2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya çoklu alıntı nasıl yapılıyor?bilemedim bi türlü..çok yazcaklarım var

bende msj atmıştım halletmişsin

bu arada güya kendi kendine uyumayı öğrensin dedim paşam yine katıla katıla ağlıyo uykusu gelince. koyuyorum 1-2 dk bakınıyo ağlıyo alıyorum 10dk zor susuyoooo pofffffff yok vala eski sistem sallamaya devam edicem anlaşılan...:mymeka:

Kizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa

geçmiş olsun benm kızım doğduğundan beri aşırı kusuyo böyle fışkırır gibi her emmeden sonra yarısını mutlaka kusuyo dr.idrar tahlili yaptı ama birşey çıkmadı gelişimide iyi oyüzden bende alıştım artık senin üç gündür yaşadığını ben üç aydır yaşıyorum.İnşallah sizinde birşeyiniz yoktur.

saol canım bende sagmıstım ama 5 tane fılan var sutum asırı deıl.pekı canım gece dolan memeyı vermeyınce dıgerınden doyarmı pekı cocuk bende oyle yapsam

bilmiyorum ki canım ilk 50 cc vermiştim anneme dedim bakıcak olan sensin doymazsa artırırsın ama hiç sormadım ne kadar tükettiğini

of kızlar Allah kimsenin başına vermesin kızıma iyi bir gelecek hazırlayalım derken onu sağlıksız büyütüyoruz vicdan azabı çekiyorum şuan(

canım vicdan azabı çekme kendini üzme bu kadar...sonuçt her ne yapıyorsak onları düşündüğümüzden...bu kadar sıkıntı yaparsan sütün azalır herşey daha zor olur...bir yolu bulunur elbet..doktoruyla sende görüş bence...

kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık

saol canım bende sagmıstım ama 5 tane fılan var sutum asırı deıl.pekı canım gece dolan memeyı vermeyınce dıgerınden doyarmı pekı cocuk bende oyle yapsam
benimde aşırı sütüm yok anca kuzeye yetiyor zaten bu şekilde birinden emzirip gece birini sağmasaydım biriktiremezdim hiç. bi dene bakalım doyar büyük ihtimalle

teşekkürler canım..
canım ya nedir senin bu çilen...salla bencede kuzucuğu ikinizede daha fazla eziyet olmasın..en kısa zamanda düzene girer inşallah..çok yoruldun çünkü...

kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık
maşallah canım ya ne güzel..bizimki hala 2 kere kalkıyor bazen 3 bile oluyor...darısı hepimizin başına inşallah...

aradım doktoru görüştüm az evvel çocuğun iştahında bi azalma varmı dedi yok dedim besleyememişler dedi çünkü haftada en az 270 gr alırdı benim kızım şimdi 100 gr a düşmüş (

Kizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa
geçmiş olsun inş bişeyi yoktur
durumun müsaitse sen bak tabi bebişine biraz büyüyene kadar en azından ek gıdaya geçene kadar
benimde aşırı sütüm yok anca kuzeye yetiyor zaten bu şekilde birinden emzirip gece birini sağmasaydım biriktiremezdim hiç. bi dene bakalım doyar büyük ihtimalle

benim de sağacak kadar sütüm yok sadece anne sütü veriyorum ama geçen ay 800 almış az yani direniyorum resmen mamaya geçmemek için

tubatubatubatuba kullanıcısından alıntı

maşallah tubacım 41 kere maşallah hemde biz 10-11 gibi yatıp 3,30 gibi uuyanıp emiyoruz sonra 7,30 a kadar uyuyoruz

hay maşşallahhhhhhhhhhh Allahım nazarlardan korusun tuba valla hayal gibi banaakannehir

sağol tatlım gündüz neyse de gece uyusa şöyle uzuncaa aah ahh
yine de şükür halimize Allah başka dert vermesin..

ömür geçmiş olsun inşallah oğlunun bir şeyi yoktur.....

saolun kızlar inş hepinizinki düzenl uykuya geçer,benim bebişin doğduğundan beri gece uykusu iyi maşallah ama gündüzleri beni bitiriyo iş falan hiç bişey yapamıyorum saldım resmen artık evi b.k götürüyo :))

yarın akşama eşimin arkadaşları geliyo bebek görmeye, gelsinler hoş gelsinlerdee bebekle kaç çeşit pasta börek hazırlarım bilmiyorum Allahtan çaya geliyolar:hulya:

tubaa benim evde hak getiree.. bide temizlik yapmam lazım off hiç halim yok vala..

ay tatlım annemin benim gibi bakamıycanı biliodum ama bukadarını beklemiyodum inan 6 tane çocuk büyütmüş sonuçta anneme çok kızgınım bana bırak ben bakarım diye aylarca söyledi durdu az bi fark olsa hani 200 300 gr anlarımda ayda 700 gr farkerdermi hiç yaaa şimdi böyle bakan ek gıdaya geçince napar onu düşünüyorum. mamayı hazırlayıp veremiyo 6. aydan soınra çorbasını meyvesini yoğurdunu nasıl vericek:sinifsinif:

offf valla haklısın allah kolaylık versin ben akşam yemeğini zor yapıyom valla bi de misafir hazırlığı düşünemiyorum ,artık işlerimi gece yapmaya karar verdim başka türlü olmıycak

ama selmacım aç kalsa kızın ağlar mızıklar durmazki sen bi kont et bakalım günde kaç kere içiyor sütünü ne kadar içiyor eğer çalışmak durumunda da değilsen bırak bencede işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…