kızlar ya çoklu alıntı nasıl yapılıyor?bilemedim bi türlü..çok yazcaklarım var
Kizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa
tatlım ben işe başlamadan önce başladım sağmaya yoksa günde sagdığım süt kuzeye 2 kerelik fln çıkar anca.. sana tavsiyem şimdiden sağmaya başala dondurucuya at sütlerini az az poşetleyip.. sağmak içinde çok uğraştım beşta ama sürekli emdiği için oğlum çok sağamıyordum dr. sordum gece yatarken göğüslerini kont et dedi ve hangi göğsün daha sert ise ondan emzirme sadece diğer göğsünden emzir sabahta emzirmediğin göğsünü sağ demişti öyle öyle sıtokladım biraz. iş yerin de de dolabımız var ben sağdıktan sonra koyuyorum ayrıca buz kalıplarım var giderken işten eve sütü arasına sıkıştırıyorum.. 45 dk da evde oluyorum sonra direk dondurucuya atıyoruz o getirdiğim sütü ilk sağdıklarımından veriyorum tarih sırahına göre
selmacım peki sen eve gidene kadar ne kadar süt tuketiyor kaç biberon yiyormuş yani.. mesela kuzey 1 kerede 90 cclik içiyor ben 8 de onu emzirip çıkıyorum evden akşam 6,30 da evdeyim o zamana kadar 4 tane 90 cc lik içiyormuş
of kızlar Allah kimsenin başına vermesin kızıma iyi bir gelecek hazırlayalım derken onu sağlıksız büyütüyoruz vicdan azabı çekiyorum şuan(
benimde aşırı sütüm yok anca kuzeye yetiyor zaten bu şekilde birinden emzirip gece birini sağmasaydım biriktiremezdim hiç. bi dene bakalım doyar büyük ihtimallesaol canım bende sagmıstım ama 5 tane fılan var sutum asırı deıl.pekı canım gece dolan memeyı vermeyınce dıgerınden doyarmı pekı cocuk bende oyle yapsam
bende msj atmıştım halletmişsin
bu arada güya kendi kendine uyumayı öğrensin dedim paşam yine katıla katıla ağlıyo uykusu gelince. koyuyorum 1-2 dk bakınıyo ağlıyo alıyorum 10dk zor susuyoooo pofffffff yok vala eski sistem sallamaya devam edicem anlaşılan...:mymeka:
maşallah canım ya ne güzel..bizimki hala 2 kere kalkıyor bazen 3 bile oluyor...darısı hepimizin başına inşallah...kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık
canım vicdan azabı çekme kendini üzme bu kadar...sonuçt her ne yapıyorsak onları düşündüğümüzden...bu kadar sıkıntı yaparsan sütün azalır herşey daha zor olur...bir yolu bulunur elbet..doktoruyla sende görüş bence...
ben büğün elma suyu vermeleri söyledim babannemize 1 çay kaşığı bakalım beğenicekmi bizim canavar ..kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık
geçmiş olsun inş bişeyi yokturKizlar gunaydin moralim cook bozuk doktora gidiyoruz hazirlik yapiyorum beyazit dun gece uyurken kustu en korktugum sey basima geldi yaa doktor gelin bakiim dedi insallah bisey yoktur bu kusma isi uc gundur beni cook yipratti yaa
durumun müsaitse sen bak tabi bebişine biraz büyüyene kadar en azından ek gıdaya geçene kadarkızlar merhaba ben çok kötüyüm yaa( 3 haftadır işe başladım biliosunuz kızımada annem bakıyo !! 15 günde kızım sadece 240 gr almış ( halbuki her ay 1 kg dan fazlasını alırdı hep napıcam bilmiyorum işten ayrılmayı düşünüyorum
benimde aşırı sütüm yok anca kuzeye yetiyor zaten bu şekilde birinden emzirip gece birini sağmasaydım biriktiremezdim hiç. bi dene bakalım doyar büyük ihtimalle
kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık
hay maşşallahhhhhhhhhhh Allahım nazarlardan korusun tuba valla hayal gibi banaakannehirkızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık
teşekkürler canım..
canım ya nedir senin bu çilen...salla bencede kuzucuğu ikinizede daha fazla eziyet olmasın..en kısa zamanda düzene girer inşallah..çok yoruldun çünkü...
maşallah canım ya ne güzel..bizimki hala 2 kere kalkıyor bazen 3 bile oluyor...darısı hepimizin başına inşallah...
geçmiş olsun inş bişeyi yoktur
durumun müsaitse sen bak tabi bebişine biraz büyüyene kadar en azından ek gıdaya geçene kadar
benim de sağacak kadar sütüm yok sadece anne sütü veriyorum ama geçen ay 800 almış az yani direniyorum resmen mamaya geçmemek için
yarın akşama eşimin arkadaşları geliyo bebek görmeye, gelsinler hoş gelsinlerdee bebekle kaç çeşit pasta börek hazırlarım bilmiyorum Allahtan çaya geliyolar:hulya:
tubaa benim evde hak getiree.. bide temizlik yapmam lazım off hiç halim yok vala..
ama selmacım aç kalsa kızın ağlar mızıklar durmazki sen bi kont et bakalım günde kaç kere içiyor sütünü ne kadar içiyor eğer çalışmak durumunda da değilsen bırak bencede işiay tatlım annemin benim gibi bakamıycanı biliodum ama bukadarını beklemiyodum inan 6 tane çocuk büyütmüş sonuçta anneme çok kızgınım bana bırak ben bakarım diye aylarca söyledi durdu az bi fark olsa hani 200 300 gr anlarımda ayda 700 gr farkerdermi hiç yaaa şimdi böyle bakan ek gıdaya geçince napar onu düşünüyorum. mamayı hazırlayıp veremiyo 6. aydan soınra çorbasını meyvesini yoğurdunu nasıl vericek:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?