napiimm yawfff uğraşıom sabahtan beri çene yapmaktan burda son dk ya bıraktım yarın son da buğün halletsem yarın burda vakit geçiririm die acele ediom kusura bakmayınnnn kızlarrkızz alemsin yaaaaaaa bende ne diyo diyorumm:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napiimm yawfff uğraşıom sabahtan beri çene yapmaktan burda son dk ya bıraktım yarın son da buğün halletsem yarın burda vakit geçiririm die acele ediom kusura bakmayınnnn kızlarrkızz alemsin yaaaaaaa bende ne diyo diyorumm:roflol::roflol:
eleviti nasıl içiyorsun peki?yutulacak bir ilaçta değil yani kırarak falanmı deniyorsun?
bende güya her ay erkenveriodum ama buraya takılalı işler kaldı kaydirigubbakcemile patronlar şutlıcak beni yakıncaaa rahat edicem o olcakkdert etme canım düzelir yarına kadar ben allahtan 15 inde vermişim midem çok kötü bu hafta kdv yi yapamıyom bi türlü işleyemiyorum bugünn çook fenayım sabahtan beri çok afedersiniz öğürüyorum ablam odadan atıcak azaldı derken erken konuşmuşum şiddetle tekrar başladı allahım yardım etsin yaaa
kaydirigubbakcemile3 dr. ipuçu vermedimi sanada hiçç bu dr. lar öldürecek bizi yaaa hayırlısı olsun kız yada erkek ama senin oğlun olacak bence işçime öle gelio ya avartarındaki resimden dolayı bilmiyorum ama seni gördüğümde hep bi erkek çocuk çağrıştırıosun banaa kaydirigubbakcemile3bu arada benim gibi 12 haftalık olan arkadaşlar bişey sorucaktım dün doktor bana 5,75 cm olmuş dedi 15 gün önce 3,5 cm di ondan önce 1,75 di. Artık yavaşladı uzaması heraldekaydirigubbakcemile3 sizinki nasıl ? kız mı erkek mi ordan ipucu olur belki hani dedim minyonsa belki kızdırkaydirigubbakcemile3
yok canım eleviti yarın başlıcam dün yazdı doktor bikaç tane folic asitim kalmıştı onlar bitiyo bugün bakalım yarın nasıl içicem eleviti ama kırarak içemem ben öyle daha çok tiksiniyorum dişim arasında sıkıştırıp hemen su içiyorum sonra da bi lokma bişey yiyip tekrar su içiyorum ama anladığım kadarıyla sen benden daha kötü durumdasın
hasbinallah yaaa benimle sohbet et etme ben onun derdinde değilimki. biz ortaklaşa aldık bu kararı burda herkes fikrini söyledi. listemizi güncel tutmaya çalışıyoruz. listede adı olup okadar çok merak ettiğimiz kişi varki anlatamam. ne oldu neden girmiyor diye. senin derdin listede olmak cnm eğer sadece konulara bakıyor olsaydın böyle demezdin zaten.ben seni listeye koydum ilk söylediğinde. eeee ne oldu hiç girmedin kaç haftalıksın testlerin nasıl hiçbirini söylemedin. ama ben seni merak ediyorum belki. herkes çok zor şartlarda giriyor buraya cnm kimi kusmaktan başını kaldıramadı ama genede 1 kerede olsun yazdı. sen onuda yapmıyorsunki arkadaşım amacın listede boy göstermek başka bişey değil. herkes bende mayıs annesiyim kızlar diye geliyor. sen bana misafir mesajı yazıp neden listede yokum diyerek girdin. başka söze hacet yok
kaydirigubbakcemile3 dr. ipuçu vermedimi sanada hiçç bu dr. lar öldürecek bizi yaaa hayırlısı olsun kız yada erkek ama senin oğlun olacak bence işçime öle gelio ya avartarındaki resimden dolayı bilmiyorum ama seni gördüğümde hep bi erkek çocuk çağrıştırıosun banaa kaydirigubbakcemile3
Kızlar sabahtan sonra yeni girdim bende. anca yazılanları okudum.domuz gribi için bende aşı olmayı düşünmüyorum. kendimize dikkat edersek hiç birşey olmaz evvelallah. hamile kıyafeti konusuna gelince. bugün kendime hamile pantalonu aldım. yarın fuar var. mecburen düzgün giyinmek lazım. bide sizin kadar çıtır değilim. malesef etine dolgun osmanlı hatunuyum :kedi:. ama yinede çok şükür bir kilo almışım sadece. inşallah az kilo alımıyla sonlanır hamileliğim. yarın olmayacağım kızlar sabah nete girebilirsem merhaba der giderim. şimdiden kusuruma bakmayın. hepinizi çok öpüyorum. fırsat bulursam yazarım yine... :teytey:
ben bazı şeyleri araştırdım ama bunu düşünmediğim için şimdilik fikrim yok istersen diğer markalarıda arştır![]()
kızlar bundan sordum ama farklı marka 50 ytl alayım mı nedersiniz
bu arada benim gibi 12 haftalık olan arkadaşlar bişey sorucaktım dün doktor bana 5,75 cm olmuş dedi 15 gün önce 3,5 cm di ondan önce 1,75 di. Artık yavaşladı uzaması heraldekaydirigubbakcemile3 sizinki nasıl ? kız mı erkek mi ordan ipucu olur belki hani dedim minyonsa belki kızdırkaydirigubbakcemile3
herkeslere selam kızlar nasılsınız
SCHATZİ+, canım nasılsın
[saymavalla araştırma yapmadım mağazanın önünden geçerken vitrinden gördüm
Canım dün Sat'a göre 11+6 ultrasona göre 12+1 idi ve CRL 5.54 cm çıktı. Ve erkek. Ama boyuna göre belli olacağını sanmıyorum. Aslında duruşuna ve rahim kalınlığına göre doktorlar tahmin edebiliyolarmış. Bizimki sırtüstü yatıyodu ve bir parmağı ağzındaydı. Yani tam paşakeyfi. Kız olunca genelde yan yatıyomuş...