2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah yardımcımız olsun canım...ben de 1 eylülde işe başlıcam...şimdiden kaygısını çekiyorum az kaldı....süt izniyle birlikte ben 2 saatte bir evde olcam en azından o yönden şükrediyorum...inşallah her şey gönlümüzce olur....

ayyy canım ya anne de olsa insan bazen kızıyo haklısın geçen ege ateşlendi,acile götürdük fitil verdiler falan ateşi düştü sonra eve gidince şurup ver dedi doktor annem verme düşmüş ateşi dedi bi baktım sabah tekrar ateşli bi kızdım içimden sorma,ben nerden bileyim tekrar çıkabileceğini ya annemin bilmesi lazım ama değl mi ,sen de kendin bak canım böyle olmaz ya da iyi bi konuşma yap

aradım doktoru görüştüm az evvel çocuğun iştahında bi azalma varmı dedi yok dedim besleyememişler dedi çünkü haftada en az 270 gr alırdı benim kızım şimdi 100 gr a düşmüş (

canım o zaman annenle uygun bir dille konuşacaksın..bebeğine bi beslenme programı belirle..süreklide arayıp uyduklarından emin ol...sütün azsa gerekirse mama takviyesi yapın önemli olan bebeğin gelişimi...ama sende bu arada sütünü arttırmaya çalış..

kızlar oğluma maşallah diyin artık gece 7 saat uyanmadan yatıyo,gece 11 de yatırdım 6 buçukta kalktı sonra emdi yattı 10 da kalktık

maaşallah canım valla süpeer, bizimde gece uykularımız 5-6 saate çıktı diye çokkkk seviniyorum.hihoyyyt

benim de sağacak kadar sütüm yok sadece anne sütü veriyorum ama geçen ay 800 almış az yani direniyorum resmen mamaya geçmemek için

diren tatlım diren yaa 800 gr hiç de fena değil yetiyor işte sütün.

oo bayağı kalabalığız maşallah, herkese mrb...
bizim bugun aşılarımız vardı gunduzleri uyumayan kızım bugun nıyeyese uyudu kaldı 11 den beri uyuyor bend ebu sayede halılarıo dışarı atıp epey bı temızlık yaptım, gundulzeri bana hiç fırsat vermıyor
aşılar uykumu yaptı acaba:)))
geceleri biz hala 3 kere kalkıyoruz son kalkış artık 8.30 gıbı uzuyo gıt gıde

ayyyy halıları dışarı attım diyince nasıl bi fena oldum ohhhhhhhh mis gibi olmuştur evin maşllah

ayyyy halıları dışarı attım diyince nasıl bi fena oldum ohhhhhhhh mis gibi olmuştur evin maşllah

sorma ya çok rahatladım:) darısı başına bir ara uyurda snde halledersin
buyuyene kadar böyle ıdare edıcez bşraz napalım...
birde kızlar bebeğiniz yüzüne güldüğünüzünde size gülerek tepki verıyormu yoksa tesaduf olarakmı guluyo, birde sizi tanımaya başladımı? kayınvalıdem senı tanıyor dedi ama daha ben çözemedim çok küçük gibime glıyo anlamak için?

kızlar süt arttırmak için neler yapıyorsunuz ada bişiler yapan varmı? ben dr.uma sordum bu çayları fln pek işe yaramıyor su iç ve duş olayını sıklaştır dedi. başka bişey yapıp işe yarayan varmı

tanıyodur tanımaz mı,benim oğlan çok güler yüzlü değil ama güldüğünde heryerini ısırasım geliyo :)) tesadüf değil bence artık biliyolar herşeyi

emzirmek emzirmek emzimek canım. sütün artması için bundan daha iyi bir yöntem yok. göğsünün daha aktif hale gelmesini istiyorsan her emzirmeden 1 saat sonra sütünü yine sağ. bu beynine daha çok süt üretmeliyim mesajı gönderiyor ve yavaş yavaş sütün de artıyor.:1rolleyes:

tubaa benim evde hak getiree.. bide temizlik yapmam lazım off hiç halim yok vala..[/B][/QUOTE]
şu ev işleri olmasa bir tek bebek olsa valla çok süper olacak...hiç sevmiyorum yemek yapmayıda zaten..

kesinlikle tesadüf değil canım...tanıyorlar..babasınıda çok iyi tanıyor bizimki.son birkaç gündür öyle neşeliki çok değişik sesler çıkarıyor maşallah...gülünce oda gülüyor..babası aaa diyor oda aaa diyor sanki:)

tubaa benim evde hak getiree.. bide temizlik yapmam lazım off hiç halim yok vala..[/B]
şu ev işleri olmasa bir tek bebek olsa valla çok süper olacak...hiç sevmiyorum yemek yapmayıda zaten..

aynen cnm bi kuma istiyorum evi çekip çevirsin ben bebişimle cilveleşeyim :teytey:
kesinlikle tesadüf değil canım...tanıyorlar..babasınıda çok iyi tanıyor bizimki.son birkaç gündür öyle neşeliki çok değişik sesler çıkarıyor maşallah...gülünce oda gülüyor..babası aaa diyor oda aaa diyor sanki:)[/QUOTE]

bizimki de basının dediğini tekrar ediyo babası bıkıyo bizim ki bıkmıyo hooo hooo demekten

tanıyorlar elbette,bizimki artık sürekli gülerek cevap veriyor,birde lambayla aralarında ciddi bir ilişki başladı,lambaya anlatıyor,anlatıyor,cevap vermeyince ağlıyor :))birde uyanınca hemen lambayı arıyor gözleri,görünce rahatlıyıp gülmeye başlıyor :)çok gülüyoruz eşimle bu haline ve artık devrim herkesin herşeyin farkına varmaya başladı,bizden başkasında ağlamaya başlıyor,ablam çok sıkıyor sağını solunu,ablamın kucağına verdiğimiz gibi ağlamaya başlıyor,gün geçtikçe eğlenceli olmaya başladı onu büyütmek

biz de birazdan 3. ay kontrolümüze gidicez...3 gün sonrada 3lık oluyoruz..bakalım ne gelişmeler göstermiş benim prenses...

.
aynen cnm bi kuma istiyorum evi çekip çevirsin ben bebişimle cilveleşeyim :teytey:

bizimki de basının dediğini tekrar ediyo babası bıkıyo bizim ki bıkmıyo hooo hooo demekten
:)) çok güldüm demek kuma istiyorsun,valla benim evi b... götürüyor,annem her dakika bırak çocukla ilgilenmeyi temizlik yap diyip duruyor,zaten o uyurken ütü yapıyorum,etrafı topluyorum,dinleniyorum,uyanıkken oğlumla ilgileniyorum sürekli,temzilikte pazardan pazara süpürge vileda toz tamam,en son 40 çıkarırken kadın gelmişti,cam kapı silinmişti,daha el sürmedim :)

vay tombiş vay nelerde bilirmiş :dance:
biz de birazdan 3. ay kontrolümüze gidicez...3 gün sonrada 3lık oluyoruz..bakalım ne gelişmeler göstermiş benim prenses...

hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…