Yaptırdım canım 11+3 te burun kemigi wardı ense 1.3 biyok. Risk 349:1 ikili test 125:1 yani kanda risk yüksek ama ultrason bulguları güzel hemen 16.hafta amnio ol dediler sonra buradaki en iyi dr ada gittim oda ultrason cok iyi dedi esimle düsündük amnioda 200;1 düsme riski war onu göze alamadık dr dedi her anne adaylnda risk cıkıyor ama az ama cok ben 18. Haftada istnbul osmanbey de prof recep has a erken detaylı ultrasona gdicem Allah ım hepimizin bebeciklerine saglik versin insallah
arkadaşlar dün bebişimi görmeye gittim. ense kalınlığı 1,10mm çıktı.doktor gayet iyi dedi.bugünde ikili test için kan vericem.ya arkadaşlar bebeğim ultrason ölçümünde 11+4 çıktı.doktor iyi normal dedi.baş popo mesafesi 4.74cm olmuş.kolları ve bacakları çok netti.sürekli hareket ettiriyo indirip kaldırıyo.doktor yüzünü hizalayıp bakmak istediğinde kollarını yüzüne götürdü ve kafasını eğdi.poz vermeyi pek sevmiyor anlaşılan :) cinsiyet için bişey söylemek henüz erken dedi. işte bende gelişmeler böyle.
grip aşısından bende korkuyorum sonuçta denenmemiş bişeyi vücuduma neden enjekte ettireyim diyorum virüs veriyolar Allah korusun ya bebeğime bi zararı olursa belki şimdi bişey olmaz diycekler ya ilerki yaşlarında etkilenirse kim vericek bunun hesabını belki yanlış belki doğru bilmiyorum ama korkuyorum,annem grip olmuş korkudan yanına bile gitmedim küsücek belki biliyom ama napıyım inşallah gripsiz bir kış geçiririz
selmacım ben 2 yıldır ığraşıyordum bebeğim olsun diye yazdıklarının birçoğunu yaşadım ve inan çook zor günler rabbim inşallah bana nasip ediyor hala etti diemiyorum kucağıma almadan...
allahım isteyen herkese versin...
çok acıktımm kızlar son 15 dk öğle arasınakaydirigubbakcemile2
bu arada sanırım 4 kilo aldım ben durum vahimmafoldumben
amin diyorum öncelikle ,bende 3 yıllık evliyim ev falan aldık kendimizi biraz toparlayana kadar çocuk yapmayalım dedik, bize bile insanlar tuhaf tuhaf bakıyolardı kaç yıllık evlisin niye istemiyon yoksa çocuğunmu olmuyo onlara ne dertse onuda anlamıyorum ,belki gerçekten olmuyoda olabilirdi ne gerek var yani insanların hayatına bukadar müdahale etmeye,iyice gözümüzü korkuttular anlayacağınız ,baktık yaş da geçiyo dedik busefer de borç biter Allah kısmet etmezse hepsi ayrı stres karar verdik sonuçta Allah ta kısmet etti inşallah sonuna kadar iyi gider de hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza
terbiyesiz ahlaksız bir toplum olduk giderekBizim milletin soru sorması hiç bitmez zaten.Bilerek de yapıyo kimisi.Karşı komşum 5 6 yıllık evli.Çocuk şuan istemiyoruz diyo.Çok da gezmeyi eğlenmeyi seven bi çift.Ablasının kayınvalidesi teşhisi hemen koymuş.Da işin bi kısmını çözememiş olacak ki direk sende mi sorun var eşinde mi vah vaaaah yapmış kıza.lmaz:
nidah napıyon sen öyle biz seninle aynıyız ben daha gram kilo almadım her gittiğimde tartılıyorum değişiklik yok....dikkat et
mide bulantın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?