2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar tam bir zilli:lepi: benimki yan yatıyor tabi değişiyor sürekli ama nezaman görsem yan yatıyor bacaklar birbirinin üstündekaydirigubbakcemile5 ohhh prensesim benim kıyamam. paşanıda yerimmmmmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Bende prensesi yerim. Gelinim olcak o benim... Dünürüm.... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

evet kızlar tam bir zilli:lepi: benimki yan yatıyor tabi değişiyor sürekli ama nezaman görsem yan yatıyor bacaklar birbirinin üstündekaydirigubbakcemile5 ohhh prensesim benim kıyamam. paşanıda yerimmmmmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

benimkide sırtüstü yatıyordu,gerçekten doğru mudur acaba?

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, 10merve, batı, boncuk32, colerko, dimples+, eceyas, idyl, joker08+, kelebek01+, ozlemmm0606, psilokum, sayma, SCHATZı+, selma2429, SeSi, tugba, yaprak_sarma

maşallahhhhhhhhhhh

bebi_yelek2.jpg
bakın hele nekadar da tatlı

kızlar konu geçti mi bilmiyorum ama 4. aya girerken tam 1,5 kilo almışım...
Sizler kaç kilo aldınız başından beri...
Doktorum ilk 6 ay kilo almak yok demişti:sinifsinif:

tam 1 kilo aldım ama benim doktorumda kilo konusunda çok hassas 1 ay sonra en fazla 1 kilo daha almalısın fazlası yok dedi

tam 1 kilo aldım ama benim doktorumda kilo konusunda çok hassas 1 ay sonra en fazla 1 kilo daha almalısın fazlası yok dedi

canım ben 1 kilo verdim son iki haftada iki kilo aldım doktor normal dedi ben de 13. haftadan gün alıyorum işte .. ilk 5 ay çok almamak lazım boş yere kilo alma hakkımızı kullanmayalım sonraki 4 ay ziyadesiyle alıcaz zaten:kedi:

2 kg aldım ben.Senin dr da abartmış.6 ay kilo almıycan da 3 ayda 12 kilo mu alıcaksın.Fazla alma demek istemiştir.İlk 3 ay için 1 kg sonraki her ay 1 2 kg diyo nette.Bana dün ebe 55le hamile kaldım 67yle doğuma giriceksin 67yi geçmek yok dedi.İnşallah geçmem

canım ben 1 kilo verdim son iki haftada iki kilo aldım doktor normal dedi ben de 13. haftadan gün alıyorum işte .. ilk 5 ay çok almamak lazım boş yere kilo alma hakkımızı kullanmayalım sonraki 4 ay ziyadesiyle alıcaz zaten:kedi:

hatta annem doktora dediki pek yemek yemez benim kızım ama gene kilo almaya meyilli dedi doktorda bünyeden bünyeye fark eder dedi eğer çok kilo alırsan vitamin hapını keseriz dedi bu nasıl olcak bilmiyorumki takmış kadın kiloya ya

2 kg aldım ben.Senin dr da abartmış.6 ay kilo almıycan da 3 ayda 12 kilo mu alıcaksın.Fazla alma demek istemiştir.İlk 3 ay için 1 kg sonraki her ay 1 2 kg diyo nette.Bana dün ebe 55le hamile kaldım 67yle doğuma giriceksin 67yi geçmek yok dedi.İnşallah geçmem
ne bileyim canım çok korkuyorum ben yaa..iştahım acayip açıldı, eşim her yemekte beni izliyor bir de maşallah çekiyorakannehir
zaten 62 kiloydum 75'i geçemke istemiyorum...boyum da 160 zatenmafoldumben top olmak istemiyorum

Sesi dr işini naptın.Buldun mu.Ben salı günü yeni bi dr gidicem.3. muaynede 3. doktorumuz bu kaydirigubbakcemile3 bunu beğenirim inşallah

işyerime yakın başkent hastanesi var canım oraya gidecem. eve uzak ama napalım artık...

ne bileyim canım çok korkuyorum ben yaa..iştahım acayip açıldı, eşim her yemekte beni izliyor bir de maşallah çekiyorakannehir
zaten 62 kiloydum 75'i geçemke istemiyorum...boyum da 160 zatenmafoldumben top olmak istemiyorum

benim boy 1,65 64 kiloyla hamile kaldım şimdi 65 im bende fazla almamaya dikkat edicem ama ne kadar başarabilirim bilmiyorum doğumdan sonra bide kilo vermekle uğraşmak istemiyorum

hatta annem doktora dediki pek yemek yemez benim kızım ama gene kilo almaya meyilli dedi doktorda bünyeden bünyeye fark eder dedi eğer çok kilo alırsan vitamin hapını keseriz dedi bu nasıl olcak bilmiyorumki takmış kadın kiloya ya

Benim doktor bana acıdığı için bişey diyemedi heralde adamcağız nasılsın diye sorsa iki saat ağlıyorum midem midem diye açım yiyemiyorum diyorum o da naapsın kilo alma felan diyemedi üç ayım cehennem azabı gibiydi hatırlamıyorum bile yemek yiyip çıkarmamak için uyuduğumu hatırlıyorum ama iki haftadır bulantılarım azalınca hop 2 kilo birden aldım artık bidahaki gidişime azarı yerim heralde doktordan :kedi::kedi:

Back
X