelim arkadaşlar sorun doktorlarınıza mutlaka bakın grip tehlikeli ilk kez karşılaşıcaz bağışıklığımız yok bide ateş yapıyomuş hepiniz bi arayıp sorsanız doktorlarınıza bi fikir olsa bize ...
karından cnm
ay hiç sorma oldum bittim nefret etmişimdir haptan başım ağrısa ağrı kesici bile içmem yani okadar hatta midemde ülser başlangıcı vardıda o ilaçları bile içememiştim ama hamile kaldıktan sonra zorlada olsa içiyorum folic asiti ilk zamanlar içmekte çok zorlandım midemi bulandırıyo çok pis kokuyo zaten kokmasada yutamıyorum ama kırarak yutmak daha zor olsa gerek çünkü daha pis kokarklava:
evet canım çok zor.ama anladığım kadarıyla yutmayla ilgili bir sorunun yok senin.Benim durum vahim biraz.folik plustı sanırım ilk doktorun verdiği ilaç o büyük geldi içemedim doktora söyledim folbiol verdi o küçük onu bile kırarak içiyordum düşün yani
şimdi elevit kabus gibi
havanla dövüp kaşığa koyuyorum biraz su 3 seferde içiyorum onu ama feci bişey :1no2:
merhaba kızlar bir günlük aranın ardından sizlerleyim yine ben salıya göre daha iyiyim tam anlamıyla iyileşmedim ama zamanla toparlanıcam. iki gündü dünyanın sayfası oluşmuş okuyabildiğim kadarını okudum yemeğimi yedim geldim testleri iyi çıkanları tebrik ediyorum inş, pzt benimkide iyi çıkar ve cinsiyeti belli olur firstdayla biz aynı gündük 2 gün öne geçmiş o maşallah. idly ve merveden sonra bende erkek haberi vermek istiyorum size :Saruboceq:hayırlısı allahtan....
merhaba kızlar bir günlük aranın ardından sizlerleyim yine ben salıya göre daha iyiyim tam anlamıyla iyileşmedim ama zamanla toparlanıcam. iki gündü dünyanın sayfası oluşmuş okuyabildiğim kadarını okudum yemeğimi yedim geldim testleri iyi çıkanları tebrik ediyorum inş, pzt benimkide iyi çıkar ve cinsiyeti belli olur firstdayla biz aynı gündük 2 gün öne geçmiş o maşallah. idly ve merveden sonra bende erkek haberi vermek istiyorum size :Saruboceq:hayırlısı allahtan....
Hoşgeldin tomurcuk.Geçmiş olsun.a.s. Ben de salı gidicem 2li test için.İnşallah iyi çıkar ve inşallah cinsiyet öğrenirim :ecrin_bebek:
Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin. Cinsiyetini ne hissediyorsan o oluyo genelde. kaydirigubbakcemile
oy oy allah yardımcımız olsun yok canım yutmayla ilgilide sorunum var yani boğazımdan geçmiyo gerçi çıkarıyorum çok zorluyorum kendimi içmek için iğrenç bi duygu :bbo:
geçmiş olsun canım inşallah canım şu ara tek merakımız cinsiyetleri ikili test de var ama ben onu düşünmekistemiyorum cinsiyeti düşünmek daha heyecanlımerhaba kızlar bir günlük aranın ardından sizlerleyim yine ben salıya göre daha iyiyim tam anlamıyla iyileşmedim ama zamanla toparlanıcam. iki gündü dünyanın sayfası oluşmuş okuyabildiğim kadarını okudum yemeğimi yedim geldim testleri iyi çıkanları tebrik ediyorum inş, pzt benimkide iyi çıkar ve cinsiyeti belli olur firstdayla biz aynı gündük 2 gün öne geçmiş o maşallah. idly ve merveden sonra bende erkek haberi vermek istiyorum size :Saruboceq:hayırlısı allahtan....
hasbinallah yaaa benimle sohbet et etme ben onun derdinde değilimki. biz ortaklaşa aldık bu kararı burda herkes fikrini söyledi. listemizi güncel tutmaya çalışıyoruz. listede adı olup okadar çok merak ettiğimiz kişi varki anlatamam. ne oldu neden girmiyor diye. senin derdin listede olmak cnm eğer sadece konulara bakıyor olsaydın böyle demezdin zaten.ben seni listeye koydum ilk söylediğinde. eeee ne oldu hiç girmedin kaç haftalıksın testlerin nasıl hiçbirini söylemedin. ama ben seni merak ediyorum belki. herkes çok zor şartlarda giriyor buraya cnm kimi kusmaktan başını kaldıramadı ama genede 1 kerede olsun yazdı. sen onuda yapmıyorsunki arkadaşım amacın listede boy göstermek başka bişey değil. herkes bende mayıs annesiyim kızlar diye geliyor. sen bana misafir mesajı yazıp neden listede yokum diyerek girdin. başka söze hacet yok
kızlar yaa sskları girenler varmı sisteme alakasız biliyorumm ama sistem atıyor beniiiiii offfff :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?